Hop til indhold
Guest tjalfe

Kan man få for meget sex? - en tur i Erlebniswohnung

Recommended Posts

Guest tjalfe

Titlen kunne også meget vel have været:

10 timer i paradis!

Stedet behøver vist efterhånden ingen nærmere præsention.

Nille og Rejsenetværks malende beskrivelser af stedet siger det hele.... og Ja - det er Erlebnishwohnung vi snakker om.

Under planlægningen af en tur til Dresden i arbejds medfør, besluttede jeg mig nemlig for at lægge et stop ind på både ud- og hjemtur, så jeg kunne teste om Erlebniswohnung vitterligt er så fantastisk, som de to herrer påstår ..... og Wooouw... det må man sige at det er!! Jeg glæder mig allerede til, tilbageturen hvor jeg har taget hele to dage ud... oprindeligt var det meningen at en af de dage skulle være gået til Artemis, men det er der vist ikke grund til!!

Alle, der har været til sexparties i Danmark kender konceptet.... og der er egentlig ikke den store forskel når man er på Erlebnishwohnung, bortset fra at man

1. Er der så lang tid, at man når at blive mæt af sex (noget jeg ikke troede muligt - men har nu fundet min overmand)

2. Har absurd mange piger stillet til rådighed – godt nok "kun" 2-6 ad gangen, men der skiftes jævnligt.

Jeg har prøvet at summere op og er nået frem til at der nok ialt har været 14-15 forskellige piger (inklusiv den kvindelige halvdel af et par, der kom senere - og som knaldede ude i bruseren... ret frækt!). Af de piger vil jeg skyde på at jeg har haft sex med omkring 10 og har haft et sted mellem 10 og 15 udløsninger.... What a day!!!!!!

Det skal lige siges at det var lørdag og at der var fodbold-tema... er ikke helt sikker på at der altid er så mange deltagende piger

Jeg vil ligesom de to andre herrer forsøge at udredde hvad det egentlig var, der skete, men mest af alt vil jeg beskrive det som værende et stort bunkepul, hvor man trådte til og fra, spiste lidt god mad undervejs, slappede af i saunaen og småsnakkede med de andre gæster.

Personligt var mit dårlige tyske desværre lidt en hindring, både i snakken med de andre gæster samt under spillet med et par af pigerne - anyway:

Vel ankommet blev jeg vist rundt af Mustafa, fik mine badetøfler (som jeg iøvrigt konstant fik smidt væk under festen) samt håndklæde og mine værdier lagt i skab. Jeg var kommet i god tid, så legen var ikke begyndt endnu. Pigerne rendte rundt og gjorde sig klar og det så mere end lovende ud.

Pigen, der åbnede festen fik jeg desværre aldrig navnet på. En total sweatheart - sød, charmerende og snakkesaglig - selvom jeg desværre kun forstod omtrent halddelen af hvad hun sagde - hun minder lidt om Viviana, fra hjemmesiden men er ikke sikker på om det var hende - hvis det var yder billedet på hjemmesiden hende ingen retfærdighed... hun var MEGET smukkere i virkeligheden. Vi var to gæster, der småsnakkede med hende, nussede og langsomt trak tøjet af hende, mens hun nussede tilbage og begyndte at finde vores langsomt voksende ædlere dele frem. Derefter tog hun doggy position og jeg fik et blow mens han knaldede hende hvorefter vi byttede. Jeg var ekstremt liderlig og kom efter ca 2 min. En tredie fyr havde under hele seancen ligget ved siden af og spillet pik og trådte nu til.

Jeg havde senere på dagen flere seancer med pigen i stort set alle tænkelige positioner - og kom hver gang - hun forstår virkelig at trykke på de rigtige tangenter. jeg forsøgte også at tungekysse hende, hun havde ikke berøringsangst, men der satte hun alligevel grænsen . . det var der kun én heldig fyr, der fik lov til. Han var også charmerende og veltrænet og det var tydeligt at hun fik mindst ligeså meget ud af sin seance med ham som han gjorde.

