Hop til indhold
Rejsenetværk

Vil I med FKK NRW 29/3 - 1/4

Recommended Posts

Det er desværre efterhånden så længe siden at jeg sidst har været på FKK tur til Tyskland, at mange nye brugere på EG, kan være helt uvidende om alle de beretninger jeg har skrevet om mine FKK ture til Tyskland, gennem årene.

For store udskrivninger til andre formål har i ca 1,5 år sat mig økonomisk så langt tilbage, at jeg ikke har følt at det var forsvarligt at bruge de mellem 5 og 10000 kr, en lang weekend gerne koster under en FKK tur til Tyskland.

Nu er der endelig igen luft nok i økonomien til en FKK tur til Tyskland, og det skal dæleme blive til en comeback tur, som det både bliver værd for mig at skrive en rejseberetning om, og for jer at læse om.

Jeg har sparet meget ferie, og anden fri op, som skal afholdes inden at indeværende ferieår slutter.
Derfor holder jeg 39 dage fri i træk fra midt marts til slut april.

Beklageligvis har jeg ikke, hverken kunnet afstemme mine ønsker tidsnok med eget netværk, eller kunnet oprette denne tråd med et længere varsel end dags dato.

Det har givet mig valget mellem enten at blive hjemme, eller at tage alene på tur.

Jeg har valgt at rejse af sted alene, men også at oprette denne tråd med så mange detaljer som muligt om min tur, i håbet om at I er nogle der vil støde til, og måske gøre mig med selskab i de klubber som det er min plan at besøge.

En god ven overvejer kraftigt at tage turen hele vejen i bil fra København, for at gøre mig med selskab, men det er langt fra sikkert at han kan få mulighed for det i påskedagene, hvor jeg er af sted.

Glemte at spørge ham om han har noget imod at give et lift eller ikke, men jeg tror at I er velkommen til at køre med, hvis en får lyst.
Vil gerne spørge ham, hvis det viser sig som en aktuel mulighed.

I håbet om at han støder til, der har jeg kun købt en flybillet til udrejsen, for at lade hjemrejse datoen stå åben.

For kommer han, der kører vi nok hjem over Hamborg søndag den 1/4, tager 2 overnatninger i Hamborg, for at køre hjem til København tirsdag den 3/4.

Hvis han ikke kommer regner jeg med at fly hjem fra Düsseldorf eller Eindhoven, er enten udsolgt eller så dyre at jeg selv vælger at forlænge turen til Hamborg med tog, et par overnatninger, og hjem med tog tirsdag den 3/4.

Ryanair flyver jeg at princip ikke med, så de kommer ikke i betragtning uanset prisen.

Men ellers så har jeg bestilt følgende fly, tog og hotel.

Torsdag den 29/3

Fly Købennhavn Eindhoven tidlig formiddag.
Billetten nåede indenfor en uges tid at blive mere end dobbelts så dyr, så måske chancen er forpasset for jer inden at I kan nå at bestille, hvis I får lyst og mulighed.
Jeg har betalt 101 euro = 752 kr, hvilket også er ok, men det er bare et selskab der ofte har ekstremt lave priser.

Det var ikke muligt at købe billetter, hverken via de hollandske eller tyske statsbaners webshops.

Men det lykkedes mig at købe mine togbilletter her:

trainline
https://www.trainline.dk/ 

Jeg tager bus fra Eindhoven lufthavn til Eindhoven banegård, og derfra videre til Roermond banegård.

I Roermmond har jeg reserveret et enkeltværelse med morgenmad, på et hotel nær banegården.

I Roermond vil jeg besøge denne FKK Klub

Torsdag den 29/3.

Saunaclub YinYang
Heinsbergerweg 230
6045 CL Roermond
https://yinyang.nl/?lang=en 

På Google maps
https://www.google.dk/maps/place/Heinsbergerweg+230,+6045+CL+Roermond,+Holland/@51.1636828,6.0024953,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x47c0b3630fb4fe83:0x865442171bef2b54!8m2!3d51.1636828!4d6.004684 

På Youtube

På:
Internationalsexguide

http://www.internationalsexguide.info/forum/forum.php 

( kunne ikke linke direkte, prøv at søge i deres forum )

Ifølge dette board, skulle fransk stadig blive ydet uden kondom, mens vi må forvente at fransk er med kondom i Tyskland.

