Hop til indhold
Rejsenetværk

På FKK rundtur i Nordrhein-Westfalen - fortsat

Recommended Posts

På FKK rundtur i Nordrhein-Westfalen

Fortsat da indlægget var for langt - denne fortsættelse aflutter beretningen

Sammenlignende betragtninger

Det er interessant at drage sammenligninger mellem de forskellige FKK bordeller jeg har besøgt i tidens løb, vurderet på balancen mellem udbud og efterspørgsel.

Her har kundesiden en naturlig interesse i et vist overudbud af sexarbejdere, mens sexarbejderne naturligt har en interesse i et vist overskud af gæster i forhold til udbudet af sexarbejdere.

Det er imidlertid et par sandheder med nuancer og modifikationer.

I Hamburg har jeg oplevet at der var for mange sexarbejdere til for få gæster på Atmos, FKK Romeo, og FKK 125. I Berlin er Artemis så kolo enorm stor, udbuddet af sexarbejdere, og tilgangen af gæster så massiv, at det er svært at sige noget retvisende om balancen mellem udbud og efterspørgsel generelt på Artemis.

Efter min vurdering gør det sig gældende at efterspørgslen efter 1/3 af de mest efterspurgte sexarbejdere ligger på 50+ % af gæsterne i klubben, mens efterspørgslen efter 2/3 af sexarbejderne ligger på 50-% af gæsterne i klubben.

Vel at mærke i de klubber, hvor der dels er relativt betragtet for mange sexarbejdere til relativt betragtet for få gæster. Her kommer de mindst efterspurgte piger ofte tidligt, for at holde sig fri af konkurrencen fra de mest efterspurgte piger, der typisk ankommer senere på dagen, og bliver til senere indenfor den del af åbningstiden, hvor der samlet opholder sig flest gæster i klubben.

Der er derfor tilsyneladende stor forskel på hvor meget den enkelte sexarbejder tjener på en vagt, hvilket også forekommer på en vagt på et dansk bordel, hvor der kun er 2 piger på vagt.

Tilfældet er dog at det bedre kan gå i Tyskland, da pigernes egne udgifter er meget beskedne sammenlignet med danske sexarbejderes udgifter til deres vagter. Det kan simpelthen bedre betale sig at tage en vagt, tjene det man kan, også selv om det er meget mindre end toppigernes indtjening.

Til trods herfor ligger prisniveauet i Hamburg stabilt eller over niveauet, sydligere i landet. Det synes jeg faktisk er positivt, for et eller andet sted viser det at klubbernes høje standard, den gode service formår både at modvirke et pres på grundlæggende rimelige priser, som at klubberne kan tiltrække både mange gæster, og relativt betragtet for mange sexarbejdere.

Samya og Golden Time skilte sig ud på hver sin måde.

Det var mit indtryk at der på Samya var den for pigerne bedste balance mellem udbud af sexarbejdere, og efterspørgslen efter deres ydelser.

Her fungerede stedets intertainment koncept som generator for at pigerne over en bredere kam oplevede en god afsætning af deres kommercielle seksuelle ydelser. Højfrekvent lapdance i baren i kombination med den rigtige musik løftede stemningen, og fremmede helt tydeligt mændenes lyst til hyppigere at gå afsides med flere piger, end tilfældet typisk er eksemepelvis på Atmos i Hamburg, hvor der for en del piger, godt kan gå længere tid imellem at der er gæster at gå afsides med.

På Artemis i Berlin har jeg oplevet at musikken startede i det mere dæmpede leje først på eftermiddagen, for senere i takt med tilgangen af gæster at skifte karakter, nærmest som stemningsløftet til en fodboldkamp. Nogle klubber er meget dygtige til at spille på den slags strenge, men det sker mest på de store klubber, der kan rumme mange mennesker på en gang.

Golden Time skiller sig ud som det FKK bordel, der efter min vurdering har det for sexarbejderne, bedste forhold mellem udbud af sexarbejdere, og efterspørgslen efter deres ydelser. Modsat i Hamburg, synes det tilfældet at udbudet af piger er i underkanten af hvad der er gæster til, hvilket bevirker at flest mulige sexarbejdere har mest muligt at bestille på en vagt, de dermed tjener flest mulige penge.

Men det er ikke mere udtalt, end at alle gæster nok skal kunne komme til, hvis ellers de kan tage sig sammen til at beslutte sig hurtigt nok, mens tid er. Hvis det er en bevidst kommerciel strategi af klubben, er det udtryk for at klubben ledes og drives meget kompetent. Det er derfor forståeligt, at Golden Time er en meget populær klub at arbejde på for sexarbejderne.

Stedet har også sine stjernepiger, som de fleste FKK bordeller har - eksempelvis et tvillingepar på 2 smukke blonde rumænske piger, der nærmest var et brand sammen på Golden Time.

For mig at se har Samya de nævnte klubber iblandt, fundet den bedste balance mellem udbud af sexarbejdere i klubben, og gæsternes efterspørgsel efter deres ydelser. Den balance der gennemsnitligt tjener begge parters interesser bedst.

Overført til udfordringen for det nye initiativ Venusklubben.dk, hvis formål det er at opnå FKK lignende tilbud i det hjemlige marked, hovedstaden med opland, der betyder det at behovet er, såvel at kunne opnå købesex til mærkbart lavere bruttopriser, som at der ikke er for mange piger til for få gæster til arrangementerne.

Dog skulle vi gerne på sigt kunne afholde nogle store arrangementer, hvor der deltager et væsentligt antal flere piger end der vanligt er på vagt på et dansk bordel, tilsvarende deltager der flerfold flere gæster end der besøger et dansk bordel til daglig. For det er forudsætningen for at kunne opnå mærkbart laverer bruttopriser for købesex til klubbens arrangementer.

Venusklubben.dk

http://www.venusklubben.dk/

Danske piger accepterer næppe en overtallig deltagelse af piger, som på eksempelvis Atmos i Hamburg, men måske balancen i forretningen hos Golden Time kan udgøre en god rettesnor i det videre arbejde med at udbrede interessen for Venusklubben.dk , såvel hos mandlige kunder til købesex, som kvindelige sælgere af købesex. Det er de ikke vant med, men mindre kan også gøre det, hvis bare, nogle friske, mutre og piger er klar til at deltage i klubbens kommende arrangementer.

Håber at beretningen var læseværdig, og at nye får lyst til selv at opleve de vidunderlige tyske FKK bordeller - held og lykke dermed.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...