Hop til indhold

Recommended Posts

 

 Hvorfor laver jeg en ny tråd om denne smukke pige Lisa. Af flere grunde. Den første grund er at jeg har en anelse om at flere bruger af dette forum ikke er så gode til at kigge gamle anmeldelser igennem eller hvis de er for lange læses de sidste kommentarer ikke særlig tit. Grund 2 er at denne pige er udover det sædvanlige og fortjener al den opmærksomhed som er mulig, hvilket er til gavn for alle. Forført af hendes billeder og de gode kommentarer om hende i denne tråd her valgte jeg at mødes med hende i 50 minutter selvom hun ikke tilbyder cof. Det var for at sige det mildt yderst heldigt for denne pige er i særklasse når vi taler gfe og udover det er hun også gude smuk med en babe krop. Dette fører os til den 3 grund og titlen for denne tråd fordi denne pige fik mig til at ville afslutte under en lækker doggy style hvilket jeg ikke havde prøvet med en gp før. Hele seancen var bare sindsygt lækkert.

Smuk babe 10. Top gfe med god indlevelse fra hende hele vejen og med dejlige tungekys 10. .Stedet 8. Oplevelsen gentagelses værdig 9,5.

Del dette indlæg


Link til indlæg
cumonface skrev, for 9 minutter siden:

 fordi denne pige fik mig til at ville afslutte under en lækker doggy style hvilket jeg ikke havde prøvet med en gp før. Hele seancen var bare sindsygt lækkert.

Med erindring om dine præferencer r det vist på sin plads at ønske Tillykke :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har li været forbi hende her kl 01.30

Jeg vil lige starte med at jeg tror det var hende på billederne men hun ligner hende  meget godt vil jeg nok sige 90% . Men hun ser rigtig sød og smiler rigtig meget lidt porno type må jeg sige hun var. Og hun ved hvad der skal ske man kan godt mærke på hende ar hun er dygtig til det hun laver. Hun er ikke typen som bare sutter den ad på dig nå du kommet men danser omkring ens lille ven med numse det så frækt. Så ens lille ven kan blive større  (: 

Jeg fik 20min for 400 det faktisk et rigtig god pris det burde de andre også lære af det i EG. Men men jeg fik en god oplevelse  med hende hurra for det .

Man kunne tag bad før og efter 

+ og et  pænt sted. 

God tur drenge....

 

Redigeret af rms

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...