Hop til indhold
kbunga

Isabella Horsen

Recommended Posts

Var et smut forbi Isabella Horsens på vej hjem fra arbejde, den anden dag. Har længe villet forbi hende, og nu skulle det altså være.

Hun er et sødt og rart bekendtskab, de 30 år hun reklamere med er nok en lille underdrivelse - Det var nok hendes alder da hun startede for 5 år siden. Men det skal nu ikke trække så meget ned, for hun er en ganske pæn pige der som så mange gør lidt for god brug af perfumeflasken. Jeg var lidt i tidbeknep, så der kunne kun blive tid til en quikie. Sex'en var nok derefter dvs. ikke noget at skrive lange stile om - Jeg tror dog at man kunne få sig en ganske udemærket oplevelse ved en lidt længere seance.

Priserne er heller ikke skræmmende, så det kan jeg ikke afvise at jeg vil prøve en lidt længere aftale en anden dag.

http://www.escort5.dk/profil-6257-Isabella.html

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Anonym

Isabella er 1,60 et par og halvtres + tre/fire kilo - stærk og trænet (styrkeløft vil jeg næsten tro) så hun er en lidt muskuløs og tæt pige - selvom hun er slank, Brysterne har præg af amning, men er OK pæne og vel en C-skål. Hun er en meget køn pige, mahognifarvet hår, yderst velplejet med god makeup og fuldstændig hårløs på kroppen. Isabella har boet i DK i 6 år, og arbejdet som lagenartist et par stykker af dem. Hun er lattermild og smilende. Det foregår i hendes private (lille) lejlighed - som hun opholder sig i når hun er her (halvdelen af tiden er hun i Polen)

Vi aftalte en time til - efter danske forhold - beskedne 1300. Det kom til at vare noget længere fordi vi faldt i snak... for snak - det er hun fabelagtigt til - faktisk så meget så jeg til sidst måtte holde hende for munden :) Fra jeg kom til jeg gik - brugte vi næsten 2 timer på hinanden hvoraf sexe'n vel gjorde maks. halvdelen.

Vi gennemgik det klassiske repetoire, massage fransk til hende, fransk til mig, samleje... Alt entusiastisk og kompetent. Isabella blev lidt forfjamsket undervejs - men det er jo en charme mere...

jeg kommer muligvis/sandsynligvis igen..

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Anonym

efter lidt forhandling --- ja.. men ikke særligt længe/engageret...

Del dette indlæg


Link til indlæg

hej. Jeg har besøgt Isabella 3 gange nu.synes hun er en dejlig pige. Ja hun har former som en kvinde... og ca 35-38 år

skønt når kvinden ved den kan bruges til andet end at tisse med.

hun er virkelig proff. som ved hvad det drejer sig om. og dejlig stram (passer sine knibeøvelser) :)

I like. en skam hun ikke kysser. øv

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...