Hop til indhold

Recommended Posts

Link

Skrev til pigen fra morgenstunden og aftalte en tid, det var ikke helt nemt at formulere hvad jeg ville på en måde som hun forstod. 

Hun taler ikke engelsk, bruger nok Google translation, men det er stadig svært at vide om hun forstår hvad du skriver. 

Jeg fandt stedet langt om længe, det er sku en jungle at finde rundt i og der er ingen parkeringspladser, så jeg holdte ude ved Føtex food. 

Jeg bestilte 45 min med 2 afgange (ved ikke hvorfor jeg altid tror jeg kan det, det sker yderst sjældent), vi aftalte deep throat, med afgang på ansigtet. 

pigen ligner billedet godt, men  ja hun er blevet ældre, men der er ikke et gram extra på sidebenene og ej heller noget løst hud, hun holder sig rigtig godt. Silicone bryster, men de er lavet flot, jeg så inden ar eller tegn på en operation. 

Vi kyssede lidt, ingen tunge og det har fint med mig, hun virkede dog meget følsom på læberne (omkring munden), man kunne virkeligt kun mormor kysse, ellers trak hun sig tilbage og lod som om det var ubehageligt. Det var stadigvæk frækt hun er smuk og sexet, ingen berøringsangst på bryster hvilket har lækkert. 

Jeg ville gerne hun satte sig på knæ og jeg kunne styre "showet" nu der var tale om deep throat, men jeg skulle lægge mig på sengen og hun startede. 

Jeg er nok maximal gennemsnitligt udrustet, så deep throat plejer ikke at være et problem. Men selv om hun selv styrede slaget var det som om hun havde smerter når hun nærmede sig roden, det var lidt et turn off, jeg var ikke kommet for at dele smerte ud. 

Hun blev hurtigt enig om at "blæset" var slut og jeg skulle have gummi på. Det var fint, jeg nød det ikke alligevel. Det havde sikkert været godt hvis hun ikke havde ondt. Hun red mig lidt og det var fint uden at være spektakulæret, så skiftede vi til missionær og der kunne jeg få lov at folde mig ud, men igen virkede det som om hun havde smerter når man bare tilnærmelsesvis gik til bunden. Jeg tænkte ok, jeg kunne betale lidt extra og skifte "bane" til 2'eren, jeg havde extra penge med så det gjorde vi bare midt i agten, og vupti så var jeg i kanalen og det føltes 100% ens.. Jeg måtte kigge efter for at være sikker. Men her var hun bare slet ikke på hjemme bane, hun vred sig og i begyndelsen troede jeg det var skuespil, men nej hun kunne ikke mere end 2 minutter, så det var velkomment at jeg havde besluttet at lade fyren skydes af i kondomet...  Der var nok gået 20 af de 45 minutter. 

 Hun rejste sig og jeg fik smidt en wipe på prikken, men jeg lagde mig sku bare ned, jeg havde minimum 25 minutter tilbage og hun kunne i det mindste tøre mig af. Det gjorde hun også til sidst. Under hele seancen indtil nu havde hendes telefon bimler og bamlet.. Det var super distraherende. Jeg lå og ventede på at hun også ville lægge sig ned og vi kunne få gang i runde 2. Men hun stod bare og kiggede, så blev jeg tilbudt et glas cola, jeg takkede ja og hun stod og så på mens jeg lå og drak det... Så sagde jeg "round 2" og hun gik misfornøjet i gang med blæse arbejdet.. 

Der gik lidt men hun fik liv i den, og jeg var næsten helt klar, så kom der gummi på og hun lagde and til doggy, det var ok hun fik alt hvad jeg kunne give og det lod ikke til at være et problem.. Men....  så begyndte begge telefoner at ringe... Og de blev ved og ved.. Det tog pusten af kalorius, og det var det... 

 

Hun sagde "kaput" og jeg nikkede.. Jeg fik lidt mere cola og tog mit tøj på, hun fik 300 extra, og vi "snakkede" lidt mens jeg fik tøj på at vaskede mine hænder... Og jeg stod på gaden 37 minutter efter jeg blev lukket ind i opgangen... 

Man skal virkelig tænde på klynk og mis behag for at det bliver en god omgang, jeg kommer i alt fald ikke igen. 

 

/Sleipnir 

Redigeret af sleipnir

Del dette indlæg


Link til indlæg
bonderosen skrev, for 4 timer siden:

Igen igen østlort,,,,,de snyder og bedrager

Jeg tror man skal være påpasselig med at generalisere så meget.

