Hop til indhold
Rejsenetværk

På FKK rundtur i Nordrhein-Westfalen

Recommended Posts

Denne beretning har tidligere været oprettet på det gamle Hedomax.com

Det med rødt handler om købesex, mens det med sort handler om alt det andet fra turen.

Til læserne

Denne beretning handler i lighed med mine tidligere beretninger, om en rejse som sexturist til Tyskland for at opleve købesex på nogle af de mange gode FKK bordeller der findes over hele landet. I modsætning til mine tidligere beretninger, indeholder denne beretning i det væsentlige ingen detaljer af sekundær art, såsom kulturelle og kulinariske oplevelser, hvilket er at foretrække for en del læsere, ved jeg.

Imidlertid, vil jeg inden at I eventuelt går igang med at læse beretningen, på forhånd varsko jer om at det er begrænset hvad beretningen indeholder om egne konkrete købesex oplevelser på turen, omend jeg har søgt så udførligt som muligt, at beskrive de købesexoplevelser jeg fik.

Beretningen vil derimod være rig på en kronologisk beskrivelse af rejsens forløb, stemningsbilleder, hvordan jeg oplevede de forskellige FKK klubber, hvad vi oplevede undervejs, samt egne subjektive meninger og vurderinger.

Har det mindre læserens interesse, kan jeg varmt anbefale min rejsefælles beretning om sine oplevelser på samme tur. Den er rig på detaljer om hans mange købesexoplevelser på turen, og udfylder langt bedre end min beretning funktionen som anmeldelser af sex med pigerne de steder vi besøgte.

Hans beretning står at læse her:

Tour de SEX i Tyskland

Posted: 29-juli-2010 at 14:43

http://www.hedomax.com/forum/da/forum_p ... i-tyskland

Skulle du nu alligevel har have fået lyst til at læse også min beretning om vores fælles tur, kan du begynde her :)

Torsdag den 29 juli 2010

Afgang København

Jeg har længe efterspurgt rejsefæller til til FKK rejser til Tyskland. Det er nu lykkedes idet brugeren Nille tilkendegav sin interesse. Han er en erfaren FKK rejsende, og I kan glæde jer til at han deler ud af hans righoldige FKK oplevelser her på Hedomax.

Vi mødtes en dag hjemme hos mig, og fandt ud af at lysten til at rejse sammen, også holdt ved et IRL møde. Efter et par timers hyggelig snak om mulighederne nåede vi frem til en rejseplan der passede os begge. Dog beror planen på en række kompromiser, for at vi kunne komme hurtigt på tur - vi var begge ret FKK sultne :)

Imidlertid er det vores agt at lægge tilrette for en ny tur til efteråret, hvor økonomien og logistikken i turen, vil være mere perfektioneret end på denne, vores første FKK rejse sammen. Vi vil til den tid måske lægge planen ud på Hedomax i helt generelle vendinger, og invitere jer alle til at slutte jer til turen.

Vi vil muligvis, men ikke helt sikkert, med det formål at kunne detailplanlægge og udveksle detailinfo/aftaler til den tid oprette en lukket netværks gruppe på nettet, som I kan bede om at blive optaget i.

Men nu gælder det vores købesex tour de force til Nordhrein-Westphalen ;)

Torsdag den 29 juli mødtes vi ved gaten i Københavns Lufthavn kl 07:15, hvorfra turen med 30 minutters forsinkelse gik med Airberlin til Düsseldorf kl 08:35. Årsagen til forsinkelsen var at gabage håndteringen var underbemandet. Vi havde begge chekket ind over nettet, så det gik som en leg, både i lufthavnen i København og i Düsseldorf, hvor vi ankom kun 20 minutter forsinket kl 09:50.

Airberlin

http://www.airberlin.com/prepage.php

I lufthavnen mødtes vi med brugeren Copenhagen her på Hedomax. Han havde skrevet til mig at han selv var i Düsseldorf i dagene tirsdag den 27 juli - lørdag den 31 juli, hvor han gerne ville mødes hvis jeg havde fundet en rejsefælle. Det havde jeg så, Nille og jeg lejede en bil i lufthavnen, og havde tilbudt Copenhagen at han kunne køre med os til fælles udskejelser på FKK klubben Golden Time.

Da vi havde overtaget bilen, gik det direkte til vores hotel, hvor vi indlogerede os i hvert sit eneværelse kl ca 11. I receptionen sad en babe så smuk, at jeg skulle gribe mig i ikke i utide, og på det forkerte sted, at foreslå 30 standard minutter, med standard ydelser for 50 euro på værelset ;)

Nille havde nok ikke værdsat at starte turen med at finde et andet hotel.

ISA Sportshotel

http://www.internationalsportarena.de/index.html

Herefter kørte vi til Golden Time, hvor vi forsynede os med sodavand i et Lidl supermarked, til kørslen, og til at have på værelset.

Golden Time

http://goldentime.de/

Kl 12 ankom vi Golden Time, hvor vagten styrede parkeringen, og anviste os en parkeringsbås. I receptionen betalte vi 50 euro i entre, fik udleveret en badekåbe, og et armbånd til omklædningsskabet. Der sad en låsechip på armbåndet der fungerede på den måde at vi trykkede den mod åbne og lukke knappen til lågen i skabet, hvorefter låsen enten låste i, eller låste op - brugervenligt og velfungerende.

Jeg fandt et par badesandaler på hylden i min størrelse, og var efterhånden parat til at entrere de hellige haller. Pigerne går iøvrigt i bad i mændenes baderum, og det er et smukt syn ;)

Nille er så FKK vant at han har sine egne badesandaler med på bordel.

Vi startede med sodavand, og en alkoholfri øl til mig i baren. Nille og Copenhagen gik igang med en sen morgenmad fra buffeten, men jeg havde spist morgenmad hjemmefra. Jeg spurgte om det var tid til et gruppebillede til Hedomax, men det var der ikke helt stemning for, ej heller for eget vedkommende, så det må I undvære i denne beretning ;)

Jeg tog en rundtur i lokaliteterne. Golden Time er en stor etplansvilla, med en stor have. Der er en rummelig bar, en biograf med store madras arrangementer, og sofaer, hvor der ofte foregik forspil, blowjobs etc til offentlig skue. Der går en forbindelsesgang hele vejen rundt i huset der forbinder alle afdelinger. I en overdækket gård er der en stor jacuzzi, sauna og brusere.

I den store have er der rækker af liggestole, en overdækket terrasse med sofaer, nogle placeret i haven under store parasoller.

Mellem træerne er der bygget en hel lille landsby op af skovhytter, med plankebelagte gange imellem husene, her kan man træde afsides med sin udkårne, som at der også er et bolletelt, både i haven, og ved jacuzzien.

Så tidligt på dagen var der vel 10 - 15 piger, pæne, meget almindelig af udseende, fra ca først i tyverne til sidst i tyverne. Dog ingen modelsmukke af den type, jeg efterspørger, som min version af den illusion købesex i bund og grund er, den illusion som kan være en både givende og tilfredsstillende oplevelse når købesex er bedst.

Alle 3 gik vi på stedets trådløse net, opdaterede os med hver vores, og seneste udvikling på Hedomax. Det var hyggeligt at sidde på terrassen, tale om vores forventninger til turen, hvilke købesex rejse oplevelser vi hver især har haft, og da vi alle var opdaterede pakkede vi de bærbare af vejen, og indstillede os på at udforske stemningen, og pigerne på Golden Time.

Mens vi var optaget af vores bærbare, stod pigerne i vinduet, og søgte at fange vore opmærksomhed - attituden var tydeligvis at vi var kommet for at sexe med dem, og ikke hænge ud på nettet, men de gjorde det med et smil.