Fredag formiddag tager jeg toget til Düsseldorf Haupbahnhof, og efter ca 1 times ventetid tager jeg toget til Hammilkeln nord for Düsseldorf, hvor jeg vil ankomme først på eftermiddagen.

Kunne desværre af en eller anden grund ikke købe lige netop den billet på train.dk, så den skal jeg købe på dagen jeg ankommer Düsseldorf, ærgerligt nok, så lykkedes den lille planlægnings detalje ikke hjemme bag computeren i god tid før turen.

Der findes denne beretning fra klubben allerede:

Under mit besøg i Hammilkeln, og det er her jeg håber at min kammerat,  og eller måske nogle herfra støder til, vil jeg besøge disse 2 nye klubber:

Club Venus
Güterstr. 27
46499 Hamminkeln
https://www.fkk24.de/club-venus2 
http://saunaclub-venus.com/index.php/home-1498.html

På Google maps
https://www.google.dk/maps/place/Güterstraße+27,+46499+Hamminkeln,+Tyskland/@51.73458,6.5990013,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x47b884346af4c5a9:0x7c3456d803c79b72!8m2!3d51.73458!4d6.60119 

Den får så flotte anmeldelser her:
http://freiercafe.com/forumdisplay.php?f=220 
Google translate bliver bedre og bedre.

Det er en mindre, men flot ny klub med relativt få piger, men alle er top piger, servicen angives til at være i top, såvel pigerne som klubbens personale.
Det går igen at der heller ikke er alt for mange mænd, men at balancen typisk er god mellem udbud af piger og antal gæster i klubben.
Flere af pigerne skulle komme fra klasse klubber i Schweiz, hvilket er en god anbefaling, måske der er for mange piger i de store Schweiziske klubber, så nogle piger søger væk?

Så er der en klub, en noget større klub end Venus, som først åbnede den 1/3, men som kan være kommet godt igang inden vi kommer.

Andre vil ikke satse sådan, men jeg vil gerne.

Gallardo Saunaclub - Grand Opening am 01.03.2018
Kesseldorfer Rott
46499 Hamminkeln
https://www.fkk24.de/gallardo-saunaclub 
http://gallardo-saunaclub.de/

På Google maps
https://www.google.dk/maps/place/Kesseldorfer+Rott,+46499+Hamminkeln,+Tyskland/@51.745339,6.5867995,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x47b88424772369b7:0xaf9f6ca6e6822d18!8m2!3d51.745339!4d6.5889882 

For hotel bestilling, prøv:

Hrs.com
https://www.hrs.com/web3/ 

Jeg ved at NRW er spækket med velrenommmerede, og dermed langt sikrere kort, end mine valg af klubber til mit besøg.

Mange ønsker ikke at tage chancer med nye steder, det har jeg fuld respekt for, men jeg tager gerne chancen.

Dels af personlig nysgerrighed for at afprøve klubber, som under min research har gjort et foreløbigt godt indtryk, dels fordi hvor tåbeligt det end kan lyde i nogles ører, at kunne skrive beretninger om steder, som kun få eller ingen har skrevet om før, og som jeg defor gerne vil kunne berige forum på EG, med for alle potentiel nytttig information, til egen mulig inspiration til egne nye FKK ture til Tyskland.

Club Venus er jeg nogenlunde fortrøstningsfuld omkring, men Gallordo klub bliver et stort spring ud i det blinde, hvilket jeg gør med åbne øjne, og med personlig accept af at det kan ende som en fiasko.
Klubben er meget flot på websitet, men endnu findes ikke et eneste billede af pigerne i klubben, og endnu er der ikke rigtig nogle beretninger, som jeg kan læse ved hjælp af Google translate.
Men det kan der nå at komme de ca 3 uger, der er til jeg skal på tur, vil følge med i forum på:

Freircafe.com
http://freiercafe.com/ 

Foreløbig er tur mappen klar med følgende print

1.
Flybillet enkelt vej København Eindhoven.

2.
Togbillet Eindhoven Roermond.

3. 
Togbillet Roermond Düsseldorf.

4.
Hotel reservation, en overnatning i Roermond.

5. 
Hotel reservation, to overnatninger i Hammilkeln.

De åbne spørgsmål

Foreløbig varer turen for mig alene, fra torsdag den 29/3 til søndag den 1/4.

Jeg har ingen billet til hjemturen, og støder ingen til mit selskab forventer jeg at tage toget hjem over Hamborg, med et par overnatninger i Hamborg, før jeg tager toget hjem til København, måske tirsdag den 3/4?

