Hop til indhold

Recommended Posts

https://escortguide.dk/P/300-body-tantra-magisk-og-dejligt--11039.html 

valgte at prøve dette sted idag da pigerne på billederne så søde ud, men det var ikke til at se skyggen af nogen af dem, efter jeg var blevet lukket ind af en halvsur madamme, istedet komme en rigtig sød dame med 30 kg for meget at slæbe rundt på, og ikke noget der satte de erotiske tanker igang på mig, havde ellers på vej derud besluttet at jeg ville prøve deres magiske body tantra med det blev hurtigt lavet om til olie massage da jeg så damen. 

Det blev så til 60 min. Indsmøring i olie uden nogen form for massage, følte at jeg bare blev smurt ind i olie for derefter at blive vasket, og da det magiske spørgsmål kom til lillemanden takkede jeg pænt nej tak. 

Da jeg var færdig og sad ude i bilen igen 400kr fattigere og med en følelse af at det kunne jeg havde gjort bedre på mig selv, valgte jeg at køre til folehaven og prøve der, blev modtaget af en dansk talende thaier og så ikke andre piger der , så valgte en halv time olie med happy og der var en der kunne massere ordenligt og hårdt så var godt mørbanket bagefter og tilfreds. 

Glostrup kommer jeg aldrigt tilbage til men det gør jeg bestemt i folehaven. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Franz Jäger

Har desværre selv prøvet samme kedelige oplevelse på Hovedvejen 153, blev lukket ind af en halvtræt sur/tvær kvinde, der nærmest så besværet ud over jeg ringede på.

Blev vist ind i et meget smalt værelse, hvor jeg havde en fornemmelse af der lugtede af mug eller meget indelukket.

En lidt yngre og ganske pæn pige kom ind, og jeg var desværre så dum at bestille 1 time tantra med hj som afslutning. Da pengene havde skiftet hænder ændrede hun fuldstændig stil, og blev meget ligegyldig og den efterfølgende "tantra" var mere en omgang oliesjask, og allerede efter hvad jeg bedømte til at være under 10 minutter blev jeg bedt om at vende mig om, og så gik hun ellers igang med banditten med det samme. Da der ikke havde været nogen forgående pillen/pirring var han slap, og med hendes tempo og iver for jeg skulle komme så hurtigt som muligt, forblev han slap. Jeg fik tilbudet om at opgradere til fuld pakke, da det måske kunne være bedre for mig, men jeg afslog, og bad hende om at sætte tempoet ned. Så blev madammen sur, og sagde at vi var færdige. Jeg fik ikke engang en vaskeklud til at tørre alt olien af, så jeg måtte hoppe i tøjet og sætte mig ud i bilen godt klistret.

Jeg var bare glad for at slippe ud derfra, og fra jeg forlod bilen til jeg igen sad der var der gået præcist 27 minutter.

Jeg kommer aldrig igen. Mage til skodsted skal man lede længe efter.

/franz

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg var også forbi adressen i Glostrup en aften for ca. 10 dage siden og blev mødt i døren af en ældre dame som så lidt halvtræt ud. Spurgte resolut til hvem der var på arbejde og hun bekræftede, at det var hun selv og en kollega som hun også bekræftede havde ca. samme alder og udseende som hende selv. Valgte her at vende rundt i døren og forlade stedet, kunne mærke at det ikke lige var her jeg skulle have nogen former for behandling. Kan se ud ud fra øvrige anmeldelser, at jeg ikke er gået glip af noget. 

I øvrigt tog jeg selvsamme aften videre til Rainbow Thaiwellness på Peter Bangsvej 236, eller rettere sagt, det var efter jeg var kørt til Valby Welness Klinik på Langagervej som ikke åbnede og et forgæves opkald til Tomma Thaimassage på Ellebjergvej. Denne klinik har jeg set flere gange når jeg har kørt forbi ude på Sjælør Boulevard, ligger ovenpå en Fitness World, så helt diskret tror jeg ikke det er, hvis man har dette behov. 