Nille fandt vej til jacuzzien hvor jeg hoppede i også. Temperaturen var perfekt, og vi nød boblerne i fulde drag. Efter en tur under bruseren og en aftørring udforskede jeg biografen, hvor der ingen action var på dettet tidspunkt. Cruisede lidt rundt uden og indendørs, gjorde pitstop med en kop kaffe, eller en alkoholfri øl, strategisk udvalgte steder, hvor jeg kunne iagtage tilgangen af flere piger henover eftermiddagen.

Prioriteringslisten startede med 2 udvalgte, men voksede indtil kl ca 18 til 4/5 mulige valg, af efter min smag perfekte typer. Mørklødede, blonde, og tatoverede. Særligt 3 i deminutive jeans hotpants omkring deres supersexede bagdele. Det straffedes senere, da der for alvor kom gang i klubben, at jeg trak det endelige valg af udkåren ud og ud - min fejl, og viste det sig dumt på Golden Time.

Her skal indskydes. Jeg har fået tiltagende problemer med at opnå fuld præstation til endelig gennemførelse af samleje, under udøvelse af købesex, særligt udtalt sidst på Artemis i Berlin.

Formentlig under delvis indflydelse af at jeg konsekvent kun dyrker sikker sex, ikke kun forstået som samleje med kondom, men også at jeg beder om blowjob med kondom selvom jeg kunne få det uden, samt at jeg ejheller slikker pigerne - kysser dog. Det altsammen bliver til en gang klinisk sikker sex, der alt andet lige hæmmer begejstringen, efterhånden i en sådan grad at det er blevet problematisk.

Det er enormt fristende i forbindelse med købesex at modtage et blowjob uden kondom, men jeg står imod,og lader være. Istedet tog jeg en snak med min læge om problemet. Han havde stor forståelse for problemet, men anbefalede mig at fortsætte med at dyrke sikker sex hele vejen under mine tyske udflugter.

Jeg bad om viagra, men han anbefalede det nye Livitra i små doser, han gav mig en recept, og jeg anskaffede mig 12 stk Livitra 10 mg til ca 53 kr pr stk.

Hjemme satte jeg en sen aften en dvd på med et testegnet indhold, og afprøvede for egen hånd min første Livitra. Trods nogen træthed virkede pillen, og jeg var spændt på virkningen, når pillen skulle stå sin prøve for kvindehånd. Bivirkninger oplevede jeg ingen af.

Kl 17 45 indtog jeg en Livitra 10 mg, lod den virke en times tid. Stillede mig i køen til grill buffet udleveringen sammen med Copenhagen, hvor vi fik fyldt vores tallerkner med delikate pølser/steaks og lækkert tilbehør. Grillen var placeret i haven, vi nød den gode mad under åben himmel, og der stod et køleskab, hvor alle bare kunne forsyne sig med såvel alkoholdigt, som alkoholfrit.

På mine ture værdsætter jeg normalvis den fremragende alkoholfrie tyske øl Clausthaler, der imidlertid desværre ikke var at få på hele turen :( Måtte istedet nøjes med den jævnt kedelige alkoholfrie øl Bittburger.

Copenhagen, og en belgisk bekendt af ham fra et internationalt forum underholdt under spisningen med mange gode anekdoter, og nyttig information. Efter spisningen var det tid at beslutte sig, jeg havde besluttet mig for en pige, jeg havde udset mig fra første færd, men bortset fra enkelte glimt af hende efter kl 18, så jeg ikke mere til hende - hun var ekstremt efterspurgt, og jeg var kommet for sent til mølle.

Ligedan med nr 2 i rækken, hvorfor fokus endte på en smuk, slank blond pige med hestehale, og den flotteste helrygs/hel-lårs tattovering jeg nogensinde havde set. Det var ren tattoo kunst, og jeg var solgt, hende måtte jeg opleve købesex med. Præsenterede mig, og hun sig, hun hed Isa, var tysker, 23 år gammel, og klar til at gå med mig afsides. Hun gik efter nøglen til en af havens små hytter, men var væk så længe at jeg næsten opgav håbet, men der var optaget i alle hytter. Imidlertid dukkede hun op, og vi gik til hytte nr 23 på vejen.

Kl var ca 18 45, jeg nød synet af hendes vidunderlige krop, som hun gengældte med et indforstået glimt i øjet, jeg fik sagt at blowjob skulle være med kondom, og håbede i mit stille sind på at Livitra ville virke, for kondomet tager unægteligt af for noget af den fulde nydelse. Hun smøg sig ned over mig, lod mig kysse hendes bryster, nulre dem med tungen, og gav plads til at mine hænder kunne kramme hende rundt på kroppen, måtte godt age hendes klit, men jeg måtte ikke indføre fingre.

Hun gik igang med at få min stang på højkant, hvilket den også kom, og herefter var det på med kondom. Hun leverede et gedigent godt stykke sexarbejder håndværk, metodisk og målrettet. Da den stod spurgte hun om hun skulle ride mig, ja tak lød svaret :) , og det var ren nydelse at sidde med hende ovenpå, være inde i hende, og nyde synet af hende nedefra og op. Efter en rum tid spurgte hun om jeg ville ride hende doggy, hvilket jeg mægtigt gerne ville, og vi skiftede begge stilling til en klassisk gang doggy, hvor jeg red hende i en stadig hurtigere kadance, men uden den følelse af varme fra hendes indre, og de safter der fremmer en udløsning.

Måtte opgive at komme inde i hende, og bad hende gøre mig færdig. Hun spurgte om jeg ville have et olie håndjob, hvilket jeg takkede ja til, hvorefter hun trak kondomet af, smurte min glans ind i olie, og gik igang med et kraftigt håndjob, der fik mig til at sprøjte i lårlange stråler. Hun tørrede mig grundigt af, tilfreds og meget udmattet lå jeg sammen med hende 5 minutters tid, hvor vi talte om vores grunde til at rejse for at gå på FKK bordeller i Tyskland. Som altid når man fortæller hvorfor, hvordan købesex foregår, og hvad det koster i Danmark, havde også hun stor forståelse for at vi rejser til Tyskland for at nyde hendes og hendes kollegers gode service til priser vi kan betale, og som er rimelige.

Der var vel gået ca 20 - 25 minutter, men som altid betyder det for mig ikke noget, hvis ikke jeg får punktligt 30 minutter, når jeg køber 30 standard minutter med standard ydelser på et FKK bordel, når bare det var en god købesex oplevelse, hvilket det var med Isa. Et besøg er en helhedsoplevelse fra ankomst til at vi forlader klubben igen, som jeg ser det.

Isa gik med mig til mit omklædningsskab, fik sine 50 euro, og jeg et kys på kinden. Isa er en populær pige, og med god grund, snart var hun igen optaget. Helt overordnet er det mit indtryk at omsætningshastigheden af købesexydelser på Golden Time, er noget højere end for gennemsnittet af tyske FKK klubber, og det ser ud til at noget flere piger end på mange andre klubber har nok/mange kunder på en vagt. Tilsyneladende er det meget profitabelt at arbejde som pige på GT, også for de mindre efterspurgte, end de piger der ligger i toppen, og som konstant har en ny gæst med ude i en af de små hytter.

Som endnu et eksempel på den perfekte service på Golden Time, gik der 2 rengøringsassistenter rundt mellem hytterne, og ordnede dem efter hvert besøg.

