Hop til indhold
ZEUS

Forberedelse af Thailands tur

Recommended Posts

 

Så begynder det at nærme sig min 3. tur til thailand   :) 

Den 26 er afrejse og er så bare 14 dage denne gang

 

Vil så lige gennemgå de ting jeg har af planer og hvad der er forberedt.  Er der andre nye der skal derned så sikkert noget de kan bruge.

 

Vil besøge Pattaya , men plan er at blive i Bangkok et par dage først.   Skal se om jeg kan finde et smart watch.   

I Pattaya skal jeg så senere have lavet en keramikbro på tre kroner.   Har fået lavet noget tidligere og se om jeg kan finde samme sted igen.  Billigt og ikke grundet dårlig kvalitet.    Fik lavet noget i Polen for 7-8 år siden, og der var det måske ligeså billigt.  Men var også som at gå tilbage i tiden og opleve hvilket udstyr ens skoletandlæge havde dengang ;-)  Dvs der hvor hele hovedet ryster når de borer mv.    Kort sagt udstyr der var 20 år ældre end hos en normal tandlæge i Danmark.        Derimod hos den her tandlæge i Pattaya var det som at komme frem i tiden.. Deres udstyr super moderne og noget en almindelig dansk tandlæge måske får om 10 år.  Feks når der skulle bedøves så tog de bare noget der lignede en pen og rørte kort.  Og så var man bedøvet.         Priserne er mindst 3 gange så billigt som i Danmark.  Formodenligt mere, da her er diverse som bedøvelse og billeder medregnet og ikke som i Danmark hvor alt det kommer oveni deres priser.         Vedrørende kvalitet i thailand så ikke kunne udtale mig.  Men ikke se hvorfor de skulle være dårligere.   De her tandlæger i turistområderne laver næsten intet andet end kroner og broer.   De har derfor en stor erfaring samt topmoderne udstyr.  En normal dansk tandlæge slet ikke vant til det.   Det er sjældent de udfører det i danske priser uhyre omkostningsrige arbejde.  Læs der er der større risiko for fejl.   Så er det noget, som nogle overvejer, så eneste råd.  Find en moderne klinik dernede.  Selvom deres priser måske er lidt højere en standart priser i Thaiand, så alligevel meget, meget billigere end i Danmark.

 

Selv om turen denne gang får lidt praktiske gøremål , så selvfølgelig mest bruges til det "sjove".     Og dejligt man så kan have en undskyldning for at tage derned og samtidigt spare en masse penge, selv når fly, hotel er medregnet :)    

 

Iøvrigt tak for den hjælp jeg har fået i anden tråd vedrørende mit ønske om at sortere de uendelige  gogo barer fra der findes i Pattaya og finde dem som mest opfylder mine ønsker.   Det var chansen for show med helt eller delvis nøgne piger.  

Af dem der blev foreslået i Pattaya og faldt i min smag efter tjekket massevis af youtube videoer er disse interesante :   

Windmill, , Sugar sugar, Babydolls,  Doll house, Infinity, Venus Louge , Dc club agogo ,Yes Agogo og Touch LK

Og sikkert været i nogle af dem før.  Infinity husker jeg ihvertfald.   

Nu hvor jeg bliver i Bangkok så meget gerne høre anbefalinger fra jer :)  Og igen, så det jeg søger er hvor der chance for show.  Del eller helvis nøgne piger.

 

Jeg fandt også den her side på nettet.                      http://www.thailandredcat.com/blow-job-bars-in-pattaya/

Findes en masse sider på nettet, men syntes den her er meget informativ.   Læg mærke til nogle af de gogo barer han vægter højst i hans top 5 også er blandt dem jeg har blevet anbefalet.   Så hans smag er nok ikke meget anderledes end min.

Her på siden kan man desuden få oplyst om meget andet, såsom blow barer med videre.

 

Derudover det geniale ved den her side.   Der er kort og har man siden oppe på sin mobil, så let finde vej ved den vejviser den har indbygget.

Det er kæmpe plus.  For selv om Pattaya er uhyre simpel og det hele samlet indenfor et lille område, så næsten lige så svært som at finde en nål i en høstak, hvis man leder efter en bestemt gogo bar på Wacking street.  Der er simpelt så mange så man risikere at gå mange km frem og tilbage uden at finde den eller de man vil besøge.     Det her vil helt sikkert gøre det nemmere.

Er man til disko og freelancere eller til soup massage så også enkelt på den her side.  Lynhurtigt overblik hvor det er og hvordan man kommer derhen.

Eller vil man til Jomtien eller andre steder, så let se hvordan man kommer fra A til B.  Både med videoer og kort.

 

Så den side vil jeg helt sikkert gøre brug af.   Og vil andre der ikke er 100 procent kendte sikkert også kunne bruge.

 

 

 

Nu skal tiden hen til afrejse bare nørdes med at finde hotel.  Fandt her i nat hvor jeg vil bo i Bangkok.   Og bliver lige ved siden af soi Cowboy.

I Pattaya vil jeg denne gang max booke mig et par dage frem.  Vil ikke som sidst være bundet i en ellers super lækker lejlighed i 3 uger.   100 meter oppe på 27 etage med havudsigt og centralt til alt.  Men dybt ensomt deroppe og kæmpe ulempe at være bundet til en sted, hvis man pludselig får lyst til noget andet. Feks tage væk fra Pattaya nogle dage.

 

Ved sidste tur for 2 år siden var det meningen jeg skulle besøge en mindre naboby hvor de nogle gange havde nogle ture til.  Husker ikke navnet på byen. Kun at man måske kan booke sådan en tur fra en bar i soi 6. 

Er der nogle der kender til det ?  Eller andre frække steder ?

