Hop til indhold
Jernstangen

**Anna Nikol Pornstar** NON-STOP ESCORT SERVICE, super-megafrench,anal

Recommended Posts

Først lige det notoriske link til damen:

Anna Nikol

Og der var tale om en dame. Hun er nok i sit efterår – men stadig sprød og super sexy. Jeg har ikke tidligere forsøgt mig med plastikbryster af den kaliber. Og de er store. Nu er det så prøvet – og nok ikke lige min smag.

Et lidt pudsigt setup – med et meget rodet værelse og en seng som knirkede og bragede. Og hverken hun eller jeg er særlig store. Hun spurgte mig indledningsvis tre gange hvor lang tid jeg havde bestilt – og blev i starten usikker på om hun var på stoffer. Det var hun ikke. Hun forstod simpelthen blot ikke hvad jeg sagde. Og var frisk på anal – ’… if not too big …’ Hun tog den som en champ ;-)

Havde ellers haft en fortrinlig samtale kørende på engelsk via sms – og efterfølgende er det jo helt tydeligt ikke hende som var forfatter bag. Anyways. Jeg ville gerne lige i bad og skulle igennem et gardin-arrangement hvor der sad en anden dame og talte i telefon. Jeg tror at det må have været hendes assistent. Fik hurtigt vasket mig og tilbage i værelset.

Et dejligt øko-blow som jeg byttede med et ordentlig slikketur af hendes dejlige røv. NU var jeg totalt tændt. På med kondom og så fik jeg ellers trykket mig op i hendes røv bagfra mens hun og jeg sad på knæ i sengen. Her kunne jeg have et godt greb om hendes store bryster mens jeg knallede hende i røven. Super horny!! Og herfra gik det eller rundt i forskellige stillinger. Og så forfra. Sprød og fleksibel. Dog alt for støjende for min smag. Specielt med åben vindue og unger som løber udenfor.

Men jeg må tage hatten af – og sige at hun gjorde det godt! Havde bestilt en time med anal og var selv godt ødelagt efter to hidsige udløsninger efter 40 minutter. I bad og så tilbage på arbejde.

Afslutningsvis var der noget rod da jeg skulle ud af lejligheden da der allerede stod en anden som havde bestilt tid. Efter lidt menneske-tetris rendte vi heldigvis ikke på hinanden – men super underligt, da jeg jo i princippet stadig havde tid tilbage.

Kommer jeg igen? Næppe.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Mekkeren skrev, for 14 timer siden:

Hvor omtrent holder hun til?

Hej Mekkeren,

Hvis du smider hende en txt - så svarer hun ofte hurtigt med sin adresse.

God jagt

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har besøgt hende sidste år, dengang var hun i Magic-girl set-up'et (såvidt jeg husker) i  Glostrup. Hun ligner efter min opfattelse ikke billederne, der dog er af hende, men personligt synes jeg bedre om den kvinde, som jeg mødte i virkeligheden, men det er jo en smagssag.

Jeg følte mig pænt behandlet, og i forhold til prisen synes jeg at det var en enestående oplevelse (hidtil havde jeg i en årrække primært besøgt danske piger). Om det var fordi jeg gik fra at betale 2.000 for 51 minutter til 1.200 for fulde 60 minutter ved jeg ikke, men jeg synes at oplevelsen var god, så jeg var ikke sen til at gentage den. Forventningerne til 2. gang var skyhøje, og nok for høje. De blev ikke indfriet. 

Det er måske ikke fair at kalde oplevelsen for mekanisk, for den er bestemt engageret, men der er tydeligvis tale om noget professionelt og ikke noget lidenskabeligt, for ellers tror jeg at jeg var blevet stamkunde. Ydelserne er til UG, men der mangler lidt nærvær og varme, hvis det for alvor skal få klokkerne til at ringe. 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Finn1101 Jeg tror nu nok at billederne er af hende. Godt retoucheret. De er bare ikke af nyere dato. Som i slet ikke. Det er rigtig at det billede af hende - som hun selv har taget i et solarium - er meget vellignende. Hun er sød, smilende og meget imødekommende. Jeg synes nu at hun var temmelig nærværende (nev hårdt i mine brystvorter og kiggede mig dybt i øjnene mens jeg knallede hende i numsen *frækt*) og er aktiv og indlevende men for verbal (til min smag). Jeg glemte at nævne at hun er til fredag. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Jernstangen

Jeg skriver ikke at billederne ikke er af hende; de er af hende, men de er ikke vellignende. 

Jeg skriver også at jeg synes at hun er engageret, men det er altså ikke det samme som nærvær og varm. 

(Nu må det ikke komme til at lyde som en advarsel, det fortjener hun ikke). 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...