Hop til indhold
Rejsenetværk

Leve livet i Berlin

Recommended Posts

Denne beretning er delt op, sådan at hvor der står:

Dette handler om sex

- der handler det om sex

Hvor der står:

Dette handler ikke om sex

- der handler det ikke om sex

Dette handler ikke om sex

Dag 1 onsdag den 11 april

I dagene onsdag den 11/4 - 13/4 var Nille og jeg på tur sammen til Berlin, formål at deltage i gangbang hos Erlebniswohnung.

Op kl 05 , vi mødtes i lufthavnen kl ca 07 15, kom gennem sikkerhedskontrollen, vandrede alen langt til Københavns lufthavns nye lavpris terminal, der i sandhed lever op til navnet. Terminalen er fuldstændig skrabet, helt ok og i god overensstemmelse med at vi rejste total discount.

Vi rejste med:

Easyjet

http://www.easyjet.com/da/

Under chekin måtte jeg grundet fuldt fly, megen bagage aflevere min håndbagage, vi havde kun håndbagage, denne måtte jeg så vente på i lufthavnen i Tyskland. Grundet at vi rejste ud en hverdags morgen, hjem en hverdags aften, var vi heldig med ret kort varsel at få en tur retur billet for 570 kr :)

Vi fløj rettidig kl 08 40, ankom rettidig 1 time senere:

Berlin Airport

Schönefeld

http://www.berlin-airport.de/DE/index2.php

I lufthavnen ventede vi på min håndbagage, købte et Berlin Wellcome Card for 26 euro = 193 kr til 72 timers fri offentlig transport i alle zoner i Berlin.

Se:

BVG.de

http://www.bvg.de/

Ca 1 time senere ankom vi vort hotel med S bahn til Charlottenburg Station:

ART-Hotel Charlottenburger Hof

http://www.charlottenburger-hof.de/

Dette hotel er et hyggeligt godt prisbilligt 3 stjernet hotel, beliggende i tilknytning til gode offentlige trafikforbindelser. Hotellet har kunst som tema, hver gang har et kunstner navn, dennes billeder hængende som reproduktioner. Min gang havde Salvador Dali som tema, modsatte gang hed Kandinsky.

Alle værelser har TV, trådløst internet, samt fastnet computer, er holdt i flotte farver, har et lille toilet med et godt bad, der kan lukkes helt når vi står under bruseren. Receptionen der befinder sig på første sal, har en hyggelig, velmøbleret stor stue med storskærm, fri kaffe/te, frugtfad og læsestof - et smukt kæmpe maleri/reproduktion hænger på væggen.

Morgenbuffeten serveres i hotellets Cafe Voltaire, for beskedne 10 euro = 74 kr. Buffeten har et godt grundudvalg, pålæg, marmelade, brød/croissant æg og bacon, blødkogte æg, morgenmads produkter, mælk, ymer?, kaffe/te, juice, men desværre ikke Nutella. God til prisen, men ikke på højde med buffet til 15 - 20 euro på andre 3 stjernede hoteller, hvilket selvfølgelig ejheller kan forventes. Et par meget opmærksomme og venlige servitricer holdt buffeten velopfyldt hele tiden.

Vi havde hver vores eneværelse, pris 729 kr uden morgenmad for 2 overnatninger, særdeles rimeligt - dette hotel kan klart anbefales.

Vi kunne først få vores værelser kl 14, vi satte derfor vores bagage til opbevaring i et dertil indrettet rum, og drog med hver sin lille taske afsted for at opleve rejsens hovedformål - gangbang på:

Erlebniswohnung

http://www.erlebniswohnung.com/de/

Som sædvanligt havde jeg hjemmefra undersøgt beliggenheder, offentlige trafikforbindelser til og fra, fundet hvor det alt sammen ligger på Google maps i forhold til ankomst stationer, printet, sat i plasticlommer og samlet det hele i et A5 ringbind, navngivet denne "Studietur tur Berlin april 2012". Denne mappe viste jeg jeg nu Nille, men han havde en lidt anden tilgang til planlægning end jeg.

Nille havde ikke brug for min mappe, han viste mig sin Ipod, Smarthone, eller hvad det var, jeg er ikke helt med på noderne des angående. Han koblede internet på GPS navigation, på Google maps og den Berlinske rejseplan, wupti Nille fandt på no time ud af hvor vi var, hvordan vi kom der til vi skulle, sådan gjorde han hele turen - det var godt nok smart. Nille mente at jeg har for god tid, når jeg resaearcher på min måde, det har jeg også når jeg har fri, men jeg er nok mest bare IT analfabet.

Jeg bryder mig så ejheller om mobiltelefoni, deslige, hader at være tilgængelig i et omfang som det sådan er blevet moderne, og kan heldigvis klare mig primært med email og fastnet telefon.

Dette handler om sex

Vi var nu klar til dagens højdepunkt, via linje U7 fra Wilhelmsdorfer Ubahn station drog vi mod U bahn station Karl - Marx Strasse, hvor vi ankom 30 minutter senere kl ca 12 30. Ret overfor, blot på modsatte side ligger det forjættede sted:

Erlebniswohnung

Vi entrerede en ret lurvet trappeopgang, tog trinene op til første sal, ringede på, Mustafa åbnede døren, bød os velkommen, viste os rundt i etablisementet, gav os en indtroduktion, modtog betalingen 90 euro = 669 kr. Mustafa lagde vores tegnebog/værdier i en pose med vores navn, passede på denne mens vi opholdt os i huset.

Nille og jeg klædte os af, fandt en hylde og en bøjle til vores tøj, stak fødderne i et par sutsko, svang et håndklæde om livet, klar til at inspicere lokalerne. Jeg lagde ud med at indtage 2 x 10 mg Livitra potenspiller, klar til aktion ca 45 minutter efter.

Gangbang klubben består af en lang gang, på den ene side, et lille toilet, køkken, sauna rum med briks og brusekabine, et stort rum som kombineret vasketøjsrum med bruser og toilet, for enden omklædning, kontor/personalerum.

På den anden side af gangen et stort rum med en bolle platform, en hvid lædersofa langs væggen overfor, flere store spejle i guldrammer væggene rundt, smukt dekorereret, herefter dagligstuen med en stor hjørnesofa, storskærm, anretterbord med lune retter, pålæg, brød, stor frugtskål med dejlige store jordbær, bananer, vindruer og clementiner, samt et køleskab med alkoholfrie/alkoholdige øl, cola, Fanta, mineralvand, og en isterninge drop i glas funktion, plus en kaffeautomat.

Sidst et bollerum med bolleplatform, langs væggen for enden nogle sidde-brikse, væggene bemalet med erotiske motiver, ligeså i gangen.

Da vi ankom var der en enkelt smuk slank ung kvinde igang med et par gæster, ellers var gæsterne ved at ankomme, sad og spiste, ladede op til senere aktion. Nille og jeg gik ombord i den varme ret, spaghetti med kødsovs, meget velsmagende, ledsaget af en dejlig salat med fetaost, tomat og grønt, pitabrød.

Pige navne mm

Vanlig vis noterer jeg navne og alder på pigerne under besøg på FKK klubber i Tyskland, men dette måtte jeg opgive helt på Erlebniswohnung. Det er et stort bunkepul, og der er altså ikke så meget tid til de finere små deltalje oplysninger til ens efterfølgende beretning. Jeg tog de generelle briller på, og har forsøgt at beskrive piger og oplevelser så fyldestgørende som muligt, under de givne omstændigheder - enkelte navne er det dog blevet til.