Mere så jeg på forhånd har det på plads hvis jeg finder på noget afveksling

 

 

Ellers ved at få de sidste ting på plads.    Fandt en kuffert i en net butik i Danmark  . I kabine størrelse og fed moderigtig farve    Og kostede kun  240 kr.     Nede i Thailand kiggede jeg netop efter sådan en, men tit er deres priser turist opskruede og mange gange slet ikke betale sig for os at shoppe dernede længere. Ikke nu hvor man  selv kan købe varer i Kina eller til en lidt højere pris gennem en dansk netbutik. Som sikkert også henter en masse fra Kina, men hvor man så hurtigt og nemt kan ombytte en vare såfremt man ikke bryder sig om den.    Ville feks heller aldrig købe t shirt dernede.  Vil ti gange heller give lidt mere, mod jeg gennem en dansk netbutik kan bestille 20 hjem og håndplukke den eller de som lige har den pasform jeg ønsker.  Og gratis kan sende de resterende tilbage. Eller alle 20 for den sags skyld, -uden at have dårlig samvittighed.

Ved sidste tur købte jeg også nogle Nike gummisko.  Men aldrig brugt siden da de er lidt for små.  Bruger man str 46 så næsten umuligt at få sådan en størrelse.    Det der er str 46 dernede svarer vel til en 43-44 herhjemme.      Det eneste jeg vil købe er nok en en masse underbukser.  De kopi mærkevarer der findes har været i en god kvalitet har jeg erfaret.  

 

Ved min første tur i Thailand købte jeg en bæltepung.   Men er et kæmpe penalhus man så har siddende foran sig.  Praktisk at man kan have hænderne fri , men ikke ligefrem behageligt/smukt at have sådan en dunk foran sig.   Kiggede så efter shorts da jeg skulle derned næste tur.   Hvor der var lynlås så man kunne have pengebog der.   Det brugte jeg så ved sidste tur, men ikke behageligt at gå med en vægt nede omkring hvor shorsene ender.  

 

Men fandt så den her  hos Føtes netbutik.   

https://www.foetex.dk/fritid-skoenhed/kufferter-trolleys/rejsetilbehoer/safe-mavebaelte/p/100263291?event=32&point=25

Og genial efter min mening !!!  Super handy.  Tynd og fylder intet.  Med 2  lynlåslommer så man kan have sin mobil og sedler og mønter i den.   Den lever op til alt det jeg eftersøgte.   Man har sine ting sikkert.  Og mærker slet ikke man har den på.  Ligesom den ikke kan ses, da den er så tynd.

Planen er så at bruge den, og have min normale pengebog låst inde med kort mv på hotelboks.    

 

Ellers er flybilletter igen i år købt hos Norwegian.   Ingen kan slå deres priser hvis man som mig har de krav og ønsker til en flyrejse.  Dvs jeg gider ikke æde et eller andet tilfældigt flymad de servere, og kan klare mig med en kabinekuffert.    Kan man klare sig uden de nævnte ting (ellers koster de ekstra) og selv købe noget mad og tage med. Så let at finde en returbilletter til Bangkok for omkring 3000 kr og endda med direkte flyvning begge veje.   Deres hjemmeside inde på deres Lavpriskalender er desuden super god.  Det er nemt og overskueligt at finde afgange og priser.  Som regel så afgang lørdag eftermiddag fra Kastrup og i Bangkok kl 7 (Thailands tid)   Ligesom hjemrejse søndag morgen kl 9 (Thailansk tid) og hjemme i Danmark kl 3 om eftermiddagen.    Er man ude i lidt god tid og ikke i højsæsonen så faktisk selv bestemme hvilken uge man vil afsted og hvor mange uger man vil være dernede.  Og alligevel nemt finde priser for de her returbilletter omkring 3000 kr.    Alle de her afgange lørdage og hjemkomst søndag er med direkte flyvning.   

Når det er sagt og Norwegian har fået en masse ros, så også siges at går der noget galt på turen så forvent den mest elendige kundeservice.  Har et par gange kontaktet dem.  Bare det at finde deres tlf nummer kan være uhyre svært.  Og efter at have siddet og ventet halve eller hele timer så standart svar de giver og at man skal skrive til deres email.  Som er ligeså svær at finde medmindre man får det oplyst.   Og der kommer gud hjælpe mig også bare standart svar :D

Så handler om hvad man er til.    Vil man godt løbe den risiko og har de samme behov som jeg nævnte ovenover, så fint.  Billigt og nemt at komme til Thailand.

 

Plan er at bruge MrTaxi igen til turen til Pattaya.  Men endnu ikke skrevet til dem, men skal jeg nok snart hvis jeg skal være sikker på at kunne booke en tur.  

Redigeret af ZEUS

Del dette indlæg


Link til indlæg
ZEUS skrev, for 2 timer siden:
 

 

Er man til disko og freelancere eller til soup massage

Soup massage? Håber da ikke du ender på middagsbordet....

Steder med Shows i BKK.... Udover topløse damer, så er der et par stykker i Nana hvor der shows fra tid til anden, måske en 10-20 miutter hver aften. 

Du spurgte i din anden tråd (Apple) ang transport fra lufthavn til Cowboy....

taxaprisen afhænger af hvor meget taxichaufførren fra Swampy vill snyde dig ved en lille omvej. Selv har jeg betalt alt fra 400 baht til 900 baht til Sukh soi 10 og tager cirka 30-60 miutter alt efter trafik. Alternativt kan du tage Airport toget til Makkasan og så skifte til metroen til Asoke og så gå de sidste 25 meter til Cowboy, eller gå fra Makkasan til Cowboy, cirka 1,5 km.

Første gang du er i BKK? Så et par små råd: Afstanden fra Cowboy til Nana er ikke størrere end den kan gåes ca 1 km, selv for en 70 årig som jeg. Eneste ulumpe er at de er på hver sin side af Sukh. I stedet for at risikere liv og lemmer ved at krydse gaden i et fodgængerfelt, så kryds gaden via gangbroerne og højbanen. Gå langs de lige soi numre, da der på modsatte side er ganske fyldt op med gadesælgere der gør alt for at blokkere fortorvet. Penge kan veksles hos Vasu på hjørnet af Sukh og soi 7/1 (husk pas!).


