Hop til indhold
Guest tjalfe

Saga hos Cassiopei Stars

Recommended Posts

Guest tjalfe

Efter i et par år at have kunnet få dækket mine mere fysiske behov i få, men gode, tilfælde i den "virkelige verden" og i den seneste tid i høj grad i pornoklubben xx-dark, der jævnligt holder gang-bangs eller andre frække arrangementer, måtte jeg forleden konstatere at det ikke pt. er tilstrækkeligt til at holde tykkelsen bag ørerne nede.

Normalt har jeg mest været til sexparties, men det har jo unægteligt ligget noget stille med det, det sidste stykke tid, og de arrangementer, der så endelig er dukket op har ligget en del over hvad min økonomi kan klare.

Derfor måtte jeg finde på noget andet, og valget faldt på en times 1-1 oplevelse med en sød pige.

Når jeg endelig skal have en 1-1 oplevelse skal det også være en oplevelse med sensualitet, indføling og tungekys.

Jeg fandt derfor frem til Saga fra Cassiopei-Stars. Hun ser sød ud og hun reklamerer med våde tungekys. Jeg har haft kig på hende før og måttet konstatere temmeligt blandede anmeldelser, men nu måtte jeg så selv have syn for sagen.

Vel.... afsted det gik til Cassiopeistars. Stedet har en nydelig og diskret indgang. Jeg bliver modtaget af telefondamen, der lukker mig ind i lastens hule hvor jeg bestiller tid hos Saga og får at vide at hun er på vej. Stedet virker velkommende, pænt og rent. Jeg sætter mig til rette i lædersofaen hvor jeg ikke har ventet længe før Saga kommer ind.

Wouw... hun har en lille let kjole på og hun oser af sex..... som en kat smyger hun sig hen til mig og byder mig velkommen. For en sjælden gangs skyld er jeg stort set mundlam. Jeg får fremstammet at jeg gerne vil have en times sjov og et bad at starte på. Kysser du? tænker jeg, men det når aldrig ud over mine læber..... det kan iøvrigt også være ligemeget, for med en sådan entré har jeg svært ved at forestille mig at hun ikke skulle gøre det.

Penge udveksles og jeg bliver ført ud til badet.

Dette er som resten af huset rummeligt, pænt og rent, med en jacuzzi i hjørnet.

Efter at have soigneret mig bliver jeg ført tilbage til lastens hule og venter på paradis. Dette indtræffer hurtigt. Skønheden smyger sig ind til mig og vi starter forsigtigt og sensuelt med at udforske hinandens kroppe.... og hinandens læber og tunger. Dette er så fantastisk og virkeligt at jeg et øjeblik glemmer at Saga ikke er en pige jeg har scoret nede på studiebaren. Hun er fantastisk sød og nærværende. Langsomt trækker vi ned i sengen hvor forspillet fortsætter. Her opdager jeg til min store glæde at hun ikke er glatbarberet, veltrimmet, men ikke glat. Denne opdagelse får ophidselsen til at stige et par grader.

Gummiet bliver trillet på og det er tid til blow. Dette har jeg med spænding set frem til da Saga reklamerer med deaptroat. Helt deep bliver det ikke til (jeg er nok også en anelse større end gennemsnittet, så ok), men frækt er det- med masser af fræk øjenkontakt.

Igen smyger hun sig hen over mig, og fører mig ind i hende til en dejlig ridetur. Rolige, sensuelle bevægelser, der er enormt stimulerende, men alligevel kontrollerede så jeg ikke kommer for hurtigt. Hun lægger sig helt ind over mig og vi kysser hinanden på halsen.

Om i missionæren, lækre tungekys og så er jeg solgt. Efter afrensning og forspil nummer to fortsætter vi legen. Her begynder jeg så ligeså stille at vågne op og opdage at det IKKE er en pige jeg har scoret fra studenterbaren. Der bliver en anelse (kun en anelse) mere distance og tungen forsvinder fra tungekyssene. Det er dog stadig en fantastisk oplevelse med nærvær og indlevelse fra Sagas side. Og stadig sensuelle kys... dog uden tunge.

Efter akten ligger vi og nusser... ikke så meget snak, men alligevel ganske hyggeligt.

Der er ingen banken hos Cassiopeia, men tre lys der tændes på skift efterhånden som tiden nærmer sig... så helt uden hastværk kunne vi lige få nusset færdigt, komme i tøjet, tage kærligt afsked før jeg atter er ude på gaden.

Så suma summarum: Ikke en oplevelse i verdensklasse (det skal der også VIRKELIG meget til), men så afgjort langt, langt over middel. Saga er smuk, sansende, sensuel, medlevende og først og fremmest rigtig, rigtig sød!