Uge oversigten over hvilke piger der kommer fra dag til dag, kan også kun betragtes som vejledende, men skal ikke tages helt for pålydende, men det er også lige meget for det var nogle skønne attraktive, unge og lidt ældre kvinder begge dage.

Opgav også at finde ud hvem var, som tog imod græsk og sandwich, men det fandt Nille ud af, og fik også oplevelsen - han skriver nok herom.

Kl ca 13 30 entrerede jeg rummet med sidde brikse for enden af sengen, satte mig til rette sammen emd et par andre mænd. Iagtog en flot slank blond pige igang, hun suttede på en, blev redet bagfra af en anden, mens et par andre, kælede for hendes krop, klar til at slå til, når der var en ledig plads til et blow, eller et ridt.

Jeg lagde mig op, men kunne ikke komme til, var indstillet på at vente, da det skete - ind kom Veronica, en lavstammet buttet ung pige, pænt ansigt, med en bred bag, brede lår, absolut ikke en for mig, men hun sprang op i sengen, bød mig til med en håndbevægelse, åh nej, men jeg kunne ikke ignorere hende når nu jeg åbenlyst ikke stod for tur til hende den blonde :(

Jeg havde stiv stang, godt hjulpet for egen hånd og Livitra, Veronica ville sutte mig uden gummi, som det foregik til hele partiet, men jeg bad om kondom på, hun blev dybt overrasket, sagde noget til den blonde, der også blev overrasket, nå de fandt ud af hvad jeg mente, på med kondomet og Veronica suttede godt, lagde sig på maven, mig op i hende bag fra, hun føltes våd og varm, jeg kom i kondomet, takkede pænt og fortrak fra sengen.

På en og samme tid, både godt, og lidt en nitte, men Veronica var ihverfald en sød, ihærdig og meget engageret pige, det er bare mig der er frygtelig kræsen, og man kan ikke vinde hver gang til sådant et gangbang.

Tog et bad i vaskerummet, hvor jeg trods egen svaghed i fremmedsprog fik en lille samtale med en meget venlig tysk herre, der fortalte mig noget meget interessant. Jeg havde godt bemærket:

Gangbang Royal

http://www.royalgirl.de/berlin-bordell/ ... erlin.html

Et luksusbordel/escortbureau, der hver den første tirsdag i måneden afholder gangbang med 3 piger, muligt køb 1, 2 eller 3 timer, her til helt andre priser end Erlebniswohnung.

Pris for 3 timer 260 euro = 1934 kr. Det er på niveau med priserne tilsvarende i Danmark, hvilket i tysk sammenhæng virkelig betyder at vi befinder os i de højere luftlag. Om det fåes dyrere ved jeg ikke, det gør det nok for de virkeligt rige, men ifølge den tyske gæst er det super luksus og en helt anden verden end gangbang hos Erlebniswohnung, der ret beset, men på positiv vis er en kneppefabrik på samlebånd.

Tippet er hermed formidlet, og anbefalet af den tyske gæst til danske besøgende i Berlin, der har lyst og råd til en, skulle det være ekstraordinær gangbang oplevelse hos Bordell Royal.

Jeg takkede den tyske gæst for tippet, fandt Nille i vanlig udholdende stil igang med snart den ene, snart den anden skønne Erlebnis kvinde, i smuk samdrægtighed med 1 - 2 andre gæster, betjent af en og samme pige, for mund, hånd og vagina, mens mændene dannede kø i sofaen og rundt sengen, bearbejdende pikken, så den var klar, når så er det nu :P

Selv Nille skulle holde pause en gang imellem, og vi fandt sammen over en midtvejs kaffe, et koldt glas udvekslende egne oplevelser til nu. Jeg nød bare at agere lurer en stund, udlede hvordan det hele fungerede.

Nok var der ca 8 piger dagen igennem, men de var helt naturligt langt fra på hele tiden, eller bare halvdelen af tiden. Der var fra 1 - 3 piger i gang på samme tid i hver af rummene, somme tider kun 1 pige i et rum. det styrede de helt suverænt, det var lidt som i supermarkedet, når en havde holdt pause stillede hun sig op i døren, som når der er afløsning ved kasselinjen, det er kollegaens tur til at holde pause.

Særligt en bemærkede jeg, hendes helt åbenlyse begejstring, en pæn slank ca 25 årig sorthåret kvinde med halvlangt lidt bølget hår, stillede sig op i døren med funklende øjne og et kæmpe smil, næsten klappende i hænderne, som tænke hun, ih åh sexparty, jeg vil være med, og det ville hun, hun kastede sig ind i kampen, så alle mændene fik kam til deres hår, suttende, stønnende og kneppende igennem - skønt syn var hun, både på første og anden dagen.

Klog af skade fik jeg rullet kondom på, klar med stiv stang i rækken af ventende gæster til en tur med den unge blonde Patrizia. Hun var en suveræn håndværker, der kunne det der med at sutte pik mens hun blev taget bag fra, ham bagved trak sig når han var kommet, ham foran tog plads bagved, næste i rækken kom til foran, sådan gik det over stok og sten, ja Patrizia sørgede for variation ind imellem ved at springe ned fra sengen lægge sig ind over, mændene tog hun bagfra på gulvet, videre til et ridt i sofaen med flere gæster og tilbage til platformen, klar til at køre folk gennem samlebåndet på ny.

Det blev min tur, hun suttede mig med gummi, rutineret, metodisk, det var tid til at tage hende bagfra, det gjorde jeg, næste kom til foran, men jeg kunne bare ikke opnå udløsning, valgte at gøre mig færdig for egen hånd.

Kl var nu ca 17, jeg tog 1 x 20 mg Livitra + 1 x 10 mg, måske lidt rigeligt, men jeg kan bare ikke uden. Fik et styrkende bad, det var tid til en gang aftensmad sammen med Nille, den stod nu på delikate kyllingelår med kogte ris med skinke, stadig den gode kødsovs, nød en alkoholfri Beck øl til - det nyder jeg altid på mine ture til Tyskland, deres gode alkoholfrie øl, som der heldigvis langsomt er på vej til de hjemlige supermarkeders hylder.

Brugte 1,5 time til at studere orgierne i begge rum, hvor Veronica syntes at fungere delvist som flyver når de mere efterspurgte piger skulle aflastes, køerne afkortes, som hun gjorde da jeg var sammen med hende, delvist helt sikkert også hvor nogle gæster havde hende som primær præference - godt hun var der, for smag og behag er vitterligt forskellig, og at vi er nogle mænd til købesex med en ensidig fokus på de unge smukke modeltyper, er ikke ensbetydende med at andre ikke lyster helt anderledes til et sexparty.

Flere gange hvor jeg sådan sad og lurede, var der sceancer hvor pigen lå på ryggen med blondestrømper på, stiletter på fødderne, og benne spredte i vejret, mens manden lå og ovenpå hende og pumpede - det så frækt ud.

Over begge de dage, jeg deltog blev der brugt rigeligt med glidecreme, pigerne kørte lige en klat op inden næste mand trængte op, eller mændene gjorde det, nogle gange stak hun lige flasken bagud til manden, der blev smurt, og som bekendt den der smører godt kører godt ;)

En del piger lod også mændene køre fingre ind/ud, lod sig fingerkneppe grundigt.

