Hop til indhold
Finn1101

Besøg hos Paradise Bordel & FKK i Stuttgart

Recommended Posts

Jeg havde i lang tid overvejet at besøge det kendte "Paradise" mega-bordel i Stuttgart, og selvom jeg ofte er i Tyskland, så har det ikke ført mig til Stuttgart. Derfor var min rejse til Stuttgart med det ene formål at besøge dette sted.

Det tager halvanden time at flyve fra København til Stuttgart, og en returbillet med SAS ligger omkring kr. 1.800. Stedet ligger kun 5 km fra lufthavnen, og der er flere hoteller i nærheden af stedet. Jeg havde hjemmefra fundet et hotel, der viste sig at ligge rundt om hjørnet og kun et par minutters gang fra mega-bordellet. Det var et 3-stjernet familiehotel, men rent og moderne, og en 4- stjernet oplevelse. Prisen var omkring kr. 600 pr. dag, så fly og overnatning i to døgn beløb sig til kr. 3.000. Derimod fik jeg ikke brugt mange af de kr. 1.000, som jeg hjemmefra havde budgetteret til taxa og transport. 

Udrejsen var tirsdag eftermiddag, og jeg ankommer til hotellet ved 19-tiden. Ved 21-tiden går jeg den korte tur til Paradise, der ligger i et område med kontorer, let industri, hoteller og boligejendomme. Selve stedet ligger i en 6-etager høj bygning, der er malet rød, og hvor der med store typer står PARADISE. Man er ikke i tvivl, når man er fremme. 

Indenfor bliver jeg budt velkommen af en moden, meget brun (sandsynligvis) tysk kvinde omkring 50 år, der hurtigt opfanger at dette vist er mit første besøg, og meget venligt forklarer mig om stedet, og jeg betaler €79 for at komme ind. 

Omklædningen og bad var mere privat end jeg havde frygtet, og man kunne opbevare sin tegnebog, ur og lign. i en safebox, men medbring alligevel ikke noget unødvendigt af værdi, for eneste tilladte beklædning er et håndklæde og en badekåbe til de mere blufærdige. Jeg valgte badekåben. 

Hvis vi set bort fra omklædningsrummet og vådområdet, der består af sauna, spa, dampblad osv, og værelserne oven på, så består Paradise af tre dele: et barområde, et lounge-område og et cafeteria. Det er i bar- og loungeområdet at man får kontakt med de arbejdende piger. Cafeteriet, som stedet selv kalder en restaurant, byder på lidt at spise, (det er gratis eller inkluderet i entrebilletten), men det var ikke noget som jeg fik lyst til at benytte mig af. 

Hvis man ikke har været sådan et sted før, og det har jeg ikke, så skal man lige vænne sig til at være sammen med mænd i alle andre, størrelser og fra hele verden kun iført et håndklæde eller en bådekåbe, og kvinder, der bevæger sig mere eller mindre nøgne rundt. Denne aften synes der at være en del mennesker, men stedet er som sådan svært at overskue. Om der har været 100 eller 200 mennesker er umuligt at sige, men jeg synes at der var letpåklædte mennesker overalt. 

Jeg forsøgte først at finde en plads i loungeområdet, hvor jeg lige kunne sidde ned et øjeblik, men det var som at være på en banegård. Uanset hvor jeg kikkede hen, så var der delvist optaget, så efter et par minutter besluttede jeg mig for at tage en drink i baren. Sodavand er gratis, men øl, spiritus og drinks koster og ligger prismæssigt i den høje ende. Her i baren skal der ikke gå lang tid, før jeg bliver kontaktet af en meget dame sidst i tyverne. Hun får trukket med hen til at lidt mere diskret sted, hvorefter hun med stor dygtighed og professionalisme får mig overtalt til en tur ovenpå. Det koster €100, og jeg får en gang fransk og dansk og bagefter lidt massage på ryggen af en ung, charmerende kvinde. 

Tilbage i klubområdet gik der ikke mange minutter, før en ny pige henvendte sig til mig, men her måtte jeg side fra. Jeg fandt et sted, hvor jeg synes at jeg kunne sidde lidt for mig selv med min drink, men der gik ikke lang tid, før jeg igen fik selskab, denne gang af en moden, men efter min mening meget attraktiv dame. Jeg fortalte hende at jeg ikke var klar til en ny tur lige nu, men det havde hun råd for. Hun kunne gøre mig selskab, indtil jeg var klar. Også hende endte jeg på et værelse med, og det kom samlet til at koste mig €250, men i forhold til den første gang var dette en meget bedre oplevelse. Herefter besluttede jeg mig for at forlade stedet og tage tilbage til hotellet. 

Jeg skal måske lige nævne, at det ikke koster noget at bruge værelserne på stedet (eller dette er også inkluderet i entrebilletten), og værelserne er både hyggelige, pæne og rene. 

Næste dag møder jeg op på stedet ved 13-tiden, og jeg havde troet at min billet var gældende i 24 timer, men det havde jeg misforstået, så jeg måtte på ny betale €79 for at komme ind. Det var tydeligt at der var færre gæster end aftenen forinden, og der var heller ikke mange piger - men dog nok til at man ikke blev ladt alene. Jeg blev kontaktet af to meget unge piger, højst 19-20 år, der for meget høje priser kunne tilbyde mig deres service, men af en eller anden årsag føler jeg mig som 50-årig ikke altid tiltrukket af de helt unge piger, så min motivation for at betale deres for gammelfar forhøjede priser var meget lille, men de skal dog have point for at gøre en seriøst salgsindsats. 