Den naboby til Patts er Ban Chang.

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
ZEUS skrev, for 4 timer siden:
 

Så begynder det at nærme sig min 3. tur til thailand   :) 

Den 26 er afrejse og er så bare 14 dage denne gang

 

Vil så lige gennemgå de ting jeg har af planer og hvad der er forberedt.  Er der andre nye der skal derned så sikkert noget de kan bruge.

 

Vil besøge Pattaya , men plan er at blive i Bangkok et par dage først.   Skal se om jeg kan finde et smart watch.   

I Pattaya skal jeg så senere have lavet en keramikbro på tre kroner.   Har fået lavet noget tidligere og se om jeg kan finde samme sted igen.  Billigt og ikke grundet dårlig kvalitet.    Fik lavet noget i Polen for 7-8 år siden, og der var det måske ligeså billigt.  Men var også som at gå tilbage i tiden og opleve hvilket udstyr ens skoletandlæge havde dengang ;-)  Dvs der hvor hele hovedet ryster når de borer mv.    Kort sagt udstyr der var 20 år ældre end hos en normal tandlæge i Danmark.        Derimod hos den her tandlæge i Pattaya var det som at komme frem i tiden.. Deres udstyr super moderne og noget en almindelig dansk tandlæge måske får om 10 år.  Feks når der skulle bedøves så tog de bare noget der lignede en pen og rørte kort.  Og så var man bedøvet.         Priserne er mindst 3 gange så billigt som i Danmark.  Formodenligt mere, da her er diverse som bedøvelse og billeder medregnet og ikke som i Danmark hvor alt det kommer oveni deres priser.         Vedrørende kvalitet i thailand så ikke kunne udtale mig.  Men ikke se hvorfor de skulle være dårligere.   De her tandlæger i turistområderne laver næsten intet andet end kroner og broer.   De har derfor en stor erfaring samt topmoderne udstyr.  En normal dansk tandlæge slet ikke vant til det.   Det er sjældent de udfører det i danske priser uhyre omkostningsrige arbejde.  Læs der er der større risiko for fejl.   Så er det noget, som nogle overvejer, så eneste råd.  Find en moderne klinik dernede.  Selvom deres priser måske er lidt højere en standart priser i Thaiand, så alligevel meget, meget billigere end i Danmark.

 

Selv om turen denne gang får lidt praktiske gøremål , så selvfølgelig mest bruges til det "sjove".     Og dejligt man så kan have en undskyldning for at tage derned og samtidigt spare en masse penge, selv når fly, hotel er medregnet :)    

 

Iøvrigt tak for den hjælp jeg har fået i anden tråd vedrørende mit ønske om at sortere de uendelige  gogo barer fra der findes i Pattaya og finde dem som mest opfylder mine ønsker.   Det var chansen for show med helt eller delvis nøgne piger.  

Af dem der blev foreslået i Pattaya og faldt i min smag efter tjekket massevis af youtube videoer er disse interesante :   

Windmill, , Sugar sugar, Babydolls,  Doll house, Infinity, Venus Louge , Dc club agogo ,Yes Agogo og Touch LK

Og sikkert været i nogle af dem før.  Infinity husker jeg ihvertfald.   

Nu hvor jeg bliver i Bangkok så meget gerne høre anbefalinger fra jer :)  Og igen, så det jeg søger er hvor der chance for show.  Del eller helvis nøgne piger.

 

Jeg fandt også den her side på nettet.                      http://www.thailandredcat.com/blow-job-bars-in-pattaya/

Findes en masse sider på nettet, men syntes den her er meget informativ.   Læg mærke til nogle af de gogo barer han vægter højst i hans top 5 også er blandt dem jeg har blevet anbefalet.   Så hans smag er nok ikke meget anderledes end min.

Her på siden kan man desuden få oplyst om meget andet, såsom blow barer med videre.

 

Derudover det geniale ved den her side.   Der er kort og har man siden oppe på sin mobil, så let finde vej ved den vejviser den har indbygget.

Det er kæmpe plus.  For selv om Pattaya er uhyre simpel og det hele samlet indenfor et lille område, så næsten lige så svært som at finde en nål i en høstak, hvis man leder efter en bestemt gogo bar på Wacking street.  Der er simpelt så mange så man risikere at gå mange km frem og tilbage uden at finde den eller de man vil besøge.     Det her vil helt sikkert gøre det nemmere.

Er man til disko og freelancere eller til soup massage så også enkelt på den her side.  Lynhurtigt overblik hvor det er og hvordan man kommer derhen.

Eller vil man til Jomtien eller andre steder, så let se hvordan man kommer fra A til B.  Både med videoer og kort.

 

Så den side vil jeg helt sikkert gøre brug af.   Og vil andre der ikke er 100 procent kendte sikkert også kunne bruge.

 

 

 

Nu skal tiden hen til afrejse bare nørdes med at finde hotel.  Fandt her i nat hvor jeg vil bo i Bangkok.   Og bliver lige ved siden af soi Cowboy.

I Pattaya vil jeg denne gang max booke mig et par dage frem.  Vil ikke som sidst være bundet i en ellers super lækker lejlighed i 3 uger.   100 meter oppe på 27 etage med havudsigt og centralt til alt.  Men dybt ensomt deroppe og kæmpe ulempe at være bundet til en sted, hvis man pludselig får lyst til noget andet. Feks tage væk fra Pattaya nogle dage.

 

Ved sidste tur for 2 år siden var det meningen jeg skulle besøge en mindre naboby hvor de nogle gange havde nogle ture til.  Husker ikke navnet på byen. Kun at man måske kan booke sådan en tur fra en bar i soi 6. 

Er der nogle der kender til det ?  Eller andre frække steder ?