Havde fået blik for en porno fræk pige i midttyverne, slank med meget faste struttende silikone bryster, lidt tatoveret, sorthåret med hestehale, markeret ansigt, nok solariebrun. Lidt håndarbejde i sofaen gjorde stangen stiv, på med kondomet, op i køjen ved siden af hende, hvor hun suttede og blev bollet - Nille var igang med en eller anden samtidig, fulgte med.

Ham hun bollede prøvede at komme over hendes mave, men han blev inviteret til at komme i hendes mund i stedet, hvilket han så gjorde. Det var nu min tur, men da hun så gummiet, sagde hun at hun ikke sutter pik med kondom på, i stedet satte hun sig resolut ovenpå mig, red mig heftigt, det var godt, vi skiftede til at jeg tog hende bagfra, men jeg kunne ikke knokle til udløsning, valgte at trække mig uden forløsning, uanset det føltes godt under ridtet - straks kom næste i rækken til.

Adskillige fik i øvrigt den oplevelse at komme i munden på flere af pigerne, men igen jeg aner ikke hvem der er til det, men det lader sig jo opklare ved at spørge, eller modtage opfordringen.

Det var igen tid til en lille pause, noget koldt at drikke, der vistes fodbold, en del fulgte kampene en stund, samlede kræfterne til ny dåd sammen med pigerne.

Der var annonceret en hemmelig pige, der ville bruge maske, hun kom også. En supersmuk petite slank sorthåret mørklødet pige, der virkelig gik til den mens hun var der, nok 2 - 3 timer. Hun var det store nummer, alle ville til, jeg også, men jeg nåede ikke til fadet - bedre held næste gang, hvis hun er der når vi besøger stedet igen i fremtiden, forhåbentlig.

Ca kl 20 30 kom en ny smuk ung mørkhåret pige, hun var på den sidste times tid. Der var det specielle at hun kom ind i spejlrummet iført et hvidt chemise sæt, som gæsterne nænsomt trak af hende stk for stk til hun stod helt nøgen, og det ellers gik derud af på gængs gangbang vis.

Jeg nåede en tur mere med Patrizia, blow, fuck, uden at komme. Da jeg herefter satte mig i den hvide lædersofa, i spejlværelset, kravlede Veronica ned fra sengen, lagde sig på sofaen med gæsten ovenpå, jeg ville rejse mig, men hun trak mig ned, lagde hovedet støttende på mit lår, mens gæsten bollede hende heftigt i missionæren, så sofaen, knirkede og bragede i en grad, så jeg hvert øjeblik ventede at benene knækkede under os, men de holdt :)

Da jeg kunne rejse mig igen, tog jeg et bad, fik talt med Nille, det var så småt ved at være gå hjem tid, vi ventede lidt, Nille nåede vistnok flere piger på falderebet. Kl ca 22, var vi klædt om, fik sagt pænt farvel til Mustafa, og forlod klubben efter en helt igennem fantastisk første dag i Berlin.

Nille var meget optaget af at vi lige skulle tage dette sted i øjesyn på hjemvejen:

INSOMNIA

http://www.insomnia-berlin.de/

Det skulle være en blanding af dekadent subkultur, swingerklub, og regulære gangbang arrangementer. Der var småt med mennesker, vi konstaterede at der var en stor bar med et åbent gulv, sofaer, og store platforme i flere niveauer med store bolleplatforme, et rum med en gynækolog stol og et åbent hjørne med kæmpe spa og brusere - så ved vi det til en anden god gang.

Dette handler ikke om sex

Vi tog den halvlange vej hjem til hotellet, fik hentet vores kufferter, flyttet ind på hvert vores eneværelse, og ca kl midnat lå vi under dynen, mæt af en lang spændende dags oplevelser, klar til morgendagens eskapader.

Dag 2 torsdag den 12 april

Efter en god nats søvn stod jeg op kl 08 30, spiste morgenbuffet i Cafe Voltaire, og bankede på efterfølgende hos Nille der droppede hotellets morgemad hver morgen, da han foretrækker at spise ude i byen, eller på klubberne.

Ca kl 10 30 drog vi med U bahn mod Gendarmenmarkt, stod af på Stadtmitte station, og fandt vej til et chokolade Mekka, som jeg helst skal besøge hver gang jeg er i Berlin:

Fassbender & Rausch

http://www.fassbender-rausch.de/

Det er et eksklusivt familie ejet chokolade firma, der har et chokolade tempel i 2 etager, med butik til gaden, cafe og restaurant på 2 sal. I vinduerne rundt facaden er udstillet kendte vartegn udført som kæmpe modeller i chokolade, heriblandt, Rigsdagen, Titanic og Eiffeltårnet, og en chokoladefontæne løber hele tiden i et af vinduerne.

Nille nøjedes med 1 kage, mens jeg nød 2 + en dejlig kold drikkechokolade, kom vel for egen part af med ca 15 euro - godt givet ud for den gode smag og, oplevelsen i de stilfulde omgivelser. Der serveres altid et glas vand til.

Kan klart anbefales alle der besøger Berlin, også Nille syntes godt om stedet, vi købte, lidt godt i butikken, inden at vi drog videre.

Dette handler om sex

Jeg havde udset mig et par pornobiografer med damer, entre 6 euro, som Nille ikke ville spilde tid på. Realistisk nok forventede han at det ville være noget crap, hvilket egentlig også jeg gjorde, men da jeg anser mig selv som lidt udsendt i oplysningens tjeneste, opsøger jeg sommetider lidt tvivlsomme steder, for at kunne inkludere dem i min beretning efterfølgende.

Vi skiltes, Nille tog til gangbang igen på Erlebniswohnung, jeg tog til U bahn næmest første kino, en taxi det sidste stykke:

Sexkino TINAS OASE

http://www.tinas-oase.de/

Ankom, der var en luge, ringede på, blev lukket ind i en meget dunkelmørk bar, betalte 6 euro til damen bag baren, nød en cola til 2 euro. I baren var der spillemaskiner, både alkohol og sodavand. Efter baren var et hjørne, med 4 - 5 45 + årige afblegede buttede husmor blondine typer, der stod til tjeneste, afslog høfligt, kiggede længere bagud, hvor der var en biograf, og nogle rum til det frække, hvis lysten overvældede en, det gjorde den ikke.

På hjemmesiden reklamerer de med dette diplom??

http://www.tinas-oase.de/sexkino-berlin ... hnung.html

Forlod hurtigt stedet, prajede en taxi, videre til næste etablessiment af slagsen i nærheden:

Sexkino Sex

http://www.berlinintim.de/member/Club/Sexkino-6820.htm

Igen en bar, gav 6 euro, denne gang inclusiv 1 sodavand. Der var 3 - husmortyper, disse lidt slankere, nok lidt yngre. Bagest var en biograf, satte mig lidt, en herre foran fik den suttet af i sofaen, blev opsøgt, fik samme tilbud, spurgte til prisen, 20 euro for et blowjob = 149 kr, takkede pænt nej tak.

Men sikkert ok, som et hurtigt frokost pause blowjob, men er enig med Nille i at vi går efter noget andet i byen.

