Hop til indhold
Rejsenetværk

En FKK købesex weekend for 3 i Hamburg

Recommended Posts

Denne beretning blev bragt på Hedomax.com i 2010

Alt med rødt handler om købesex/relateret købesex, alt med sort handler om andet end købesex. Så kan I læse hele beretningen i sammenhæng eller holde jer til kun at læse om købesex på turen.

God læselyst :)

Rejsenetværk

Som de der har fulgt med i mine tidligere FKK rejseberetninger, har kunne læse siden min entre på Hedomax.com, der har det været et mål for mig, om muligt at organisere interesserede i et nyt netværk der rejser sammen til Tyskland for at gå på FKK bordel, som det primære formål, men også gerne hvor lysten dertil er der, vi gerne deler andre kulturelle, kulinariske ogf sociale oplevelser sammen.

Nogle har kun lyst til at vi går på FKK bordel, nogen gange er turene så korte at der ikke er tid til andet, andre gange er vi længe nok afsted til at det kan lade sig gøre at foretage os mere vanlige turist aktiviteter, end bare at gå på bordel.

På denne tur var der ikke tid til så meget andet end at gå på FKK bordel, så det holdt vi os til :)

Indtil Nille kom på banen, og vi fandt sammen om den første fælles tur, var det ikke lykkedes mig at opnå nye rejsefæller, men nu efter at han og jeg var afsted sammen, alle efterfølgende har kunnet læse meget om vores gode tur samen til North-Rhein Westphalen, har jeg opnået 3 yderligere nye kontakter, hvor jeg har været på FKK tur med dem alle.

Vi er nu 5 personer i kontakt med hinanden om mulige FKK fællesrejset til Tyskland, jeg selv Rejsenetværk, Nille, Pussy Lover, Slowfood, og en femte der ikke vil have sit nick nævnt, han læser kun med, men ønsker ikke at skrive på Hedomax.

Alt i alt en god udvikling, som jeg håber vi vil se forstærket de kommende måneder, sådan at vi om muligt kan blive en del flere i rejsenetværket der arrangerer fælles FKK bordel rejser til Tyskland, måske siden også til andre interessante lande.

Nu til vores seneste FKK tur i weekenden fredag den 29 oktober til søndag den 31 oktober

Fredag den 29 oktober

Fredag formiddag kl 09 30, blev Slowfood og jeg samlet op i bil af vore anonyme medrejsende, hvorefter turen gik støt mod Rødby Færgehavn, hvor vi kørte ombord i færgen kl 11 45. Vi nød afbrækket ombord, jeg fik mig en skinke/ost sandwich, og den på sådanne ture, så uundværlige krus sort kaffe.

Ca en time senere kørte vi fra borde, turen gik ret mod Hamburg ad de tyske motorveje, hvor vi nåede Hamburg kl ca 14 30.

Slowfood havde kun haft mulighed for at melde sig endeligt til turen i sidste øjeblik, da var vores hotel udsolgt, han måtte tjekke ind på et noget dyrere hotel nær Haupbahnhof, vi satte ham af, fortsatte mod vores eget hotel, tjekkeede ind på:

Apartment-Hotel Hamburg Mitte

http://www.apartment-hotel.de/

Fundet på:

På Hrs.com

http://www.hrs.com/web3/

Det er et rigtigt godt hotel, der beskriver sig selv som et 3 stjernet bed and breakfast hotel, vores værelser var rummelige, møbleret med komfortable stole og et bord, der var mikroovn og køleskab, buksepreser,safebox på værelset. Bad og toilet var småt, men kompakt med en lukket plexiglas bruchekabine. Værelserne har balkon, men med udsigt til en trist gade.

Der er gratis trådløst internet over hele hotellet - password fåes i receptionen.

Vi gav 261 euro exclusiv morgenmad for 2 eneværelser, 2 overnatninger. Morgenmadsbuffeten gav vi 9,5 euro for hver morgen, hvilket var billigt for den velassorterede buffet der var ikke blot velforsynet, men også velsmagende - særligt skal det fremhæves at der var rigtig dansk rygbrød, der blev sat kaffe på kande på bordet, første kop blev skænket, men der var også en espresso maskine, hvor vi kunne lave os en latte også, tevandet var fra en samowar.

Men Nutella måtte jeg kigge forgæves efter :( Der var nøddercreme, og det smagte næsten lige så godt.

Vi sad mange til morgenmad, men restauranten var stor, kunne rumme alle, og vi sad godt i stolene.

Hotellet har også en bar om aftnen. Receptionen er åben fra kl 06 - kl 23 30, husk værelsesnøglen, så du kan komme og gå døgnet rundt, den går til hoveddøren når receptionen er lukket.

Alt i alt en bed and breakfast der afgjort er mere hotel, end et vandrehjem, og hotellet kan varmt anbefales, servicen er kompetent, smilende og effektiv. Men alt efter temperament, der bor mange unge mennesker, familier og større grupper, men vi oplevede dem på ingen måder støjende eller på anden måde negativt.

Hotellet ligger i et industrikvarter, har såvel parkeringskælder, som bomspærret parkeringplads bag hotellet.

Vi havde valgt hotellet fordi det første FKK bordel vi ville besøge lå lige rundt om hjørnet, og så fordi vi var i bil, vi derfor var uafhængige af den offentlige trafik.

Vi havde talt om hvilke FKK bordeller vi skulle besøge, mine 2 nye venner, for hvem det var første gang de skulle på FKK bordel, de spurgte meget naturligt til hvad jeg ville foreslå, set i bakspejlet, skulle jeg nok ikke have talt for at vi først besøgte FKK Babylon?

Jeg påpegede at vi var 3 afsted, og derfor også 3 der skulle være enige. Fortalte at FKK Babylon er det nye store sted i byen, som har fået svingende anmeldelser, særligt for sin mangel på piger og gæster, men at det var mit indtryk at stedet efterhånden var på vej op, og jeg derfor var nysgerrig efter at besøge stedet, for selv at kunne danne mig mit eget indtryk.