Nuvel... efter de første 10 min og første aflevering, smuttede jeg en tur i bad (hvilket jeg gjorde efter hver seance - så jeg var i bad overordentligt mange gange :0)). Derfter smuttede jeg ind i det andet rum hvor Bitchy-Jana havde grebet en stamgæst i hånden og beordret ham ind sammen med hende. Jeg lå og nød synet af flere fyre bruge hende, hvorefter jeg fik hende helt for mig selv. Hun er en overdreven frækkert!! Hun gav mig superindlevende fransk med frække glimt i øjet, hvorefter hun kravlede ind over mig og red mig - stadig med masser af fræk kontakt og når hun kunne slippe afsted med det slikkede eller kyssede hun mig på halsen imens.... en absolut intens oplevelse og jeg kom i hende for fuld udblæsning! Der var totalt meget gang i hende - lige min type! - jeg kaldte hende partygirl resten af dagen og hver gang lavede hun et lille frækt dansemove.

Hvad der skete resten af dagen er lidt tåget. Jeg turede rundt imellem boreplatformene og holdt enkelte pauser - enten i saunaen eller inde i opholdsrummet, hvor der var disket op med masser af lækker mad. Jeg fik på et tidspunkt lyst til cola og rom og selv det kunne man ved forespørgsel få.

Kvindemæssigt var nogle af højdepunkterne følgende:

Massage- Laura:

En lav let buttet pige, der egentlig ikke rigtig er min type, men hun er sød og vanvittigt fræk.

Jeg havde lige haft en dejlig session med den først-omtalte pige, som måske er Viviana og lå og slappede af på sengen, da Laura kom og insisterede på at sutte min pik. Det var forsåvidt iorden - og sikke et blow - jeg var efter ret kort tid på igen -hun slikkede mig over hele kroppen og kravlede op på mig til en riddetur. Altimens var Viviana (lad os for nemheds skyld bare kalde hende det) igang igen i vant doggy, med en fyr for og bag, og ind kom en lille, super flot maskeklædt pige. Alle tilstedeværende fyre gik helt i spagat og hun var staks omringet. Det var enormt frækt at følge det bunkepul det udviklede sig til i spejlene, mens man selv blev reddet af en vild pige. På et tidspunkt lå vi tre fyre på stribe i sengen og fik blow af hhv Laura, den maskeklædte og Viviana. Frækt at se de tre frække røve i spejlet, før der hurtigt var to fyre på hhv. den maske klædte samt Viviana og Laura fortsatte med at ridde mig til jeg kom. Den maskeklædte forsvandt og jeg ærgrede mig over ikke at have nået at prøve hende, selvom det var en dejlig seance med Laura.

En endnu vildere seance med Laura fik jeg lidt senere på dagen. Jeg lå i kø til Patrizia og nød synet af hende mens jeg ventede på at det dels skulle blive min tur og dels at min pik skulle blive kampklar. Pludselig blev jeg ”overfaldet” bagfra af Laura. Hun væltede mig om på ryggen, slikkede mig over det hele, tungekyssede mig (hun er tungepiercet, hvilket er ret frækt), bed mig blidt i læberne og præsterede igen sit mesterblowjob. Hun kæmpede en hård kamp for at få mig klar til sex, men der skulle på daværende tidspunkt ret meget til. Hun endte, trods ihærdighed, med at give op – og heldigvis kastede to andre fyre sig over hende. Derfor håber jeg ikke at hun observerede at det tog mig 2 sekunder at blive klar til Patrizia, og at jeg efter kort tid i missionæren kom i hende. Når jeg er ved at være træt skal der meget smukke piger/lidenskabelige tungekys eller begge dele til at jeg kan præstere – og selvom hendes tungekys var frække var de ikke lidenskabelige. Det var til gengæld de tungekys jeg fik af:

Jasmin (den maskeklædte):

Vi var nået til det tidspunkt af aftenen hvor jeg ikke regnede med at kunne præstere mere, jeg turede lidt rundt, småflirtede med Laura og hyggede med et par af de andre gæster.

Pludselig dukkede den maskeklædte op igen og jeg ærgrede mig over at batterierne var flade. Jeg sad på bænken, mens Patrizia, en underskøn mørklødet pige som jeg ikke fik navnet på men som ligner Sultan på hjemmesiden, samt den maskeklædte blev kneppet af et par sidste udholdende gæster. Det gjorde mig så liderlig at se på at noget begyndte at røre på sig, og det lykkedes sørme at præstere aftenens sidste rejsning. Jeg nærmede mig den maskeklædte og imens blev den gæst, der kneppede hende færdig og jeg fik hende for mig selv. Det var aftenens ULTIMATIVT bedste oplevelse. Et super langt sensuelt forspil med masser af hede kys over hele kroppen. Pludselig opdagede jeg at alle de andre gæster sad og iagttog os. Det var lidt frækt således pludselig at være midtpunkt. Hun puffede mig blidt bagover og gjorde klar til en riddetur.