Nille havde sagt til mig at jeg skulle være hurtig, hvis jeg brændte varm på en, det var jeg ikke, men Nilles gode råd er hermed givet videre - smed mens jernet er varmt på GT, ellers risikerer i at miste chancen ;)

Godt det var en torsdag vi besøgte stedet, for Nille fortalte at fredag og lørdag er der endnu mere fyldt med mennesker. Klubben er meget veldrevet, en perfekt walkie talkie logistik mellem de forskellige servicefunktioner, optimerer den gode service fra parkering til baren. Konstant blev der svabet gulve i omklædningen, sprøjtet toiletrens i toiletterne, renset toiletter, fjernet og fyldt op med håndklæder.

Alt i alt et dedikeret personale der sørger for de bedst mulige rammer for pigerne og deres gæster. Stedet kan anbefales, men jeg selv vælger istedet nye steder til nye oplevelser. Smag og behag er forskellig, GT er strømlinet effektivitet, og ikke for dem der nyder helt så langsomt, som jeg gerne gør. Musikken var også generelt for høj til mig.

Det var tid at bryde op, Copenhagen og jeg fandt hinanden, men måtte vente på Nille der var i gang med sin sidste sceance. Da han dukkede op, klædte vi os på, og forlod GT kl ca 21, efter en vellykket dag med 9 timers gode oplevelser på Golden Time.

Vi kørte til IKEA Kaarst station, hvor vi satte Copenhagen af, og tog hjerteligt afsked, med ønsket om at vi ses igen på ny til nye fælles FKK oplevelser i Tyskland. Copenhagen havde andre planer for resten af hans tur, mens Nille og jeg fortsatte til vores hotel, hvor vi rundede vores værelser, før vi kørte de 200 meter til FKK Livingroom. Vi ankom kl ca 22, afleverede et rabatkort til entreen på 25 euro, som vi havde fået i receptionen på GT - de er søsterklubber.

Livingroom

http://www.fkk-livingroom.de/

Vi klædte om, låsesystemet er det samme som på Golden Time. Nille gav mig en rundvisning, i kælderen ligger omklædningen, en afdeling med sauna, dampbad og jacuzzi, mens baren med opholdssalon breder sig over hele førstesalen. Udenfor i haven er der en oppustelig pool og liggestole. Vi satte os til rette, med hver vores alkoholfrie øl, iagtog en klub, med meget få gæster, en del piger uden noget at lave. Ifølge Nille var det helt usædvanligt for en torsdag aften, men omkring kl 23 kom der dog nogle flere gæster.

Lidt forsinket fik vi pizza kl ca 23:30, hvortil køen var lang, men pizzaen var også god. Pigerne var tilsyneladende fra Balkan, og Afrika, få rigtig kønne, og ikke denne torsdag aften på niveau med toppigerne på GT. Jeg måtte meddele Nille at jeg var helt færdig og ikke kunne mere denne aften, men Nille havde kræfter til en sidste tur, og havde lokket 2 piger med i Jacuzzi, hvor han afsluttede med sex med den ene. Jeg sagde farvel til Nille, og vi aftalte nærmere for næste dag inden at jeg gik tilbage til hotellet, hvor jeg krøb under dynen, træt efter en lang dag rig på gode oplevelser.

Fredag den 30 juli

Næste morgen stod jeg op kl 06 30, købte morgenbordet for 8 euro, der udgjordes af en beskeden men god buffet. Kl 09 45 bankede Nille på, han var kommet tidligt hjem kl 01, og vi beluttede at checke ud kl 10. Det gjorde vi, drog til Köln midtby, Nille fik morgenmad hos Mcdonalds, jeg en kop kaffe med. Herefter besøgte vi kirkeskibet i Köln Domkirke, men der var ikke tid til at bestige tårnet, der ville have taget os en time til toppen, da vi havde 30 minutters parkering.

Vi kørte forbi kæmpe bordellet Pascha, og gik først rundt i genbo bordellet, Laufhaus Das Bordell, hvor alle etager var tomme for piger kl 11 formiddag. Jeg købte en entre til 5 euro til Pascha, mens Nille blev i bilen. Jeg beså alle etager, men kun på en etage sad 3 sorte piger, og på en anden etage sad en enkelt pige i gangen. Stedet er åben 24 timer i døgnet, men ret naturligt var de mest igang med rengøring og sengeskift rundt i gangene kl 11 om formiddagen. Pascha byder på flere temaetager, når der er gang i butikken aften og weekend - blandt andet et darkroom, hvor man kan ringe på, gå ind og få et blowjoob for 20 euro.

Dass Bordell

http://www.das-koelsche-bordell.de/

Pascha

http://www.pascha.de/koeln/index.htm

Jeg havde et indtryk af et tomt Pascha til min beretning, og vi drog ud af byen ad lange veje på landet, ned til Bernds Saunaclub hvor vi ankom i god tid kl 12 30, en halv time før de åbnede, men viste det sig i rette tid til at redde sig en parkeringsplads. Vi gik en tur på de stille villaveje i landsbyen hvor BS ligger omgivet af nabo huse. Kl 12 45 var der ikke flere parkeringspladser.

Bernds Saunaclub

http://www.bernds-sauna-club.de/

Kl 13 entrerede vi BS, blev hjerteligt modtaget, betalte, fik udleveret håndklæde, og skab, fandt et par tøfler, og blev vist rundt af en af stedets modne sexarbejdere. BS er et almindeligt parcelhus i 3 planer, kælder, stue og loft, samt en hyggelig have med grill, liggestole, og havemøbler. I stuen er der bar, spisestue, omklædning og et bollerum. i Kælderen er der en bar med gruppebollerum, den ene med en Jacuzzi, og der er også en sauna. 3 bollerum var ved at blive renoveret

Vi fandt sammen med italienske og belgiske gæster i haven, som særligt Nille kunne kommunikere med, mens jeg brugte eftermiddagen på at skrive videre på kladen til denne beretning. Da jeg sad indenfor og skrev blev jeg bedt om at gå udenfor, fair nok hvis det er politikken i en klub der virker meget familiær, og som har et stampublikum, der måske ikke bryder sig om tasteklaprende turister i dagligstuen.

Deres website er helt misvisende. Den bliver kun delvist opdateret, og stedet har idag næppe nogle af de piger sitet fremviser. Nille havde fortalt at han havde læst på International Sexguide at klubben idag er en meget lokal klub, med meget modne kvinder. Dog bliver klubben stærkt anbefalet af et ret internationalt publikum, der værdsætter nichen med modne kvinder, der yder god service, og præsterer et godt håndværk.

Således informeret på forhånd om tingenes rette tilstand, valgte vi alligevel at besøge BS, fordi stedet har et helt særligt navn som den ældste FKK klub i Tyskland. Klubben er kendt for at kvinderne yder en helt særlig god service, såsom CIM, fransk uden forspil i sofaerne rundt om i klubben, og i haven.

Der var sol og sommer party, rabat på entreen der normalt er 70 euro, vi gav 50 euro. Muligvis blev nogle yngre modeller væk, i forventning om at turister som os rykkede ind, nogle fortalte at på andre dage, med flere lokale stamkunder er der 15 - 20 lidt mere attraktive kvinder i huset.

Da vi kom var der en delikat frokostbuffet i spisestuen, og 2 lune retter, suppe og en velsmagende ret med kødboller i en krydret sovs.

Nille fandt sig en pæn slank russisk kvinde sidst i tyverne, fik forspils blow i kælder baren, før de fortrak for sig selv, da han kom tilbage var han meget tilfreds med oplevelsen. Sådan lod flere kunder sig iagtage på samme vis i barerne. I stuetagen kørte der pornofilm i baren.