Nævnte også at Atmos tilsyneladende fortsat er det førende sted i byen, og at der nok var større sandsynlighed for den bedste oplevelse på Atmos end på FKK Babylon, men eftersom vi skulle besøge Atmos om lørdagen, indvilgede de i sammen med mig at at tage den mere usikre chance på FKK Babylon om fredagen.

Det viste sig at være en dårlig ide, men mine 2 venner spøgte med at de da regnede med at jeg betalte, da jeg havde inviteret, så det gjorde ikke så meget. Trods min store skuffelse, at de heller ikke helt selv havde fået opfyldt deres forventninger, slog de fast overfor mig, at de syntes at de alt i alt havde fået en god FKK førstegangs oplevelse, og det for dem, ikke havde være den fiasko oplevelse, som det var for mig, særligt i sammenligning med mine øvrige FKK beretninger, der jo havde fået dem til at optage kontakten til mig.

Det var moderligt pænt af dem at tage det på den måde, heldigvis tog vi revanche på Atmos om lørdagen, hvor de oplevede FKK sådan slom FKK opleves for alle de gode sider konceptet er kendt for.

Vi havde et lille break til at pakke ud og slappe af på hvert vort hotel, før vi kørte ind for at hente Slowfood kl 16 15, vi ankom FKK Babylon kl ca 17.

FKK Babylon

http://www.fkk-babylon.com

I receptionen betalte vi entreen på 65 euro = kr, fik udleveret badetøfler og en slåbrock, hvorefter vi lagde ud med et forfriskende bad. Bad og omklædning er stort og rummeligt, skabene helskabe, med god plads, og der var som et stort plus hylder med ekstra håndklæder til fri afbenyttelse.

I receptionen var der som på Artemis i Berlin opstillet en væg med små sikkerhedsbokse til ens tegnebog og værdigenstande, vores nøgle til omklædningsskabet passede der til, og efter hver sceance med en pige, betalte man hende fra sikkehedsboksen i entreen.

Forfrisket efter turen under bruseren, iklædt tøfler og slåbrock tog jeg stedet i øjesyn. I hjørnet ved siden af badet var biografen, hvor der vistes pornofilm på stort lærred, der var sofaer i 3 niveauer, med små bordplader imellem, hvor der stod køkkenruller fremme på rad og række. Øverst var et stort fladt plateau belagt med madrasser, hvor man kunne slænge sig, ikke kun for at se film for sig selv, men også for at blive seksuelt betjent af pigerne for øjnene af andre, hvis man er til det, det foregik en del, og man skulle lige kigge sig over skulderen når man sad i sofaerne for at få showet med på øverste etage, men det gik, underholdende var det.

Jeg bevægede mig ind i det store centrale rum, der udgjorde centrum i FKK Babylon, det var kæmpestort. I midten en stor bar, i det ene hjørne spiseborde og stole, buffeten opstillet modsat.

I modsatte ende var opstillet spilleautomater, og ad en gang gik en trappe ned til et stort rum hvor der stod sofaer i midten hvor piger og mænd kunne vente på ledige bollerum, der var beliggende rundt midterrumet. I modsatte ende igen var et tilsvarende bollerums område

Væggen overfor midterbaren var der i et niveau over gulvniveau opbygget et åbent wellness område med swimmingpool, sauna, dampbad, Hamann massage, og liggestole rundt poolen - altsammen synlig fra bar og spisehjørne.

Da vi kom var der nok 5 piger, måske et par gæster foruden os, og pigerne havde tilsyneladende intet at lave - straks vi entrerede blev jeg opsøgt af et par piger, mens jeg blot gik rundt for at se mig omkring, straks jeg satte mig satte en ihærdig blond estisk pige sig hos mig meget køn iøvrigt, men jeg var slet ikke klar.

De øvrige piger var rubuste typer med store bryster og brede hofter, absolut ikke min type. Slowfood blev fanget ind straks han satte sig i baren - hurtigt tog han en beslutning, og lagde stærkt ud som den første af os og gik afsides med sin udkårne.

Jeg selv satte mig i baren, lagde ud med espresso og cola. Bemærkede at service personalet var unge modeller i stramme jeans, hende bag baren, og hende der gjorde rent mv, de var flotte, men selvfølgelig ikke til fals.

Blev opsøgt af de piger der var, i en grad som jeg ikke har oplevet før, og som jeg ikke brød mig om. Aktiv kontakt forekommer også på andre FKK klubber, men hovedreglen er at man det meste af tiden kan sidde for sig selv, venter på selv at tage initiativet, det var vanskeligt at få lov til de første flere timer indtil at der kom nogen flere gæster, og der også var kommet lidt flere piger.

Kl ca 18 satte jeg mig til bords, fik selskab af vores chuffør, vi gik igang med buffeten, der var svinekoteletter, stegt kylling, stegte og kogte pølser, tilbehøret var bagte kartofler, syltede grønsager, kold kartoffelsalat, brød, forskellige kolde saucer på flaske.

Ok smag, men ret ordinært altsammen. Maden, kaffe/te og kolde alkoholfrie drikke var inclusiv i entreen, men der var et dyrt kort med spiritus og campagne, men øl kostede ok 5 euro, men jeg drikker aldrig alkohol i forbindelse med købesex.

Efter maden kom flere piger til, og kl ca 19 tog jeg 2 stk levitra 10 mg, der i bedste fald skulle hjælpe min potens på vej 4 - 5 timer frem.

Pigerne samledes ved spisebordet, og hen over aftenen var der vel max 14 - 15 piger, en overvægt af piger fra mellem og sydamerika, nogle fra Balkan, østeuropa, og enkelte tyske piger.

Ca 1/3 del af pigerne var slanke smukke model typer, mens resten var fra meget robuste til piger af helt gennemsnitlig statur og udseende - på ingen måde hverken et udvalg eller piger af et udseende, som man vanligt forefinder på et så stort FKK bordel som FKK Babylon, ejheller et udvalg som sådant et sted skulle kunne leve af og overleve på.