Tilbage til Rainbow Thaiwellness, hvor jeg blev lukket ind af en kvinde, nok midt trediverne som talte lidt svensk, alm. af udseende, hun lignede ikke rigtig en Thai’er, havde bl.a. løst siddende cowboybukser på, hvilket jeg aldrig har set før. Men ok, hun var imødekommende og så ganske sød ud, selvom det ikke lige var spot on ift. jeg havde forestillet mig og det annoncen gav udtryk for. Skeptisk bestilte jeg en 1/2 times oliemassage, som var den korteste og billigste mulighed. Massagen var for mig kedelig og det meste af tiden jeg lå på maven, blev massagen koncentreret om ballerne og mellemkødet for ligesom at varme mig op til at købe mere. Den gik ikke her, havde ikke lyst til mere på dette sted og kommer ikke igen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ang. Hovedvejen 153, det eneste foto der ikke lyver er billedet af husfacaden :D og evt stolene i stuen , resten er fake :D 

Så Hold jeg væk ! 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Glostrup Thaimassage ligger særdeles bekvemt for mig, så jeg har været der en del gange. Jeg genkender udmærket den beskrivelse Thailove23 giver, men der findes mindst to søde og dygtige piger på stedet, man skal huske at spørge om hvilke piger der er på arbejde så man får alle pigerne at se. Beklageligvis husker jeg ikke navnet på den ene af pigerne, men hvis man bestiller pigen "Top" bliver man betjent af en sød, køn og dygtig pige. Jeg har aldrig bedt om andet end massage, en enkelt gang B2B, og afsluttende med HJ. Så det kan lade sig gøre at få en god behandling på stedet, men skal bare vide hvem man skal spørge efter.

Juvelen kørte videre til Rainbow. Ved mine mange besøg på stedet ar jeg altid blevet betjent af Pim, og behandlingen har altid været i højeste klasse. En enkelt gang fik jeg B2B med afslutning i 69, om Pim leverede med olie svensk eller fransk ved jeg faktisk ikke, men det var supergodt og det virkede som om Pim nød mit tungearbejde. Hendes fisse var nyvasket og velsmagende. Pim anbefales hermed varmt

mvh
Balshoi

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Livsnyder80

Kan tilslutte mig dem som er utilfredse. Har været der for 2-3 år siden og lovede mig aldrig at besøge dem igen. Men her i starten af januar gjorde jeg noget som jeg fortrød. Besøgte dem og fik deres tilbud BODY TANTRA 1 time. Det dårligtesom jeg nogensinde har oplevet. Jeg tror alle deres foto er fake, da jeg var der første gang bad jeg se alle pigerne og ingen af dem var på deres hjemmeside.  HOLD JER LANGT VÆK  

Del dette indlæg


Link til indlæg

Utroligt. Må være 10 år siden jeg besøgte adressen en enkelt gang; kan ikke huske så meget andet ende at det var dårligt, som i "aldrig igen". De holder åbenabert niveauet:(

Del dette indlæg


Link til indlæg

Melder mig med samme slags Håbløse oplevelser for 5-6 år siden. - Måske er det naboskabet med "Bauhaus", der holder liv i institutionen. - Når "håndværkerne" har købt ind af søm og skruer og lidt værktøj, er det belejligt lige at smutte over til thaipigerne og mærke, hvad de kan af "håndværk".

Del dette indlæg


Link til indlæg

Man kan undre sig over om de mange forskellige steder ikke tænker mere over den konkurrence de er oppe imod fra de 100 vis af andre steder der findes og hvor meget gentagne dårlige anmeldelser her inde er skadeligt for dem. At ejerne ikke stiller større krav til deres ansatte om at gøre et godt stykke håndværk og dermed få tilfredse kunder, det virker lidt som om at mange ejere lever lidt i en boble og er tilfreds med at kunden betaler og ikke kommer igen, de tænker ikke fremad men kun for dag til dag. 

Vi som brugere kunne også være bedre til at sige det var ikke godt, men jeg gider ikke stå og diskutere med en mama san efter sådan en oplevelse da jeg kun tænker på at komme ud af døren. 

Ved ikke om de forskellige steder har kendskab til denne side, og hvis de har så håber jeg de begynder at følge lidt med om hvad der bliver skrevet om dem og rette op på tingene. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tja, jeg tror vi overvurderer betydningen af dette forum. Det er i virkeligheden nok de færreste, der læser med her, og alene det at klinikker som denne stadig eksisterer, indikerer at de har kunder nok. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg overvurderer ikke betydningen af dette forum men jeg har svært ved og tro det kun er folk fra EG de giver en dårlig behandling og selv om folk ikke er herfra så tror jeg ikke på de kommer tilbage til sådan et sted, men selvfølgelig der er sikkert kunder nok at tage af

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Livsnyder80

Ja vil nok give pigeforskeren ret, det må være kunderne fra Bauhaus der lige kan smutte en halv time fra jobbet og uden at konen derhjemme bliver mistænksom. Men os der må gå til disse steder vil ha mere service. Var hos Mimi i Hvidovre i går, og der gives der service, kan varmt anbefale hende, Hun er en flot og varm lille Thai med store bryster. Lige som jeg kan lide det. Hun bliver mig nok et dyrt bekendtskab. Pas godt på hende det fortjener hun. Ha en fortsat god søndag

