Hop til indhold
Rejsenetværk

Carlsens bedrøvelige ludere deler vandene

Recommended Posts

Carlsens bedrøvelige ludere deler vandene

03. maj 2012 08.51 Kultur

http://www.dr.dk/Nyheder/Kultur/2012/05/03/083456.htm

Bortset fra romanens oprindelige under 18 år jomfru tema, der jo også er udeladt i filmversionen, kunne det være man skulle se filmen, som et eksempel på en mand, hvis seksualliv består af og altid kun har bestået af købesex.

Det er jo det der kan være så svært at forstå både for modstandere og nogle tilhængere af retten til at købe sex, at vi rent faktisk findes vi mænd, hvor købesex livet igennem er vores eneste adgang til at opnå sex.

Det er ikke kun tydeligt psykisk eller fysisk handicappede mænd, der oplever at de ikke kan opnå sex på en præmis hvor du ikke skal betale for det. Vi er faktisk en del i udgangspunktet velfungerende enlige mænd, i fast selvforsørgende beskæftigelse, nogle med ejerbolig og en vis økonomi der tillader et forbrug af købesex.

Selvfølgelig er det nærliggende at antage at der må ligge noget dybereliggende personligt til grund for en situation, hvor du er henvist alene til købesex som din mulighed for at opnå sex, hvilket der vel også i eget tilfælde gør.

Men det ville være noget så befriende hvis sælgere af købesex ikke over en kam gøres til ofre for købere af sex, hvor førtsnævnte skal hjælpes uanset egen påstand om eget frie valg, for hun lider jo af "falsk bevidsthed", mens sidstnævnte skal straffes, måske også omklamres af psykologhjælp på skatteydernes regning.

Det er meget billigere at spare skatteydernes penge, lade sådan nogle som os købe og sælge sex, bruge vores skatte bidrag på en fokuseret indsats, der hvor der er et reelt identificerbart behov, i stedet for at bruge fælleskassen til en elitær religiøs og ideologisk funderet generel forfølgelse af alle os, som den forenede forbudsfront subjektivt ikke kan, og ikke vil acceptere som en del af samfundet.

At filmens case så er en feteret journalist figur, ja det skal der vel til for at gøre en historie interessant, fordi alle os almindelige dødelige der køber sex fordi vi ikke har andre muligheder, vi er så uendelig uinteressante for et publikum, fordi vi er, så på overfladen helt almindelige, og derfor alt for kedelige, både som forlæg for en roman, og en film :)

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...