Det er den frækkeste ridetur jeg har fået nogensinde, kun overgået af VickySilver herhjemme, skulle nogen kunne huske hende.

Hun var ualmindeligt stram og varierede hele tiden vinkel og fodstilling så jeg bliv pirret til det yderste. Efter et stykke tid skiftede vi til både missionær og doggy, inden en anden gæst var blevet så liderlig af showet at han ville være med. Han fik hende doggy mens hun gav mig et blow. Under skiftet slikkede hun mig på brystet og gav mig nogle dybe, lange og meget sensuelle tungekys. Jeg var ved at sprænges. Det kan ikke blive bedre!!!

Til sidst fik vi kørt hende træt og jeg rettede min opmærksomhed på Patrizia, som jeg kneppede i missonæren og efter kort tid kunne hun heller ikke mere. Mine egne batterier var jo som sagt også ved at være flade, men jeg forsøgte alligevel et blow hos den mørklødede pige (måske Sultan). Efter et stykke tid kiggede hun undrende på mig og spurgte om jeg ikke havde tænkt mig at kneppe hende. Jeg pegede ned på min efterhånden godt brugte pik, der mest af alt mindede om kogt spagetti på nuværende tidspunkt. Hun sagde at vi i det mindste kunne prøve, og jeg forsøgte at indføre min slatne pølse, hvilket selvfølgelig ikke kunne lade sig gøre. Hun brokkede sig over at ingen ville kneppe og blev så afløst af en lidt ældre kvinde, som vist havde held til at få lidt liv i de sidste slatne rester hos de resterende mænd. Selv tænkte jeg at enough is enough og tog afsked og smuttede.

Inden jeg forlader kvindeemnet er der lige en enkelt pige mere, der også kræver omtale og det er en lille slank, yderst smuk pige med fine træk – blondt med røde striber – er sikker på det må være den samme pige som Nille snakkede om i en tidligere beretning. Jeg fik aldrig fat i navnet, men hun var fantastisk!!! Jeg kom tre gange i hende.

Hun kørte stort set samme facon hver gang. Et enormt sensuelt og lidenskabeligt forspil, med blide, pirrende berøringer og lette kys på bryst og hals. Derefter et super lækket blowjob før hun gav en blid, dyb og sensuel ridetur. Hele tiden med blide kys på halsen. Endelig gav hun et blow, med afslutning i munden. Efter man er kommet fortsætter hun ligeså stille indtil man er helt tømt. Så kysser hun ned ad roden og op af maven og brystet. Stille og roligt- intet hastværk. Før hun til sidst stille og roligt spytter sæden ud. Utroligt dejlig pige!!

Så kort sagt alle spektrer var repræsenteret fra det vilde pornoagtige som Bitchy Jana og Laura til det blide og sensuelle som den rødhårede og den maskeklædte.

Udover det sexuelle var der også andre højdepunkter.

Jeg havde en hyggesnak med flere af gæsterne. En af dem kom på et tidspunkt ind til mig da jeg havde pikken dybt begravet i Patrizia og sagde med et smil: Her er dit land ved at vinde en vigtig fodboldturnering og du ligger bare og knepper.

Det hele gik ret meget op i fodbold og på et tidspunkt kunne man dårligt komme frem eller tilbage inde i opholdsrummet da folk hellere ville se fodbold end at kneppe???????? Det forstod jeg jo ikke, men så meget desto bedre for os andre, selvom det var en kamp at komme ind og få et glas cola :0).

Jeg snakkede en del med en græker, der havde boet i USA i mange år og snakkede værre tysk end jeg.

Vi besluttede på et tidspunkt at prøve en sandwich med Bitchy Jana – noget jeg aldrig har prøvet før. Jeg bryder mig ikke om analsex, men hvis jeg kunne få det rigtige hul var jeg på. Der nåede dog at være for mange unge, smukke der tiltrak vores opmærksomhed, så vi endte med at være kørt flade før vi fik praktiseret vores plan. Det må blive en anden gang.

Af de ikke sexuelle begivenheder var aftenens højdepunkt da kokken kom ind med helstegt pattegris!!

