Hop til indhold

Recommended Posts

Så er det vist på tide, at jeg bidrager med en anmeldelse. Slut med at snylte på alle andres indlæg... Men bær over med mig, det er som sagt min første anmeldelse og jeg ved, at I er et kræsent publikum.

Jeg besøgte ovenstående to gange, mens hun stadig var hos http://www.seductiongirls.net

Nu er hun hos http://www.mon-cherie.dk

Egen hjemmeside: http://www.gabriellamolina.com

Første gang jeg besøgte hende, havde jeg ikke bestilt tid. Havde blot haft kig på hende længe og opdagede, at hun havde vagt en dag hvor det passede. Jeg blev lukket ind og vist igennem køkkenet og om i et lille baglokale bag et gardin, med besked om at Gabriella først var klar om et par kunders tid...

Kort efter hører jeg, at der tages afsked i entréen, samt at telefondamen fortæller om min tilstedeværelse. Gabriella nærmest på, at blive præsenteret for mig. Telefondamen stikker hovedet ind til mig og præsentere så den frækkeste kvinder jeg længe har set. Ind kommer en latinobabe, med store brune øjne, store læber, kæmpe bryster og kun iført en hvid bodystocking. Hun krammer mig, som havde vi kendt hinanden i 10 år. Hun konstaterer hurtigt, at der er koldt i rummet og at jeg fryser. Hun tager mig i hånden og viser mig ind i venteværelset ved siden af hoveddøren, som er væsentligt varmere. Meget betænksomt må man sige. Hun smiler og siger: "Jeg har desværre en anden gæst før dig, men jeg håber du vil vente på mig." Jeg nikker blot måbende til hende...

Kort efter kan jeg høre, at hun er i gang inde ved siden af og blot 8 minutter efter bliver der taget afsked og døren bliver åbnet ind til mig. Jeg kigger spørgende på hende og hun konstatere blot, at kemien ikke var så god.

Jeg bliver vist ind og bestiller en halv time. Beder samtidig om kontant samtidig om, at hun gerne må være lidt dominerende og en masse dirty talk.

Hun går ud og skyller sig og kommer hurtigt tilbage. Hun nærmest overfalder mig med kys, nappen og er fandens fræk i munden. Hun er over alt på min krop, hvorefter hun smide sit sparsomme tøj og nærmest tvinger mit hovede ned til brysterne. Jeg kysser, krammer og slikker det bedste jeg har lært, hvorefter hun skubber mig ned til hendes våde mis. Jeg slikker lystigt og hun giver udtryk for, at hun vil også have noget ud af det. Hun presser selv to af mine fingre op i sig og lader dem og min tunge klar grotten, mens hun selv tager sig af klitoris. En fanatastisk oplevelse...

Hun vælter mig om på ryggen, giver mig kondom på og giver mig en himmelsk fransk. Jeg er tæt på at komme, så hun stopper og sætter sig på min mave og kysser mig igen. Hun sænker sine bryster ned til min mund, mens hun kræver at jeg slikker dem. Derefter glider hun baglæns ned af min mave og lader mig glide op i hende. Jeg har fået lidt bedre kontrol, så det bliver en ridetur uden lige. Hun kaster sig ned på ryggen i sengen og jeg ligger mig klar i missionæren. Jeg kæler og krammer brysterne igen og boller det bedste jeg har lært. Der er virkelig god øjenkontakt og hun er så fræk sin mund, at hun talen alene nærmest for mig til at komme. Trykket bliver for stort og jeg trækker mig ud - hun nærmest flår kondommet af mig og jeg kommer ud over hendes krop og bryster, mens hun lystigt ælter dem og sin mis.

En hyggelig aftørring, med masser af hyggelig snak om seksuelle præferencer og lignende. Påklædning med lidt kyssen, et stort kram i døren og jeg tumler ud i mørket.

Som sagt har jeg besøgt hende to gange. Begge gange med kæmpe succes. Hvorfor jeg ikke kun har holdt mig til hende, det må guderne vide...

Sted: 8 (Lidt trafikkeret vej, men inden for er det lækkert).

Udseende: 9 (Forvent ikke naboens datter).

Krop: 10 (Man skal være til silikone og fitnesskrop).

Sex: 9 (Jeg fik det jeg kom efter og lidt til. Dog trækker det ned, at jeg anden gang havde bedt om lak, hvilket blev lovet, men ikke efterlevet).

Lad os se om det bliver til flere anmeldelser fra min hånd...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Quicksilver

Det var en virkelig god anmeldelse. Nogle foretrækker at dæmpe beskrivelsen af akten, mens du modsat får det seksuelle aspekt helt frem i lyset, sådan at lysten kan drive den næste og næste igen ud til lysthuset - godt nok ikke lige mig, men så måske så mange andre.

Det var i en debut til UG - kom endelig med flere anmeldelser :)

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Flodt anmeldse. Det var at blive sat tilbage i tiden til mit egen mødet med gabi. Hade hende en gang på escort besøg og hol da op jeg blev ruskede igennem. :o En super fræk som latino skal være ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...