Men fra søndag den 1/4 kan turen, både gå direkte fra Hammilkeln til Hamborg, men turen kan også gå både til Dortmund og Hannover før vi når til Hamborg.

Tid har jeg nok af, og det er kun et spørgsmål om hvor meget dyrere turen må bliver for mig, af at forlænge den udover søndag den 1/4.
Men 3 - 4000 kr i merforbrug er ok, hvis jeg synes at eventuelle forslag til hvor de skal bruges er interessante nok, og hvis ikke så går turen nok bare over Hamborg hjem for mit vedkommende.

Det vil da også være velkomment at kunne køre med dernede, hvis der er nogle af jer der støder til i egen bil, som I alligevel vil benytte under turen. 

Nu er bolden givet op - ses vi i Hammilkeln den 30/3 og 31/3  :?:

Venlig hilsen
Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Rejsenetværk skrev, for 6 timer siden:

Fly Købennhavn Eindhoven tidlig formiddag.
Billetten nåede indenfor en uges tid at blive mere end dobbelts så dyr, så måske chancen er forpasset for jer inden at I kan nå at bestille, hvis I får lyst og mulighed.

Du har hørt om at fjerne cookies?

Hos Ryanair har jeg oplevet at prisen først steg fra kr. 17,- til kr. 179,- og til at jeg slet ikke kunne bestille - men lidt oprydning på computeren med fjernelse af cookies og historik - så var der igen billeter til kun kr. 17,- at købe.

Rejsenetværk skrev, for 6 timer siden:

Ryanair flyver jeg at princip ikke med, så de kommer ikke i betragtning uanset prisen

Man kan  selvfølgelig godt have noget imod Ryanair - men de er med til at holde priserne nede hos de andre selskaber - og Ryanair har alligevel overskud - så det viser bare at de andre selskaber er for dyre ;-)

Overvejer lidt om jeg også skulle tage et par dage i Hamburg omkring 1. april ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fra København tager det ca 8 timer i bil til Hammilkeln.

Mon ikke der er jyder der kan gøre turen på ca 6 timer.

Ellers så er der de her muligheder med tog:

Bahn.de
https://www.bahn.de/p/view/index.shtml 

Fredag 30/3

Puttgarden    09:15     6:56    3    RB, IC, RE, ABR    59,90 EUR  
108,00 EUR 
Hamminkeln    16:11

Flensburg    09:15RE 21015: Neumünster->Hamburg Hbf: Information.: Es sind Engpässe beim Sitzplatzangebot zu erwarten, eine Fahrradmitnahme kann nicht sichergestellt werden.    6:56    5    RE, IC, ABR    59,90 EUR  
110,00 EUR 
Hamminkeln    16:11

Hamburg Hbf    11:46     4:25    3    IC, RE, ABR    43,90 EUR  
82,00 EUR 
Hamminkeln    16:11

Venlig hilsen
Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Jernsvinet

Hvis du kommer til Hamburg, og jeg også er i byen, der vil vi muligvis ikke ses på turen?

For jeg har længe gerne villet besøge en klub, hvor jeg har gode minder fra et par besøg for ca 10 år siden:

FKK Romeo

Brookkehre 3

21029 Hamburg

https://www.fkk24.de/fkk-romeo 

På Google maps

https://www.google.dk/maps/place/Brookkehre+3,+21029+Hamburg,+Tyskland/@53.4816709,10.2166671,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x47b1f27da9d0d577:0x1826b2d9465566f6!8m2!3d53.4816709!4d10.2188558

Det er en klub som der tilsyneladende ikke er nogen af jer der besøger, og som ingen skriver om.

Så du gider nok heller ikke klubben, men jeg vil gerne besøge den igen.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Rejsenetværk skrev, for 13 minutter siden:

@Jernsvinet

Hvis du kommer til Hamburg, og jeg også er i byen, der vil vi muligvis ikke ses på turen?

For jeg har længe gerne villet besøge en klub, hvor jeg har gode minder fra et par besøg for ca 10 år siden:

FKK Romeo

Brookkehre 3

21029 Hamburg

På Google maps

https://www.google.dk/maps/place/Brookkehre+3,+21029+Hamburg,+Tyskland/@53.4816709,10.2166671,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x47b1f27da9d0d577:0x1826b2d9465566f6!8m2!3d53.4816709!4d10.2188558

Det er en klub som der tilsyneladende ikke er nogen af jer der besøger, og som ingen skriver om.

