Hop til indhold
FKK-lover

Fælles tur til FKK Sharks, hvem vil med ?

Recommended Posts

Jeg har ikke selv skrevet om besøg på FKK-klubber eller deltaget i ture med andre. Det vil jeg lave om på nu.
FKK Sharks er en af de mest kendte FKK klubber i Tyskland. Klubben har et godt ry også på her på Eroguide

Seneste anmeldelse

 

Der er andre positive indlæg om FKK Sharks også som man kan søge ud der er af ældre dato

Link til klubben


http://www.fkk-sharks.de/

Valget er faldet på klubben da det er en af de klubber i Tyskland der skulle have det størte udvalg af de flotteste og smukkeste piger. Op mod 100 skønheder skulle være på klubben. 

Præsentation af tur-oplæg


Formål: Kort weekendbesøg hvor det hele drejer sig om at besøge FKK Sharks


Tidsrum: Fredag-søndag i maj eller juni den weekend hvor flest kan, kan også være i august eller september


Afgang til/fra: Jeg vil flyve direkte fra Billund-Frankfurt. Kommer man fra København så tag en direkte rute til Frankfurt fra CPH. Vi kan så mødes på hotellet. De afgange jeg kigger på er er nogle der lander ved middagstid eller om eftermiddagen fredag og flyver hjem  ved middagstid eller om eftermiddagen søndag.


Program: 
Fredag eftermiddag, indlogering på hotel, fredag ved aftenstid besøg på FKK Shark, aftensmaden spises på FKK Shark (en udmærket buffet siges der)
Lørdag formiddag og først på eftermiddagen til fri disposition, jeg planlægger selv at slappe af og gå en tur i kvarteret og få en frokost.  Hen på eftermiddagen - besøg på FKK Shark, hvor aftensmaden igen spises på FKK Shark
(mad og drikke koster ikke noget når først entreen er betalt http://www.fkk-sharks.de/club/restaurant/ http://www.fkk-sharks.de/infos/preise/ )
 

Hotel : skal være i gåafstand til FKK Shark og mulighed for morgenmad, ser det som en fordel at man kan spadsere frem og tilbage fra FKK Sharks
http://www.zum-rosengarten.de/  (ligger 1,7 km fra FKK Sharks men er et bedre hotel end Contel, prisforskel minimal)
http://www.contel-darmstadt.de/ (ligger 600 meter fra FKK Sharks)

Budget : Mit budget omregnet til danske kroner, jeres kan være anderledes jo.

Jeg regner med 4 x ½ times sex de to dage og ikke køber ekstra-ydelser som anal og andre ting
Fly Billund-Frankfurt cirka kr. 1.500-2.000 (afhængig hvilke dage det bliver)
Hotel, 2 næstter, cirka kr. 1.000-1.200 (enkeltværelse med morgenmad)
Entre FKK Shark ca kr. 1.000 (500 pr entre), 4 x ½ times sex cirka 1.500 kr (½ time koster cirka 375 kr, 1 time cirka kr. 750)
Diverse : kr. 500-1.000 (frokost mv)
I alt kr. 5.500-6.700 + transport til og fra Lufthavn
Transport til hotel med Taxa og fra hotel til lufthavn koster pr tur cirka kr. 375, dvs kr. 750, splittes jo hvis vi er flere, ønsker man billigere transport kan man tage lufthavnsbussen til Darmstadt hvor FKK Sharks liger, det koster knap kr. 70 pr tur, der er knap ½ times gåtur fra de steder bussen stopper til hotellerne omkring FKK Sharks. Har man kun en håndbagage og en skuldertaske med så går det nok.
https://www.rmv.de/linkableblob/de/33548-59802/data/AirLiner_Direktbus_Darmstadt_Frankfurt_Flughafen_PDF.pdf

Kontakt
Er du interesseret så send mig en pm. Jo flere jo bedre. Fuld anonymitet og diskretion gives og kræves. Vil man snakke i tlf eller mødes først gør jeg gerne det dog. Ikke et krav fra mig. 
 