Således endte min lille research, tog ind til Kurfürstendamm, travede lidt rundt, tog hjem på hotellet ved 17 tiden, gik lidt på nettet, slappede af på langs til kl ca 19. Det var tid til at finde et sted at spise, inden aftenens planlagte noget specielle købesex oplevelse:

Valgte at spise på denne vietnamesiske restaurant i kvarteret:

Mi Long

http://www.mi-long.de/

Maden var meget velsmagende, fik en suppe nr 3 og en hovedret nr 16. Stedet er ret ordinært indrettet, men et godt valg i kvarteret. Styrede herefter mod trans baren:

Club Valentino

http://www.club-valentino.de/

Der står at klubben åbner kl 20, men den åbner kl 21 - kl 04 00. Ankom kl 21, ringede på klokken, blev set an over vidioovervågningen, og døren gik op, blev lukket ind. Blev modtaget af mutter Co Co, en trans fra Singapore viste det sig, betalte 10 euro i entre, fik hængt jakke og taske ved baren.

Styrede gennem baren med min toilettaske, hilsende på transer og en pige. Børstede tænder på toilettet, tog 1 stk Livitra 10 mg, klar til at entrere baren.

Club Valentino består af en mindre stilfuldt indrettet bar, med store bastante cremefarvede rokoko møbler, der er et handicap toilet også. På førstesalen ligger flere bollerum og et badeværelse med spabad og brucheniche.

Satte mig til rette i baren og blev oplyst de kontante priser af Co Co. Sodavand og kaffe 5 euro, ingen akoholfrie øl desværre, 20 euro for en Piccolo eller en drink til transer eller piger. 120 euro for 30 minutter med en pige eller en trans, 150 euro for 1 time.

Der var ikke andre gæster end mig.

Havde spurgt til priser på Ts-forum.de, her fået oplyst af en, at sidst han var der, var det 80 euro for 30 minutter, 150 for 1 time, men det er måske forskelligt?

TS-forum

http://www.ts-forum.de/

Aftenens modeller var:

TS

Larissa

TS

Danna

TS

Nicoll

Pige

Milena

Jeg havde kig på en anden Nicoll, som I kan se en film med på sitet, men Co Co fortalte mig at hun slet ikke kommer i klubben, blot mærkeligt at hun så bruges som reklame for stedet.

Det var muligt at gå på rummet med Co Co også, så ville en af de andre blot passe baren imens, men hun var nu i mine øjne mere mutter end glædespige, ældre end, og ikke i mine øjne så køn som de andre.

Både Danna og Larissa var smukke og feminine, særligt Danna havde nogle ordentlige bryster til sine perfekte kurver og et smukt ansigt. Larissa sad strategisk på hjørnet af baren overfor indgangen, vurderede alle køligt, rygende en del cigaretter.

Nicoll sad ved modsatte væg, fangede mine øjne med et smil og kom over til mig, satte sig ved siden af mig. Hun var klædt i en smuk sort kjole der smygede sig om hendes slanke krop, havde et flot langt sort hår, et feminint ansigt. Vi hilste på hinanden, Hun kom fra Spanien, er 23 år gammel og turnerer rundt 1 uge af gangen, fra Hamburg til Berlin, til Dortmund etc.

Co Co fortalte at hun ikke havde bryster, men havde en pik, de 2 andre TS havde bryster. Det forstod jeg vist ikke helt, var ved at blive forført af Nicoll, og der var da bryster, så det ud til i hendes BH, men det var der ikke, viste det sig senere. Nicoll kyssede mig i baren, strøg mig over pikken uden på bukserne, og jeg sad der i baren og fik stådreng.

Nicoll bad Co Co om et koldt glas vand, men fik et meget bestemt nej, henvendt til mig spurgte Co Co om jeg ville købe en Piccolo til Nicoll, hvilket jeg næsten opfattede som at jeg skulle, for at komme videre i teksten, så det gjorde jeg, købte en Piccolo til 20 euro til Nicoll, der drak den selvom hun måske egentlig ikke havde lyst. Håber ikke at de får for meget alkohol hver aften fordi de skal drikke med gæsterne?

Kl var blevet ca 21 40, besluttede mig for 1 time med Nicoll, betalte de 150 euro til Co Co, og Nicoll trak af med mig til førstesalen, arm i arm. På værelset var kl nu 21 55, hun spurgte om jeg ville have et bad, det ville jeg gerne, klædte mig af, efterlod taske og penge i rummet, gik via gangen splitternøgen til badet, var helt tryg ved at efterlade tegnebogen. Tilbage igen på rummet klædte hun sig helt af, og her brast illusionen lidt, hun/han var helt glat uden bryster, men super feminin, og smuk med det lange sorte hår, makeup og øjenskygge, så min stang forblev stiv.

Hun ville sutte min pik, men jeg fik forklaret at der skulle kondom på, det overraskede hende, men gummi kom der på, det var faktisk en dejlig følelse, for sutte det kunne han/hun virkelig. Vi tungekyssede, og hun spurgte om han skulle kneppe mig, han kunne give 20 cm, takkede nej tak, og vi blev enige om at jeg skulle bolle hende analt. Hun satte sig ovenpå mig, red mig, vi skiftede til at jeg tog hende bagfra, kørte løs, men kunne ikke komme.

Mig ned på ryggen, hun hev kondomet af, jeg bad ham rive den af på mig, det gjorde hun, jeg kom ud over min egen mave, hun tørrede mig grundigt af. Vi lå arm i arm, nussede og kælede, hun spurgte om jeg kunne 1 gang til, men det kunne jeg ikke.

Vi talte lidt om transer i Danmark, jeg viste hende Escortguide.dk, fortalte hvad det koster i Danmark, hun blev straks interesseret. Prøvede at forklare at det er de priser vi kunder betaler, ikke de penge hun selv får, at det er dyrt at være prostitueret i Danmark. Hun havde en computer på værelset, hvorpå hun spillede musik, hun kunne komme på nettet.

Jeg valgte nu at gå i bad igen, klædte mig herefter på, der var sammenlagt gået 50 minutter, men det var mig der sluttede af, hun havde god tid. Vi gik nedenunder, slappede af i baren, jeg med en cola/kaffe som afslutning på besøget.

Der var nu kommet 2 gæster i baren - det er nok et sted hvor mange gæster først kommer ret sent?

Sagde pænt farvel til Co Co , pige og transer, en meget speciel, egentlig vellykket oplevelse rigere. Om det skal prøves igen, måske måske ikke, men næste gang skal det være en helt gennemført shemale.

Besøget kostede mig sammenlagt 200 euro = 1488 kr, men er givet godt ud, da jeg ikke vil bruge pengene på et bordel i Danmark, sådan som et besøg foregår i Danmark. På Club Valentino kunne jeg opleve flere transer og piger, tage den tid jeg behøvede for at beslutte mig, hygge færdig i baren uden at stå på gaden straks efter bad eller sceance.

Drog kl ca 22 30 tilbage til hotellet, gik på nettet, skrev en lille hilsen i tråden i forum på Eroguide.dk, og lagde mig under dynen kl ca 23 30.

Dag 3 fredag den 13 april

Stod op kl 09, spiste igen morgenbuffet i Cafe Voltaire, og bankede på hos Nille kl ca 10 30. Han var stået op, vi pakkede, chekkede ud og drog mod Erlebniswohnung for at nå nogle timers gangbang på sidste dagen ,før vi skulle flyve hjem til aften.