Mens vi sad ved spisebordet en stund, tog en af de robuste sydamerikanske piger af bordet, bar det ud i baglokalet, hvor døren stod åben til, tabte et eller andet, bøjede sig efter det, så hendes store tatoverede bagdel vendte mod os, med skamlæberne lysende rødt, hun vendte sig mod os og grinede, underholdende og godt for det gode humør.

Stedet er flot udstyret, motiver malet på vægge, og fremstår som et sted der kunne blive en succes, men det lader til at de ikke formår at slå igennem.

Jeg cruisede lidt planløst rundt, endte lidt frem og tilbage i biografen, hvor der indimellem foregik lidt offentlig forspil, blowjob, så vi alle kunne følge med. Det var tid at beslutte sig for hvilken pige jeg som den første gerne ville være sammen med.

Gik til omklædningen, børstede tænder, og dippede mig med en god aftershave - klar til at træffe en beslutning.

Der var ledige piger nok, men jeg havde set mig varm på en enkelt meget smuk ung høj pige, med lange ben, smal bagdel, små bryster, flotte tatoveringer, og sort glat halvlangt hår.

Hun smuttede for mig nogle gange, men pludselig var hun ledig, jeg henvendte mig, vi aftalte at gå afsides, kl var nu ca 21.

Hun er tysker, 21 år gammel, og en rigtig fræk sag at skue. I receptionen havde vi fået at vide at prisen på sex var fra 50 euro, ikke den sædvanlige " 30 standard minutter, med samleje og fransk med eller uden som standard, fransk til hende for 50 euro, der var grund til at spørge sig godt for.

Normalt i FKK sammenhæng får man inkluderet som standard, som beskrevet til typisk 50 euro, enkelte steder, vistnok 60/65 euro.

Dog er der det særlige for Hamburg på FKK Atmos at fransk med kondom er standard, mens der betales tillæg, hvis man kan få fransk uden kondom - På FKK Romeo var fransk uden standard uden ekstra beregning de to gange jeg besøgte stedet for over 1 år siden.

I det meste af resten af Tyskland er fransk uden kondom standard. Personligt modtager jeg ikke fransk uden kondom, beder altid om at få det med, og yder heller ikke selv fransk til pigen.

Er klar over at det er et ret klinisk forhold til købesex, og sikkert også en medvirkende årsag til at jeg har brug for Levitra. Er ellers med på den værste med sexparty, gangbang, og analsex, når bare der er gummi på drengen hele vejen, strækker mig højest til at kysse.

Lagde derfor ud med at spørge detaljeret. Spurgte først til fransk, der var tillæg for uden kondom, jeg skulle have med kondom, om hun tog imod analt, ja det gjorde hun, 100 euro extra, 100 euro sagde jeg så, nej ekstra, det blev 150 euro, da standard 30 minutter kostede 50 euro.

Normalt koster det 50 euro ekstra hvis pigen på et FKK bordel modtager analt, altså 100 euro ialt, så jeg takkede nej tak, bestilte ordinært standard for 50 euro.

Hun gik igang med at tage min pik under behandling med hånden, jeg havde ikke bedt om at få analt billigere, men blot takket nej til det tilbud jeg havde fået. På hendes eget initiativ foreslog hun nu analt for 120 euro, og jeg accepterede. Hun gik igang, jeg måtte godt røre hvor jeg ville, blandt andet age hende på klitten, men hun holdt sig ikke alt for kropsnær posiotioneret. Spurgte om hun kysssede, ja men det kostede ekstra, så ok, ingen kys :)

Hun fik stangen stiv med hånden, på med kondomet, et ihærdigt blowjob bevirkede fuld erektion, det var tid til det vaginale samleje, og hun vendte bagdelen mod mig, jeg gik igang bagfra. For ikke at komme for tidligt bad jeg ret hurtigt om den anale version, vi skiftede position, hun lagde sig på ryggen, mig ovenpå i missionæren, bare med den forskel at jeg nu dyrkede sport i 2 eren.

Kørte på med krum hals, men fornemmede slet ikke den ekstraordinære stramhed, hvor hendes lukkemuskel låser ens stive pik med den fantastiske fornemmelse, jeg enkelte gange tidligere har oplevet analt købesex som.

Nogen særlig forskel oplevede jeg overraskende ikke skiftet fra vaginalt til analt som, men jeg endte da med at komme i gummiet oppe i 2 eren. Der var nok gået ca 10 minutter ialt, og jeg spurgte om jeg kunne få en udløsning mere, nej det kostede ekstra, jeg takkede nej, her sluttede festen.

Vi gik til mit omklædningsskab, jeg afregnede 120 euro, en oplevelse rigere der oplevedes, ikke dårligt, men som en lidt blandet fornøjelse.

Tror at jeg kan udlede af oplevelsen, at man skal fastholde sit nej til den pris man en gang har takket nej til, også selvom man ikke selv har bedt om den rabat hun selv tilbyder, det virker nok under alle omstændigheder negativt ind at hun har givet et afslag i sin pris.

Tog et forfriskende bad, entrerede baren, forsynede mig med et par pølser, med brød fra buffeten, ketchup og sennet, lidt kold kartoffelsalat, og fik stillet en lille sult ledsaget af endnu et glas cola - det blev til nogle stykke, plus flere gode kopper espresso under opholdet.

Indimellem stak vi hovederne sammen 2 og 2, eller alle 3, hvis vi ikke var optaget lige pt, opdaterede os med hinandens indtryk. En tur i biografen gav inspiration til at få fokus på en sceance mere, men udvalget af i købesex sammenhæng særligt attraktive unge kvinder, var meget beskedent.

I biografen havde 2 gæster hyret 1 køn pige, og de gav et helt show på den øverste bolleplatform, hvor de skiftedes til at bolle hende, hun slikkede pik på ham der ikke bollede hende, samtidig med at hun blev bollet af den anden.