Mere så jeg på forhånd har det på plads hvis jeg finder på noget afveksling

 

 

Ellers ved at få de sidste ting på plads.    Fandt en kuffert i en net butik i Danmark  . I kabine størrelse og fed moderigtig farve    Og kostede kun  240 kr.     Nede i Thailand kiggede jeg netop efter sådan en, men tit er deres priser turist opskruede og mange gange slet ikke betale sig for os at shoppe dernede længere. Ikke nu hvor man  selv kan købe varer i Kina eller til en lidt højere pris gennem en dansk netbutik. Som sikkert også henter en masse fra Kina, men hvor man så hurtigt og nemt kan ombytte en vare såfremt man ikke bryder sig om den.    Ville feks heller aldrig købe t shirt dernede.  Vil ti gange heller give lidt mere, mod jeg gennem en dansk netbutik kan bestille 20 hjem og håndplukke den eller de som lige har den pasform jeg ønsker.  Og gratis kan sende de resterende tilbage. Eller alle 20 for den sags skyld, -uden at have dårlig samvittighed.

Ved sidste tur købte jeg også nogle Nike gummisko.  Men aldrig brugt siden da de er lidt for små.  Bruger man str 46 så næsten umuligt at få sådan en størrelse.    Det der er str 46 dernede svarer vel til en 43-44 herhjemme.      Det eneste jeg vil købe er nok en en masse underbukser.  De kopi mærkevarer der findes har været i en god kvalitet har jeg erfaret.  

 

Ved min første tur i Thailand købte jeg en bæltepung.   Men er et kæmpe penalhus man så har siddende foran sig.  Praktisk at man kan have hænderne fri , men ikke ligefrem behageligt/smukt at have sådan en dunk foran sig.   Kiggede så efter shorts da jeg skulle derned næste tur.   Hvor der var lynlås så man kunne have pengebog der.   Det brugte jeg så ved sidste tur, men ikke behageligt at gå med en vægt nede omkring hvor shorsene ender.  

 

Men fandt så den her  hos Føtes netbutik.   

https://www.foetex.dk/fritid-skoenhed/kufferter-trolleys/rejsetilbehoer/safe-mavebaelte/p/100263291?event=32&point=25

Og genial efter min mening !!!  Super handy.  Tynd og fylder intet.  Med 2  lynlåslommer så man kan have sin mobil og sedler og mønter i den.   Den lever op til alt det jeg eftersøgte.   Man har sine ting sikkert.  Og mærker slet ikke man har den på.  Ligesom den ikke kan ses, da den er så tynd.

Planen er så at bruge den, og have min normale pengebog låst inde med kort mv på hotelboks.    

 

Ellers er flybilletter igen i år købt hos Norwegian.   Ingen kan slå deres priser hvis man som mig har de krav og ønsker til en flyrejse.  Dvs jeg gider ikke æde et eller andet tilfældigt flymad de servere, og kan klare mig med en kabinekuffert.    Kan man klare sig uden de nævnte ting (ellers koster de ekstra) og selv købe noget mad og tage med. Så let at finde en returbilletter til Bangkok for omkring 3000 kr og endda med direkte flyvning begge veje.   Deres hjemmeside inde på deres Lavpriskalender er desuden super god.  Det er nemt og overskueligt at finde afgange og priser.  Som regel så afgang lørdag eftermiddag fra Kastrup og i Bangkok kl 7 (Thailands tid)   Ligesom hjemrejse søndag morgen kl 9 (Thailansk tid) og hjemme i Danmark kl 3 om eftermiddagen.    Er man ude i lidt god tid og ikke i højsæsonen så faktisk selv bestemme hvilken uge man vil afsted og hvor mange uger man vil være dernede.  Og alligevel nemt finde priser for de her returbilletter omkring 3000 kr.    Alle de her afgange lørdage og hjemkomst søndag er med direkte flyvning.   

Når det er sagt og Norwegian har fået en masse ros, så også siges at går der noget galt på turen så forvent den mest elendige kundeservice.  Har et par gange kontaktet dem.  Bare det at finde deres tlf nummer kan være uhyre svært.  Og efter at have siddet og ventet halve eller hele timer så standart svar de giver og at man skal skrive til deres email.  Som er ligeså svær at finde medmindre man får det oplyst.   Og der kommer gud hjælpe mig også bare standart svar :D

Så handler om hvad man er til.    Vil man godt løbe den risiko og har de samme behov som jeg nævnte ovenover, så fint.  Billigt og nemt at komme til Thailand.

 

Plan er at bruge MrTaxi igen til turen til Pattaya.  Men endnu ikke skrevet til dem, men skal jeg nok snart hvis jeg skal være sikker på at kunne booke en tur.  

Tak for at dele dine rejseforberedelser med os :)

Giv os endelig en/flere tilbagemeldinger når du kommer retur. 

Rigtig god tur ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ang gadesælgere på Sukhumvit, så er der ryddet op nu, der er kun et minimum af dem tilbage fra Cowboy til Nana, så hvis du skal hen og veksle penge hos Vasu soi 7/1 så er der fri bane nu :) eneste problem skulle så lige være alle de freelancere, de findes stadigvæk <3

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fedt at hører om dine forberedelser.

Vil dog sige at jeg købte Thai Airways billetter for 3900 tur/retur direkte flyvninger og har gjort det de sidste 2 år.

Det er 900 DKK mere tilgengæld har du god kundeservice og det er inkluderet mad, kuffert samt standard drikkelse på flyet. Men du har ret det er 4500 Bath jeg ikke har på jorden i forhold til dig.

Taxa til Pattaya anbefaler jeg selv Nam's Taxa service det spiller for vildt. Det koster 1200 fra lufthavnen og 1500 fra Bangkok - Bath selvfølgelig. Du kan også kigge på Bell Bus Service så vil det kun koste dig 400 Bath ca. og de henter dig på dit hotel og kører dig hele vejen til dit hotel i Pattaya tager bare lidt længere og de kører kun hver anden time.