Vi ankom Karl Marx Strasse U bahn station kl 11 30, da vi var kommet op på gaden var der tæt af mennesker. Pludselig lå Nille på jorden, jeg fik ham skyndsomt på benene, kiggende efter en modbydelig skinhead type, der viste sig, bare havde stødt Nille til jorden med et skulder skub, gået videre - syge menneske.

Jeg var bare så gal, men Nille tog det helt afslappet, heldigvis skete der ham ikke noget. Vi trissede lidt rundt til kl 11 50, hvor vi ringede på hos Erlebniswohnung. Blev modtaget af Mustafa, samme procedure som sidst :)

Omklædt tog jeg 2 stk livitra 10 mg, satte mig sammen med Nille i frokoststuen.

Der var ikke så mange gæster, kl ca 13 entrerede jeg rummet uden de store spejle, der lå en ung spinkel pige med mellemblondt hår, sat op i en hestehale, klædt i en ultrakort skotsternet plisseret nederdel, med en top, hvor brysterne hang frit. På sædvanligvis blev der suttet foran og kneppet bagved, sådan blev nogle mænd kørt igennem, og jeg kom ret hurtigt til med stiv pik med gummi på, fik den suttet, æltede de bløde frit hængende bryster, skiftede til at ride hende bagfra, det føltes godt, blev ved en rum tid, men trak mig ud uden at komme, plads til næste i rækken.

Tog bad enkelte gange efter en sceance, andre gange hvor jeg ikke havde slidt, eller var kommet, var det bare af med kondomet, få vasket lemmet over håndvasken. Vekslede mellem at spise snacks, drikke alkoholfri øl/vand og kaffe, eller sidde og lure i rummene, mens andre var i fuld gang.

Pigen med masken kom igen, men nok kun på besøg, vi så hende ikke sexe, inden at vi var nødt til at gå for at nå flyet.

Kl ca 15 tog jeg mine 2 sidste Livitra 10 mg, klar igen ca 1 time senere. Da lå hende med de funklende øjne og det salige smil på ryggen på sengen, dybt optaget af en mand der virkelig kunne tilfredsstille en kvinde. Jeg lagde mig op til hende agede hende i nakken og bag øret, mens den anden mand fingerkneppede hende, var klar med min stang, men hun var ikke klar til min stang - det var fascinerende sådan som hun gav sig hen til ham i et miljø som dette, og det positivt ment, for her fik hun selv en hel del ud af det.

Manden kneppede hende, og da han var færdig blev hun slikket, og hun fik en tur mere med fingrene. Der lå nu en slank langhåret kvinde i sidst tredverne, igen en som den buttede unge, jeg aldrig selv ville have valgt, der trak mig til sig, gav mig den helt store suttetur, jeg tog hende bagfra, hun føltes varm og våd, jeg øgede kadancen under ridtet, og kom for kun 2 gang som afslutning på et samleje over de 2 dages gangbang jeg deltog i.

Faktum er at det er de 2 sidstnævnte kvinder jeg oplevede vådest og varmest, som mest naturligt at være oppe i, og som dem jeg kunne komme oppe i under samleje.

Erlebniswohnung markedsfører jo sig som en swingerklub med private piger og par, men det afspejler sig nok i lysten, om det er pengene eller lysten der trækker mest. Det er nok et mix af proof/semiproof piger og så de helt igennem lystbetonede swinger par, og private piger, hvor det nok er de kvinder i sidst tredverne der hører til privat swinger kategorien.

Der kom også et par, både den første dag jeg var med, og den sidste, sidste dag var det et ungt par fra Østrig der virkelig gik til den. Det skal siges til Mustafas ros at det er et godt tænkt koncept han driver, og imponerende så godt det fungerer, at det både er et købesex setup, og en swingerklub på samme tid.

Nu var det slut med sex for mit vedkommende, men det er det jo aldrig for Nille før i sidste øjeblik :) Vi aftalte at gå i bad kl 17 30, jeg fik lidt at spise, hvorefter det var under bruseren kl ca 17. Her oplevede jeg til min skræk det samme som Copenhagen berettede om sit besøg, vandet var iskoldt under bruseren ved saunaen, med håret fuld af shampoo styrtede jeg gennem gangen til bruseren i vaskerummet, for blot at opleve at vandet, også her var iskoldt. Det varme vand kom ikke, og jeg endte med at bade i koldt vand, hvilket nogle gør med stor fornøjelse, men ikke jeg.

Nå men kl ca 17 40, løsrev Nille sig fra de seksuelle udskejelser, og blev klar på 15 minutter. Vi vendte succesen med Mustafa, og takkede for den gode oplevelse besøget i klubben havde været. Kl 18 forlod vi Erlebniswohnung, nåede vores Ubahn, af på endestationen, det sidste stykke med bussen til lufthavnen. Gennem sikkerhedskontrollen, og chekin.

Dette handler ikke om sex

Vi satte os i pubben ved gate nr 64, fik os en god Bockwurst, jeg en alkoholfri Clausthaler. Rettidig sad vi i flyet og kl 19 55 lettede vi mod København, 1 time senere landede vi i København, igen den lange vej gennem lavpris terminalen til tog og metro, hvor vore veje skiltes med et kram og et ønske om en fremtidig gentagelse af en på alle måder succesfuld tur til Berlin.

Hjemme hos mig selv, satte jeg Bachs Violinkoncert på, nød 2 glas rødvin til og fordøjede 2 intense dages store oplevelser i mine egne tanker.

A/O Nein danke

Dette mærke for nej tak til alle sexformer uden kondom, står på forsiden af Erlebniswohnungs website. Det er en kampagne lanceret i den tyske bordelbranche, som en reaktion på en ny trend, hvor der i branchen afholdes sexparties, hvor deltagerne på samme måde som til optagelser til pornofilm skal stille med en HIV negativ test, ikke ældre end 4 uger.

Jeg erkender gerne at jeg ikke gider se på porno, hvor de bruger kondom, så det er vel en præmis for at kunne sælge porno. Men det bør ikke udbredes som normen indenfor købesex, og det er der heldigvis kommet en modreaktion mod i Tyskland i branchen selv.

Læs dette link inden at du rejser til Berlin:

Drikkepenge i Berlin - betal lidt for den gode service

http://www.berlin-guide.dk/index.php?op ... o&Itemid=4

I det hele taget er Berlin-guide.dk en helt igennem fantastisk guide på dansk om Berlin, brug den. Artiklen rørte mig, og jeg har denne gang mere end ellers været opmærksom på at give drikkepenge og lidt til, under vores besøg i Berlin.

I de senere år har der udviklet sig et fænomen i Tyskland, som vi også er i stadig stigende fare for, vil komme til Danmark. Det kaldes fattige i arbejde, og betyder at mennesker i fast job, fuldtids beskæftigede, tjener så ussel en løn at de knap, eller reelt ikke kan leve for den i Tyskland.

En velsagtens nødvendig socialreform, som vi også nu i Danmark tvunget af de økonomiske realiteter, er nødt til at gennemføre, førte til, ikke kun det som den burde, styrke incitamentet til at tage et lavtlønnet job, nej Hartz V reformen førte målrettet til at dumpe lavtlønsområdet til under eksistensniveau.

I en kombination med åbne grænser og arbejdskraftens frie bevæglighed, har det ført til et sådant udbud af øst arbejdskraft, at ufaglærte og kortuddannede tyskere i deres eget land nu enten presses ned i løn til en løn som de ikke kan leve af, eller helt ud af arbejdsmarkedet.

