Hop til indhold
Prinz

Gangbanglogen

Recommended Posts

Jeg tror afgjort at din veninde må forvente, at ethvert arrangement hvori indgår mandlig betaling, der kommer de mandlige deltagere ikke i overvejende grad til at bestå af veltrimmede superkneppere, som dem på billedet.

Det er nu en gang en præmis for et betalings arrangement, at deltagelse beror på lyst, betalings evne og betalings villighed.

Og her gør det sig som oftest gældende, at de mænd ikke udgøres af unge lækre pigers drømme adonisser, men tværtimod ofte af lettere overvægtige midaldrende mænd.

Men er pigen indstillet på det, så kan hun nok godt tjene en god skilling.

Men jeg vil fraråde at sende billeder med ansigts genkendelse.

Send højest figur billeder uden ansigt.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Prinz skrev, for 4 timer siden:

Hej 

Har en veninde der måske kunne være frisk på at prøve gangbang.

Men er der nogle der ved om Gangbanglogen består af veltrimmede superkneppere som på billederne, eller der er tale om falsk markedsføring? 

https://annoncelight.dk/showad/243054

 

d7f2a67a71055abb05712cf0ebb9ef4c76ae502f.jpg

Kære Prinz:)

Aller først skal du tænke på, at Danmark er et lille land, og udvalget af klubber for diverse lyster er lille eller slet ikke til stede.

Jeg har selv gode erfaringer med swingerfester for par hvor der egentlig også var en form for "gangbang", bl.a. min egen kone med deltagelse af flere mænd ( altså lån af de andres kvinders mænd) :P

For år tilbage min GB kæreste hvor vi meget tit besøgte en swingerklub, hvor vi udelukkende gik efter mænd til GB som vi så lavede i klubben og selvfølgelig UDEN betaling.

Jeg vil absolut anbefale at det gøres uden penge involveret, det giver et meget mere naturlig medmenneskelig og social samvær os mennesker imellem, også når det drejer sig om sex herunder også Gangbang:wub: +:):):):)-------

Hvis i påtænker, at føre det videre ud i livet, så vil jeg anbefale jer, at besøge en swingerklub og indledningsvis "indsnuse" atmosfæren, - er det her noget for din veninde,  - Ja  eller nej  - evt. starte med nogle få fyre , og se om appetitten bliver mindre eller bare helt nej tak - eller større efter flere mænd. Lad hende prøve sig forsigtigt frem.

Fordelen ved en swingerklub er, at i kan vælge mellem mændene  -nemlig dem som hun har lyst til at kneppe med, samt at et nej fra hende side, - sgu er et nej der skal respekteres !!!!!!!

Er det en større swingerklub kommer der som regel mange mænd og samtidig er hele udvalget af gode handyr større - - - mine erfaringer,- der er :

Unge fyre - unge mænd - voksne mænd - ældre mænd - for gamle

Tynde pinde - slanke - lidt ekstra - for meget - alt for meget - umulig

Respektfulde - respektløse - hjernedøde idioter

Levere et godt samleje/knep - -  en gudsjammerlig gang pikkeri

og meget mere - jeg har fandeme oplevet lidt af hvert :angry::angry::twisted::angry:  - - - - og ikke mindst rigtigt mange gode mandlige deltagere der forstod at opføre sig ordentligt overfor min kæreste og selvfølgelig også mig selv, vi kommer jo som PAR !!!!  samt at de kunne "levere varen" på en ordentlig måde - ja bare et ordentlig Gangbang - hver mand sin stil - et godt knep - og et afsluttende input:P i gangbanget

Jeg er godt klar over, at mandlige gæster i en swingerklub skal betale for entre (500kr); men det er stadig et billig gangbang for dem.  De mænd der evt. får et nej kan man sige har betalt entre for at vurdere sig selv i fred og ro.

Hvis i prøver i en swingerklub så kan fredag og lørdag aften anbefales, og kom tidligt på aftenen!?!?!?  - jo for så kan i "skumme fløden" før de andre GB - kvinder" vælge de bedste hanner hele aftenen, der kommer løbende nye mænd aftenen og natten igennem., og de venter med glæde hvis der nu skulle vise sig et slaw fisse:wub:.

Kom ikke sidst på natten for så er der kun de mænd tilbage som ingen af de andre kvinder ville have eller dem hvor nosserne allerede er tømt ;)

Hvis i søger GB-klubber tror jeg i skal til tyskland - tyskland har en befolkning der er 16 gange større end Danmark, og så er deres folke-sex-kultur lidt anderledes - ja hvad skal vi kalde den?? - lidt mere lige på uden omsvøb eller frisindet ?

Mange hilsner 

Nyder livet         og gangbang

Jeg har i tidens løb deltaget i mange forskellige gangbang, og de har alle været uden penge involveret. Hvis det er et betalings gangbang, synes jeg, at jeg har købt hende til at lade sig kneppe af mig uanset om hun lide mig eller ej. Og det kan jeg ikke få mig selv til, dertil holder jeg for meget af kvinder.

Det skal være frivilligt og gensidig respekt og sympati  - tak.

 

 

 

Redigeret af Nyder livet

Del dette indlæg


Link til indlæg
Prinz skrev, for 4 timer siden:

Hej 

Har en veninde der måske kunne være frisk på at prøve gangbang.

Men er der nogle der ved om Gangbanglogen består af veltrimmede superkneppere som på billederne, eller der er tale om falsk markedsføring? 

https://annoncelight.dk/showad/243054

 

d7f2a67a71055abb05712cf0ebb9ef4c76ae502f.jpg

- det billede er lånt fra en pornofilm!!!!!! 

- så falsk 

Redigeret af Nyder livet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...