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Lagaffe

Stedet har eksisteret i mange år og har altid haft et dårligt ry. Alligevel tjener de godt med penge i følge hvad jeg har hørt. Ja jeg blev sgu godt overrasket. Enten må de have mange one-time kunder eller også må der være mange mænd som aldrig har prøvet en rigtig god thaimassage eller også handler det bare om at få pudset et-tallet. Og så er der jo mange der ikke læser Eroguide :wacko:

Del dette indlæg


Link til indlæg

har også kommet der jævnligt for år tilbage. Savner pigen Par, der var der. Hun er der vist ikke mere og er vist ikke i branchen?! Efterfølgende har jeg været der et par gange og gået igen, da intet var interessant.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Vi kan anbefale dem at montere en lille hvordan oplevede du dit besøg? Som den der findes i Elgiganten på vej ud, med meget simple ( man magter jo ikke mere efter en skod omgang man helst bare vil slette fra harddisken ) smileys på, det kunne måske hæve niveauet... 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jah, og så er der jo også nogle fjolser lige som mig, der har været der flere gange fordi den GPS jeg har mellem benene guider én derhen.. Men det er sgu ikke ret godt...

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
butterfly skrev, den 3/4/2018 at 10:30:

Ang. Hovedvejen 153, det eneste foto der ikke lyver er billedet af husfacaden :D og evt stolene i stuen , resten er fake :D 

Så Hold jeg væk ! 

Jeg har faktisk mødt hende med brillerne på addressen, men det er nok 5-8 år siden. Dengang var det faktisk et OK sted, men er gået igen hvergang siden.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Thailove23 skrev, den 3/3/2018 at 22:24:

Da jeg var færdig og sad ude i bilen igen 400kr fattigere og med en følelse af at det kunne jeg havde gjort bedre på mig selv, valgte jeg at køre til folehaven og prøve der, blev modtaget af en dansk talende thaier og så ikke andre piger der , så valgte en halv time olie med happy og der var en der kunne massere ordenligt og hårdt så var godt mørbanket bagefter og tilfreds.

Altid noget du fandt hen til Folehaven bagefter. Har selv prøvet samme tur og dryppede stadigvæk af olie da jeg blev modtaget med et kæmpe forundret smil på Angkor. Det blev en dyr dag, men hellere det end at rende rundt med olie, halv-stiv pik og trist humør. Jeg kommer efterhånden kun hos Angkor når jeg skal have sex med en thai pige, de svigter aldrig.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Franz Jäger

Hvad vælger man hos Angkor hvis man skal have den lidt mere erotiske massage? Deres hjemmeside virker meget seriøs, og der er massageformer jeg slet ikke kender til. Khmer massage, etc.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Rambuk skrev, for 6 timer siden:

Altid noget du fandt hen til Folehaven bagefter. Har selv prøvet samme tur og dryppede stadigvæk af olie da jeg blev modtaget med et kæmpe forundret smil på Angkor. Det blev en dyr dag, men hellere det end at rende rundt med olie, halv-stiv pik og trist humør. Jeg kommer efterhånden kun hos Angkor når jeg skal have sex med en thai pige, de svigter aldrig.

Kommer altid hos kinneree hos den samme dame og hun svigter aldrigt, men hun havde ikke tid den dag, så valgte at prøve noget nyt og det fortrød jeg hurtigt. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Franz Jäger skrev, for 8 timer siden:

Hvad vælger man hos Angkor hvis man skal have den lidt mere erotiske massage? Deres hjemmeside virker meget seriøs, og der er massageformer jeg slet ikke kender til. Khmer massage, etc.

De spørger som regel selv om du vil det hele og nævner så prisen. Det hele er lige ud ad landevejen det sted og hvis du er tvivl om noget, så bare spørg dem, de er super hjælpsomme og imødekommende.

Redigeret af Rambuk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Franz Jäger skrev, for 12 timer siden:

Hvad vælger man hos Angkor hvis man skal have den lidt mere erotiske massage? Deres hjemmeside virker meget seriøs, og der er massageformer jeg slet ikke kender til. Khmer massage, etc.

Khmer er en slags tantra. Det fik jeg en gang af "Ice", som nu er et andet sted. Vistnok her:
https://escortguide.dk/P/good-relaxing-thai-massage--34464.html
Det var hun ret god til!

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Livsnyder80

Nu er denne tråd hvist kommet lidt for langt ud. Det drejer sig om Hovedvejen 153 i Glostrup. Skal vi ikke holde os til denne klinik.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...