Følgen har i takt med denne udvikling været at en stadig faldende del af den tyske befolkning, regner sig som del af middelklassen. Det er en skændsel for europas stærkeste økonomi, motoren i EU, og det burde på ingen måde være nødvendigt - vi kan ikke gøre endet end at give nogle ordentlige drikkepenge, når vi besøger dette ellers på så mange måder pragtfulde land.

Vellønnede berejste danske rejsejournalister, skulle skamme sig når de beklager sig over prisen på en kop kaffe på en dansk cafe, når de lovpriser drikkepenge kulturen i andre lande, som kilden til den billige kop espresso.

Der er danskere der lever for under 20000 kr om måneden, skal de ned på det halve for at den højere middelklasse som i Tyskland kan lukrere på billigere priser, og skal de presses ud af øst arbejdskraft, så de ikke kan opretholde et nødvendigt eksistensminimum, som borgere i deres eget land - nej tak.

Men jo vi har et konkurrenceproblem, men så gennemfør en faldende løn rate fra toppen, og ned, sådan at vi samlet set bidrager til at forbedre Danmarks konkurrenceevne, og ikke som i Tyskland i det væsentlige mest i bunden af samfundet.

Kommercielle betragtninger over Erlebniswohnung

Jeg har her på Eroguide.dk og særligt på Hedomax.com givet udtryk for, ikke det betænkelige i flatrate allinclusive konceptet som sådan, eksempelvis i det øverste prisleje 150 euro, som på Pauchals Clubs i Dortmund mfl byer, men discountpriserne i bunden af dette marked på 80 euro til mindre for ubegrænset sex med pigerne, hvor man kan gå på rummet i op til 20 minutter af gangen, for sig med hver pige.

Det er steder, der kun kan drives med i det væsentlige kun rumænske og bulgarske piger, drevet af livsbetingelserne hjemme som de er. I modsætning til FKK klubber i det normale til højere prisleje, hvor det er ligeløn for udenlandske som for tyske piger på grundlag af tyske leveomkostninger.

Et helt andet flatrate koncept er Erlebniswohnung. Der er et enorm flow af mænd for hver pige, der hver lægger på hverdage 90 euro = 669 kr, fredag eller lørdag 99 euro = 736 kr.

Når man tænker på at der ofte er 2 - 3 mænd igang med hver pige, 4 - 6 mænd på bolleplatformen på samme tid, 3 - 5 mænd står klar til at afløse, og ofte mere en halvdelen af de tilstedeværende mænd bare sidder og hygger, spiser, ser fjernsyn og drikker kaffe i opholdsstuen, er i bad eller Sauna, ja så er der jo en glimrende økonomi i at der i snit er 2 - 3 piger igang af gangen, mens lige så mange holder pause.

Det giver altså en vis omsætning i forhold til at de kommer ca mellem 6 og 10 + piger over hele dagen, ikke alle er der hele dagen, alt efter dag på ugen.

Det er et genialt koncept til at en attraktiv pris kan generere en potentiel meget høj omsætning pr deltagende pige hver dag.

Der er grund til at spørge, hvorfor ikke et dansk bordel gør det samme en gang imellem, til en pris af foreksempel 1200 -1500 kr kr pr deltagende mand. Mon ikke det over 10 timer vil give pigerne en langt større omsætning, end 1500 - 2500 kr for 2 timer, 1000 til 1500 kr for 1 time med 2 piger til gangbang - det uden at pigerne nødvendigvis kommer til, hverisær at betjene flere mænd, eller mænd i længere tid pr mand, end til et gangbang sådan som det normalvis foregår på danske bordeller.

Jeg anbefaler ikke samtidig at kopiere den tyske praksis med fransk uden/med eller uden slug. Det er heldigvis endnu ikke normen i den danske branche, selvom det synes mere og mere udbredt.

Rejsens udgifter

Fly tur retur 570 kr

Hotel 2 overnatninger i eneværelse uden morgenmad 729 kr

Lommepenge ca 600 kr

Ialt 1899 kr

Købesex

1 x 669 kr

1x 736 kr

1 x 1116 kr

Ialt 2521 kr

Ialt

4420 kr

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for en overordentlig detaljeret og inspirerende beretning. Jeg forstår til fulde, at det er svært at skille de dejlige piger fra hinanden. Man kan ikke andet end at nyde livet hos Mustafa og pigerne i Erlebnis.

Del dette indlæg


Link til indlæg

RN, Du har været hurtig på tasterne... jeg ved ikke hvornår jeg skriver min beretning, men skal nok komme i en eller anden form.

Super beskrivelse af vores 3 dages Berlin tur. For mit vedkommen handlede det kun om GB i denne omgang. Jeg havde planlagt en dag hos Artemis, men havde det så sjovt med pigerne og Erlebniswohnung at at jeg valgte at komme tilbage alle 3 dage.

Jeg fik ekstra meget ud af det fordi jeg netop kom 3 dage i træk, jeg fik kortvarigt en slags "stamgæst" status af pigerne og Mustafa fordi jeg nævnte at jeg ville komme 3 dage i træk, de var selvfølgelig overrasket over at vi tog til Berlin bare for at deltage i GB 3 dage i træk"

Jeg følte mig hjemme efter 2. dagen, da jeg kom indenfor smilede og vinkede pigerne til mig mens de var i gang med andre mænd, det overraskede de andre gæster som ikke kendte mig.

Det sjove var at både ejeren og kokken indimellem deltog i legen... det må være en del af arbejdsbeskrivelsen at teste pigerne... sikkert et job hva'...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja Copenhagen, man nyder virkelig livet hos Mustafa - vi skal nok blive flere og flere der finder vej til hans fantastistiske klub med hans vidunderlige piger.

Økonomisk og logistisk bliver turen mere og mere tilgængelig. Afhængig af øjeblikkelig prisstatus, kan man være heldig at kunne flyve ud samme morgen kl 08 40 med Easyjet, hjem samme aften med Norwegian kl 21 40 for under 600 kr. Det er så mellem mandag og fredag, ikke weekenden med.

Det kan give 7 timer hos Erlebniswohnung for 669 kr til en samlet udgift under 1500 kr, ud og hjem samme dag uden udgift til overnatning.

Det ser ud til at der efterhånden er mulighed for billige billetter, særligt på hverdage med kortere og kortere varsel, så hold øje med

Momondo.dk

http://www.momondo.dk/

Men hvis Ryanair kommer til København, vil jeg personligt ikke rejse med selskabet, så hellere betale billig prisen hos SAS når de har gode tilbud. Jo mere jeg læser om Reyanair, bagsiden af deres succes, jo mere frastødt bliver jeg.

Håber at dette arrogante selskab med dens arrogante chef møder sit Waterloo i Billund, når de for første gang skal til at oprette faste arbejdspladser på dansk grund, og de ikke vil indgå dansk overenskomst om ordnede løn og arbejdsvilkår.

Jeg er klar over at der er grænser for hvor politisk korrekt det er muligt at være som forbruger, og jeg er ikke specielt hellig. Nærer ingen illusioner om vilkårene lokalt hvor varerne kommer fra, jo længere vi kommer ud i værdikæden, når jeg handler i supermarkedet eller gavebutikken, men han eller hende der sidder ved kassen i en dansk butik skal kunne leve af det.

