Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg har gået med en fantasi et stykke tid omkring at få hænderne bundet og lagt på sengen hvorefter at blive ordnet uden at kunne gøre noget selv. Jeg har så fået taget mig sammen og fik en aftale med Maya. Jeg havde på forhånd i telefonen aftalt sådan i store træk hvad der skulle ske. 

Da jeg var kommet indenfor og vi havde ordnet de formelle ting, så gik vi ind i et rum hvor der var en bar, vi var dog helt alene derinde, Maya tilbød mig en øl som jeg sagde ja tak til. Det tog lige toppen af nerverne. 

Derefter gik vi til et værelse, hvor vi startede med at kysse, ikke tante, med tunge. Da tøjet var kommet af, kunne jeg med glæde konstatere at hun havde en helt glat mis, hvilket tænder mig meget. Jeg blev som aftalt bagbundet og lagt på sengen, derefter begyndte hun at give mig blow, min fantasi var netop at jeg ikke kunne bruge mine hænder. Hun spillede helt med og sagde at nu kunne hun gøre lige hvad hun ville med mig. Efter noget tid, så fik jeg kondom på og hun forsætte med at lege med mig, hver eneste gang jeg troede at jeg komme indefor så træk hun sig tilbage, jeg prøvede så at støde i hende, og hun trak sig tilbage, hun gjorde mig opmærksom på at det var hende der bestemte hvornår vi skulle have sex og ikke mig. Endelig skete det og jeg kom selvfølgelig ret hurtigt i en kæmpe orgasme, måske lidt for hurtigt, men det var godt. Jeg fik udlevet min fantasi, det var sådan i store træk som jeg havde fantaseret om, jeg nok var lidt for nervøs.  

Bagefter spurgte hun der var noget hun ind til om det levede op til mine forventninger, det syntes jeg var god stil. Hun talte ganske godt engelske. Hun virker som en meget frisk pige, den type som kunne være sjov at feste med hele natten. 

Hvad kan jeg mere sige? Hun ser ud som på sine billeder og er lækker..... billederne ser ud til at være taget på stedet, jeg kan genkende flere af stederne. Jeg kan helt klart anbefale hende, dejlig tøs som tydeligvis også har noget mellem ørende.

https://escortguide.dk/P/mistress-maya-mi-is-here.-who-should-be-punished...--40073.html

 

Redigeret af JeppeK

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har forhørt mig om hendes priser. Meget høje synes jeg, da hun forlanger 1000 kr pr 15 min. Dvs 4000 kr for en time!! Ved selvfølgelig ikke om priserne er til forhandling, da jeg ikke gad at gå ind i en forhandling med hende, da vi var alt for langt fra hinanden - desværre!

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ups, det stemmer da slet ikke med priserne på linket.

Det jeg egentlig tænkte på var, om prisen var alt inklusive. 1200 for en time i følge link, eller om ekstra var ekstra betaling.

Hun er en flot kvinde.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest LLM
JeppeK skrev, den 20/4/2018 at 12:01:

Jeg har gået med en fantasi et stykke tid omkring at få hænderne bundet og lagt på sengen hvorefter at blive ordnet uden at kunne gøre noget selv.

Det lyder spændende. Hvordan er hendes evner til at binde en rigtig knude? Jeg er lidt træt af de der fake-bondager, man oplever stort set med alle “Dominaer”. Jeg vil bindes, at jeg virkelig føler mig fikseret, og ikke kan komme fri, når jeg selv har lyst.

LandLord

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...