Forlod biografen, fandt mine 2 nye rejsefæller, vi satte os til rette i baren, der var nu kommmet en del flere gæster, nok til at holde de få piger beskæftiget, kl var blevet ca 23.

Nu entrerede en flot slank pige med langt sort hår en rund scene midt på gulvet med en stripperstang, gav et talentfuldt næsten nøgenshow, med fine akrobatiske detaljer, en underskøn petitemodel med lang hestehale sluttede sig til, viste også sin kunnen.

Hende skulle det være, hvis jeg skulle nå en til, mig op at børste tænder, friske mig op, tilbage for at kontakte hende, men som så ofte på FKK bordeller, en kan være 10 gange mere eftertragtet end resten af pigerne, hun var optaget, og der var ikke udsigt til at jeg kunne komme til - kræsen som jeg er, ville jeg ikke vælge en prioritet nr 2, også fordi det var blevet for sent.

Da vi alle 3 efter nu ca 7 timer og med rejsen hjemmefra i bagagen, var blevet lidt trætte, og havde oplevet nok hverisær, blev vi enige om at bryde op over midnat.

Vi fik os klædt på, afleveret nøglerne i receptionen, kørt Slowfood hjem til sit hotel, aftalt at hente ham næste dag kl 14. Vel hjemme på vores hotel, sagde vi godnat, aftalte at spise morgenmad kl 09, jeg krøb under køjen kl ca 01.

Jeg var skuffet over FKK Babylon, og må konstatere at min egen oplevelse er at stedet, stadig, som også andre har haft oplevelsen, stedet stadig efter vistnok ca et års drift slet ikke lever op til vanlig FKK standard, koncept og piger, kun lokalerne er store og flotte, men klubben formår ikke at udgøre en konkurrent i markedet der tilnærmelsesvis lever op til standarden hos Hamburgs førende FKK bordel FKK Atmos.

Lørdag den 30 september

Næste morgen spiste vi morgenmad sammen, efterfølgende tog vores chauffør en lur, mens jeg fik begyndt på kladden til denne beretning på min medbragte netbook, og fik skrevet godt et par timer.

Kl 13 15 kørte vi ind for at hente Slowood, satte kursen mod havne bydelen Speicerstadt, hvor vi kørte rundt for at finde en parkeringsmulighed, hvilket med nød opg næppe lykkedes til sidst.

Kvarteret var fyldt med mennesker på Halloween tur i byen. Det er en smuk bydel med imponerende genopbyggede pakhuse, hvor forskellige museer, forretninger og virksomheder har til huse.

På min foranledning besøgte vi:

SPEICHERSTADT KAFFEERÖSTEREI

http://www.speicherstadt-kaffee.de/

Har beskrevet stedet nærmere i en af mine tidligere Hamburg beretninger, vi gjorde vores entre konstaterede at der var enkelte ledige borde, og en lang kø til kassen, men efter vi havde okkuperet et bord, stillede vi os fortrøstningsfuldt bagest i køen.

Ret hurtigt stod vi efter at have betalt med hver sin bakke med hver sin stempel kande kaffe, og en kage i hånden, vi fik os sat og gik igang med kaffe og kage.

Begge dele smagte godt, vi talte om hvor flot et sted det var, og ikke mindst med hvilken en imponerende effektivet et meget ungt personale afviklede et stadigt flow af nye gæster, vi oplevede tysk grundighed og den vanlige gode service, man oplever overalt i Tyskland.

Da vi var færdige spadserede vi tilbage til bilen, satte kursen mod:

FKK ATMOS

http://www.atmos-fkk.de/

Sidst i Köln og Düsseldorf oplevede Pussy Lover og jeg at det var vanskeligere end vanligt at komme på rummet med pigerne, særligt de mest efterspurgte, fordi vi mødte op til særarrangementer, hvor der mødte mange flere gæster op end vanligt.

En sådan aften var det denne lørdag på Atmos hvor der fejredes Halloween fra kl 20. På min foranledning mødte vi derfor op på Atmos kl ca 17, sådan at vi forhåbentlig var blandt de første gæster før det forventede store rykind.

Vi betalte entreen på 60 euro = kr, fik udleveret et par badetøfler og et håndklæde rundt om livet, fandt vejen til omklædningskabet, hver vore rimeligt rummelige halvskab.

Vi tog et bad, men der er ikke ekstra håndklæder til fri afbenyttelse, derfor bad jeg om et nyt i receptionen, og var klar til at tage lokalerne i øjesyn.

Stedet er beskrevet af mig tidligere og af andre i deres anmeldelser, websitet giver også et meget godt indtryk af lokaliteterne.

Atmos er ret labyrintisk i sin obygning i niveau under og over jordplan, men man lærer at finde rundt. Der er både swimmingpool, sauna, bar, biograf og stor dagligstue.

Som sædvanligt var jeg den sidste til at blive helt klar, jeg fandt de 2 andre, vi startede med vand og kaffe, før vi tog en rundtur, for at studere pigerne og ellers.

Der var virkeligt gjort noget ud af temaudsmykningen, i loftet hang bølger af rødt dug, der var udsmykket med fehår der var trukket som spindelvæv, og pigerne var klædt ud mere eller mindre afklædt i heksekostumer, med spidshatte, horn i panden og det hele.

Jeg foretrækker nu dagsuniformen på Atmos - spitterfornøjet, men ok, det var halloween :)

Vi lagde ud med den kolde buffet, med alskens forskelligt, hakkebøffer, forskellige fade med grønsager, brød og kogte pølser - det smagte okay, og så er der et skab med kager og miniflødeboller til kaffen.

Der var flere piger allerede end på Babylon, flere kom til, og flere af de piger der var så rigtigt godt ud, flere af pigerne end på Babylon var hvad vi flest forstår ved en model, nogle få meget smukke. Jeg spottede en top 3, efter at have være hele klubben rundt for at spotte min top 3.