Glæder mig til at hører mere omkring det med tandlæge delen det er jo rigtig interessant har også hørt fra Pattaya Addicts forummet at tandlæger i Thailand er fantastisk både pris samt hvor langt de er fremme.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Visti-Vistisen skrev, for 19 timer siden:

Soup massage? Håber da ikke du ender på middagsbordet....

Ha :D Nogle gange gå lidt stærkt med tasterne men her godt indrømme mit engelsk ikke er perfekt :D

Visti-Vistisen skrev, for 19 timer siden:

Steder med Shows i BKK.... Udover topløse damer, så er der et par stykker i Nana hvor der shows fra tid til anden, måske en 10-20 miutter hver aften. 

Ja mener også at have læst om det, men vil få undersøgt et dybere hvilke der har et godt nivaue der.   I soi cowboy findes der ikke sådanne gode gogobarer ?   Nu ej så langt fra hvor jeg skal bo til Nana plaze så tager gerne den tur derhen hvis det er.

Visti-Vistisen skrev, for 19 timer siden:

Du spurgte i din anden tråd (Apple) ang transport fra lufthavn til Cowboy....

taxaprisen afhænger af hvor meget taxichaufførren fra Swampy vill snyde dig ved en lille omvej. Selv har jeg betalt alt fra 400 baht til 900 baht til Sukh soi 10 og tager cirka 30-60 miutter alt efter trafik. Alternativt kan du tage Airport toget til Makkasan og så skifte til metroen til Asoke og så gå de sidste 25 meter til Cowboy, eller gå fra Makkasan til Cowboy, cirka 1,5 km.

Okay så var beløbet jeg blev tilbud der i en anden tråd måske ikke helt ved siden af.   Så måske bare jeg slår til der :) 

Visti-Vistisen skrev, for 19 timer siden:

Første gang du er i BKK? Så et par små råd: Afstanden fra Cowboy til Nana er ikke størrere end den kan gåes ca 1 km, selv for en 70 årig som jeg. Eneste ulumpe er at de er på hver sin side af Sukh. I stedet for at risikere liv og lemmer ved at krydse gaden i et fodgængerfelt, så kryds gaden via gangbroerne og højbanen. Gå langs de lige soi numre, da der på modsatte side er ganske fyldt op med gadesælgere der gør alt for at blokkere fortorvet. Penge kan veksles hos Vasu på hjørnet af Sukh og soi 7/1 (husk pas!).

Nej ikke helt.   Det her bliver min 3. tur til Thailand, og sidste gang (2016) var jeg et par dage i Bangkok.   Og var ved Nana Plaze.   Så ja meget lidt erfaring med Bangkok.

Ja så på kort der ikke er så langt.  Ej heller til MBK centret, som jeg også skal bruge noget af min tid på.   

Visti-Vistisen skrev, for 19 timer siden:


Den naboby til Patts er Ban Chang.

 

Super :)  Var netop den by jeg tænkte på.

Hmm skal jo kun afsted 14 dage. Men frister meget med det du anbefalede en anden i en af de der tråde, at tage til Sihanoukeville i Cambodia.   Selvom det ville blive lidt mere stramt med tiden nu jeg også skal have ordnet noget hos en tandlæge.   Men kunne sikkert lade sig gøre.   2-3 dage i Bangkok.  Så til Pattaya og få lavet det indledende hos tandlægen.  Hygge mig et par dage i Pattaya..  Og så en tur til Cambodia en 5 dages tid.   Og slutte af med Pattaya de sidste 4 dage, hvor broen hos tandlægen er færdig og kan sættes på.

Havde faktisk været alle tiders tror jeg.   For kan hurtigt blive meget ensformigt i Pattaya.   Men så have skaffet visum til Cambodia og finde transport til og fra der.   Bliver nok lige lovligt knapt med tiden så.

Men super det med Ban Chang :) 

Ved sidste tur der forsøgte jeg også at komme dertil.  Dvs fik at vide en bar i soi 6 hvor ejeren af og til arrangerede transport.   Kan desværre ikke huske navnet på baren.   Er det noget du kender til ? Eller andre måder at komme til Ban Chang ?

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
DK fyr 34 skrev, for 17 timer siden:

Tak for at dele dine rejseforberedelser med os :)

Giv os endelig en/flere tilbagemeldinger når du kommer retur. 

Rigtig god tur ;)

Tak :) 

Og skal nok komme med lidt tilbagemeldinger.

Del dette indlæg


Link til indlæg
butterfly skrev, for 15 timer siden:

Ang gadesælgere på Sukhumvit, så er der ryddet op nu, der er kun et minimum af dem tilbage fra Cowboy til Nana, så hvis du skal hen og veksle penge hos Vasu soi 7/1 så er der fri bane nu :) eneste problem skulle så lige være alle de freelancere, de findes stadigvæk <3

 

Men kan det virkelig betale sig at veksle på den måde ?

Tænker lidt risiko at have for mange kontanter ad gangen.   Og bare jeg hæver via enten mit Nordea pay kort eller et sort master kort jeg har fra COOP bank, og sørger for at hæve lidt større beløb ad gange, som 2000 kr, så koster det vel næsten intet ?

Undersøgte det grundigt der ved sidste tur i 2016.   Netop Pay kortet fra Nordea der minimal gebyrer de tager.  Ligesom det her Masterkort fra COOP netop skulle været totalt gebyrfrit.  Det reklamere de ihvertfald med.    Det der bare er super vigtigt er at man ikke lader ens danske bank veksle.  Men at det foregår via den Thailandske bank.   For ellers har de nogle virkeligt dårlige kurser.de med vilje bruger.

Er dog rimeligt usikker når jeg står ved en pengeautomat i Thailand hvor man skal sikre det med at vekselkursen foregår via den Thailandske bank.    Er der nogle der ved hvad man skal gøre der ?  Er selv ikke så skarp til engelsk og slet ikke hvad for nogle ord de bruger der.

Del dette indlæg


Link til indlæg
newbee skrev, for 14 timer siden:

Fedt at hører om dine forberedelser.

Vil dog sige at jeg købte Thai Airways billetter for 3900 tur/retur direkte flyvninger og har gjort det de sidste 2 år.

Det er 900 DKK mere tilgengæld har du god kundeservice og det er inkluderet mad, kuffert samt standard drikkelse på flyet. Men du har ret det er 4500 Bath jeg ikke har på jorden i forhold til dig.

Taxa til Pattaya anbefaler jeg selv Nam's Taxa service det spiller for vildt. Det koster 1200 fra lufthavnen og 1500 fra Bangkok - Bath selvfølgelig. Du kan også kigge på Bell Bus Service så vil det kun koste dig 400 Bath ca. og de henter dig på dit hotel og kører dig hele vejen til dit hotel i Pattaya tager bare lidt længere og de kører kun hver anden time.

Glæder mig til at hører mere omkring det med tandlæge delen det er jo rigtig interessant har også hørt fra Pattaya Addicts forummet at tandlæger i Thailand er fantastisk både pris samt hvor langt de er fremme.

Ja og har selv ikke meget erfaring med fly selskaber.   Det eneste jeg vil anbefale er overskueligheden hos deres lavpriskalender samt prisen.   Forsøgte lidt ved sidste tur i 2016 at finde andre flyselskaber men opgav.  Syntes mange af dem var besværlige at finde afgange og man skulle langt hen før man fik en endelig pris.   

Super med det med taxi :) Så har jeg også mulighed for dem.     Generelt så utroligt at de kan køre sådan en tur for sådan en pris.  Skrev sidste gang at jeg tror de har fundet ud af at de får mange flere kunder, og en masse drikke penge netop ved at have yderst fair priser.   For tænker man hvor lang tid de bruger på sådan en tur, samt at de jo skal tilbage igen, så vandvittigt billigt. 

Ja har ihvertflad super tiltro til den tandlæge jeg fik lavet noget ved sidste tur.   Nu bare om jeg kan finde den :(  Skal en af de kommende dage forsøge.   Når man goolger tandlæger i Pattaya så nemlig ikke alle der dukker op.   Den her tandlæge husker jeg  omkring hvor den lå, så må bare en dag nørde med at gå på udkig med google satelit og så helt ned på gadeplan.  Så burde jeg kunne finde det :)  

Og ville gerne kunne skrive en email til ham på forhånd så jeg er sikker på jeg har en tid når jeg ankommer til Pattaya.    Syntes også det er lidt lettere at skrive engelsk med google translate hjælp og sikre mig alle detaljer kommer frem og lade ham give et bud på en pris for den der kronebro.

Redigeret af ZEUS

Del dette indlæg


Link til indlæg
ZEUS skrev, for 7 timer siden:

Tak :) 

Og skal nok komme med lidt tilbagemeldinger.

Det lyder godt :)

Er sørgeperioden efter den tidligere konge overstået ?? Jeg synes at jeg for nylig hørte noget i radioen, om at der delvist var sørgeperiode på nogen områder.....

Del dette indlæg


Link til indlæg
DK fyr 34 skrev, for 34 minutter siden:

Det lyder godt :)

Er sørgeperioden efter den tidligere konge overstået ?? Jeg synes at jeg for nylig hørte noget i radioen, om at der delvist var sørgeperiode på nogen områder.....

Okay det slet ikke fulgt med i.   Jo da han døde og ja der var vist noget med de officielt ville sørge i 1 år og husker ikke præcis hvor længe siden det er.   Men business vægter altid højt :D Og gik vel ikke mange dage der dengang før alt næsten var normalt igen :) 

Men det kan andre sikkert svare på ?    Om man kan forvente begrænsninger der stadig ?  Du var dernede sidste år ikke ?  Og var omkring det tidspunkt han døde ?

Så ved en tilfældig youtube video ved en gogo bar at deres åbningstider stod de lukkede kl 01.   Men tvivler på de lukker så tidligt.   Tror der bliver sløset lidt i alle deres regler generelt.  Men godt være jeg tager fejl.

Redigeret af ZEUS

Del dette indlæg


Link til indlæg
ZEUS skrev, for 1 minut siden:

Okay det slet ikke fulgt med i.   Jo da han døde og ja der var vist noget med de officielt ville sørge i 1 år og husker ikke præcis hvor længe siden det er.   Men business vægter altid højt :D Og gik vel ikke mange dage der dengang før alt næsten var normalt igen :) 

Men det kan andre sikkert svare på ?    Om man kan forvente begrænsninger der stadig ?  Du var dernede sidste år ikke ?  Og var omkring det tidspunkt han døde ?

Så ved en tilfældig youtube video ved en gogo bar at deres åbningstider stod de lukkede kl 01.   Men tvivler på de lukker så tidligt.   Tror der bliver sløset lidt i alle deres reglergenerelt.  Men godt være jeg tager fejl.

Ok. Nej jeg var ikke dernede men havde en slægtning der var dernede noget tid efter og der var alt forlystelsesliv lukket (han søger ikke den slags sjov) men barer og underholdningsshows på hoteller osv.

Men om der stadig er områder der er berørt skal jeg ikke kunne sige :) Men god tur til dig og jeg glæder mg til at høre om det når du kommer hjem...

Del dette indlæg


Link til indlæg
DK fyr 34 skrev, 1 time siden:

Ok. Nej jeg var ikke dernede men havde en slægtning der var dernede noget tid efter og der var alt forlystelsesliv lukket (han søger ikke den slags sjov) men barer og underholdningsshows på hoteller osv.

Men om der stadig er områder der er berørt skal jeg ikke kunne sige :) Men god tur til dig og jeg glæder mg til at høre om det når du kommer hjem...

 

Ja for jeg er slet ikke inde i det.   Læste bare lidt omkring det herinde der da han døde.  Mener nu der kort tid efter var rimeligt normalt igen.