Kl ca 18 var der grill barbecue i haven, hvor vi forsynede os med pølser, steaks og tilbehør - altsammen smagte virkelig godt. Alt mad leveres fra hotel Reuter.

Hotel Reuter

http://www.restaurant-reuter.de.vu/

The International Sex Guide http://www.internationalsexguide.info/

Bernds Saunaclub, er ikke en typisk tysk FKK klub. Flertallet af kvinderne er husmoderlige typer i sidst tredverne/først i fyrrerne, de bærer alle de spor af et moderskab , som tusinder af helt almindelige kvinder bærer rundt på, de var buttede og tynde - kort sagt rigtige kvinder i deres bedste alder, men samtidig helt modsat gængs opfattelse af modelsmukke unge sexarbejdere som vi ellers oplever det på de fleste FKK klubber.

Det er altsammen på den mest positive måde Bernds niche, stampublikummet bestod af ældre mænd, der for manges vedkommende var kommet der i flere år, ofte som stamgæster hos de samme kvinder i klubben. Det gav en indbyrdes relation imellem, dem som nok så unge modeller på Golden Time ikke kunne erstatte, og det var på sin vis en god oplevelse at få lejlighed til at rapportere om sådan et atypisk FKK bordel, der har overlevet på at være helt sin egen, mens alle de nye klubber skød op overalt i Tyskland. Selv kunne jeg ikke motiveres til en oplevelse med de piger, og droppede muligheden.

Kl ca 19 takkede vi farvel, og drog mod FKK Samya i Köln, hvor vi ankom kl ca 19 45. Vi betalte 50 euro i entre, fik udleveret badekåbe og et håndklæde, i omklædningsrummet fandt vi vores str badetøfler. Omklædningen er video overvåget, det er klart markeret, som en beskyttelse af vores værdier. Halvskabene er smalle, små, og ikke så rummelige, gangen er smal, og det er vanskeligt for flere personer at klæde om, have ærinde samtidig.

Samya

http://www.samya.de/index.php

Omklædningen ligger i kælderen, hvor der også findes et område med Bio Sauna, Finsk Sauna, og dampbad, der er åbne brusearealer, og et gulv med liggestole. Når man ligger der kan man iagtage en del piger der bader der efter hver sceance, hvilket bestemt er god markedsføring, og giver en lyst til en tur selv sammen med skønhederne, der blotter sig i alt deres glatbarberede pragt under bruserne.

Fra entreen/receptionen går trappen fra stuen til første salen, hvor der er gange med bollerum, og toiletter, herfra går trappen til anden salen, hvor der er en stor sportsbar forsynet med 7 mindre fladskærme, og 1 stor fladskærm, men den var ikke i brug denne aften, bortset fra enkelte piger og deres kunder der fortrak hertil indimellem for at komme lidt på afstand af støjniveauet i stueetagen. Hele tredjesalen består af bollerum.

En lang gang går fra receptionen til et kæmpe rum i hele stueetagens bredde. Her er der en lang bar, hvor en disc jockey og en bartender sørger for god service, og musikalsk underholdning. Omkring baren er der sofa arrangementer, og et trin ned er der en lærreds overdækket lukket kølig bag terrasse, hvor der er en kæmpe dobbelseng, samt sofaøer placeret omkring en storskærm, hvor der konstant vistes sport.

Bagest i barlokalet var der opstillet en righoldig varm buffet, med kylling, andre kødstykker, ris, diverse tilbehør. Dog sprang Nille og jeg over da vi lige havde spist godt hos Bernds Saunaclub, men til gengæld sprang vi vellystent til fryseren med den, fandt vi ud af særdeles velsmagende italienske is ad libitum, vi nåede at tage for os 2 gange under opholdet:-) Isen var nok et sommerindslag, men er den på menuen, en dag hvor I selv måtte besøge Samya, må i endelig ikke gå glip af den.

Hele Samya er holdt i en flot tyrkisk/orientalsk stil, og har en tyrkisk ejer

Efter rundturen i etablisementet og den gode is, var det tid til at opleve stedet, og suge til sig af indtryk. For mænd der som jeg er til de mørklødede mellemøstlige skønheder, som vi aldrig ellers kan komme i nærkontak med, er Samya lige drømme etablisementet at besøge. Pigerne er næppe af mellemøstlig oprindelse, snarere er de fra Balkan/Rumænien/nogle fra Tyrkiet, men de havde lige løden og teinten :)

Kendetegnende for det samlede pigeteam var at der var få blonde hvide piger, langt de fleste var disse sorthårede unge skøn møer. I modsætning til de fleste andre FKK klubber, hvor der er lidt forskelligt at vælge imellem i form og figur, der virkede pigerne på Samya, om de var blonde eller mørke, til at være nøje udvalgt efter en bestemt figur - næsten alle var middel til høj, havde en smal figur, med lange ben, og den her super sexede smalle bagdel der kendetegner petite typen.

I min verden var udvalget af piger udtryk for ren perfektion. Men trods figur ligheden, havde alle pigerne deres personlige fortrin, og charme, sådan at det ingenlunde var let at vælge, for der var altid en lige så smuk eller smukkere igen, så jeg blev helt rundforvirret oven i hovedet, og havde svært ved at vælge.

På et tidspunkt iagtog jeg et eksempel på at den kvindelige receptionist var vågen på video overvågningen. Et stort brød stod midt i lokalet og talte i mobiltelefon, pludseligt kom hun gående med raske skridt op af gangen, tog et fast greb i armen på manden og førte ham ud af lokalet som en uartig skoledreng, han fik lov at tale færdig i udgangsdøren. Meget betryggende i disse mobilfoto tider, at iagtage en effektiv brug af alt dette overvågningsisenkram, der på alle måder er i gæsternes interesse på et bordel.

Et andet særkende for Samya er at der er en halvscene bag baren og 3 stripstænger placeret i højde med baren. Her dansede med korte mellemrum fra 2 - 5 af pigerne den vildeste lapdance til synlig begejstring for ikke kun de mandlige gæster, men også deres kolleger på gulvet. Den i forvejen gode stemning, og det høje humør fik en tand ekstra hver gang de gav et show.

Lap dancen fik hele armen, pigerne trådte fra halvscenen op på inderbadisken, og derfra op på publikums kanten, hvor mange sad og fulgte alle detaljer på nærmeste hold. De gik ned i akrobatiske stillinger hvor de blottede deres glatbarberede underregion/og baller, som alle tæt på, kunne studere på nærmeste hold nedefra og direkte op - et syn for guder var det:-).

En særlig version var arabisk mavedans i en udvidet afklædt version, som vi med garanti aldrig kommer til at opleve på den lokale etniske restaurant, en meget smuk version var det for hver af pigerne der udførte dansen.

Her fik jeg syn for at Nille er en rigtig partyløve, han slog takten med hånden og fødderne, der stod fornemt til pigernes præstation, smilede over hele femøren, en rigtig scorekaj var han i det hjørne, og jeg har ham mistænkt for at han vil kunne lære en et og andet på den konto – nå, men heldigvis beroede dine chancer alene på dine medbragte kolde kontanter, så her kunne selv jeg for enkelt gangs skyld være med.

Kl 20 35 havde jeg indtaget min Livitra 10 mg, og kl 23 havde pillen kunnet virke i ca 1,5 time. Jeg tog et bad, for at blive klar til en sceance. Fra første færd havde jeg en mørklødet petite skønhed med et smukt sort langt glat hår, og de mest bedårende øjne i kikkerten. Hende hilste jeg nu på, og forespurgte på muligheden for en sceance sammen med hende ovenpå, hvilket heldigvis var en mulighed.