Kl 19 tog jeg 2 stk Levitra 10 mg, skulle nu blot vente mindst 1 time, før jeg gik i aktion med en af de vidunderlige unge glædespiger på Atmos. Min top 3 var alle blondiner, den langbenede nordiske type, men der var også gode alternativer blandt de mørkere i huden, de sorthårede iblandt.

Slowfood og jeg havde begge udset os en mageløs smuk blondine som vores nr 1, det viste sig over aftenen at det havde nok flertallet af alle mændene i klubben denne aften. Hun var som taget ud af midtersiderne i Penthouse, klædt i deminutiv blå amerikansk politiuniform, med top, hotpants og kasket, hendes ansigt var gudesmuk, hun smilte synkront med hendes paralyserende øjne og en perlerække af perfekte kridhvide tænder - solgt var vi begge.

Slowfood der vidste at min Levitra skulle have tid til at virke lidt endnu traf en hurtig beslutning og gik afsides med hende, bestilte en time.

Fik tiden til at gå lidt skiftevis i dagligstuen, baren og biografen, blev kontaktet af piger indimellem, men takkede pænt nej tak - på Atmos var der en anden balance end på Babylon, mest var det op til gæsterne selv at tage initiativ, og de piger der var mere aktivt opsøgende end andre oplevedes ikke som for meget.

Nød når andre gæster synligt for os der gerne kiggede fik blowjob offentligt i biografen, ja nogle havde samleje med pigerne for øjenen af os - kan godt lide at kigge på at andre har sex.

Fra kl ca 20 30 holdt jeg til på en træ-bade bænk for enden af et bruseområde, hvor alle pigerne bruser og passerer igennem til deres omklædningsrum, efter at de har været sammen med en gæst.

Det er det eneste sted hvor man er sikker på at se dem mellem deres forretninger med gæsterne, ellers risikerer man at glippe dem, hvis man sidder rundt i klubben blinde kroge.

Kl ca 21 15 fangede jeg hende efter hendes tur med Slowfood, hun skulle lige i bad først, jeg ventede gladeligt. Efter bad og omklædning kom hun til mig med et smil der gjorde mig blød i knæene, jeg spurgte om hun ikke ville have en lille pause, jeg ville gerne vente, hvortil hun svarede, nej, jeg er professionel, hun trak afsted med mig.

Hun hedder Nicki, er 20 år gammel - prøv hende hvis I får chancen, lad ikke en mulighed gå fra jer, hvis I får den.

På Atmos henter pigerne et lagen i baren til hver ny kunde på rummet.

Vi kom på rummet, jeg spurgte til analsex, det yder hun ikke, om blowjob var med eller uden kondom, det var med, men kunne fåes mod et tillæg, som vanligt bestilte jeg fransk med kondom.

Endte med at bestille 30 standard minutter med standard ydelser for 50 euro, det var en god beslutning. Hun smed sine sparsomme klæder, viste sig for sig for mig i hele sin pragt, perfekt figur, perfekt hud - bare perfekt, perfekt.

Hun kyssede ikke, men sørgede i den grad for at jeg kunne komme til, krammede hende, nulrede og kyssede hendes bryster, hvor hun havde en pind i hver af brysterne, måtte gerne tage hende mellem benene, lire hendes klit, hun spandt lidt med lukkede øjne, da jeg kælede hendes hår, agede hende bag ørerne, nulrede hende i nakken.

Jeg komplimenterede hendes udseende på alle måder, men kom til at prise hendes smukke blå øjne, hun rettede mig, de er bune - av, jeg fik det ændret til hendes smukke brun øjne, heldigvis smilede hun stadig.

Hun fik med et godt håndarbejde hurtigt min stang klar til påsætning af kondom med efterfølgende blowjob, hun gik metodisk til værks, jeg stødte lidt fra, så jeg nærmest kneppede hendes mund samtidig, virkningen udeblev ikke. Måtte hurtigt bede om at vi gik over til samleje, jeg bad om at jeg tog hende bag fra, hun vendte lystigt enden til, jeg gik igang, knoklede, bad om at vi fortsatte i missionæren, og strak lagde hun sig på ryggen med mig ovenpå, jeg fortsatte i et heftigt ridt, men følte på mærkværdigvis at udløsningen ikke ville komme, trak mig ud, gik over til en spiller, mens hun kiggede med.

Jeg bad hende overtage med hånden, hun gav mig et fantastisk håndjob, med sikker fornemmelse for tempo og rytme, imens kiggede jeg ned i hendes øjne, hun op i mine - kom med et brag i kondomet lige over hendes ansigt.

Hun var grundig med eftertørringen, service til det sidste - ikke noget med at smide køkkenrullen ned til mig. Der var vel gået 10 minutter, men nej hun havde helt tjek på at jeg havde tid tilbage, hun havde ikke travlt med at vi skulle bryde op - tværtimod.

Fortalte at hun lignede en Penthouse model, hvortil hun svarede at hun arbejdede på sagen.

Vi lå en rum tid ved siden af hinanden, trods mit begrænsede engelsk førte vi en forståelig samtale, den sædvanlige om hvorfor vi rejser for at slippe for måden det foregår på et dansk borddel, de ekstreme danske priser på købesex, at det er meget bedre i Tyskland, måden det foregår på på FKK klubberne.

Hun spurgte til vores besøg på FKK Babylon, hvordan vi oplevede besøget, hun nikkede genkendende til til min beretning, og grinede af min sammenligning af deres ekstra ekstra politik med Laufhaus på Reeperbnahn, hun fortalte at hun havde arbejdet der en aften, men straks vendt tilbage til Atmos - hun mente at de næsten tog ekstra for at skifte stilling, hun havde haft for lidt at lave, og vi undrede os begge over at de har kunnet køre sålænge på den måde.