Så du gider nok heller ikke klubben, men jeg vil gerne besøge den igen.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Nej, den ligger nok ikke lige i mine kort, da jeg ikke synes jeg har læst så positivt om den - da er oplevelserne mere sikre på Harmony - men jeg har lidt planer om at det kunne være int. at besøge:

http://aphrodite-hamburg.de/

som er nyrenoveret, men som trods den åbenbart har eksisteret i 40 år - ikke er en jeg har hørt om før - men der er gratis entre - og den ligger ikke så langt fra Romeo - så måske kan du overtales til en inspektion ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Jernsvinet

Aphrodite kunne være en mulighed til et kort besøg søndag den 1/4, for jeg agter at besøge FKK Romeo mandag den 2/4, hvis jeg er i Hamborg den dag.

Men det ser ud til at Aphrodite har lukket om søndagen:

Montag, Dienstag, Mittwoch, Donnerstag 20:00-3:00
Freitag, Samstag 20:00 - 5:00
Sonntag geschlossen

Det ser nu ikke ud til at FKK Romeo og Aphrodite ligger tæt på hinanden.

De ligger i hver sin retning, på hver side af Hamburg mitte:

Aphrodite
Rahlstedter Str. 110
22149 Hamburg, Germany
http://aphrodite-hamburg.de/ 

På Google maps
https://www.google.dk/maps/place/Rahlstedter+Str.+110,+22149+Hamburg,+Tyskland/@53.6000871,10.1539036,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x47b18b1abd8d5eab:0xfc6bdd1c67e9836a!8m2!3d53.6000871!4d10.1560923 

FKK Romeo
Brookkehre 3
21029 Hamburg
https://www.fkk24.de/fkk-romeo 

På Google maps
https://www.google.dk/maps/place/Brookkehre+3,+21029+Hamburg,+Tyskland/@53.4816709,10.2166671,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x47b1f27da9d0d577:0x1826b2d9465566f6!8m2!3d53.4816709!4d10.2188558 

Venlig hilsen
Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Rejsenetværk skrev, 1 time siden:

Det ser nu ikke ud til at FKK Romeo og Aphrodite ligger tæt på hinanden.

De ligger i hver sin retning, på hver side af Hamburg mitte:

OK - så er det http://www.azgz-deluxe.de/#home

der ligger midt imellem - men de ligger nu alle 3 øst for Hamburg ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Jernsvinet

Det ser ud til at der for tiden ingen piger er i denne klub:

Alte Zeiten Gute Zeiten Deluxe
Osterrade 52
21031 Hamburg
http://www.azgz-deluxe.de/#home 

På Google maps

https://www.google.dk/maps/place/Osterrade+52,+21031+Hamburg,+Tyskland/@53.51122,10.1782513,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x47b1f2d06df2ddcb:0xa0798835e5add3d0!8m2!3d53.51122!4d10.18044 

Men de har en søsterklub som de henviser til:

Alte Zeiten - gute Zeiten
Harburg Stader Straße 104 D
21075 Hamburg
http://www.altezeitengutezeiten.de/ 
Sonntag - Donnerstag: 09:00 - 02:00 Uhr 
Freitag + Samstag: 09:00 - 02:00 Uhr

På Google maps
https://www.google.dk/maps/place/Stader+Str.+104,+21075+Hamburg,+Tyskland/@53.47118,9.9477313,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x47b19046e7effb01:0x921f16b3693cf7a5!8m2!3d53.47118!4d9.94992 

De piger der tidligere kunne ses på hovedsitet, var i mine øjne attraktive, men det er de piger ikke i mine øjne, som pt kan beses på søster klubbens website.
Så den klub har jeg nok ikke lyst til at besøge.

Venlig hilsen
Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Min kammerat som jeg skrev, der overvejede at køre ned til mig i bil til Hammilkeln.

Han har meldt fra, han kan ikke.

Nu ligger enhver option åben for mig!

Jeg kan holde øje med Momondo.dk, for at hapse en eventuel pludselig billig enkelt billet hjem fra Düsseldorf, eller jeg kan stadig satse på en hjemtur med tog over Hamburg.

Men støder nogen til, er jeg åben for flere forskellige måder at arrangere min hjemtur på.

Gerne i delebil eller leje delebil sammen med andre, hvis det viser sig som en mulighed.

PS

Jeg har ikke kørekort.

Hvis en interesseret bor i hovedstadsområdet, er han velkommen til at besøge mig privat, for at slutte sig til den tur jeg allerede har planlagt.