Den samlede konklusion er at der absolut intet er at udsætte på noget som helst. Pigerne er i top, lokalerne muligvis ikke luksus, men i hvert fald på højde med mange af de danske bordeller, maden er i top, værterne er imødekommende og der er en god og hyggelig atmosfære imellem gæster og piger.

Så for at vende tilbage til det indledende spørgsmål:

Kan man få for meget sex?

Naturligvis ikke. Man man kan nå en grænse – og for første gang nogensinde har jeg fundet min.

Vel mødt i Erlebniswohnung – det kan kun anbefales!!

Mange hilsner

Tjalfe

Del dette indlæg


Link til indlæg

God, velskrevet beretning, der levende beskriver alle de fascinerende facetter ved et besøg på Erlebniswohnung.

Den var god den med parret i bruseren til offentlig skue - dog næppe en sædvanlig oplevelse. Håber at de har fået ordnet det kolde vand, både Copenhagen og jeg har været nødt til at tage iskoldt styrtebad, da vandet pludseligt blev koldt, mens vi stod under bruseren.

Den med hende den buttede, for egen vedkommende, også en mere moden kvinde der byder sig til, hvor andre er optaget, er svær, når man ligger klar til helt andre piger der er optaget. Men igen det var jo godt for os begge, jeg selv fik de 2 mest naturlige udløsninger med dem under mit besøg.

Mon ikke vi er ved at få gang i en mindre luftbro af danske mænd til Erlebniswohnung i Berlin, sådan kan det efterhånden virke, og med god grund :)

Har selv kig på skønne Sultan, men skal nok være heldig hvis hun stadig er der, når jeg en gang igen måtte besøge stedet :(

Jeg selv har løseligt, uden endnu at vide om jeg kan komme afsted, planer om en mulig tur til oktober. I forbindelse med Venus pornomessen fra torsdag den 18 oktober til søndag den 21 oktober:

Venus

http://www.venus-berlin.com/

Der er en hel afdeling for bordeller/branchen hvor de byder sig til, og præsenterer sig på messen - kunne være helt interessant som beslutningsgrundlag for købesex oplevelser på en tur:

Rotlichtbezirk

http://www.venus-berlin.com/de/fachbesucher/areas.html

Hvis mine overvejelser bliver mere konkrete, vil jeg lægge op til en mulig fællestur i forum her på Eroguide.dk

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest tjalfe

Tak rejse.

Er sikker på at en fællesrejse kunne være hyggelig,sjov, liderlig og alt muligt andet. Jeg selv er meget hængt op det næste år, men lad os se hvordan det ser ud når vi nærmer os oktober, og om andre ikke også har lyst at være med.

Med hensyn til Sultan skal du ikke ærgre dig for meget. Ingen tvivl om at hun er lækker og et super knald (jeg havde været på hende før den episode jeg beskriver i anmeldelsen - og jeg kom også i hende). Men hun havde meget lidt indlevelse og gav nok det mest upersonlige knald af dem alle.

Nej den blonde med de røde striber og Jasmin er efter min mening dem du skal efterstræbe. De gav begge nogle helt fænomenalt indlevende og fantastiske oplevelser.

Og så synes jeg jo også Laura gav en oplevelse af de mere usædvanlige. Det er ikke ofte jeg er blevet overfaldet af en pige på den måde og slet ikke i den verden hvor man betaler for det sjove.

Og hun var altså ikke mere buttet end at jeg stadig tændte på hende... og hun havde et meget ungdommeligt ansigt.

Til gengæld har jeg indtil videre sparet jer for detaljerne om den største pige jeg nogensinde har set. Hun var på størrelse med en bus og havde en røv, der var ca 4 gange så bred som min.. hvis det kan gøre det. Hun prøvede heldigvis ikke på noget, men der havde jeg sagt fra. Jeg hverken kan eller vil have sex med en jeg i den grad tænder af på. De fleste andre fyre listede også lige så stille af da hun kom ind i rummet. Jeg så ingen have sex med hende bortset fra to af ejerne og hun forsvandt efter ca en halv time.

Jeg forstår ikke hvorfor hun vil udsætte sig selv for det. Hun er oppe imod unge og gudesmukke piger. Det kan da ikke være andet end en selvudslettende oplevelse for hende at komme sådan et sted.