Sådan gik der vel 10 minutter, på mit initiativ sluttede vi det hyggelige samvær efter ca 20 minutter, jeg fuldt tilfreds, jeg betalte, tippede beskedne 5 euro oveni, hun smilede tak, og forsvandt ned til køen af ventende mænd ved badebænken, klar til at betjene dem en efter en, med et ufatteligt overskud til at smile, og et usvækket godt humør hele aftenen.

Da hun var gået, kom den hårdtarbejdende rengøringdsdame gennem omklædningen, jeg skyndte mig efter hende med 5 euro, hun smilede, sagde tak.

Ingen herregård, men fik de det af 10 kunder hver dag ville det betyde noget, de har fortjent det, for hele servicepersonalet betyder alt for en succesfuld FKK klub, det er dem der knokler hårdest, relativt betragtet for en formentlig beskeden indkomst.

Efter badet bad jeg endnu en gang om et nyt håndklæde i receptionen, fik det, og gik ned i baren, hvor jeg mødte en veltilfreds Slowfood, fik mig et par pølser, med brød ketchup og sennep, stillet den lille sult.

Havde efter badet taget 1 Levitra 10 mg mere for en sikkehedsskyld - forgæves viste det sig senere.

To gange i løbet af aftenen kom og gik en super flot høj blondine der styrede ud i køkkenet, hun blev kørt nøgen ud i baren derfra, hvor hun blev stillet med kroppen dekoreret med kager, flødeboller og andet spiseligt, vi kunne bare tage for os, vi var en del der gjorde det, alle nød vi mest synet af hende liggende der for øjnene af os.

Slowfood og jeg udvekslede oplevelser om vores fælles favorit, fik os en kop kaffe, for os begge havde hun været en super oplevelse. Over de næste par timer oplevede vi begge hvordan, hun uden anden pause, end en kort spisepause, gik med en ny gæst straks hun var klar efter den forrige - aldrig havde jeg oplevet noget lignende, vi var imponeret af at smilet og det gode humør holdt hele vejen kunde efter kunde - smilet holder nok også hele vejen til bankboksen, hun har fotjent hver en hårdt tjent euro.

De havde også forrygende travlt i baren og i køkkenet, men bevarede også det gode humør hele aftenen. Vi undrede os over at bartenderens skulle hente en kop kaffe ude bagved, hver gang vi bad om en ny kop, klubben kunne godt investere i en automat i baren.

Der var annonceret et lotteri, og vi havde vores lod i med hvert vores nummer. Kl 23 stimlede alle sammen om lodtrækningen, sørme om ikke både Slowfood og jeg vandt, han et gavekort på 25 minutters normal kropsmassage af klubbens massør, værdi 25 euro - han forærede gavekortet væk.

Jeg vandt et gavekort på en fri entre til Atmos værdi 60 euro, men regner ikke med at få lejlighed til at bruge det. Har tænkt mig at oprette en tråd, hvor jeg udlover gavekortet som genvinst i en konkurrence om bedste FKK beretning på Hedomax.

En disjockey spillede op, efter lodtrækningen var der for alvor kommet kunder i butikken, og der var nu mænd nok til alle pigerne, ikke kun toppigerne, herfra så det ud til at alle pigerne havde nok at lave, og der var ikke mange ledige piger at vælge imellem. Atmos lukkede først kl 04 morgen.

Nok var det lidt sent, men skulle jeg mon ikke kunne klare en omgang mere på lagnet, så mig om efter en jeg havde plottet tidligere, en nok tæt på 1,80 høj model med langt sort hår samlet i en hestehale ned af hends slanke ryg - fantastiske ben og en fantastisk røv.

For sent, hun var ikke at se, jeg fandt ind i rummet ved siden af biografen, udså mig en mørklødet sorthåret petitemodel, meget smuk, smal bagdel, smalle hofter, nok ca 1,6 høj, nok ca 50 kg.

Besluttede mig, spurgte om vi skulle gå afsides, fik ja, det endte som en fiasko. Hun hed Clea, var fra Bulgarien, var 25 år gammel.

Bestilte 30 miniutter standard, blowjob med kondom, hun smed tøjet, åbenbarede en meget smuk krop, perfekt figur, meget smukke naturlige bryster, nok en C skål. Jeg måtte gerne røre, hvilket jeg gjorde, agede hendes op og ned af kroppen, befølte hendes bryster, og klit, men pludseligt veg hun tilbage, pegede på mine hænder, de var ru og ubehagelige.

Godt nok fik jeg det samme at vide i Berlin en gang, men siden har jeg været ekstra opmærksom på problemet dage før en FKK tur, smører hænderne i den fedeste crem der kan købes, kan kun bruge den når jeg sover for hænderne er fedtede i timevis, vasker hænder mange gange dagligt, og har brugt så meget mild håndcreme jeg kunne, også opnået næsten bløde hænder, syntes ikke selv de var ru, men det måtte de jo have været.

Straks hun tog mit slappe lem i hånden, kom der gummi på uden nogen form forberedelse ved hånd, hun slikkede med det samme på min slappe pik med gummi på, vi lå tæt, og her skete katastrofen.

Hun lå tæt på mig, jeg ville rykke rundt og trak min arm med, hvorved hun rev sig på min nøgle til skabet, hun fortrak en grimasse, det gjorde ondt, men der var ikke noget at se på hendes lår, intet sår eller noget, heldigvis, men ondt gjorde det.

Jeg undskyldte mange gange, hun forsøgte at fortsætte sit blowjob, men jeg kunne intet præstere, jeg endte med at gøre mig selv hårdhændet færdig ved egen hånd, mens hun så på, færdig var vi efter 10 minutter.

Vi gik til mit skab, hvor jeg undskyldte min klodsethed endnu en gang, og lagde 10 euro oveni, for om muligt at kompensere for det lille uheld. Hun takkede, og var ikke sur mere, forhåbentlig ikke.

Ærgerlig afslutning på en ellers god aften, men jeg må huske at binde nøglen om anklen næste gang, istet for om håndleddet. Jeg må også se at holde mine hænder helt bløde inden næste tur, men jeg oplever det som vanskeligt, hvis jeg ikke konstant skal gå rundt med fedtede smurte hænder.