Hun får min varmeste anbefaling!!

Vær god ved hende... hun fortjener det!

Ærbødigst

Tjalfe

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Tjalfe

Denne beretning efterlader hos mig et af de mest brugbare beskrivelser jeg længe har læst, skulle jeg selv overveje at besøge Saga, hvad jeg ikke gør.

Din anmeldelse er ikke bare generelt velskrevet, men også så veldisponeret på de forskellige parametre, der spiller sammen om det at det kan blive et vellykket besøg, at det har stor værdi for læseren.

Særligt denne:

"Her begynder jeg så ligeså stille at vågne op og opdage at det IKKE er en pige jeg har scoret fra studenterbaren. Der bliver en anelse (kun en anelse) mere distance og tungen forsvinder fra tungekyssene. Det er dog stadig en fantastisk oplevelse med nærvær og indlevelse fra Sagas side. Og stadig sensuelle kys... dog uden tunge."

Faktisk synes jeg det er et plus til Saga - det at hun leverer den professionelle fiktion, der giver gæsten lige præcis illusionen om den så eftertragtede GFE oplevelse, men samtidig ikke mere end at begge i sidste ende godt ved at det er købesex.

Og så er slut karakteren jo også over middel - din beretning er rigtig god forbrugeroplysning for den næste der overveje at bruge 2000 kr på fornøjelsen.

Saga

http://www.cassiopeiastars.dk/pigen.asp?id=342

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Lidt sjovt, der ligger en anmeldelse af en Saga, skrevet af Sinbad, på VL d. 5.-10. -07, altså for 4½ år siden :) .

Hvis det er den samme Saga, så er hun godt nok startet tidligt i en tidlig alder :o , da hendes alder nu er angivet til 21 år :?:

Venligst

Spunsen :geek: :geek:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest tjalfe

De 21 er vist + moms - men Saga er ungdommelig, et nips og fast i kødet...om hun så er 21 eller 26 betyder ikke det helt store for mig - har anyway svært ved at se forskel - så længe hun ikke er 42.

Og fuld ærlighed om alder får vi vist aldrig i en branche hvor konkurrencen er benhård.

/Tjalfe

Del dette indlæg


Link til indlæg

Rigtigt, og den bedste sex er ikke sjældent med en moden kvinde. Min absolute yndlingssexleverandør er nu 48 og hun ville ikke kunne restattes af en på 24 :) .

Jeg har en gang oplevet en reklamere med hun var 21, da jeg mødte hende blev jeg lidt sur over snyderiet - hun så ældre ud og jeg fik senere at vide hun var 32, sex'en var god nok , men jeg var efterfølgende lidt stødt over at de anser os for at være så lette at snyde.

Det grælleste eksempel på snyd jeg indtil nu kender til er en der reklamerer med at være 31, men reelt er 47 - så mener jeg hun har et problem med sit selvværd :( .

Spunsen :geek:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jer, der det måske bedre ved. Er det mon dog ikke sådan, at når nu der beklageligvis typisk underdrives med alders angivelsen, der underdrives der mindst hos de mest etablerede, og velanskrevne klinikker og bureauer?

Er det ikke ved at benytte disse, at man omend ikke helt og fuldt, så dog mest kan stole på angivet information?

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Den angiveligt 31'årige der reelt er 47 år arbejder på en meget velrenomeret klinik. Den pågældende kvinde har fået meget rosende omtale gennem tiderne, ligesom hun angiveligt skulle være meget velholdt - OG afholdt - jeg har aldrig læst eet negativt ord om hende eller stedet. Så meget mere uforståeligt er det for mig at hun i den grad lyver sig yngre :o .

Den angiveligt 21'årige der reelt var 32 år arbejdede kortvarigt fra een af en velrenomeret treenighed af klinikker der er fordelt over sjælland.

Spunsen :geek:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ægerligt at det er sådan :cry:

Og så er det at, hvis man kommer de steder, så sidder man der i venteværelset, og døren går op, hvor så 1 pige eller 2 piger står foran dig.

Du skal nu på ca 1 minut enten vælge en af dem, eller vælge at gå ret forbi dem og ud på gaden igen.

Det er vi nogle der ikke er ret gode til, vi er nogle der hader det, og derfor har spildt vores penge fordi vi valgte at blive hvor vi burde være gået.

Når nu man ikke vil sidde i fællesstue, piger og gæster, så burde der måske indføres en rude ind til pigernes rum, hvor kun mændene kan kigge ind?

Man kan så gå i ubemærkethed, hvis man det foretrækker. Gerne mod en entre på 100 kr, som man ikke får igen, hvis man vælger at gå uden at købe sex.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...