Vi gik hånd i hånd ovenpå, hvor vi udvalgte os det flotteste bollerum, med spejle fra gulv til loft, væggene rundt, og i loftet. Det var vildt imponerende at se hinanden i aktion i alle de spejle undervejs. Væggene var beklædt med stilfulde matgrønne stribede tapeter på væggene.

Samira hed hun, fra Tyrkiet og var 25 år gammel. Hun var ekstremt vild i sengen, og tog føringen fra første færd. Straks kastede hun sig over mig, dybt tungekyssende, hvorefter hun lagde sig med enden i vejret med direkte udsigt til, såvel hendes smalle glatbarberede skede, som hendes smukkeste stramme stjerne.

Hun havde nok regnet med at jeg ville slikke hende, hvilket jeg aldrig gør, som jeg heller ikke modtager fransk uden. I dette øjeblik spurgte jeg til muligheden for analsex, men desværre var svaret nej.

Det ødelagde imidlertid på ingen måde fornøjelsen, og jeg nåede lige at bede om at få kondom på til blowjobbet. Endelig, kunne jeg alligevel det jeg skulle resten af vejen, nok også takket være Livitra, men afgort mest takket være Samira.

Nok var det skuespil hele vejen, men hele hendes pornoagtige engagement virkede sgu ;)

Hun gjorde alt for at jeg kunne komme til med mine hænder på hele hendes krop, hun med sine på min, jeg spurgte om jeg måtte køre fingeren helt ind i hende hvortil, hun svarede at jeg måtte røre hende hvor jeg ville på hele hendes krop. Fingerkneppede hende mens hun tungekyssede mig, og fik min stang på højkant med hånden, men desværre brugte jeg fingeren lidt for heftigt, og hun bad mig stoppe, hvilket jeg gjorde øjeblikkeligt.

Heldigvis fortsatte hun som om intet var hændt, så forhåbentlig tog hun det ikke så ilde op. Hun var iøvrigt godt fugtig, men det skyldes formentlig en diskret anvendelse af glidecreme, som jeg ikke havde bemærket.

Hun fik kondomet på min stive stang, og gav mig det heftigste porno blow, kombineret med slik og sug af mine boller, helt i tråd med hendes hele aktive engagement i sceancen. Det var aldeles pragtfuldt!

Nu satte hun sig ovenpå min stive stang, og red mig dybt i en accellererende intensitet. Samtidig kiggede hun mig dybt i øjnene med sine nærmest hypnotiserende blå øjne. I rette tid beordrede hun mig nærmest til at tage hende i doggystyle, hvilket jeg gjorde med den mest udsøgte fornøjelse.

Kan ikke mindes at jeg tidligere har slidt i et så rasende tempo, dybt ind og udtrængende under samleje, men endelig udeblev effekten ikke, jeg kom med et brag i kondomet, og vi væltede udmattede om på sengen i en dyb omfavnelse.

Hun aftog kondomet, tørrede mig af, fuld service til det sidste. Vi sluttede af med 5 minutters smalltalk, hun stillede nysgerrigt spørgsmål til hvor jeg kom fra, og hvorfor. Hun fik den sædvanlige historie om den utålelige måde købesex afvikles på på danske bordeller, og de ekstreme priser vi flygter til Tyskland fra. Med nærmest vantro lyttede hun til hvad prisen er for købesex i Danmark, og forstod udmærket vores forkærlighed for at besøge tyske FKK bordeller.

Overraskende havde hele sceancen ikke varet mere end 20 - 25 minutter, men jeg manglede på ingen måde de sidste minutter, var mere end mættet og meget meget tilfreds med en top top service af Samira, der ikke kun er utrolig smuk, men også leverer, noget af den mest fuldendte sex der kan opnåes på 20 - 30 minutter, godt nok skuespil og fake støn, men altsammen til ug ;)

Vi fulgtes ad til mit omklædningsskab i kælderen, hvor jeg betalte 50 euro, plus 5 i lidt tips, hvilket ved nærmere eftertanke var en smule fedtet, men drikkepenge er ikke vanlig i branchen, og tyske mænd billiger ikke vi turisters, efter deres mening dårlige vane med at give pigerne drikkepenge.

De er nok lidt godt vant de tyskere, og skulle lære at forstå lidt bedre hvor priviligerede de er, med alle deres vidunderlige FKK bordeller.

Samira kyssede mig farvel på kinden, og da jeg ikke umiddelbart kyssede hende på kinden, sørgede hun for at vende kinden til så jeg fik det gjort. Hun er en fantastisk sexarbejder, og jeg kan leve længe på den gode oplevelse hun gav mig.

Herefter var det tid igen at nyde lapdancen, alle de nøgne piger med eller uden trusser omkring hovedbaren. Alle kolde drikkevarer, alkoholfrit, som øl med alkohol forsynede man sig blot med fra et par store køleskabe. Kaffe/te fik man serveret i baren, et udmærket arrangement, sådan at der ikke var kø i baren, og den mest kunne fungere som scene for lapdance.

Musikken var høj, og der var meget tilrøget i det store område, derfor fortrak jeg lejlighedsvist til kælderen, hvor jeg slappede af i liggestolene mellem de forskellige saunaer, og de åbne brusenicher. Nød det når der kom og gik spitternøgne smukke unge kvinder ind og ud fra bruserne, efter hver sceance de havde haft med en gæst.

Oppe i baren gjorde særligt en nøgen petite lapdancer indtryk, flotte tatoveringer, modelsmukt ansigt, håret sat op i en hestehale. Hun havde underholdt flere gange, virkelig sexet, og det solgte tydeligvis godt, da hun ofte var ovenpå med en gæst. Jeg tog et bad, for om muligt at kunne opleve også hende, men da jeg kom op, var hun optaget. Nåede lige at nyde et dansenummer med hende igen, hvorefter hun forståeligt nok sluttede som sexarbejder for denne aften.

Får I chancen en dag, så prøv hende. Nille der som altid er vaks og opvakt, nåede en tur sammen med hende først på aftenen, og var ganske godt tilfreds, efter hvad han fortalte mig.

Kl ca 02 afleverede vi nøglerne, brød op og drog til vort hotel, efter et på alle måder succesfuldt besøg på Samya - Samya skriver under deres navn:

Sex und erotik in perfektion

Det kan stedet med fuldt ret underskrive sig med.

Vi ankom hotellet, fik parkeret og chekket ind.

Hotel Cologne City

http://www.colognecityhotel.de/

Lørdag den 31 juli

Kl 02 45 lå jeg under dynen på Hotel Cologne City. Vågnede for tidligt, ikke helt frisk, men stod op kl 08 30 i forventning om at kunne spise morgenmad frem til kl 10, men den var slut kl 09. Ventede på at Nille stod op, og blev klar. Da han var klar gik vi på hotellets trådløse net, fik mig chekket ind via webchekin til afgangen næste dag hjem med German Wings, vi chekkede ud kl 12.

Afsted gik det herfra ad de tyske motorveje mod Villa Vertigo i Grefrath. Hensysnsfuldt havde Nille tidligt spurgt mig om jeg havde noget imod at han kørte stærkt på strækningerne med fri hastighed, for han kan veldig godt lide at køre stærkt i bil, når han må :) Det havde jeg slet ikke noget imod, for som jeg sagde, jeg vil heller køre 180 i timen med en ædru cahuffør, end 80 i timen sammen med en der ikke er ædru.

Således befriet for sin dårlige samvittighed, trykkede Nille på sine strækninger på speederen op til de 160 - 170 km i timen, men havde egentlig regnet med at han ville køre stærkere - måske det skyldtes at vi kørte i en mindre Ford.