Også gerne en svensker fra den anden side af sundet, dem har jeg før mødt nogen af.

Også eventuelt for at leje en bil sammen, måske udover søndag den 1/4?

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Bbullersen skrev, for 4 timer siden:

Med 39 dages ferie forstår jeg SLET ikke, at du ikke tager til Thailand :)

Det ville selvfølgelig blive til en længere tur, hvis jeg tog til Thailand, men det ville også blive dobbelt så dyrt.

Og der synes jeg ikke at jeg er endnu økonomisk, at jeg vil bruge så mange penge på en sex ferie.

Men måske næste år?

Kender en der er gift, og som bor i Fillippinerne, og vi har talt om at jeg rejser ud til ham et par uger på et tidspunkt.

Rejse rundt til Cebu og Angeles City.

Så når der bliver råd til det, gør jeg nok det i stedet for at rejse til Thailand.

Er nok lidt udfordret af at jeg ikke længere har det rejsenetværk, som jeg tidligere havde fået bygget op, og jeg kan næppe forvente at nye slutter sig til i denne tråd, helt eller delvist.

Tidligere kendte jeg singler som jeg rejste med, nu er det vist mere dem der ikke er singler som skriver i forum.

Det er nok også dumt at jeg har valgt påskedagene, hvor folk har fri, men nok ikke kan, men det er for sent at lave om nu.

Flybillet er bestilt uden afbestillings ret.

Må få det bedste ud af en alene tur, og det gjorde jeg også sidst i november 16, hvor jeg holdt ferie, hvor heller ingen kunne tage med.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg kan da lige prøve at friste med nyt i tråden, mens jeg venter på at rejse til NRW :)

http://saunaclub-venus.com/index.php/events-1499.html

LEBO & PARTY

31.03.2018

Liebe Gäste,

die horny High End Nackedeis im Saunaclub Venus gieren nach Partyfeeling.

Daher steigt am 31.03. die erste Party des Jahres, die in Puncto Geilheit und Showpower dafür sorgen sollte, dass jede Palme auf Vollmast steht.

HORNY BITCH - LESBO & LICKING - PARTY

Ein exzessives Partyprogramm mit echten leckenden LESBO-Acts, Live Shows mit Erotic-Action und Vollmastgarantie. Für das leibliche Wohl ist gesorgt, ein DJ sorgt für die passend anheizende Sounduntermalung. Das beste: FREIBIER, VODKA & TEQUILA SHOTS 4 free.

Wir freuen uns auf gutgelauntes Partyvolk.

--------------------------------

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg er ærlig talt ved at miste grebet om planlægningen af den her tur :huh:

Har lært at jeg nok ikke igen skal starte med at bestille en enkelt billet til udrejsen, uden hverken en dato for hjemrejse eller en returbillet.

Vægelsindet og ubeslutsom, det straffer sig nu.

Mens jeg har nølet er prisen for en enkeltbillet hjem med fly fra Düsseldorf til København søndag den 1 april, fra den ene uge til den anden steget fra under 1000 kr til nu at koster 2500 kr +/-.

Det vil stadig være den billigste løsning for mig at rejse hjem den dag til den pris, men løbet er kørt, vil ikke betale prisen for en enkeltbillet hjem.

Har nu forlænget turen til Hannover og Hamborg.

Turen bliver dobbelt så lang som oprindeligt tænkt, og formentlig også dobbelt så dyr, men forhåbentlig bliver det det værd, vi får se?

Af erfaring ved jeg at det kan blive for meget for potensen, med klub besøg på daglig basis, men det bliver nu  en gang til klub besøg hver dag på den tur.

FKK er en oplevelse for alle sanser, så meget andet og mere end bare købesex, så jeg vil forstå at nyde igen, bare det at være omgivet af en mangfoldighed af nøgne piger under mine timelange ophold,  det vil jeg glæde mig over, hvis jeg ikke kan præsterer fuldt ud hver gang sammen med pigerne.

Har også blå piller med til hjælp, de vil forhåbentlig virke.

Vil holde jer opdateret i den her tråd, for det tilfældes skyld at nogle vil springe med på vognen, for at mødes dernede.

Regner ikke med det, alt ser ud til at det bliver en ren ene tur, og det skal jeg såmænd nok også få det bedste ud af, som tidligere ene ture også har været en succes.

Planen pt 

Har haft lidt kig på Hannover?