Lidl forsøgte også at kopiere den tyske lavtlønsmodel i Danmark, men kom heldigvis til kort, men har oplevet at det kan lade sig gøre at konkurrere og opnå succes i dansk detailhandel på dansk jord, når man betaler de laveste danske lønninger til sit personale - så velkommen i Danmark Lidl :)

Det det handler om er ikke pris, pris pris, men ens forretningsmodel. Mustafa har bevist det med sit gangbang flatrate koncept, der tiltrækker tyske piger som en magnet, der tiltrække et flow af gæster der kan give en meget høj omsætning pr deltagende pige, og det i en større lejlighed til en formentlig ret beskeden omkostning, modsat de store klubber med store faste udgifter.

I stærk kontrast til discountsegmentet af flatrateklubber, hvor man som hos FKK kan være sammen med hver pige for sig i enrum, for nogle stede 80 euro+/-, der også dækker entreen til klubben, mad og drikke med, alt det servicepersonale der også er sådant et sted. De klubber tiltrækker ikke tyske piger som en magnet, ejheller polske, tjekkiske eller ungarnske piger, som FKK klubberne gør, men i det væsentlige kun piger fra Rumænien og Bulgarien, drevet mod nord af hjemlig armod.

Nogle piger forsøgte sig i forum hos Hedomax.com med et tilbud om vistnok 6 timer med vistnok 4 - 6 piger for 4000 kr i et sommerhus. Mig bekendt blev det ikke til noget, i forum ihvertfald.

En ting det er om mænd for sig tør komme til et Mustafa koncept arrangement, der godt vil rejse til Tyskland for det, men ikke tør samme i Danmark, noget andet er om de måske tør, hvis vi kunne organisere os både på mande og pige siden som en interesse klub - hvis ja kunne det være alletiders.

Hvorfor ikke lægge 1200 - 1500 kr i Danmark for det samme som man får hos Mustafa minus fransk uden/med eller uden slug, for 669 - 736 kr, hvis bordellet kan opnå et tilsvarende flow af mænd, dermed en tilsvarende omsætning i en dansk kontekts?

Tak Ras

Godt du synes om anmeldelsen :)

Ja Nille, jeg har været hurtig ved tasterne, men du mener jo også at jeg har for meget tid. Det har jeg som eneboer også nogen gange, særligt for tiden hvor jeg holder ferie.

Lørdagen gik fra tidlig morgen til sent aften med kladeskrivning - gik bare i gang fra en ende af og blev ved til jeg var færdig:-)

Godt du kan lide min beretning, glæder mig meget til at læse din om vores fælles tur.

Forstår godt at du tog 3 dage hos Mustafa og hans piger, men jeg havde jo fået ind i hovedet at den her transbar Club Valentino skulle prøves, det er nu prøvet - en ny oplevelse rigere.

Ja du bliver hurtigt kendt af pigerne, men du er nu også god til det der med at socialisere på dine ture, mens jeg jo ikke er så god til det med fremmedsprog, jeg også derfor gerne rejser sammen med flere fra Danmark.

Ja den der med at ejer og kok selv deltager i sex med pigerne, har jeg godt nok ikke set eller hørt om før, men Erlebniswohnung er nok på mange måder et sted helt for sig selv - ihvertfald populært hos både piger og mænd - ja det må være et godt sted at arbejde som kok og ejer.

I denne tråd skrev du om bus til slotsturen til Polen:

Re: Gangbang Berlin - Polen

viewtopic.php?f=37&t=251&start=30

Som læseren kan læse, er der mulighed for at køre med Erlebniswohnung fra Berlin til Polen, og tilbage igen.

Mustafa fortalte at 4 - 5 danskere har tilmeldt sig. Det kan selvfølgelig vær passive diskrete læsere på Eroguide.dk, der ikke ønsker selv at skrive i forum, og det skal selvfølgelig respekteres.

Men hvis en deltagende dansker eller flere deltagende danskere i slotsarrangementet godt vil skrive en beretning om turen, vil jeg stærkt opfordre til at gøre det.

Dette arrangement er det første af slagsen som Erlebniswohnung arrangerer på dette store sted på den anden side af den tysk/polske grænse:

Palac Magnat

http://www.palacmagnat.com/

Slotsarrangementet

http://www.erlebniswohnung.com/de/das-s ... r-wolllust

Som I vil kunne se har stedet potentiale til at rumme et meget større arrangement, end det antal mænd, der ifølge Mustafa pt har tilmeldt sig, ca 15. Ved i danske og internationale fora at udbrede kendskabet til, hvis tilfældet jeres succesfulde oplevelse af arrangementet, kan I være med til at berede jorden for at arrangementet ikke kun kan gentages, men at det også kan vokse i omfang fra arrangement til arrangement.

Hvis så Mustafa kan opretholde måske 1 pige for hver deltagende 3 - 5 mænd kunne man måske forestille sig et arrangement i fremtiden hvor der deltager 15 - 20 piger og 60 - 90 mænd.

Opstår først grundlaget for at Mustafa kan forhånds inkludere bustransport fra og til Berlin, begynder det at blive særligt attraktivt at flyve til Berlin fra de nordlige og vestlige landes hovedstæder/hovedbyer.

Særligt hvis det kan afstemmes med tilrejse og hjemrejse fra lufthavne i Berlin, på sådan måde at det kan undgåes at der skal en overnatning til i Berlin for at kunne komme med bussen næste dag, det også kan undgåes at det er nødvendigt med en overnatning i Berlin for at kunne komme med flyveren hjem næste dag.

Hvis det alt sammen logistisk kan gå op i en højere enhed, kommer der maksimal god økonomi i turen, når vi kan flyve lavpris, alle overnatninger, alt sex og alle måltider er inkluderet i prisen under opholdet i Polen.

Når vi dertil, er jeg særdeles interesseret i at deltage en gang i fremtiden, og jeg håber at et af aktiverne som bruger af Eroguide.dk, netop bliver at vi kan medvirke til sådanne fremtidige nye muligheder til fælles gensidig gavn.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Super gennemarbejdet beretning med god indlevelse. Næsten som at være der selv (også kun næsten :0)

Venlig hilsen

Bergi

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Nody

Hej Rejsenetværk og Nille

Jeg er ny bruger her på pergamenterne, men har allerede haft en del glæde ved at læse med på sidelinien.

Jeg rejser ikke til Tyskland for at få sex, derfor læser jeg normalt slet ikke denne klumme om Tyskland.

Men overflod af ledig tid en højhellig søndag og tilfældighedernes spil, fik mig dog alligevel lokket ind på beretningen om jeres rejse til Berlin.

Hold da helt op, siger jeg bare..

Beretningen er sublim, den er lang men ikke et ord for lang..

En fantastisk flot guide i hvordan man kommer ud og opleve livet.

"At Rejse er at leve", sådan lyder et gammelt citat (så vidt jeg husker) af H.C. Andersen.

I har til fulde levet op til den gode Hr. Andersen's ord og samtidig givet andre inspiration til måske fremtidige udflugter :)

AF HJERTET TAK!!

Nody

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Nody

Det er næsten så man rødmer af alt den ros, men opleves ens indsats som læseværdig, og vigtigst af alt, af værdi som inspiration til selv at opsøge egne eventyr i Tyskland, ja så er det hele indsatsen værd ved tastaturet.

Des flere der så vælger selv at skrive egne beretninger, des bedre.

Vi skulle jo gerne hjælpe admin og ikke mindst os selv til at Eroguide.dk udvikler sig til det community, hvor så mange som muligt kan finde dækning for så forskellige præferencer for købesex som muligt, det væres sig i ind som udland.

