Hop til indhold
Mr X

Første tur til frankfurt området..

Recommended Posts

Hej Alle

Vi er to young-guns som skal på vores første tur, efter vi har læst alle de fantastiske rejseindlæg her på dette site :D

Til dette har vi nogle spørgsmål og ønsker gerne nogle kommentarer på om vi er helt ude i noget, som vi kun kan blive skuffet over på vores tur..

Vi vil tage en flyver til Frankfurt torsdagaften, således at vi lander, finder hotellet som skal være vores base fremtil søndag og derefter fri leg.

Vi havde tænkt os at lade torsdagaften gå med almindelig turisteri, dvs. mad og tysk øl + det vi nu kan finde på. Vi er åbne for forslag til hvad en torsdag aften kan bruges til i området..

Fredag, ville vi så snart vi er vågnet eller Oasen http://www.fkk-oase.de/FKK-Oase?Sprache=EN har åbnet, begive os derhen og blive der hele dagen. Vi har kun læst godt herom, men også at prisen her er lidt pebret her end andre stedet.

Lørdag, vil vi så prøve The Palace http://www.the-palace.de og igen prøve konceptet med en hel dags tur, som det lader til at det er det man får mest ud af.

Søndag, på skjoldet indtil det er flyvetid.

Vi har valgt disse to steder, idet de er geografisk tæt på hinanden og Frankfurt. Derfor er vi selvfølgelig interesseret i at høre, om der er nogle andre spændende steder i nærheden, som kan måle sig med disse to steder.. "bemærk vi er ret fascineret af størrelsen af stederne, samt antallet af the ladies."

Som sagt er det vores første tur og synes allerede der er længe til april, men vi er lidt usikre på om det er den bedste måde vi har planlagt det her på. Tiden er altid kort sådanne steder, derfor vil vi holde det geografisk samlet og ud fra dette, ser vi ovenstående som bedste match..

NB. Vi har kun taget udgangspunkt I jeres erfaringer herinde, konkluderede på det og intet andet.

På forhånd tak for råd og kommentarer :D

Mvh

Mr X og hans anonyme sidekick

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Anonym

tjah... jeg ville måske hellere planlægge sådan her:

Torsdag http://www.fkk-world.de/ En klub der ihvertfald tidligere var helt på højde med Oase/Palace - efter sigende nyombygget - jeg nåede den ikke denne gang

fredag Oase - men I behøver ikke dukke op før ved 3-4 tiden - nyd Frankfurt istedet

Lørdag Palace....

Stederne i Hessen er lidt dyrere end i NRW- men der er stadigt så meget value for money

Det er værd at bemærke at Tyskland har en indre grænse - nej - ikke Øst-Vest som mange danskere tror - men en såkaldt Nord-Sydgrænse der defineres som "Die WeissWurst-Equator" den går ved Frankfurt am Main (syd for den spiser man hvide pølser - frisklavede dagligt) - så en Weisswurst med süsser Senf og Bretzel - gerne med en Dunkel Weissbier - eller en Hefe Weissbier er et must :)

men Viel Spass damit

Del dette indlæg


Link til indlæg

Palace er lidt farlig for newbies, pigerne der, er mere aggressive og kan lugte frisk blod, der er ikke for at skræmme jer, men brug fornuften,

ellers er der FKK Mainhattan (søster til World) i Frankfurt.

Priserne entre 65€ Oase

Palace 75

hvert 30min 50€

CIM 50€

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Alle

Tak for de fantastiske tilbage meldinger :D, flere muligheder har budt sig, og tak for advarslerne. Der skal nok komme et indlæg, der skal gives igen til alle Jer som har inspireret til denne tur.

Jeg tror, at vi allerede nu udvider vores program med et torsdagsvisit på Il D's opfordring.

Vi er stadig i syv sind, om vi er nød til at leje en bil stadig eller om det kan gøres med Taxa'er og andet offentlig transport. Vi har udset os dette hotel Mercure Hotel Frankfurt Eschborn Ost 8-)

Mvh

X

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Mr X

Her har Nille og Il direttore nok nogle mere direkte tips, men jeg vil opfordre jer til at afsætte nogle timer sammen til at gå på internettet for at google på logistik, beliggenhed og indbyrdes alternativer.