Ikke toppen i FKK sammenhæng, men byen skulle have et interessant redlight distrikt og det har vakt min interesse.

Vel vidende at Laufhause's har et ekstremt dårligt ry som koncept, der er jeg villig til at tage chancen, så får det bare blive en fiasko hvis der sker.

De har nogle huse med et segment af Shemales og forhåbentlig også ladyboys, det skal udforskes.

Et af husene har også en kontaktbar, hvor man kan møde pigerne, sådan at man ikke bare er henvist til at trave op og ned af gangene, og trapperne fra etage til etage, håber at det fungerer lidt som på FKK?

Eros Center Hannover 
Scholvinstraße 2 
30159 Hannover 
http://www.eroscenter-hannover.de/index.html 

På Google maps
https://www.google.dk/maps/place/Scholvinstraße+2,+30159+Hannover,+Tyskland/@52.3746357,9.7297154,16z/data=!4m5!3m4!1s0x47b074bb0c20065d:0x8d5fde0eaa8af9ba!8m2!3d52.3746357!4d9.7319041 

Ludwigstraße 26
Ludwigstraße 26
30161 Hannover
http://ludwig27.com/ 

På Google maps
https://www.google.com/maps/place/Ludwigstraße+26,+30161+Hannover/@52.38114,9.73767,15z/data=!4m5!3m4!1s0x47b074a5e6263f75:0x951293f97a6fc04f!8m2!3d52.38114!4d9.73767?hl=da-DK 

Sexworld Hannover
Reitwallstraße 4
30159 Hannover
http://www.sexworld-hannover.de/home.html 

På Google maps
https://www.google.dk/maps/place/Reitwallstraße+4,+30159+Hannover,+Tyskland/@52.3750196,9.7309441,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x47b074bb1976fe77:0xb5df46a6e5d9ecbd!8m2!3d52.3750196!4d9.7331328 

Er normalt ikke til natklubber, champagne og alt det optrækkeri der følger med et besøg mange af disse steder.

Men en klub markedsfører sig på priser og koncept på sådan vis, at det i flere år har udgjort et ønske for mig at besøge klubben.

Bliver måske noget så skuffet, men sker det kan jeg sætte flueben ved prøvet, og vil slippe for at tænke mere på at det skal prøves.

Og det kan i sig selv udgøre et succeskriterie, at få en fiks ide ud af hovedet igen :)

Det som stedet gør så genialt, det er den måde de formidler at pigerne selv er besøgende, som mændene er det i klubben.

Beskrivelser og billeder viser piger klædt som vi kan møde dem på ethvert diskotek, men hvor vi midaldrende mænd jo også godt ved at det er umuligt for os at score dem.

Man kan leje rum med både sauna og jacuzzi, og selvfølgelig er der lady drinks fra 19 euro, som man nok ikke slipper for at give et par stykker af for at kunne forhandle med pigerne.

Der skal betales leje af rum, og det store spørgsmål er hvad koster sex med pigerne, aner det ikke og tager det som det kommer.

Regner med at en aften bliver dobbelt så dyr relativt betragtet end et besøg på FKK, men kan nøjes med at købe en tur med en pige, og så ellers bare samle indtryk under opholdet, det er planen pt. 

Forventer en udgift på 1500 kr + /-, men hvis I kender noget til pigernes priser i den klub må I gerne oplyse dem i tråden, også gerne jeres egen oplevelse af et besøg, hvis I har besøgt klubben:

Nachtclub Hannover Casanova XL
Hallerstr. 35
30161 Hannover
http://www.casanovaxl.de/ 

På Google maps
https://www.google.com/maps/place/Hallerstraße+35,+30161+Hannover/@52.381028,9.74263,16z/data=!4m5!3m4!1s0x47b074af298edd3f:0xb971aca445fcf5d3!8m2!3d52.3810282!4d9.7426299?hl=da-DK 

Har også plottet:

FKK-Villa 
Am Tönniesberg 1
30453 Hannover
http://www.fkk-villa.de/ 

På Google maps
https://www.google.dk/maps/place/Am+Tönniesberg+1,+30453+Hannover,+Tyskland/@52.362173,9.7188436,14z/data=!4m5!3m4!1s0x47b074e4148af9ab:0xc4c353c2c560783!8m2!3d52.3532617!4d9.7060119 

Men regner med at springe over FKK Villa.

Jeg er i Hannover fra søndag den 1/4 til onsdag den 4/4.