Jeg tog et bad, bad denne gang, ikke om et nyt håndklæde, men lod det tørre om livet på mig, smuttede ned i baren, mødte Slowfood, og beskrev det passerede for ham vi fik snakket det igennem over en cola.

Kl ca 00 45, fandt vi sammen med vores chauffør, fik sludret et kvarters tid, der var nu for mange mennesker, og vi var enige om at vi havde oplevet nok, det var tid at drage hjem.

Vi klædte os på, afleverede nøglerne i receptionen, sagde farvel, og kørte mod byen kl 01:15, afleverede Slowfood på hans hotel, og fortsatte mod vores eget. Der var mange flotte gadepiger i Süederstrasse da vi kørte hjem til vort hotel, der ligger i det kvarter, hvor de trækker, men det er ikke vores præference, og det var også sengetid.

Vi fik parkeret bilen, sagt godnat til hinanden, aftalt at spise morgenmad kl 09. Jeg gik på nettet, læst lidt op på Hedomax, skrevet en kommentar, kl ca 02 30, lå jeg under dynen.

Søndag den 31 oktober

Kl 08 30 stod jeg op, gik i bad, fik tjekket hurtigt på nettet, min rejsefælle bankede på kl 09. Vi købte morgenbuffeten, satte os til bords, særligt jeg tog godt for mig fra den gode buffet, blev mæt til hjemturen.

Vi fik pakket, tjekket ud, og forlod hotellet kl 11 15, satte kursen mod Slowfoods hotel, samlede ham op kl 11 30, og kørte direkte mod Putgarden Færgehavn. Undervejs sad jeg på bagsædet, skrev lystigt på kladden til denne beretning, og formåede næsten at tie stille imens, men også kun næsten :)

Kl 13 15, 1 time tidligere end forventet, kørte vi ombord i færgen, vi fandt os et bord, og jeg grisede lidt med en bakke pomfrites med remoulade, heldigvis ikke min hverdagskost, men det smager nu godt.

Vi fik også strakt benene på dækket, nydt den friske havluft, inden det var tid at gå til bilen.

Vel fra borde i Rødby gik det den lige vej mod København, jeg skrev videre hele vejen på kladden til vi ankom Hovedbanegården, hvor jeg som den sidste af os blev sat af kl ca 16, da havd vi sagt endelig farvel til hinanden, med håbet om en mulig fremtidig gentagelse.

Fandt bussen det sidste stykke hjem, sat kufferten vel indenfor døren. Tak til Slowfood, og vores anonyme chauffør for jeres gode selskab på turen, glæder mig til et på gensyn.

Jeg er rigtig glad for at perioden hvor jeg ikke havde nogle at rejse med ser ud til at være forbi, og det er dejligt at vi langsomt bliver flere der har lyst til at rejse sammen som FKK sexturister.

Som single med denne interesse, hopper man jo ikke bare på en pakkerejse hos et af de rejsebureauer der har specialiseret sig i singlerejser, fortæller hvem man er, og hvorfor man rejser.

Så må jeg jo bruge forum på Hedomax istedet til formålet, det har holdt hårdt, men jeg er ved at lykkes, ikke mindst i et godt samarbejde med Nille - vi får se hvad vi finder på næste gang, ikke mindst hvornår - skal for eget vedkommende holde en lille pause, holde økonomisk igen, men håber at jeg er parat til nye ture efter nytår.

Dog er kassen ikke helt tom, hvis der viser sig meget interessante købesex muligheder, men pt er fokus eventuelle nye sexparty og gangbang tilbud fra danske klasse bordeller med danske ungpige modeller.

Turens udgifter

Faste udgifter

Hotel 2 overnatninger i eneværelse, eget bad/toilet, men uden morgenmad 130,50 euro = 973 kr

2 x morgen buffet af 9,5euro = 142 kr

Andel 3 i bilen tur retur over Rødby Puttgarden alt inclusive 850 kr

Det løse ca = 200 kr

Ialt =2165 kr

Købesex

1 x entre 65 euro = 485 kr

1x købesex 120 euro = 895 kr

1 x entre 60 euro = 447 kr

2 x købesex af 50 ero = 750 kr

Ialt 2577 kr

Turens samlede udgifer

2165 kr

+ 2577 kr

alt 4742 kr

Valget af færge betød en udgift tur retur på 998 kr for bilen, hvor vi kunne have kørt over Storebælt tur retur for 440 kr.

Det sparede os for 140 km hver vej på vejene, ca 30 minutter hver vej.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Stor ros, for din brede og informative anmeldelse !

God idè med opdelingen, men jeg fandt interesse i, og blev klogere af begge opdelinger !

Her er altså også masser af nyttige forbrugeroplysninger der vil noget !

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Rejse

Tak for din beretning. Jeg har modsat andre, ALTID været glad for dine lange

gode beretninger. Jeg mener du holder en god tone og hvis man ikke er til

lange tekster, kan man jo bare springe over.

Så bliv endelig ved med dine udførlige beretninger, jeg har intet i mod dem

Del dette indlæg


Link til indlæg

Næh Knajt, jeg starter nok desværre ikke et sexrejsebureau, men det kunne være skønt, hvis et sådant fandtes i Danmark :)

Det kan kun blive til en sjælden tur, hvis jeg finder selskab herinde - økonomien sætter jo sine grænser :cry:

Tak, skal du have skubber, men ret skal være ret - det er netop mine lange beretninger, som mine konstruktive kritikere iblandt, har bedt mig holde mig til, holde mig fra samme i debatten.

Derfor har jeg heller ikke villet have det sidste ord på det seneste, har blot håbet tråden løb ud, når jeg ikke tager til genmæle på genmæle.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Nille

Hvad synes du om optasia vs absolut girls. Hvordan er kvaliteten iforhold til fkk og forholdene?flatrate konceptet er lidt anerledes tænker at prøve det i april...med optasia men har hørt lidt forskelligt herinde

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg ved ikke lige om den store FKK-fan Nille er den rigtige at spørge om den ene flatrate frem for den anden ;-)

Der er vidst efterhånden en del, der foretrækker Absolut. Men der er flere lange tråde, der omtaler de to steder.