Tak :)   Og ja nærmer sig.      Er begyndt at glæde mig.     Skal så lige have lidt kedeligt overstået med ekstra arbejde nu her de følgende dage.  Men siden så få vagter, og bare få styr på de sidste ting og begynde at glæde mig  :) 

Skal nok blive sjovt tror jeg.    Sidste tur syntes jeg bare det var lidt trivielt.   De første dage super fedt.   Men siden så syntes man alt ligner hinanden i Pattaya.  Og når man så efterhånden har taget det værste tryk de første dage, så sgu være kedeligt i Pattaya :D

Men denne tur ikke bundet og ikke planlagt noget.  Dvs jo de første dage bliver i Bangkok og tid også brugt på det der MBK center for eventuelt at finde et godt køb på et smart watch.    

 

 

Redigeret af ZEUS

Del dette indlæg


Link til indlæg
ZEUS skrev, for 19 timer siden:

Men kan det virkelig betale sig at veksle på den måde ?

Tænker lidt risiko at have for mange kontanter ad gangen.   Og bare jeg hæver via enten mit Nordea pay kort eller et sort master kort jeg har fra COOP bank, og sørger for at hæve lidt større beløb ad gange, som 2000 kr, så koster det vel næsten intet ?

Undersøgte det grundigt der ved sidste tur i 2016.   Netop Pay kortet fra Nordea der minimal gebyrer de tager.  Ligesom det her Masterkort fra COOP netop skulle været totalt gebyrfrit.  Det reklamere de ihvertfald med.    Det der bare er super vigtigt er at man ikke lader ens danske bank veksle.  Men at det foregår via den Thailandske bank.   For ellers har de nogle virkeligt dårlige kurser.de med vilje bruger.

Er dog rimeligt usikker når jeg står ved en pengeautomat i Thailand hvor man skal sikre det med at vekselkursen foregår via den Thailandske bank.    Er der nogle der ved hvad man skal gøre der ?  Er selv ikke så skarp til engelsk og slet ikke hvad for nogle ord de bruger der.

 

Smag og behag hvad man foretrækker. Selv er jeg mest til danske sedler (500 og 1000) og så veksle løbende i Thailand. Kursen derude er betydelig bedre end herhjemme. Når du bruger dit kort i Thailand, så bliver Baht beløbet sendt til din egen bank. Det er så din banks valutakurs som er gældende. Læg der til diverse gebyrer, både til den bank som har hæveautomateten og til din egen bank og hvad der ellers måtte være. 

Dagens kurs hos Vasu er 5,06 for 1 kr, og hos Nordea er den 20 for 100 baht. Det vil sige har du 20.000 kr så vil du i Thailand få 101.200 Baht, og i Danmark 100.000 Baht. 1200 Baht forskel. Det er det samme som en gang short time.

http://www.vasuexchange.com/

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Visti-Vistisen skrev, for 21 minutter siden:

 

Smag og behag hvad man foretrækker. Selv er jeg mest til danske sedler (500 og 1000) og så veksle løbende i Thailand. Kursen derude er betydelig bedre end herhjemme. Når du bruger dit kort i Thailand, så bliver Baht beløbet sendt til din egen bank. Det er så din banks valutakurs som er gældende. Læg der til diverse gebyrer, både til den bank som har hæveautomateten og til din egen bank og hvad der ellers måtte være. 

Dagens kurs hos Vasu er 5,06 for 1 kr, og hos Nordea er den 20 for 100 baht. Det vil sige har du 20.000 kr så vil du i Thailand få 101.200 Baht, og i Danmark 100.000 Baht. 1200 Baht forskel. Det er det samme som en gang short time.

http://www.vasuexchange.com/

 

Men netop derfor så vigtigt når man hæver i en bank automat i thailand at man lader det gå igennem den thailandske bank.  Så betaler man netop kun den aktuelle kurs.       Lader man det gå gennem ens bank så virkelig dårlig kurs man får vekslet dem i.  

Med hensyn til gebyrer så forskel på korttyper og banker generelt.   Generelt er det faktisk meget dyrere i gebyrer at bruge et master card.  Billigste jeg har kunne finde hos Nordea er deres pay card.   Og COOP bank reklamere med deres sorte Mastercard der er der ingen gebyrerer..    Men tror dog ikke man slipper ikke for det den thailandske bank skal have.  Men så længe man hæver større beløb feks 2000 ad gangen, så max mellem 30 og 50 kr det koster.   Det her gebyr ens uanset om man hæver 200 kr eller 5000 i en automat.   Derfor så vigtigt at hæve større beløb ad gangen.

 

Men sidste tur se jeg har  betalt minimalt mere end det jeg kunne finde udfra aktuel kurser den dag.   

 

Noget andet er at kursen desværre er blevet dårligere :)  Sidst jeg tjekkede så kostede 1000 bath ca 195 kroner..  Da jeg var nede i 2016 var den omkring 180 kr.  Siden svinget lidt og åbenbart nu her for kort siden steget.  Altså den Thailanske bath i forhold til den danske krone :) 

Bare den forskel svaret til hvis man brugte 20.000 danske kroner på sin ferie ville få 1500 danske kroner mindre i år til piger :) 

Eller har jeg regnet forkert ?  For lyder da deprimerende.  7 gange shorttime :-(   Ej må jeg have regnet forkert.

Men lynhurtigt regnet ud så hvis man brugte et beløb på 19500 kr på sin ferie idag.     Så kunne man få de samme af værdi i 2016 (og den kurs var der for ikke så længe siden) for kun 18.000 danske kroner.  Altså 1500 kroner dyrere idag bare fordi kurden nu har rørt sig så lidt.   Den svinger iøvrigt ofte, så kan være dem der kommer derned om 2 måneder sparer 1500 kr til eller 1500 mere til fisse end valutaen pt :D

Redigeret af ZEUS

Del dette indlæg


Link til indlæg

Men er der noget der er bekndt med hvad man skal vælge når man hæver i en pengeautomat dernede, for at sikre man lader det gå igennem den thailandske bank ,- og ikke via ens bank i Danmark ?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Sorg perioden er overstået så det skal du ikke tænke over. De små ting der er tilbage ligger i Oktober hvor kongen døde.

