Hop til indhold

Recommended Posts

Hey

 

Nogen her som kender nogle sider med Escort pige i England ? da jeg skal til england overvejer jeg at se om jeg kan finde en fræk lille date derovre *SF*

Del dette indlæg


Link til indlæg

Adultwork er et udmærket forslag, men med en vis usikkerhed. 

Nu skriver du ikke, hvad i England du skal til, men min erfaring er at udbuddet i London er meget stort. En del fungerer som i Danmark, fx at prostitution lever i en slags kriminel skygge. Det gør, at priserne er høje. Men i Storbritannien findes et meget stort prisspænd, du kan finde piger til £50 og piger til £1000. Og du kan finde alle mulige slags piger. 

Jeg har selv for omkring 10 år siden besøgt et sted, hvor der primært var storbarmede asiatiske piger. Det var i en pæn W1-lejlighed og dyrt (såvidt jeg husker £400 for én time). Jeg kan også huske, at jeg ud fra stedets oplysninger var i tvivl om, hvorvidt dette reelt indeholdte sex, men det gjorde det altså. 

Selvom sex fås billigere end dette i Storbritannien, så er det ikke et sted du skal rejse til med dette formål, og slet ikke til London.  

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...