Del dette indlæg


Link til indlæg

DenRødeBaron sagde den 01 Apr 2014 - 07:15 AM:snapback.png

Jeg ved ikke lige om den store FKK-fan Nille er den rigtige at spørge om den ene flatrate frem for den anden  :wink:

Der er vidst efterhånden en del, der foretrækker Absolut. Men der er flere lange tråde, der omtaler de to steder.

 

 

Hej baron

Det er rigtigt men så også en tråd hvor nille og en anden var i erw sammen så tror han er en nysgerrig sjæl:) jeg ska selv afsted til hamburg i april så tænker på en flatrate oplevelse også. Har været i atmos men ikke hos harmony. Det vidst noget med at flatrate i konceptet er de mere aktive du kan ikke helt trække dig lidt tilbage..meen så er der også fuld action. Synes magnum i nrw samt atmos er gode steder at bruge en dag på :smile: har dog ikke set østrig endnu nogen gode erfaringer? :smile:

Redigeret af Deputy

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej baron

Det er rigtigt men så også en tråd hvor nille og en anden var i erw sammen så tror han er en nysgerrig sjæl:) jeg ska selv afsted til hamburg i april så tænker på en flatrate oplevelse også. Har været i atmos men ikke hos harmony. Det vidst noget med at flatrate i konceptet er de mere aktive du kan ikke helt trække dig lidt tilbage..meen så er der også fuld action. Synes magnum i nrw samt atmos er gode steder at bruge en dag på :smile: har dog ikke set østrig endnu nogen gode erfaringer? :smile:

 

Pigerne er vel lige aktive begge steder, men på forskellig måde mht. at fange kunderne. På FKK ved du at det vil komme til at koste ekstra penge uanset om du kan eller ej - på Flattrate koster det ikke ekstra penge med flere ture, men mere et spørgsmål om at man helst ikke vil skuffe pigen, når de kommer og inviterer til action  :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Nille

Hvad synes du om optasia vs absolut girls. Hvordan er kvaliteten iforhold til fkk og forholdene?flatrate konceptet er lidt anerledes tænker at prøve det i april...med optasia men har hørt lidt forskelligt herinde

Hej, jeg kender begge steder; men kommer nu helst hos Absolut-Girls.

Hos Absolut er der færre piger og kunder, der er bedre tid og man kan invitere pigerne i sauna, whirlpool eller i poolen.

Hos Optasia/ Fantacy Lounge er der flere piger og også mænd. Der er mere fart på ; men jeg finder ikke stemningen så god.

Her deltager pigerne ikke i wellnessområdet ( Sauna og whirlpool)

På Optasia er der bunkepul kl. 17-19 osv.

Ud på aftenen kan det være den bedste chance for at score.

Bunkepul forekommer også hos Absolut; men mere spontant.

Buffeten er dårlig begge steder, man kan dog bestille en pizza ude i byen.

Ps. Jeg smutter ned til Absolutgirls i morgen og får mig en svømmetur. :-P  :-P  :-P

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ok tak jernsvinet og gungner. Begge steder er værd at overveje. Absolut kommer også an på om pigestandarden er god især når der er færre piger. Men bestemt et plus at de deltagee i sauna mm. Tager nok en regulær fkk tur så en af disse flatrate steder for en anderledes oplevelse:-)glæder mig til sommer med garden parties og pool. Fantastisk stemning:-) see ya on da devilish roads wtf'ers:-)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Liderligfyr

Hvis pigernes udseende er meget vigtig, skal i nok overveje om Absolut er noget for Jer.

Har efterhånden været der nogle gange, og er glad for at komme der!

Nu er udseende en subjektiv vurdering, men vil vove den påstand, at det ikke er her du finder de kønne piger. Tværtimod er besætningen bedre visuelt de fleste andre steder

Men hyggen med pigerne er i højsædet og jeg befinder mig rigtig godt der. Der er da også en pæn pige eller 2 imellem engang imellem der.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvis pigernes udseende er meget vigtig, skal i nok overveje om Absolut er noget for Jer.

 

I må jo ligesom gøre op med jer selv, hvad I gerne vil have og hvormange penge er I villige til at smide efter pigerne.

 

€ 100 - 120,- er jo ikke mange penge i forhold til at man knapt kan få en ½ time på et dansk bordel med 1 pige for de samme penge - på den anden side, er man kørt langt, har brugt penge på hotelovernatning og kommer måske ikke afsted sådan lige igen - og skulle man så bruge kr. 3 - 5000,- på FKK med at nedlægge en stribe virkelig skønne flotte servicemindede søde unge piger - er det stadig billigt - og så må man evt. lige holde lidt igen efterfølgende med sine besøg i DK.

 

Men har I 2 dage til rådighed er en kombination af først Flattrate og FKK ikke dårligt - og I har fået et indtryk af hvad I vil gå efter næste gang - og næste gang  :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jernsvinet jeg er helt enig:-) Fkk kan godt løbe op 3-5tkr på to dage som du skriver. Men hvilke dage du er på en anden planet :-) og billigt iforhold til dk. Dog med meget planlægning og mindre tilgængelighed. En kombi ska vi prøve med flatrate det handler om anderledes oplevelser :-) så mon ikke det hører med til rejsen. Dk er for dyrt og ringe service.

Altså du går jo rundt som kongen der er nøgen med et fjoget smil på:-) du tror du laver dem men ivirkelighden er det dem der laver dig;-) i can live with thaat aint bad:-) så længe der festes og hygges. Må indrømme man falder for pigerne indimellem selvom konceptet er ligefrem så er vi jo alle mennesker og af og til er der bare prima kemi:-)skønne oplevelser ønskes til jer alle herfra

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...