Redigeret af FKK-lover
RETTET REGNEFEJL I BUDGET

Del dette indlæg


Link til indlæg

En har henvendt sig som måske er interesseret. Han vil muligvis køre derned i egen bil fra Jylland. Sker dette vil der være mulighed for at køre med. Det gør det billigere og nemmere. Vi betaler selvfølgelig "benzinpenge" til ham.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvorfor skal det være Shark? Hvad med at prøve forskellige klubber i NRW, såsom Dolce Vita, Living Room, Goldentime, Samya, Oceans, eller en Swingerclub, hvor der ofte er over 500 gæster en lørdag aften (ofte god buffet inkluderet). DUS og Køln, kan nås meget billigt fra Kbh med fly, og det er en kortere køretur for jer vest for storebælt. Hvis folk har interesse for fodbold, og der spilles bundesliga, kan man normalt komme, når fkk klubberne åbner og få frokosten, tage til fodbold, og tage tilbage til fkk klubben, uden at skulle betale entre igen. Fkk samya giver normalt 10 euro rabat, hvis man kommer i en bundesligaklubtrøje, hvis der er kampe den pågældende dag. Hvis det bliver NRW, kender jeg et fantastisk hyggeligt hotel i Lichtenberg, tæt på Køln. http://www.hotel-restaurant-reuter.de/ ikke just 5 stjernet, men hyggen opvejer det rigeligt. WIFI er inkluderet, men virker dårligt. Morgenmaden er nok den bedste jeg har fået på et hotel, ihvertfald den største. Så for 35 euro/nat inkl. Morgenmad, kan jeg kun anbefale hotellet. Jeg er frisk hvis det bliver NRW. Hvis man er heldig, kan fly, hotel og billeje i Tyskland, gøres for omkring 1200 kr fra Kbh

Del dette indlæg


Link til indlæg
Der_Man skrev, for 7 timer siden:

Hvorfor skal det være Shark? 

Jeg har skrevet i indlægget hvorfor Sharks er valgt 

Der_Man skrev, for 7 timer siden:

Hvad med at prøve forskellige klubber i NRW, såsom Dolce Vita, Living Room, Goldentime, Samya, Oceans, eller en Swingerclub, hvor der ofte er over 500 gæster en lørdag aften (ofte god buffet inkluderet). DUS og Køln, kan nås meget billigt fra Kbh med fly, og det er en kortere køretur for jer vest for storebælt. Hvis folk har interesse for fodbold, og der spilles bundesliga, kan man normalt komme, når fkk klubberne åbner og få frokosten, tage til fodbold, og tage tilbage til fkk klubben, uden at skulle betale entre igen. Fkk samya giver normalt 10 euro rabat, hvis man kommer i en bundesligaklubtrøje, hvis der er kampe den pågældende dag. Hvis det bliver NRW, kender jeg et fantastisk hyggeligt hotel i Lichtenberg, tæt på Køln. http://www.hotel-restaurant-reuter.de/ ikke just 5 stjernet, men hyggen opvejer det rigeligt. WIFI er inkluderet, men virker dårligt. Morgenmaden er nok den bedste jeg har fået på et hotel, ihvertfald den største. Så for 35 euro/nat inkl. Morgenmad, kan jeg kun anbefale hotellet. Jeg er frisk hvis det bliver NRW. Hvis man er heldig, kan fly, hotel og billeje i Tyskland, gøres for omkring 1200 kr fra Kbh

Turen bliver ikke lavet helt, helt om fordi du lige har lyst til noget andet. Har du lyst til swingerclubber, fodboldkampe, og besøge forskellige klubber i NRW, så arrangerer du bare selv en tur til det.  

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Turen her er ikke lavet for at det skal være så billigt som muligt, men turen er lavet for  at få muligheden for at besøge en af de bedste FKK-klubber i Tyskland. 

Der er tre henvendelser på turen. Jeg arbejder videre ud fra oplægget med de tre personer. 

Andre kan stadig nå at henvende sig på pm hvis de er interesserede. 

Redigeret af FKK-lover

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvis I nu ender med alle at mødes i Frankfurt lufthavn, og I alle vælger at bo på det samme hotel nær Sharks, hvorfor så ikke leje en bil sammen i lufthavnen.