Tager toget onsdag til Hamburg, hvor jeg overnatter en enkelt nat på hotel.

Hensigten er at besøge:

FKK Romeo

Brookkehre 3

21029 Hamburg

https://www.fkk24.de/fkk-romeo 

På Google maps

https://www.google.dk/maps/place/Brookkehre+3,+21029+Hamburg,+Tyskland/@53.4816709,10.2166671,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x47b1f27da9d0d577:0x1826b2d9465566f6!8m2!3d53.4816709!4d10.2188558

Besøgte FKK Romeo 2 gange for 8 år tilbage, og har siden ønsket at besøge klubben igen.

Har gode minder derfra, og vil se om klubben stadig er lige så god som sidst.

Der er vistnok en del latino og mellemøstlige piger nu, men er ikke sikker, men det vil bliver opklaret om det er tilfældet onsdag den 4/4 :)

Har tidligere rejst sammen med andre, men ingen vil ofre tid på FKK Romeo, alle vil på Harmony eller Atmos når de er i området.

Så er der ikke andet for, end selv tage en for holdet igen ;)

Mappen er efterhånden fyldt med reservationer til 4 forskellige hoteller, og adskillige enkelt billetter med Deutsche Bahn, + en enkelt flybillet til Eindhoven.

Det er præmissen når man ikke har kørekort, tager på tur alene og vil de steder jeg vil besøge, men det er jeg helt indstillet på, og vil få det bedste ud af det.

Men lige et tip!

Har en billet hjem fra Hamborg til København på første kl til 380 kr.

Med skift til bus i Rødby.

Samme billet med tog hele vejen, men med skift i Frederecia koster 836 kr.

Sidstnævnte er 11 minutter hurtigere end førstnævnte.

Begriber ikke at de kan sælge den dyreste billet, måske hvis folk ikke betaler selv, eller for at de kan arbejde i toget hele vejen?

Har også altid taget den tur direkte uden skift, men det er åbenbart ikke muligt pt.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Rejsenetværk skrev, den 7/3/2018 at 11:32:

Det ville selvfølgelig blive til en længere tur, hvis jeg tog til Thailand, men det ville også blive dobbelt så dyrt.

Ikke nødvendigvis - da du kan flyve rimeligt billigt med Norweigian til Thailand - og det er faktisk billigere at flyve til Phillipinerne, selvom det er lidt længere.

Så kan du bo og spise meget billigere end i Tyskland + du kan vælge kun at tage en pige "long time" hver anden dag og spare entreerne til FKK - så vil du måske kunne gøre det billigere ;-)

Men det er mit indtryk at du har en del moralske aversioner mod at tage til Thailand og fornøje dig - ja, du kunne jo risikere at få en lille thai-pige med hjem ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Citat Jernsvinet:

Men det er mit indtryk at du har en del moralske aversioner mod at tage til Thailand og fornøje dig - ja, du kunne jo risikere at få en lille thai-pige med hjem ;-)

 
Jeg har absolut ingen moralske aversioner mod at tage til Thailand eller Philippinerne, og det vil aldrig ske at jeg får en pige derfra med hjem, hvis jeg en dag gør det.

Jeg gifter mig aldrig, og jeg forpligtiger mig aldrig!


Den her tur er kørt af sporet fra begyndelsen, i en kombination af at jeg nu har tid og råd til turen lige netop i den periode,  og en forhåbning om at kunne arrangere en tur som andre ville tilslutte sig delvist klub for klub.


Det har vist sig helt urealistisk fra begyndelsen, og jeg har begået den fejl ikke at sætte slut destination og slut dato på fra begyndelsen, udfra en erkendelse af at jeg ikke længere kender nogle som vil med mig på tur, som jeg gjorde tidligere.


I sin tid på Hedomax.com tog det mig 2 år at skaffe det første medlem til et rejsenetværk, flere kom siden til, og de er alle væk nu.


Nogle andre kender jeg som jeg kan spørge, men enten kan de ikke, eller vil ikke det som jeg vil, eller de har stiftet familie og rejser ikke på tur mere.


På den baggrund burde jeg aldrig have satset på denne tråd, men bare have erkendt de nye tider fra begyndelsen, planlagt en rejse alene fra begyndelsen.


Nu ender en tur der kunne have være på 3 overnatninger med en tur  på 7 overnatninger, og budgettet er øget fra en forventet udgift på 5 - 10000 kr til at jeg nu forventer at bruge mellem 10 og 15000 kr på turen.