Kl ca 13 30 ankom vi Villa Vertigo, jeg med en betænkelig hovedpine, desværre.

Villa Vertigo

http://villavertigo.de/index.php?id=256

Huset ligger majestætisk, omgivet af høje træer, og en smuk plads til parkering midt i alt det grønne. Vi fik parkeret, ringet på den sædvanlige elektroniske jernport, der synes at være standard hos flere FKK bordeller i NRW. Der blev åbnet. Samme slags port havde de både på Golden Time og hos Livingroom.

Vi blev hjerteligt modtaget af den sødeste, meget kønne unge kvindelige receptionist, der kendte Nille fra hans adskillige tidligere i besøg i denne skønne villa. Hun var sekunderet af en meget muskuløs vagt, han runderede jævnligt, og gav indtryk af stor tryghed i Villa Vertigo.

Vi brugte denne rabatkupon, som vi havde printet fra nettet:

Rabatkupon

http://www.qype.co.uk/place/1404653-FKK ... ath/offers

Copenhagen havde fundet den under sin research - tak for det. Den giver rabat 10 euro på entreen, og en fri kropsmassage af 25 minutter hos klubbens almindelige kropsmassør. Rabatkuponen gælder stadig december ud. Vi benyttede dog ikke tilbudet om kropsmassage, og jeg gav min tur til Nille, da jeg ikke havde lyst til den form for massage. Han fik imidlertid så travlt med alt den købesex i timevis med alle de skønheder han nåede at være samnmen med, at han ikke fik tid til at benytte tilbudet.

Når han ikke lige havde sex, var han istedet på dansegulvet med skønhederne, efter hvad han fortalte mig efterfølgende, han er god til at danse.

Vi fik udleveret en flot rød morgenkåbe, med klubbens navnetræk, fandt min str sandaler. Omklædnigsfaciliteterne var lækre, halvskabene mere rummelige end på Samya, og der var mere gulvplads. Omklædt var vi klar til at entrere klubben, startende med det vigtigste. Morgenmad kl 14, nøj hvor var jeg sulten.

Der var morgenmad fra kl 13 - 17, en stor velassorteret brunchbuffet, inclusiv æg og bacon. Vi gik i krig, eller rettere jeg gjorde, idet Nille tog mere moderat for sig. Drikkevarerne hentede vi i baren, og jeg fik drukket en del juice til. Vi forsynede os fra buffeten med udsigt til alle de skønne unge piger der allerede var i klubben, plus at vi nød udsigten over den store have.

I haven er der en swimmingpool, omkranset af liggestole og store hævede madrasser. På plænen står der adskillige overdækkede himmelsenge, hvor til man kan trække med sin udkårne skønhed, foruden at der er bollerum både på førstesalen og i kælderniveaue.

Sluttede den sene morgenmad med et par kopper kaffe. Nille havde allerede fundet sammen med, sad og charmede sig ind på denne litauiske fotomodel, der motiveret af finanskrisen har fundet vej til Villaen. Hun var populær, godt hjulpet af mageløse billeder i villaens blog på nettet, der kastede en god omsætning af sig.

Maija

http://saunaclub.com/saunaclub-vertigo- ... der-villa/

Min hovedpine var ikke forsvundet, gik mig en tur rundt i huset. Hovedafdelingen består af en stor bar, omkranset af et stort dansegulv med en stripstang. Langs væggene og rundt i et hjørnet var der behagelige natklub sofaarrangementer og borde.

I et anneks til hovedbygningen var der en bar mere, sofaer og borde langs kanten til en stor terrasse ned til haven. Her var der sauna, frisør og beautysalon. Lokale frisører og kosmetologer kommer i huset, men kun på udvalgte tider, og der var ikke åben denne dag, hvor vi var der.

Der var kun 3 toiletter i hovedbygningen, der ikke rakte til behovet. Efterfølgende fortalte Nille mig at der er flere toiletter i saunaafdelingen i annekset, men at mange ikke ved det, det er der behov for at få skiltet bedre med.

Villa Vertigo emmer af klasse, stilen er gennemført fornemt, æstetikken i særklasse. Selv pigerne tager sig mindre bordel sexede ud, klædt som de er flest i relativt tækkelige bikinier. Personligt foretrækker jeg det mere vulgært nøgne look, når jeg går på FKK bordel, men pigeteamet i Villaen var bestemt tiltrækkende, kun lidt for tækkelige, efter min smag ;)

Jeg er vild med, som på FKK Artemis i Berlin og FKK Palace i Frankfurt mfl, at færdes iblandt et større harem på 50 + splitternøgne ungpige skønheder - det er et rent drømmeland, som jeg nyder stort som et afbræk fra hverdagens trivialitet. Oplevelsen af dem, og den offentlige sex der foregår, gør at jeg kan betragte et besøg som succesfuldt, selv når mine egne sceancer ikke ender optimalt vellykket.

Efter at jeg således havde gjort mig bekendt med lokaliteterne, lagde jeg mig ved poolen for at pleje min hovedpine, i håbet om at den ville fortage sig, men det gjorde den ikke, tværtimod. Et par gange flyttede jeg plads generet af røg fra nye gæster og piger. Der var meget tilrøget i hovedbaren, men mindre i annekset, dog kunne man ikke helt slippe for røg, da der blev røget alle vegne.

Ved 18 tiden blev aftenbuffeten opsat, og der dannede sig straks en lang kø, den fulgte jeg fra mit leje ved poolen, kunne også godt vente efter den sene brunch. Ved 20 tiden var der ikke det store run på buffeten, jeg havde genvundet appetitten, og gik lystigt igang med at spise godt igen.

Der var pasta i forskellige udgaver, ris og kartofler som tilbehør til en sublimt velsmagende kødret i karry, en lige så delikat ret med kongerejer i en fiskesovs, samt salat/grønt til.

Helt overordnet synes det tilfældet, at det er en del af det luksuriøse koncept, at den ene lækre buffet, afløses af den anden, alt efter tidspunktet på døgnet. I min karakterbog scorer det højt :)

Efter at have spist mig mæt lagde jeg mig igen ved poolen for at pleje min hovedpine. Der var nu kommet godt gang i festen, discjockeyen, havde varmet op siden ved 17 tiden.

Temaet var party med dans, det stod piger og drenge frit om de ville være helt påklædt. Jeg vovede mig op i hovedbaren, hvor der var gang i dansen, flere flirtede og drak champagne. Imidlertid dunkede musikken lige ind i hovedet på mig , så det føltes som hamrende kirkeklokker inde i hjernen. Fortrak skyndsomst til mit sygeleje ved poolen igen, men nåede at iagtage hvordan flere af pigerne havde skiftet til balkjoler, stram top og nedringede/korte nederdele.

En meget anderledes oplevelse i kontrast til Samya, som jeg nok havde nydt mere, hvis jeg havde været helt frisk, hvilket jeg desværre ikke var. Nille fortalte mig i bilen på vej hjem til hotellet at festen havde udviklet sig til at pigerne havde danset nøgne på bordene, mere løssluppent, mindre stilfuldt som timerne skred frem, men åbenbart også mere underholdende end først på aftenen.

Jeg havde udset mig en slank, sorthåret, mørklødet skønhed i en smuk stram blå kjole, men det var udelukket at bede om en sceance, sådan som jeg havde det, desværre :( . Jeg oplevede ikke købesex hos Villa Vertigo.