Anyway - jeg glæder mig til næste uge hvor jeg tager turen igen :D

Ærbødigst

Tjalfe

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Tjalfe

Ingen tvivl om at den indlevende oplevelse er at foretrække, men når det er sagt, har jeg dog så meget distance til sex under disse omstændigheder, at jeg kan nyde blot den habile håndværksmæssige udførelse. Særligt når man som jeg bruger Livitra til hjælp, og er en nyder, blot af visuel ungdommelig skønhed under fornøden kropslig nærvær.

Hjemlig escort fordrer mere indlevelse, føler jeg, mens det betyder mindre under en gang bunkepul, som Erlebniswohnung ret beset er - men fantastisk gruppesex er det.

Forfærdeligt med kæmpe kvinden, da, ja særligt hendes eget nederlag på stedet. Ej heller jeg havde kunnet forsøge på at være sammen med hende.

Mener i øvrigt at de mænd af samme størrelse der bliver fornærmet over at blive afvist på et bordel, bare fordi det er købesex, mangler selvkritik. Samtidig er jeg fuld af beundring for de kvinder i branchen der ikke afviser dem, når de møder dem.

Utroligt, du er på i næste uge igen :)

Jeg har regnet ud at vi på hverdage kan være heldige at gøre rejsen ud og hjem samme dag, inclusiv købesex på Erlebniswohnung i 5 - 7 timer for 1500 kr+/-

Har du set at vi prøver at samles til sexparty hos Seduction Girls torsdag den 5 juli - skal du med?

Ja der er lang tid til Oktober - vi får se om turen bliver til noget.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

fuck har lige selv endelig taget mig sammen til at skrive en beretning fra Erlebningwohnung og brugt 3 timer på det og trykker på udfør hvorefter hele beretningen forsvinder i den blå luft ,var selv blevet inspireret af først copenhagen anmeldese af stedet og senere af især Rejsenætværkets fantastiske beretning om stedets ,og ikke at forglemme Nilles oplevelser samme sted ,og havde for et par uger siden selv taget turen ned til dette paredis ,og så i dag da jeg læste tjalfes beretning som også fortjener alle de roser man kan finde ,og tænkte at nu skulle det være ,og bruger så 3 timer til at skrive en beretning ,og så er det hele bare spildt ,ved ikke om jeg gider gøre den om hvis man ikke ere sikker på den ryger ind på forummet ,ved ikke hvad jeg har gjort galt ,men noget har jeg gjort forkert,men Erlebningswohnung er et paredis og der er ikke noget at sige til at der er ved at danne sig en hel luftbro af danskere til Berlin ,som rejsenætværket skriver andetsteds ,men det må du nok påtage dig dig en stor del af skylden for Rejsenætværk når du skriver sådanne nogle fantastiske beretninger,jeg håber jeg får samlet kræfter til at skrive om mine oplevelser dernede snarest

Thaifreak

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest tjalfe

Jeg tror jeg har fået nok sex for denne omgang (trods alt), selvom jeg jo ved at Seduction Girls altid har succesfulde parties. Og nu hvor jeg alligevel er i Tyskland og arbejde får jeg omtrent 30 timers sex for samme pris som 4 timers party i Danmark :0)

Men fint initiativ rejsenetværk. Det er ikke umuligt jeg er på en anden gang (hvornår det så end sker ;0))

/Tjalfe

P.S. - Øv hvor er det ærgeligt Thaifreak - kender godt følelsen! Noget lignende skete faktisk også for mig da jeg skrev mit svar til rejsenetværk, men jeg rekonstruerede det.... det var heller ikke så langt. Var det min anmeldelse der var røget (hvilket den jo faktisk gjorde, men heldigvis havde jeg en kopi) havde jeg helt sikkert ikke gidet skrive den igen - desværre.

Iøvrigt vil jeg da også lige skynde mig at sige tusind tak til Rejsenetværk og Nille - for uden jeres fantastiske beretninger havde jeg jo heller ikke kendt noget til dette paradis. Jeg tror fremover jeg mellemlander i Berlin når jeg skal på arbejde i Dresden :0)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak til Thaifreak og Tjalfe - det varmer når man bruger halve døgn på at skrive sine Maraton beretninger, som jeg også godt kan lide at skrive, men det er dobbelt godt når andre inspireres til at opsøge de oplevelser vi varmt anbefaler.

Ærgerligt for dig Thaifreak med dit spildte arbejde - selv skriver jeg altid kladde i Word, paster herfra i forum, og sletter aldrig kladden før den er vel oprettet i forum. Når det er længere beretninger paster jeg fra Word til Notepad, herfra til forum, hvor så først jeg formatterer teksten, da det ofte går helt galt ved overførsel af formatteret tekst fra Word til forum.

Håber at du kommer op på hesten igen, men hvis du gør, så husk at gemme kladden indtil beretningen er vel oprettet i forum.

Tankevækkende i øvrigt, hvis jeg/vi har så megen indflydelse med det skrevne ord, at vi rent faktisk formår at påvirke læserens slut beslutning.

Tænk hvis vi sammen kunne påvirke til en sådan efterspørgsel efter lignende oplevelser i det hjemlige marked, dog uden fransk uden/med eller uden slug, at mange af gangen hyppigt kunne få oplevelsen? Naturligvis for en dyrere pris end i Berlin, men dog til en i en dansk kontekst favorabel pris.

I mine beretninger har jeg analyseret på at det er kommercielt attraktivt for pigerne, og søgt udvirket i debatter at vi samles om at udvikle på nichen, som et tilbud også i Danmark.

Tænk hvis det kunne lykkes, eksempelvis fordi nogle er gode til at skrive, vi lige som vi kan få andre til at rejse ud for at få oplevelsen, vi også kan få flere til at blive hjemme fordi flere mænd med almindelige indtægter, hjemme kan få en lignende oplevelse, den de i dag primært kun kan få i Tyskland - og det på en for branchen/pigerne, et økonomisk bæredygtigt grundlag.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej allesammen.

Dejlig at se vi har en lille fan-klub her, jeg er også blevet en fan af stedet og pigerne, jeg kom der 3 dage i træk og glemte alt om at besøge Artemis, som egentlig var planlagt. Jo mere man kommer og "lære" pigerne at kende jo bedre bliver det... man får virkelig valuta for pengene og noget på opleveren :D

jeg vil gerne se Jasmin - mystisk pige med masken igen :lol:

Håber vi ses hos Erlebniswohnung.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja tjalfe det var sku surt show ,men jeg håber jeg får den skrevet rigtigt og gemt har prøvet at eksperimentere lidt i aften for at finde ud af hvad der er gået galt ,og tror jeg er ved at have lært at skrive indlæg ,jeg er jo stadig forholdsvis ny bruger her på sitet så jeg håber at få det lært ,så jeg skal nok prøve igen,inden jeg skal til et andet paredis næste måned hvor jeg rejser til Thailand for 15 gang ,men tænk sig at man kun behøver at rejse lige syd for grænsen til Berlin for at få sex næsten billigere end Thailand ,dernede koster en nat typisk 250 dkr i pattaya ,men når man så tænker på hvad man bruger i baren både på egne drinks ,men i særdeleshed også på ladydrinks til pigen inden man tager hende med hjem ,på hotellet ,ja så løber det hurtigt op i nærheden af de 675 kr en dagsbillet på Erlebniswohnung koster, og da man oftest ikke når at kneppe mere end to til tre gange på en nat da man sover resten af tiden ,ja så får man faktisk mere sex for pengene på Erlebningswohnung ,ja det lyder jo helt vildt ,men det er sandt ,men nu rummer Thailand så dog også en masse andre oplevelser som Berlin ikke kan give ,så jeg vil nok ikke lade være at rejse til Thailand ,men jeg vil nok overveje at ligesom Rejsenetværk, at skære ned på mit købesexforbrug i det hjemlige for at overføre det til Tyskland ,for mit besøg i Berlin har åbnet mine

øjne op for noget jeg ikke troede fandtes ,og slet ikke så tæt på ,for når man kan tage til Berlin for hvad 2 timers Thaimassage med sex koster herhjemme ,ja så begynder man at tænke om det ikke er der man skal begynde at bruge sine surt tjente skillinger

Hilsen Thaifreak

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja Thaifreak

Blot for lige at opsummere på hvordan det kan være en økonomisk vind vind situation for både piger, sted og mænd.

Jeg har selv i mine anmeldelser, både her på Eroguide.dk og Hedomax.com forholdt mig kritisk til de billigste discount flattrate all inclusive klubber, hvor man for +/- 80 euro kan være sammen med hver af pigerne for sig på rummet 1 af gangen, som i FKK klubber, hvor det koster 50 - 80 euro i entre + 50 - 65 euro hver gang man går på rummet med en en pige i 30 standard minutter med standardydelser.

På Flatt Rate All inclusive bliver det til typisk 15 minutter max 20, men alligevel.

Selv valgte jegt den dyreste Flattrate klub, jeg fandt til 150 euro i NRW, og var sammen med 2 piger, sparede ikke noget i forhold til FKK under mit besøg.

Helt anderledes er det på Erlebniswohnung, gangbang for 675 kr hele dagen, hverdage, 735 kr fredag , lørdag og søndag inclusiv mad og drikke.

Det drejer sig simpelthen om at få så mange mænd ind og ud af døren til en større lejlighed hele dagen som muligt, der alle har betalt 675 kr, hvad enten de ser fodbold, står i badet, spiser, sexer eller venter på at sexe.

Når så 1 - 3 piger af gangen sexer, hver sammen med 1 - 3 mænd på samme tid, mens resten af pigerne og mændene pauserer, hygger og venter, ja så generer det altså en volume, og et flow der omsættes til en betydelig omsætning.

Der er simpelthen tale om maksimeret kapacitets udnyttelse:

Der er fra 5 - 10 + piger på vagt alt efter ugedag, der som skrevet altså langtfra er på lagnet nonstop, endsige nødvendigvis alle er der hele dagen.

Wochentermine

http://www.erlebniswohnung.com/de/wochentermine

Det er selvfølgelig et spørgsmål om præference for det eller ej, hvad enten vi taler Danmark eller Tyskland, men alt andet lige er konceptet max omkostningseffektivt og profitabelt, i sammenligning, ikke kun med eksempelvis at der er 80 + bordeller i Københavns området, hvor der sidder 2 piger af gangen på hvert bordel med hver sin kaffedame, hvor mændene sidder for sig og pigerne for sig og venter, der er optaget hver gang pigerne er på rum med en kunde, men også i sammenligning med de dyrere kvalitets FKK klubber, hvor man går på rummet med pigerne for sig, rummene er optaget imens.

Kunne der bare findes et sted der på Sjælland som Erlebniswohnung med piger og mænd nok, der er interesseret, kunnne dette sted snildt fungere side om side med de helt almindelig bordeller, og vi mænd der gerne kommer der, kunne gøre det i stedet for at være nødt til at tage til Berlin.

Også som et alternativ til den hjemlige branches 4 timers koncentrerede sexparties til fra 2000 til 3500 kr

Jeg har startet denne debat:

Et gangbang/party hus

viewtopic.php?f=16&t=690

Hvis der i sådant et hus jævnligt ville komme 2 mænd til 1500 kr for hver gang der kommer 1 til et party for 2500 kr, 3 til 1200 kr for hver gang der kommer 2 til 1500 kr, 4 til 1000 kr for hver gang der kommer 2 til 1500 kr, ja så er vi godt på vej til at opnå en effekt som hos Erlebniswohnung i Berlin.

Og hvis der er fra 1- 3 piger på lagnet af gangen, resten pauserer, så giver det ganske vist forholdsvis betragtet mulighed for mindre sex, for hver gang der kommer flere mænd til en billigere entre pr pige, men hvis ingen føler at de går uforløst derfra, som næppe nogle gør hos Erlebniswohnung, ja så er alle jo bare glade.

Som hos Erlebniswohnung kunne man justere antallet af piger alt efter ugedag, forventet rykind.

Og så behøver traktementet ikke at være fast føde og drikke som hos Erlebniswohnung, mindre kan gøre det, kaffe/te, isvand, en sandwich vil være fint, for der er jo ikke nogen reel konkurrence til et første dansk sted, som der er i berlin.

Bare måden at kunne gå på bordel på, til gangbang i Danmark, vil kunne betyde et kæmpe fremskridt, både konceptuelt og driftøkonomisk.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest tjalfe

Træerne vokser ikke ind i himlen

Der var et spørgsmål tidligere omkring forholdet mellem mænd og kvinder i Erlebniswohnung, som forsvandt under nedetiden.

Jeg kom på daværende tidspunkt med et svar som jeg gerne vil modificere:

Nøjagtig som sexparties herhjemme i DK kommer det an på held. Jeg har været til arrangementer hvor vi har været ganske få og fået fuld valuta for pengene og til arrangementer hvor der har været stuvende fuld og man har måttet stå i kø (dog stadig fuld valuta for pengene, men en helt anden oplevelse!).