Efter at have sundet mig lidt, nåede jeg lige at få en drink i baren, inden jeg på ny blev angrebet, og fik igen sat mit i loungeområdet, hvor der på dette tidspunkt var god plads - jeg havde en hel sofa for mig selv, indtil en kvinde i 30erne med stor siliconebarm og tilsvarende læber spurgte om jeg havde lyst til selskab. Det endte med at vi fik et værelse, og jeg måtte slippe €100 for en okay oplevelse. Herefter besluttede jeg mig for at forlade stedet, efter at have sikret mig at jeg kunne komme igen senere den samme dag på den samme billet, men tilbage på hotellet følte jeg mig mættet, og lysten kom ikke rigtig tilbage. 

Næste dag benyttede jeg lejligheden til at shoppe lidt herrertøj og sko, før flyet gik hjemad ved 18-tiden. 

Jeg talte med et par af de andre gæster, og forstod at priserne startede på €50, en anden sagde €40. De var begge yngre og mere veltrænede end mig, og jeg ved ikke om det var derfor, men jeg oplevede standardprisen som €100. Jeg vil sige at pigerne generelt må betegnes som attraktive, de fleste er nok i tyverne, men der er også mere modne kvinder. 

De tre oplevelser, som jeg havde, var alle gode eller reelle er måske et mere betegnende ord. Den ene oplevelse var sådan en der godt kunne få mig til at tage turen igen, men ellers vil jeg sige Paradise mega-bordellet i Stuttgart er et besøg værd, hvis man i forvejen er i området eller hvis man generelt vil holde ferie i området, og jeg har ikke fortrudt besøget, men jeg tror ikke at rejser derned igen, hvis det er turens eneste formål. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Finn

Tak for fin beretning :-)

Det lyder som pænt høje priser, med mindre det var mere end 30 minutter, eller du betalte for ekstraydelser.

I København er standardprisen blandt de unge piger fra Østeuropa efterhånden nede på hhv 400/500, 700/800 og 1000/1100 for henholdsvis 15, 30 og 60 minutter. Og ofte er superfransk inkluderet i 30 og 60 minutter. Og så slipper du for både flybillet og entre :-) 

VenligsT

French

Del dette indlæg


Link til indlæg

@frenchlover1

 

Nu har jeg jo kun besøgt stedet to gange og haft erfaringer med tre piger, plus et par tilbud, så jeg vil ikke gøre mig til ekspert på stedets priser, men mega-bordellet i Stuttgart ligger ikke i den billige ende, - alene købene i baren løber op, det fås langt billigere, især i Tyskland. 

Det er min opfattelse, at pigerne er 100 % selvstændige og at de driver deres egen forretning, og jeg tror også at de sætter deres egne priser. Om der er mindstepriser ved jeg ikke, men muligvis. Som nævnt talte jeg med to "indfødte" under mit besøg, og de oplyste begge (uafhængigt af hinanden) at priserne startede ved €50, den ene sagde endda at prisen kunne starte på €40, hvis der alene var tale om én ydelse, og som jeg forstod det var det den eneste prisregel; at priserne ikke måtte være lavere end dette, men hvor meget hold der er i det, ved jeg ikke.  

Af de piger, som jeg var i kontakt med under mine to besøg, var der ingen, der tilbød mig noget til €50, jeg blev præsenteret for €100 for at gå på værelset med BJ og sex, men jeg må indrømme at jeg ikke forsøgte at forhandle prisen. Synes at €100 var en rimelig pris, og ville ikke risikere at fornærme pigerne. Jeg spurgte heller ikke til tiden, sådan et sted er tiden ikke ligeså afgørende for den samlede fornemmelse af en god oplevelse som på et normalt bordelbesøg, men jeg forstod at man vistnok regner med enheder af halve timer, og det passer også meget godt med, hvad jeg oplevede: 

1. oplevelse: 10 minutters "forspil" i loungeområdet, og nok 20 minutter på værelset. Jeg følte mig pænt behandlet, og det kostede €100. 

2. oplevelse: Hyggeligt selskab af damen i loungeområdet i omkring en halv time, herefter blev jeg serviceret på den bedste måde på værelset i en times tid (flere gange og super GFE-oplevelse). Det kostede i alt €250

3. oplevelse: Lidt lir i loungeområdet og tæt på en halv time på værelset, hvor halvdelen af tiden dog gik med at hun nussede min numse og strejfede bollerne, men det var ganske behageligt, ellers lidt pornoagtigt, men fuld tilfredshed for €100. 

Der er tale om et sted, der tilsyneladende kan tiltrække både unge og attraktive piger af en høj kvalitet. Der er mange unge, og jeg fornemmer at kravene til de helt unge er få, men allerede ved 24-25 års alderen er det kun de mest attraktive, der får lov til at arbejde der - eller sådan så det i hvert fald ud med mine øjne. Men alene entreen  og priserne i baren, der er ret høje, gør, at det ikke er et sted, hvor man skal forvilde sig ind, hvis man foretrækker et flatrate-sted, og så kan man også nøjes med at tage til Hamburg.

Sodavand er dog gratis i baren på Paradise, når entreen er betalt. ;) 
 

Redigeret af Finn1101

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...