Har haft mange gode oplevelser med piger fra det tidligere Østeuropa og har også haft nogle svipsere.

Omvendt har jeg da også prøvet at blive brændt af, flere gange, af en ellers meget rost dansk GP.

Så skulle jeg dømme ud fra mine egne oplevelser, så er østeuropæiske piger mere til at stole på end danske, men jeg forsøger at holde et åbent sind og vil derfor ikke afskrive danske GPere blot på baggrund af nogle uheldige oplevelser med en enkelt af dem.

/Tutankhamon

Del dette indlæg


Link til indlæg
bonderosen skrev, for 7 timer siden:

Igen igen østlort,,,,,de snyder og bedrager

Hun gav udtryk for at hun var fra Madrid.. Mener dog ikke jeg hørte nogle spanske ord.. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har også været der. Dengang var der to enslydende annoncer i Århusområdet, hvor der tilbydes 15 min med det hele, også megafransk (men ikke anal) for 400 kr. Det er måske en ny trend at byde under de fleste og så få så mange kunder, at det begynder at blive ubehageligt. Well jeg snuppede også "swallow" til 300 ekstra. Det er egentlig lidt spild af penge, men man bliver lidt høj på tanken før - ikke efter. Men hun gjorde det man kunne forvente uden den mindste smule af: "I like when both sides have fun :)." men det er helt sikkert sandt når hun skriver: "Pictures are 100% reale....". En blandet oplevelse som man ikke går efter at få mere af. Og ja, hun siger at hun kommer fra Spanien. Så skal hun da være indvandret, for hun taler ikke spansk. Heller ikke engelsk!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg synes nu, at hun ser meget lækker ud.

Men holder prisen - altså 1 time med superfransk for 1.000 ?????

Ja, sådan var det jo i de gode gamle dage, hvor Angel holdt til i Aarhus - men hun er desværre ikke at finde indenfor landets grænser længere

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja ja, når dyret dunker er der kun en vej... Og jeg var til møde lige om hjørnet.. 

Med 600 I lommen.. Så skrev jeg igen til pigen. Det var tidligere på dagen end sidst så jeg tænkte hun måske var mere oplagt.

Jeg bestilte 30 min med deep throat.. Hun skulle virkeligt overtales til at gå dybt, selv om jeg liiige inden bekræftede med hende at det var det der skulle foregå. Hun ville "styre" men det blev slet ikke dybt nok. Så jeg fik efter meget frem og tilbage lov til at holde om baghovedet, og så gik det rigtig fint i måske 5 gode minuter. Så havde hun fået nok og bandede og svovle lidt for sig selv. Jeg fik gummi på og hun lagde sig på ryggen. Jeg tænkte ok, så skal hun sku også have hele armen så jeg gik til makronerne. Og hun var helt med, det var rigtig fedt. Jeg fik lov at dunke helt igennem og I bund. Skiftede ikke engang stilling for jeg var helt i zonen, og da klimaks var nær rykkede jeg op og sad over skrævs på maven og skød den af på brysterne og halsen. Det har overdrevet godt i forhold til min tidligere anmeldelse. 

Hun gjorde come back i min bog. Men deep throat burde hun nok ikke sælge sig selv på. 

Kælepotten skrev, den 2/28/2018 at 13:53:

holder prisen - altså 1 time med superfransk for 1.000 ?????

Ja prisen holder, man skal bare insistere på at man vil have fuld valuta, og ikke lade sig rive med hvis hun begynder at mene tiden er gået hvis den ikke er det. . 

Redigeret af sleipnir

Del dette indlæg


Link til indlæg

OK - med baggrund i de positive anmeldelser, tog jeg turen til Ceres Byen (det er vist så stort et område, at det ikke er at angive pigens adresse).

Da jeg ankom til området, skrev jeg til Mariabella og spurgte om hun havde tid. Det havde hun og hun skrev hurtigt, hvilket nummer, etage og værelse hun var på. Det er lidt svært at finde, men det lykkedes da til sidst. Super fint sted, nyt, pænt og rent. Pigen er bestemt hende på billederne, men de er nogle år gamle. Hun er dog ganske nydelig, og har en super trimmet krop. Hun er sød og venlig, men fatter ikke en bjælde af hverken dansk, tysk, engelsk eller spansk (selvom hun påstår at hun er fra Madrid). Hun er helt sikkert en fra Ungarn eller Rumænien. Men det er fint med mig.