Efter en fantastisk omgang i første kategori var mine forventninger tårnhøje da jeg i fredags ankom til erlebniswohnung.

Desværre var der denne gang så mange mænd at man nærmest hverken kunne komme frem eller tilbage. Følgelig var man nødt til at at stå i kø... fair nok. Men det gjaldt altså ikke for en to-tre mænd, der konstant sprang køen over.. og fik lov til det... ikke så fedt!!

Lørdag (hvor jeg selvfølgelig tog en tur mere :0)) var der stadig ligeså mange mænd, men en helt anden atmosfære og udpræget køkultur. Jeg havde lidt problemer med potensen og enkelte piger ville ikke have noget at gøre med en, med mindre man havde fuldt flag... og det får jeg altså ikke på kommando.... så er nok i virkeligheden ikke så meget til samlebåndssex.

Stadig et super sted, søde piger og bortset fra et par idioter fredag også søde gæster. Jeg vil dog ikke undlade at sige:

Træerne vokser ikke ind i himlen

Tjalfe

Del dette indlæg


Link til indlæg

Rigtig godt Tjalfe, at du kan afbalancere billedet af Erlebniswohnung, sådan vi selv bør forvente at kunne få samme oplevelse.

Men faktisk synes jeg kun at din oplevelse styrker konceptets værdi, både for piger og mænd.

For mændene er prisen så overkommelig at der er råd til at forhåndskalkulere med den mulighed at vi får en oplevelse, som du her fik.

Pigerne opnår at der optimalt er fuldt hus, max omsætning, uanset hvor mange der står i kø, der følgelig får noget mindre sex, end de kunne have været heldigere at opnå.

Til prisen har stedet et så stort kundeunderlag, at de kan holde åben alle ugens 7 dage, heraf formentlig mange gengangere.

Ok - vi kommer så fra Danmark, men har vi 2 - 3 dage, får vi nok så rigeligt, skulle vi være der en dag, ud /hjem samme dag har vi måske kun brugt ca 1500 kr på turen. I betragtning af hjemlige alternativer, er det værd at tage chancen.

Jeg har tidligere læst anmeldelser af hjemlige parties, hvor der deltog 18 - 20 mænd i et party i 3 - 4 timer med 4 piger for 2000 kr, hvor det oplevedes som for crowdet/presset, trods pigernes energiske indsats for at betjene flest muligt mest muligt i den tid der var afsat.

Men har samtidig læst om, og deltaget i hjemlige parties hvor der deltog 20 mænd i 4 timer med 4 piger, der forløb helt forrygende, men stadig for 2000 - 2500 kr.

Til de danske parties betyder det simpelthen meget mere til prisen, om du får en succes oplevelse, i den tid du har til at nå det sammen med op til 18 - 20 andre mænd.

Jeg ville ønske at vi kunne droppe ind og ud et sted hjemme med 4 - 5 party piger i 10 timer, hvor vi for 1000 - 1500 kr, kan være mindre heldig at få en oplevelse som den du fik denne gang i Berlin, vi modsat kan være heldig at få en oplevelse, sådan som vi også begge har oplevet det i Berlin.

Og vigtigst af alt, hvis pigerne kunne få en oplevelse af at der kommer så mange mænd hver gang de har åben, at de tjener mere på at vi venter i kø, end de gør når de sidder på deres normale vagter, de venter på single kunder til 1000 eller 2000 kr pr gang, som der nogen gange kommer så få af at de har underskud på en vagt.

Hvis det kan bygges op, 2 - 4 gange om måneden, kan de have huset fyldt med kunder der alle har betalt, mens halvdelen af pigerne holder pause hele tiden - modsat til hverdag, hvor lange pauser betyder 0 kr i kassen mens de venter på den næste gæst der ringer på døren.

Kedelig med de mænd der pressede sig frem i køen - det er rigtig dårlig stil. Her synes jeg at mændene til de sexpartis i Danmark, jeg har deltaget i, helt overvejende har været rigtig gode til at give plads til hinanden, og lade andre komme til når de selv er kommet, selv stille sig bag i køen til næste omgang.

Så ingen grund til at holde jer tilbage - kast jer bare ud i et sexparty - næste gang hos Seduction Gilrs eller Madonna Delux :)

Sexevents

viewforum.php?f=15

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...