Default User

Rigtig Thai Massage

8 indlæg i denne tråd

En del Thai klinikker giver en ringe massage og er mere interesseret i at tjene penge på extra ydelser. Med andre ord, en del Thai massageklinikker er slet skjulte bordeller. Det er næppe nogen hemmelighed, og også fint nok for mig; sex med en lækker Thai pige er ikke at foragte.

Imidlertid hænder det at jeg trænger til en rigtig god massage hvor selve massagen er det vigtigste og extraydelserne sekundære.

Den bedste Thai massage får jeg hos de modne kvinder på "Surin" klinikken i Smallegade. De damer kan virkelig massere. Efter en time i hænderne på en kyndig massøse er de ømme og spændte muskler atter gode og brugbare, og man går derfra med et smil på læben. Og er man endelig til mere er der måske nok mulighed for en svensk for at få afslappet anacondaen, men som sagt, i Surin er massagen i højsædet.

Kan anbefales! :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvis det er i Århus gives den bedste massage hos http://aegte-thaimassage.dk/ bagefter vil det gøre godt med en tur på Sønderport, et nystartet sted med velkendte piger som giver blid massage og fuld pakke til rimelig pris.

Ved aegte-thaimassage.dk var der ingen bad (eneste minus) specielt da der bruges noget duftende olier. På Sønderport er der gode bade muligheder. Knap 3 timer i Århus inkl. kørsel mellem stederne for 1100,- så er man klar til at holde weekend ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu