Hop til indhold
D54

Ældgamle anmeldelser

Recommended Posts

Hej admin .. og alle andre

Der er masser af gode grunde til at anmelde et Thaisted; men der er ingen gode grunde til at få flertallet af os her i dette forum til at bruge tid på at læse anmeldelser, som er tudsegamle. For når der kommer en anmeldelse starter de fleste fra begyndelsen af tråden.

Her på denne dato ligger følgende i top10:

1. Storbarmet Thai på Amager - tråden startet i 2014

2. Fantastisk Prostata Massage hos Navia - tråden startet i 2015

6. Jip er tilbage - tråden startet april 2017

8. Thai domina - tråden startet august 2017

9. Besøg hos Yen Wellness Amager - tråden startet oktober 2017

Kære admin ... FORSLAG: Slet ikke trådene; men bloker dem for nye indlæg efter eksempelvis seks måneder... der er så stor udskiftning på thaistederne at stort set INTET er relevant efter få måneder.  

Del dette indlæg


Link til indlæg

Bed om at få flyttet tråden op under:

Feedback om EG.

Det vil give større respons.

Men ellers enig i,  at tråde mere end 2 år bør låses. Tråde mindre end 2 år gammel kan godt være relevante.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Desværre er det ikke alle brugere der kan finde ud af at fortsætte en gammel tråd - og nogle mener også at deres anmeldelse er så enestående, at den partout skal have en ny tråd - derfor opstår der dette sammensurium af tråde - men "hende her" er nu stadig i top 10 ;-)

Principielt burde hvert sted kun have een tråd ligesom på det hedengangne Hedomax - derfor er det en dårlig ide at slette eller lukke gamle tråde. Mener at på det gamle Hedomax var det slet ikke muligt at lave en anmeldelse, medmindre det var relateret til en bestemt klinik/sted. Anmeldelserne var så til gengæld ret korte og summariske - så man vidste hvad man kunne forvente. På Eroguide er der heldigvis mere plads til at give en mere udførlig beskrivelse af stedet, seancen og pigen mm. ;-)
 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tjoh, jeg synes nu ikke at det er et stort problem. 

Man kan tjekke datoen på OP i tråden, og hvis den er gammel, så ved man typisk, at det nok ikke er aktuelt mere i thai-verdenen. 

 

Mht. "en tråd pr. sted", så har det plusser og minusser ved det. Nok mest minusser i mine øjne. 

Det ville kræve en noget hårdere admin/mod linje end EG har nu. Der ville med tiden også komme 100'vis af poster på de populære steder, herunder måske sideløbende debatter om 2, 3 eller 4 GP på een gang, hvis der er flere end en GP på stedet. Det kunne godt blive ret uoverskueligt. 

 

Jeg har det fint med unikke tråde med f.eks. overskriftformen  "Titiporn på Pattaya Massage  i Xkøbing". Det kan nemt fremsøges med forumets søgefunktion. 

(Jeps, det ER et thailandsk navn, haha). 

 

Redigeret af Thai-fan

Del dette indlæg


Link til indlæg

Om man skal starte en ny tråd eller skrive videre på en gammel, har jeg ingen holdning til. Jeg synes at der kan være fordele ved begge ting – og en tråd kan også blive for lang.

Men jeg er enig med @Jernsvinet i at indekseringen i det ophørte Hedomax var god, i hvert fald som værktøj til at tjekke stedet/adressen, som man agtede at besøge. Nu havde Hedomax jo meget få anmeldelser i forhold til Eroguide, og med Eroguides volume ville det være et vitterlig godt værktøj.

(På Hedemax blev oprettede mange nye tråde, men de var allesammen samlet for hvert stedet, så hvis man agtede at besøge Byens Lysthus, så kunne man nemt få et overblik over Byens Lysthus. Det var især klinikker, der var indekseret, men også nogle få glædespiger, der var solo, og som havde en "offentlig" adresse. Hvis en glædespige var kendt, men ikke annoncerede med sin adresse, så angav man blot navn og by eller bydel, fx Anne Sydhavn).  

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...