Hun viser mig menukortet, og jeg peger og siger 45 min. med 2 cum. Hun nikker og peger på prisen 800 kr. Jeg betaler - smutter i bad - hun er nøgen da jeg kommer tilbage, og begynder at kysse og nusse, så blow stående - dog så hurtigt at jeg knapt nyder det, og kan mærke at det her kommer til at gå alt alt for hurtigt. Jeg siger flere gange til hende "slow slow slow down". Det gør hun så i ca. 30 sekunder, og så kører hun ellers løs igen.

Over i sengen - lynhurtig blow, og så op at ride. Alt i mens bimler og bamler hendes mobil, og hun besvarer sms i et væk.

Da jeg er kommet første gang, begynder hun på meget meget dårligt engelsk at fortælle mig, at det kun kan blive til 30 min. og 1 cum, for hun går meget op i kundepleje, og der er en der står udenfor og venter, og han fryser. Whaaaat... det vil jeg da skide på, jeg har købt og betalt for 45 min., og forklarer hende gentagne gange, at jeg har betalt 800 - ikke 600 og at jeg ønsker runde nr. 2. 

Hun viser mig mandens sms'er og at han skulle have en tid nu.

Jeg holder stædigt fast i, at jeg enten vil have nogle penge tilbage, eller have de sidste ca 30 min. (Ja der var kun gået 15). OK siger hun gal til sidst, og siger så "I must work", og så begynder turboblow og en parkinson hånd ellers at arbejde for den hurtigste udløsning nogensinde. Jeg stopper hende og siger "doggy", og det går hun dog med til, men quick quick siger hun, hvilket jo er et totalt turn off. Det lykkedes mig dog at komme igen, og jeg står på gaden igen, efter ca. 25 min.

Hun "buzzer" sågar den næste ind, imens jeg er ved at binde mine snørebånd i entreen.

Pigen 7/10

Stedet 9/10

Sexen  3/10

Service 1/10

Overholdelse af aftale 1/10

Kommer jeg igen:  ALDRIG I LIVET

Del dette indlæg


Link til indlæg

En pige som hende (hun har været på flere besøg i Vanløse ved Kbh) skal man kun besøge til Quick-sex på 10-15 minutter max!

Det er pornosex: tju-bang Thank You Ma’m!

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Servicesboy
sleipnir skrev, den 1/3/2018 at 16:11:

Ja ja, når dyret dunker er der kun en vej... Og jeg var til møde lige om hjørnet.. 

Med 600 I lommen.. Så skrev jeg igen til pigen. Det var tidligere på dagen end sidst så jeg tænkte hun måske var mere oplagt.

Jeg bestilte 30 min med deep throat.. Hun skulle virkeligt overtales til at gå dybt, selv om jeg liiige inden bekræftede med hende at det var det der skulle foregå. Hun ville "styre" men det blev slet ikke dybt nok. Så jeg fik efter meget frem og tilbage lov til at holde om baghovedet, og så gik det rigtig fint i måske 5 gode minuter. Så havde hun fået nok og bandede og svovle lidt for sig selv. Jeg fik gummi på og hun lagde sig på ryggen. Jeg tænkte ok, så skal hun sku også have hele armen så jeg gik til makronerne. Og hun var helt med, det var rigtig fedt. Jeg fik lov at dunke helt igennem og I bund. Skiftede ikke engang stilling for jeg var helt i zonen, og da klimaks var nær rykkede jeg op og sad over skrævs på maven og skød den af på brysterne og halsen. Det har overdrevet godt i forhold til min tidligere anmeldelse. 

Hun gjorde come back i min bog. Men deep throat burde hun nok ikke sælge sig selv på. 

Ja prisen holder, man skal bare insistere på at man vil have fuld valuta, og ikke lade sig rive med hvis hun begynder at mene tiden er gået hvis den ikke er det. . 

Tak, hvordan ser det ud med parkering?

kh

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Servicesboy skrev, for 11 timer siden:

Tak, hvordan ser det ud med parkering?

kh

 

De er flyttet ud til Viby, jeg ved ikke hvordan forholdende er der. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Servicesboy
sleipnir skrev, for 46 minutter siden:

De er flyttet ud til Viby, jeg ved ikke hvordan forholdende er der. 

Tak, det forstår jeg ikke, fok adressen Ceresbyen af hende så sent som i går

Del dette indlæg


Link til indlæg
Servicesboy skrev, for 10 timer siden:

Tak, det forstår jeg ikke, fok adressen Ceresbyen af hende så sent som i går

OK, jamen hvis de er tilbage i ceres byen er der parkering nede på gaden ved Silvan og Føtex. Jeg parkerede foran Føtex da jeg var der. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...