Så jo mod forventning, der er vi ved at være der hvor jeg lige så godt kunne have rejst til Thailand eller Philipinernerne, men det er for sent nu, og der går nok 1 - 2 år før jeg får råd til sådan en tur.


Men jeg vil prøve at stå imod min trang til nye FKK ture efterhånden som jeg får råd igen til det, for om muligt at spare op til en tur til en af de nævnte 2 lande i stedet, men det er bare så længe at vente, når nu Tyskland oftere er nemmere og økonomisk mere tilgængeligt.


En tur til Thailand ville jeg kunne gøre i 14 dage 1 gang om året, mens jeg ville kunne tage 3 gange til Tyskland om året for de samme penge.


Det er et spørgsmål om prioritering, og jeg har i forvejen stort set fravalgt at bruge penge hjemme i Danmark, for at kunne begynde at rejse til Tyskland igen, det kunne jeg ellers få råd til månedligt, men det er ikke en for mig tilfredsstillende prioritering - jeg vil altid savne at tage til Tyskland.


Venlig hilsen
Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak jenslillemandhansenv2

Ja må godt nok indrømme at det kniber med at slappe af inden turen, men det er min egen skyld.

Jeg har grebet projektet helt forkert an fra begyndelsen, og det må jeg lære af til næste gang.

Må leve med at jeg er slået tilbage til start, og må starte forfra med at networke igen.

Men måske de beretninger der kommer ud af  turen, efterfølgende kan udgøre en god begyndelse på et nyt netværk, vi får se?

Men jo, jeg skal nok slappe af og nyde det jeg oplever, når først jeg er kommet afsted, og jeg har alt klart i mit ringbind til turen :)

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Rigtig god tur Rejse, og nyt det nu.

Jeg tror du vil have mere held med at satse på store kendte FKK-klubber, og som du f.eks. selv skriver, alle dem du kender har villet på Harmony og Atmos, men du vil på Romeo på denne tur osv. 

Du vil ofte opleve nye klubber, nye steder eller mindre kendte steder, og der er ikke rigtig publikum til det, virker det til.

Så i min verden må du vælge tror jeg. Vil du det folk vil mest vil dine chancer for rejseselskab blive bedre, men vil du hellere på nye eventyr så tror jeg en del betakker sig, hvilket jo også ses i den manglende tilslutning. 

Er ellers sikker på ar du vil være en god guide og alt er nøje planlagt og ikke noget overladt til tilfældighederne.

Rejsenetværk skrev, for 6 timer siden:

Men jo, jeg skal nok slappe af og nyde det jeg oplever, når først jeg er kommet afsted, og jeg har alt klart i mit ringbind til turen :)

He he det meget omtalte ringbind fra andre anmeldelser. :D Alt er time og tilrettelagt ;)

 

Redigeret af Aros

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak Aros

Men dengang jeg havde netværket til rejser, var der et par stykker der godt kunne lokkes med på nye eksperimenter, og som det fremgår af ældre beretninger fra hver af os på de ture, så var det succesfulde ture, som ingen af os fortrød efterfølgende.

Men jo flertallet af dem som kunne være interesseret, de eksperimenterer ikke, og ja så må jeg jo som du skriver vælge, og det gør jeg så også denne gang.

Ja det skal nok blive godt :)

Men Eindhoven lufthavn har en elendig hjemmeside, total mangelfuld :huh:

Ok de oplyser hvilke busser jeg kan tage indtil Eindhoven banegård, og hvordan man kan købe en billet i lufthavnen, men ikke at jeg kan købe en E billet hjemmefra.

Den mulighed måtte jeg grave frem på Google, så nu har jeg også en betalt printet billet klar til bussen fra lufthavnen i Eindhoven til Eindhoven banegård :-)

I øvrigt, der formåede jeg ikke at finde de 2 buslinjer på lufthavnens hjemmeside, men måtte gennem google til der hvor det står på deres hjemmeside.

Men jeg har måttet kapitulere til Deutsche Bahn og det regionale trafikselskab i NRW :(

En eneste togbillet er jeg ikke istand til at købe, betale og printe hjemmefra, den billet fra Düsseldorf til Hammilkeln.

Hver gang jeg når til webshoppen, er der en fed rød linje over, og jeg bliver henvist til ticketshops.

Så ok jeg må finde en billetluge på Düsseldorf Haupbahnhof, og det har jeg ca 45 minutter til.

Afgangen har jeg fundet :)

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...