For eget vedkommende har min mission været primært at udvikle et netværk til fælles ture til Tyskland, sekundært hvis muligt at påvirke til at der i det hjemlige marked kunne udvikle sig nogle lommer, hvor forskellige niche tilbud kunne adskille sig fra den ret ensporede ramme om købesex oplevelsen i Danmark.

Førstnævnte er svært, men måske ikke umuligt, mens sidstnævnte måske desværre er umuligt.

I de første ca 2 år på Hedomax.com efterspurgte jeg rejsefæller, hvilket først lykkedes da Nille tog kontakt, hvor vi kom på tur sammen, siden har jeg rejst med flere.

Men et virkeligt gennembrud er aldrig opnået, men det tror jeg mere og mere på vil kunne lykkes over tid på Eroguide.dk, særligt når version 2 går i luften.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Rejsenetværk og Nille

"At Rejse er at leve", sådan lyder et gammelt citat (så vidt jeg husker) af H.C. Andersen.

I har til fulde levet op til den gode Hr. Andersen's ord og samtidig givet andre inspiration til måske fremtidige udflugter :)

AF HJERTET TAK!!

Nody

Tak for de varme ord og det glæder os at vi kan inspirere andre,

du er hjertelig velkommen til at rejse med en anden gang.

Jeg er sikker på at H.C. Andersen også fik sex på hans mange rejser... bare han havde skrevet om sine sex-eventyrer. :lol:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Rejsenetværk:

Tak for en rigtig god beretning - helt klart brugbar, da jeg skal afsted med en god ven til Berlin sidst i april.

Vi vil helt sikkert besøge Artemis. Du fik anbefalet royalgirl til gangbang, men tror mere jeg er til one-to-one med pigerne. Prisniveauet hos royal er lidt højt, men de har jo også ganske interessante piger på menuen:

http://www.royalgirl.de/bordell-berlin.html

Vi overvejer også Massage-studentin eller lign. - nogen anbefalinger ?

/Jacob

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for rosen Jacob

Min beretning hjælper så ikke jer så meget på vej.

Søg her:

Berlin Intim

http://www.berlinintim.de/

Opret jer eventuelt som brugere her:

Lusthaus

http://www.lusthaus.cc/

The InternationaSexGuide

http://internationalsexguide.info/

Brug måske Google translate

Særligt Lusthaus vil måske kunne hjælpe jer.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Du fik anbefalet royalgirl til gangbang, men tror mere jeg er til one-to-one med pigerne. Prisniveauet hos royal er lidt højt, men de har jo også ganske interessante piger på menuen:

http://www.royalgirl.de/bordell-berlin.html

Royal samt Kamilla-Dee er Berlins luksus bordeller, derfor er pris- og service niveauet højt.

Dekorationen og værelserne er også mere luksuriøst.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Rejse

Tak for en som altid fornøjelig turrapport fra det germanske. Jeg har lige læst din beretning og jeg sidder både og griner og lever mig med. Det er hylende morsomt, når du fortæller om din manglende potens. Så kan jeg ikke lade være med at grine - ikke af ondskab men fordi det er så menneskeligt og befriende. Det er som om man fornemmer at du virkelig lægger meget energi i sagen og det smitter, når man læser. Også en sjov bemærkning at du midt i en sexturbeskrivelse fortæller om at der desværre ikke var nutella til morgenmaden. For os der elsker nutella er det en detalje, som straks gør at man er med. Nå men tak for en god beretning.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Peter Pjæk

Det glæder mig at du kan grine af min manglende potens, for det er skrevet i den ånd, at det er man velkommen til :)

Men jeg håber godt nok at mit behov for Livitra ikke beror på manglen på evnen til rejsning, skulle jeg rent teoretisk opnå en sådan relation på et grundlag af at en kvinde gerne vil have mig, og ikke blot mine penge. Hun og jeg kunne gå hånd i hånd ind for at blive testet, vi efterfølgende kan vise hinanden en negativ test.

Jeg er simpelthen så fokuseret på sikker sex, at jeg samtidig hæmmes af at jeg bruger gummi hele vejen, også ved oral betjening. For jeg ville gerne modtage fransk uden, men jeg tør ikke. Det hjælper Livitra mig så til at overvinde når jeg køber sex.

Lægger bestemt meget energi i sagen, hvilket glæder mig, at det også sådan opfattes. Men nu er jeg nu også lidt sær, sådan at forstå at jeg måske mere end andre, der gerne skriver beretning om deres projekt købesex, der er beretningen for mig nærmest et projekt i sig selv - kan jo godt lide at skrive, og så er det også rart at det man skriver bliver læst.

Velkommen i Nutella klubben - ja det er bestemt ikke uvæsentligt om det mangler eller ikke på morgenbuffeten. Det er lige før jeg giver det 2 stjernede hotel den 3 stjerne, hvis bare der forefindes Nutella på morgenbuffeten.

Skal dog skynde mig at sige, at Charlottenburger Hof bestemt fortjener 3 stjerner, selv om der ikke var Nutella til morgenmaden, og morgenbuffeten kostedee altså også kun 10 euro.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Velkommen i Nutella klubben - ja det er bestemt ikke uvæsentligt om det mangler eller ikke på morgenbuffeten. Det er lige før jeg giver det 2 stjernede hotel den 3 stjerne, hvis bare der forefindes Nutella på morgenbuffeten.

Skal dog skynde mig at sige, at Charlottenburger Hof bestemt fortjener 3 stjerner, selv om der ikke var Nutella til morgenmaden, og morgenbuffeten kostedee altså også kun 10 euro.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Hehe jeg kan godt huske du beklagede over den manglende Nutella til morgenmaden, jeg er sikkert på de kan skaffe Nutella hvis du havde spurgt, der ligger et supermarked i nærheden :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Men vi kan tåle det, kan vi 8-)

Vi skal jo lige fra morgenbordet til gangbang bagefter - her ryger der nogle kalorier, skulle jeg hilse og sige ;)

Ekspert: Nutella er ikke morgenmad

http://fpn.dk/mad/kost_ernaering/article2760933.ece

Nutella.dk

http://fpn.dk/mad/kost_ernaering/article2760933.ece

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej har fulgt med på sidelinjen et stykke tid og måtte bare tilmelde mig for takke for en fremragende beretning. Kan især godt lide man får hele turen med og ikke kun sexoplevelserne, jeg ville helt sikkert følge med hvis du bloggede på din egen side en dag :D

og nille lyder til og være for viiild 8-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Kenny

Selv tak :)

Der er ikke basis for egen blog, det rækker økonomien ikke til.

Der går jo ret længe mellem mine oplevelser, og her findes ens publikum. Så jeg vil hellere prøve på at bidrage til dette nye sites fremgangsrige udvikling, ved at skrive som jeg gør om mine fåtallige købesexoplevelser.

Samtidig prøve at undgå egne skæverter iøvrigt, der modsat irriterer.

Ja Nille er vildt udholdende - et rigtigt partydyr, der dog også forstår at slappe af, nyde fast føde og drikke, som der skal til for at helten dur på ny ;)

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak Rambuk

Der er kun at sige - pak kufferten og smut den tur til Berlin.

Men husk en beretning i forum efterfølgende - helst, selvom det selvfølgelig er en frivillig sag :)

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...