Som et alternativ til deletaxi, så har I også en fælles bil under opholdet.

Dette forslag er med forbehold for, at der ikke er så stor forskel på afgange ud og hjem, henholdsvis fra Billund og København, at en lejebil ikke er en mulighed.

Det kræver også at dem med kørekort, vil køre for dem uden, hvis nogen ikke har kørekort.

Frankfurt airport rental car

https://www.google.dk/search?dcr=0&ei=hIXMWvrvFZDSkgXVloaIAQ&q=frankfurt+airport+rental+car&oq=frankfurt+airport+rent+acar&gs_l=psy-ab.1.0.0i13k1l2j0i13i30k1l8.7033.9884.0.13677.10.10.0.0.0.0.94.660.10.10.0....0...1c.1.64.psy-ab..0.10.660...0j0i67k1j0i22i30k1j0i22i10i30k1j0i19k1j33i22i29i30k1j0i22i10i30i19k1j0i22i30i19k1.0.PBTw3wOEJ2w

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
FKK-lover skrev, for 16 timer siden:

Jeg har skrevet i indlægget hvorfor Sharks er valgt 

Turen bliver ikke lavet helt, helt om fordi du lige har lyst til noget andet. Har du lyst til swingerclubber, fodboldkampe, og besøge forskellige klubber i NRW, så arrangerer du bare selv en tur til det.  

 

 

 

Fair nok. Ville bare give lidt inspiration, men god tur

Del dette indlæg


Link til indlæg

Der er næppe noget der er konkurrencedygtigt med at være flere om at dele en taxi, men for valgmulighedernes skyld, der vil jeg gerne give et eksempel på, at det også er muligt at rejse til og fra lufthavnen med tog.

Deutschebahn.de
https://www.bahn.de/p/view/index.shtml 

Det er også muligt at tage toget fra lufthavnen med et skift.

Darmstadt Nord er den nærmeste banegård til Sharks 
https://www.google.com/maps/dir//Otto-Röhm-Straße+72,+64293+Darmstadt,+Tyskland/@49.889989,8.6376782,16z/data=!4m8!4m7!1m0!1m5!1m1!1s0x47bd70f0564dedb3:0x497a7afa92f18435!2m2!1d8.6420556!2d49.8899891 

Der er 1.3 km at gå fra banergården.

Eksempel:

Hinfahrt am 01.06.18

Fredag
Flughafen Terminal 2, Frankfurt a.M.    ab 14:21         Bus AIR    Bus Richtung: Kongresszentrum darmstadtium, Darmstadt
DB-Fahrscheine gelten nicht , Zuschlagpflicht
Hauptbahnhof, Darmstadt    an 14:46     
Fußweg 5 Min.
Umsteigezeit anpassen  
Darmstadt Hbf    ab 15:00    8    RB 75 (28753)    Regionalbahn Richtung: Aschaffenburg Hbf
Fahrradmitnahme begrenzt möglich , Fahrzeuggebundene Einstiegshilfe vorhanden , Klimaanlage
Darmstadt Nord    an 15:04

Turen kan ikke købes hjemmefra, men det kan den til og med Darmstadt Hauptbahnhof 16,50 EURO.

Hinfahrt am 03.06.18
Søndag

Darmstadt Nord    ab 12:12    4    VIA RB82 (25166)    VIAS Rail GmbH Richtung: Frankfurt(Main)Hbf
Fahrradmitnahme begrenzt möglich , Fahrzeuggebundene Einstiegshilfe vorhanden , Klimaanlage
Frankfurt(Main)Hbf    an 12:32    12
Umsteigezeit 10 Min.
Umsteigezeit anpassen 
Frankfurt(Main)Hbf    ab 12:42    6    

Denne afgang kan købes og betales hjemmefra til 29,90 euro.

Tilsyneladende handler det om at finde afgange, hvori ikke indgår skift til regionale tog?
Hvis I kan finde afgange hvor I skifter mellem Deutshe Bahns egne fjern tog, så ser det ud til at billetten kan købes, betales og printes hjemmefra, eller måske lægges på telefonen?

Venlig hilsen
Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...