Kl 23 30 fandt jeg Nille, og vi tog en snak om hvor dårligt jeg havde det, blev enige om at jeg skulle lægge mig ud i bilen. Jeg klædte om, vi aftalte med receptionen at jeg kunne komme tilbage, men det gjorde jeg ikke. Lagde mig på bagsædet, blundede og ventede på Nille, der kom ved 02 30 tiden, klar til at forlade villaen, efter et for ham fantastisk besøg.

Jeg selv har gode indtryk af Villa Vertigo med fra mit besøg, trods min hovedpine, og vil klart anbefale at I selv oplever denne stilfulde villa, der skiller sig ud blandt FKK bordeller ved sin gennemført klassiske stil og elegance.

I min optik har Villa Vertigo, den flotteste, mest stilrene, indbydende, og tiltalende hjemmeside, for et tysk FKK bordel, jeg til dato har studeret. Særligt deres blog er på et niveau, som man forbinder med alt anden virksomhed, end et bordel, og udgør endnu et eksempel på hvor langt tyskerne er nået i en udvikling, hvor store dele af branchen anerkendes og respekteres på lige fod med alle andre mere mainstream brancher.

Faktisk havde Villa Vertigo hos mig, absolut topprioritet hjemmefra. Havde læst gode anmeldelser forinden, og jeg var ikke kun gået efter stedets egen markedsføring. En anke viste sig at holde stik, musikken er alt alt for høj, og samtale sine steder, bortset fra annekset en vanskelig øvelse. Dog kunne Nille fortælle mig at dette er et særligt weekend fænomen, hvor hverdagene er mere stilfærdige, end i weekenden.

Stedet gjorde et imponerende indtryk, men Samya endte med at indtage førstepladsen hos mig, over de FKK klubber jeg besøgte. Ok musikken var også høj, og røgen hang tæt i baren på Samya, men jeg tålte bedre musikken, og nød underholdningen mere end jeg ville have gjort det på Villa Vertigo, hvis jeg havde været mere frisk. Måske jeg lagde grunden til min hovedpine på Samya, kom for sent hjem , og sov for lidt - det er muligt, men jeg nåede at have det sjovt inden at efterveerne slog igennem næste dag på Villa Vertigo.

Søndag den 1 august

Efter små 20 minutters kørsel ankom vi vores hotel - ISA Sportshotel, hvor jeg fandt mig godt tilrette under dynen kl ca 03 30. Vågnede for tidligt ved 08 30 tiden, ikke helt, men næsten frisk.

Hotellet er åben for en del trafikstøj, særligt når man sover for åbent vindue. Nille der har prøvet det så ofte, sov med ørepropper, hvilket han anbefalede mig til en anden gang.

Efter et forfriskende bad erlagde jeg 8 euro for morgenbuffeten, indtog den frem til den lukkede kl 10.

Nille havde sagt at jeg bare skulle vække ham, hvis jeg stod tidligt op, men vi havde god tid til både at nå turens sidste bordel besøg, samt vores fly hjem. Jeg bestilte derfor 1 time i hotellets internetcafe, der ligger i en 24 timer åben spillecafe i kælderen.

Havde betalt 3 euro for netadgangen, men tiden blev pænt afkortet, ide Nille var stået op, havde været rundt og lede efter mig, og fandt mig til sidst i kælderen. Han var tændt, den mand kan når som helst, hvor som helst, tror jeg næsten ;)

Vi fik chekket ud, og kl ca 11 30, begav vi os på vej til at besøge luksusbordellet:

Traum Paradise

http://www.traum-paradies.de/

Undervejs bestilte Nille tid hos, den viste det sig absolut smukkeste glædespige, på dagholdet åbningstid kl 12, denne søndag. Vi endte i en kø på motorvejen, men Nille fandt en afkørsel, videre ad mindre veje ved hjælp af GPS'en, og kl 12 15 ankom vi 15 minutter forsinket - dette havde Nille varskoet mutter om fra bilen, og det var helt i sin orden.

Nille havde gjort et grundigt forarbejde på nettet før besøget, hvilket jeg ikke havde gjort, andet end, at jeg havde studeret sitet, og forstået at stedet er luksuriøst, efter tyske forhold, blandt de dyrere.

Stedet fungerer som et dansk bordel, på den måde jeg ellers ikke bryder mig om. Blot er stedet meget større, mere luksuriøst, og har langt flere piger på vagt af gangen, end tilfældet er på danske bordeller.

Men alt andet lige, det var sidste chance på turen, og så ville jeg også kunne tale med efterfølgende om , sådan som et sådant bordel fungerer i Tyskland.

Inden at I læser videre, vil jeg gerne gøre opmærksom på at I kommmer til at læse om min til dato mest forfærdelige købesex oplevelse. Bemærk venligst, at beretningen på ingen måde er en kritik af Traum Paradise.

Beretningen skal ejheller opfattes som at jeg har fortrudt besøget - fiasko udgør også en ny erfaring, som sådan vælger jeg at vægte oplevelsen. Det viste sig blot at jeg ikke kunne håndtere, måden det foregår på på TP, jeg derfor selvforskyldt fik en købesex sceance, der ikke kun for mig oplevedes som et nederlag, formentlig oplevede også Samira hele forløbet som mildest talt ikke vellykket, men årsagen her til lå ikke hos hende.

Ankommet ringede vi på døren, blev modtaget af en blond, venlig, ret kompetent mutter i en hvid kjole. Nille førte ordet, og sørgede for at jeg kunne følge med. Det foregår på nøjagtig samme vis som på et dansk bordel, det er den samme gemmeleg for at gæsterne ikke må se hinanden, den samme slusen gæsterne ind og ud af døren, som jeg i den grad har en aversion imod.

Startede med et ærinde på toilettet, hvortil jeg blev ført til og fra. Nille nåede lige at hjælpe med at oversætte Mutters engelske forklaring til mig. Herefter gik han afsides med sin bestilte sceance, jeg sad tilbage i et kæmpe paladsagtigt soveværelse med dobbelseng og bruseniche.

Nille havde sagt at jeg skulle notere navnene, for at kunne huske dem, men det forstod jeg ikke helt, for jeg havde ikke blok og pen med mig. Det viste sig efterfølgende at begge dele lå fremme, men lige meget, for jeg havde aldrig evnet at notere noget navn i det tempo som den efterfølgende procedure blev afviklet i.

Jeg havde taget min Livitra 10 mg 1 time forinden, og hele turen ønsket mig analsex med en skønhed. I håbet om at pillen kunne sikre dette, havde jeg mentalt låst mig fast på denne, ydelse, hvilket viste sig som endnu en af mine egne fejltagelser i forbindelse med dette besøg.

Det var nu tid til pigeparaden, for åben dør trak 6 - 7 piger forbi og stillede sig på række ude i gangen fra karmen og bagud, som jeg ikke kunne se. En efter en styrede de ret mod mig , med hævet hånd til et håndtryk, der efterfulgtes af deres navn, hvorefter de øjeblikkeligt drejede om på hælen og gik direkte ud af døren igen.

Det tog vel 2 sekunder for hver, det var som at spole en film hurtigt, uden at nå at opfatte billederne, der rasede forbi dit synsfelt. Dog opfattede jeg at det var et udvalg af, nok pæne, men samtidig helt almindelige kvinder, ca mindst i midttyverne +. Navnene flød sammen, og jeg erindrede ikke nogen af dem :(

Mutter kom ind, spurgte hvem jeg foretrak, jeg spurgte til hvem der modtog analsex. Det var der en af dem der gjorde, polske Samira viste det sig - ok Samira tak sagde jeg. Mutter lukkede døren, jeg afførte mig mine klæder og ind kom Samira - åh nej tænkte jeg, nu kunne jeg virkelig se hvem jeg havde valgt.