Find by, delstats, regions, turist websites, plot nøjagtig information og brug Google maps til at identificere beliggenhed og afstand. Eksempelvis, drejer det sig om bynær infrastruktur, eller skal I ud i den nære periferi, det kan afgøre om I bør leje bil, eller om I med fordel kan bruge den offentlige trafik.

Find hvor aktuelt den lokale rejseplan for området, læg en plan for hvor I skal til hvornår, og find på forhånd ud af hvordan I kommer dertil, hvorfra, direkte eller med skift.

Print det hele i A5 format, giv hver side en plasticlomme, og sæt det i en A5 mappe, sådan at I kan slå ærinde, destination op punkt for punkt dag for dag.

Tag et print af et google kort for hvert sted, hvor I bor, hvilke afgangs og ende stationer, gerne sådan at den klub/lokalitet I skal til, er synlig på kortet over endestationen, sådan at I kan se hvor det ligger, om I kan gå resten af vejen, hvor langt der er at gå, eller om I skal praje en taxi det sidste stykke.

Sådan plejer jeg at gøre, det sparer tid og besvær undervejs på turen, optimerer udnyttelsen af tiden, og oplevelsen på turen.

Hvor I primært måtte bo by centralt i forhold til den kollektive trafik, I primært kan benytte kollektiv trafik på turen, der køb et dagpas, 24, 48 eller 72 timer, der giver ubegrænset adgang til den kollektive trafik, I sparer penge, og tid til køb af billetter.

En anden fordel er at det begrænser tilbøjeligheden til lige at praje en taxi på gaden, det er nemt, men dyrere, fremfor at være så godt forberedt at dette ikke er en nødvendig løsning.

Modsat kan det være hensigstmæssigt at køre i taxi, hvor det er for omstændeligt at benytte kollektiv trafik, eksempelvis hvis det indebærer for mange skift og for lang transport tid, det er sent når I skal hjem fra en lidt yderligt beliggende klub.

Endelig undersøg om det er økonomisk at leje en bil, fremfor andre alternativer, men sørg for at kunne sammenligne fordele og ulemper, eksempelvis parkering i bynær struktur.

Det kan måske synes som en temmelig omstændelig tilgang, men velforberedt kan gøre en stor forskel, i stedet for at stå helt på bar grund på fremmed sted.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så er turen er planlagt!

Torsdag: http://www.fkk-mainhatten.de

Fredag: http://www.fkk-oase.de

Lørdag: http://www.the-palace.de

Vi var heldige at få flybilletter til frankfurt tur/retur for kr. 1.000 inkl. alles pr. stk. Vi skal bo på et meget lidt prangende hotel, men kun 800 meter fra the-palace.de og lige ved siden af U-bahn stationen Industrienhof. Prisen for 3 overnatninger er kr. 1.400 ialt, for et dobbelt værelse med to kingsize enkeltsenge.

Det sidste vi arbejder på, er lidt bundesliga og andet spiel und spass..

Igen tak for hjælpen, til Jer alle

Mvh

X

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så er turen er planlagt!

Torsdag: http://www.fkk-mainhatten.de

Fredag: http://www.fkk-oase.de

Lørdag: http://www.the-palace.de

Vi var heldige at få flybilletter til frankfurt tur/retur for kr. 1.000 inkl. alles pr. stk. Vi skal bo på et meget lidt prangende hotel, men kun 800 meter fra the-palace.de og lige ved siden af U-bahn stationen Industrienhof. Prisen for 3 overnatninger er kr. 1.400 ialt, for et dobbelt værelse med to kingsize enkeltsenge.

Det sidste vi arbejder på, er lidt bundesliga og andet spiel und spass..

Igen tak for hjælpen, til Jer alle

Mvh

X

God ide med Palace til sidst, så har I fået mere erfaring, for pigerne hos er Palace er dejlige men de kan godt være nogle "sharks", som vi kalder det i fagsproget :)

Hvornår skal I afsted det kan være vi er i området.

Hvad hedder hotellet I har booked, der ligger et hotel ved siden af Palace Flemmings Hotel

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...