Penge medbring kontanter og veksel dernede fordi kursen er bedre og når du bruger kort så kan man ikke vælge bank kursen så du får din hjemme banks kurs samt et gebyr af 220 bath per hævning og du kan kun hæve 10.000 bath per gang i automaten.

Jeg kunne sidste gang have fået ca 5000 bath mere hvis jeg havde haft kontanter med hård lektie specielt fordi min normal spendering er ca. 6000 bath per dag.

Del dette indlæg


Link til indlæg
ZEUS skrev, for 20 timer siden:

 

Ja mener også at have læst om det, men vil få undersøgt et dybere hvilke der har et godt nivaue der.   I soi cowboy findes der ikke sådanne gode gogobarer ?   

 

 

Prøv Billboards, Bangkok Bunnies i Nana, I Cow prøv Suzie Wong, Crazy House, Baccara

Del dette indlæg


Link til indlæg
ZEUS skrev, for 20 timer siden:

Super :)  Var netop den by jeg tænkte på.

Hmm skal jo kun afsted 14 dage. Men frister meget med det du anbefalede en anden i en af de der tråde, at tage til Sihanoukeville i Cambodia.   Selvom det ville blive lidt mere stramt med tiden nu jeg også skal have ordnet noget hos en tandlæge.   Men kunne sikkert lade sig gøre.   2-3 dage i Bangkok.  Så til Pattaya og få lavet det indledende hos tandlægen.  Hygge mig et par dage i Pattaya..  Og så en tur til Cambodia en 5 dages tid.   Og slutte af med Pattaya de sidste 4 dage, hvor broen hos tandlægen er færdig og kan sættes på.

Havde faktisk været alle tiders tror jeg.   For kan hurtigt blive meget ensformigt i Pattaya.   Men så have skaffet visum til Cambodia og finde transport til og fra der.   Bliver nok lige lovligt knapt med tiden så.

Men super det med Ban Chang :) 

Ved sidste tur der forsøgte jeg også at komme dertil.  Dvs fik at vide en bar i soi 6 hvor ejeren af og til arrangerede transport.   Kan desværre ikke huske navnet på baren.   Er det noget du kender til ? Eller andre måder at komme til Ban Chang ?

 

 

Prøv at hør på Ruby Club angående Ban Chang. 

 

Nu har du så ikke tiden denne gang, men næste gang kunne du evt prøve at udforske nogle af de andre steder i Sydøstasien hvor der også findes barer, Så som Sihanoukeville, Phnom Penh, Singapore (Orchard Towers), Angeles City, Subic Bay ... blot en idé :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
newbee skrev, for 19 minutter siden:

Sorg perioden er overstået så det skal du ikke tænke over. De små ting der er tilbage ligger i Oktober hvor kongen døde.

Penge medbring kontanter og veksel dernede fordi kursen er bedre og når du bruger kort så kan man ikke vælge bank kursen så du får din hjemme banks kurs samt et gebyr af 220 bath per hævning og du kan kun hæve 10.000 bath per gang i automaten.

Jeg kunne sidste gang have fået ca 5000 bath mere hvis jeg havde haft kontanter med hård lektie specielt fordi min normal spendering er ca. 6000 bath per dag.

Nej passer simpelthen ikke at man ikke kan lade det gå gennem sin bank.. Har fået det oplyst både af min bank nordea der engang hvor jeg gik i dybden med de her gebyrer og vekselkurser.  Og sidst hørt fra en ansat i COOP bank at det netop var vigtigt at man lod vekslingen gå gennem den thailanske bank, så meget billigere end deres egen vekselkurs.  Han fortalte så hvorfor de havde så høj vekselkurs, men flink at oplyse om den mulighed for at få en faktisk rigtig god kurs gennem en thailandsk bank

Det gebyr du nævner på 220 bath passer heller ikke.   De danske kortgebyrer svinger mellem minimum 30 og 50 kr pr hævning.   Og tjekkede netop ud ved sidste tur hvad den thailandske automater tog.  De havde lignede faste gebyrer.  Mener det var ca 150 bath som jo svarer til 30 kroner.  Tror slet ikke de selv må pille ved de gebyrer.  De ligger fast.  

Redigeret af ZEUS

Del dette indlæg


Link til indlæg
Visti-Vistisen skrev, for 21 minutter siden:

 

Prøv Billboards, Bangkok Bunnies i Nana, I Cow prøv Suzie Wong, Crazy House, Baccara

 

 

Super !! :)   Noteret.   

Del dette indlæg


Link til indlæg

 

Visti-Vistisen skrev, for 25 minutter siden:

 

Prøv at hør på Ruby Club angående Ban Chang. 

 

Nu har du så ikke tiden denne gang, men næste gang kunne du evt prøve at udforske nogle af de andre steder i Sydøstasien hvor der også findes barer, Så som Sihanoukeville, Phnom Penh, Singapore (Orchard Towers), Angeles City, Subic Bay ... blot en idé :)

 

Takker !!  :)   

Ja skal jeg have undersøgt næste tur :)   Blev lidt inspireret af Filippinerne tidligere i år, men der allerede bestilt fly billetter til Thailand.  Men måske skulle næste rejse gå til Angeles City. 

Er der også lav og højsæson der som gør det billigere nu her om sommeren ?   Uanset hvad bliver det tidligst for mig næste år

Redigeret af ZEUS

Del dette indlæg


Link til indlæg

 

Overvejer dog om det er så meget billigere at tage penge med og veksle der.

Men så bare om man som "grøn" får en god kurs..  Undskyld mit dumme spørgsmål.  Men der hvor i veksler er der faste kurser løbende, eller skal i prutte om dem ?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...