Vi ordnede betalingen, 80 euro for 30 standard minutter med standard ydelser + 50 euro for analsex, ialt 130 euro.

Hun afførte sig sin kjole, stod foran mig nøgen, fremstod som en høj slank, langhåret kvinde med mellemblondt hår, men med alle de præg du kan forvente hos en husmor, i ca midttredverne. Hvilket der absolut intet galt er i, men som sexarbejder profil betragtet, lå hun så langt fra mit ungpige model edial, at jeg under andre omstændigheder, såsom på et FKK bordel, aldrig nogensinde ville have valgt hende.

Nu satte jeg virkelig min lid til Livitra, men forgæves viste det sig. Hun anviste mig badet, sørgede for et håndklæde. Færdigt med badet forsøgte vi os, hun kyssede mig, bød sig berøringsvilligt til, og jeg kælede for hendes krop, kyssede hendes bryster, men ikke så meget andet.

Fik bedt om blowjob med kondom, hun fik mig tilstrækkelig på højkant til at der kunne komme kondom på, hvorefter hun en rum tid ihærdigt arbejdede på sagen helt uden resultat. Jeg bad hende gøre mig færdig med hånden, hun foreslog med olie, hvilket ejheller havde nogen effekt.

Til sidst gjorde jeg mig selv færdig med en gedigen spiller, og kom til sidst, hun tørrede grundigt efter.

Jeg sluttede af med et bad, hun ventede på at jeg kom i tøjet og fulgte mig til dørs. Hvis hun følte ubehag ved hele forløbet, er det forståeligt, men fejlen lå ene og alene hos mig selv. Jeg var den forkerte kunde der havde truffet den forkerte beslutning at besøge det forkerte bordel, hvilket hverken hun eller bordellet skal lastes for.

Blev anvist en sofa ude af syne for andre, hvor Samira kom med en kop kaffe, som jeg nød, mens jeg ventede på at Nille blev færdig hos hans skønhed. Sad og tænkte på hvor svært jeg har ved helt, at fravælge begge piger, når de præsenterer sig på samme vis på et dansk bordel, de få gange jeg har besøgt et vanligt bordel hjemme.

Det har hændt at jeg er gået igen, når misforholdet mellem markedsføring og virkelighed, når pigerne stod i døren, har været for tyk, men jeg har mere end en gang valgt en pige, for ikke at afvise begge, hvilket der aldrig er kommet noget godt ud af.

Må hellere holde mig til FKK, der tager jeg selv kontakten efter moden, og ofte længerevarende overvejelse, sommetider efter for langvarig overvejelse :)

Tilfældet er formentlig også at TP har et overvejende stampublikum, der aldrig oplever den parade, jeg valgte pige ud fra. De har vel enten udvalgt en pige på nettet, bestilt tid som Nille gjorde, eller vælger en pige de er bekendt med fra før. Når der til lægges at mange af gæsterne er velhavende der kommer hyppigt, som bruger mange penge under deres besøg, ja så er TP formentlig perfekt for mange af de gæster, der tilhører dette segment.

Slutteligen, må det også formodes at de luksuspiger stedet er kendt for, dem oplever man nok flere af,fredag og lørdag aften, end når man som vi tropper op når stedet åbner en søndag kl 12.

Trives man med måden det foregår på et dansk bordel, og har man lyst til at prøve det på samme måde på et tysk bordel, der er meget mere luksuriøst, meget større end et dansk bordel, hvor du kan vælge mellem langt flere piger på samme vagt, end du kan i Danmark, ja så skulle du bestemt tage og besøge TP - prisen er trods de efter tyske forhold højere priser, stadig den halve af prisen på købesex i Danmark, og så er der ingen entre som der er på et FKK bordel.

Nille, kom op til mig, efter han var færdig, jeg drak den sidste kaffetår, vi var klar til at gå. Inden at vi forlod TP fik jeg set Nilles valg af pige - hun var en blond ungpige skønhed helt efter min præference, se det billede af hende, som han har lagt ind i sin egen beretning.

Vi forlod TP, satte kursen mod lufthavnen i Köln, som vi ankom kl ca 13, fik afleveret bilen, klar til at entrere German Wings fly planmæssig afgang kl 14 05, ankomst København kl 16 50.

Imidlertid var flyet stærkt forsinket, grundet en syge-akut mellemlanding i Bukarest. Vi fordrev ventetiden i gaten. Endelig kl ca 15 lettede vi, kl ca 17 30 landede vi i København.

Germanwings

https://www.germanwings.com/en/index.shtml

Niller, og jeg var enige om at vi havde fungeret rigtig godt sammen på turen, trods at vi næsten ikke kendte hinanden. Vi evaluerer på de forskelle der er på os, og tager højde for dem til næste tur, som vi begge er tændt på at gennemføre, om muligt i løbet af efteråret.

Tydeligst, formåede jeg ikke nær så godt som Nille, at holde til at gå sent i seng, stå op for at tage direkte til det næste FKK bordel. Jeg vågner for tidligt, og kan ikke bare sove de timer længere som jeg går senere i seng end vanligt.

Jeg er heller ikke god til at besøge et FKK bordel lige når det åbner, for at blive der hele dagen. Foretrækker ved 16 tiden til ca midnat +, under dynen senest kl 02.

Vi taler derfor om en storby tur, hvor vi kan bo centralt, benytte offentlig transport, sådan at vi ikke er afhængige af at vi hver gang skal komme og gå på samme tid. Så kan jeg også gå tidligere til køjs, spise morgenbuffet, og gøre Nille selskab når han langt senere finder vej til Mcdonalds, hvis han da ikke starter dagen med frokostbuffeten på et eller andet FKK bordel :)

De der har lyst og mulighed skal være hjerteligt velkomne til at drage med os på vores næste FKK eventyr i Tyskland.

Turens udgifter

1654 kr tur retur med lavpris fly.

631 kr for leje af bil og benzin

1714 kr for købesex

850 kr for 3 overnatninger

119 kr for 2 x morgenbuffet på Isa Sportshotel/var incl på Cologne City Hotel

1602 kr i entre til FKK bordeller. 3 entre med rabat + 2 til normal pris.

200 kr ca til det løse på hele turen

6770 kr ialt

Et beløb væsentligt lavere end jeg havde regnet med. Overskuddet kan næsten betale for den næste tur :)

Det hjalp også at Nille har guldkort til Hertz biludlejning, han derfor skaffede os billejen til halv pris.

Hotellerne var også billige 2 x 37 euro + 1 x 40 euro. Stort set alle måltider nød vi på de forskellige FKK bordeller, som inkluderet i entreen.

Jeg betalte 10 euro for ret til 20 kg bagage udover 8 kg håndbagage med German Wings, men Nille fik mig overtalt til at nøjes med håndbagagen, og det nøjedes jeg fint med. Med Air Berlin får du som standard ret til 20 kg bagage foruden håndbagagen.

En nøje planlagt ny tur til efteråret kan gøres endnu billigere, målt på de faste udgifter. Ud og hjemrejse dato, valg af fly, tog, delebil, hotel, kan gøre hele forskellen. Nille og jeg ser frem til at gå igang med den planlægning, vi skal foretage før næste tur?

Da det blå sygesikringsbevis ikke dækker hjemtransport, hvis det værste skulle ske, havde jeg købt 1 års rejseforsikring hos :

Europæiske

http://www.europaeiske.dk/Decider

Den kostede 199 kr. Deres hjemmeside er en af de mest overskuelige, og brugervenlige sites jeg har set til dato - let at bestille og let at betale.

Fortsættes, da indlægget er for langt

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...