Hop til indhold
olemadsen

Brunettebaben fra Amager

Recommended Posts

Jeg var en kølig december eftermiddag på besøg hos brunettebaben. :D

http://profil.voksenlisten.dk/brunettebabe

Lad mig allerførst konstatere, at Maria er smuk, meget smuk. Billederne er fuldstændig ægte og meget retvisende, alder og andre data er også ægte. Maria er også en enestående elskerinde, det er sjældent at man får så udsøgt en behandling den første gang man besøger en pige.

Sexen bliver mellem os, men der var rigeligt af den, og Maria er mega fræk, det allersværeste den dag var at sige farvel.

Jeg er i den grad misundelig på alle jer der er bosiddende i København og omegn, på den anden side var jeg nok gået personlig konkurs hvis jeg ikke havde 250 km og en dyr bro imellem os.

Stedet på Amager, var en meget hyggelig lille 1 værelses.

Prisen 2000 for 1 time i himlen. :shock:

Skal jeg give karakter til Maria bliver det et klokkeklart 11 tal for udseendet, og et ligeså klart 11 tal for præstationen, på en 13 skala, eneste grund til ikke at give 13 er at jeg håber den karakter kommer næste gang jeg skal besøge Maria, for besøges igen er 100% sikkert, glæder mig allerede.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Sikke en anbefaling - det borger godt nok for kvaliteten at du gerne kører 250 km + omkostninger hertil, for at gentage oplevelsen.

Nu er jeg jo ikke selv til de i branchen mere modne kvinder, men jeg synes at det er kanon, at du fremhæver en kvinde på 38 år, der arbejder for sig selv, og ikke på en af de højt profilerede klinikker - ikke af den grund et ondt ord om klinikkerne, tværtimod, men de både profilerer sig selv, og bliver profileret i en grad så de er meget mere synlige end en annonce som denne på Voksenlisten.dk

Men ja prisen på 2000 kr for 1 time, og så privat i 1 1værelses, hvor man skulle tro at udgiftniveauet åbenbart modsat klinik, kunne muliggøre et mere moderat leje. Ok hende om det, valget er vores i sidste ende, og en anbefaling som denne kan nok være med til at understøtte hendes brand-værdi.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja her får du en kvinde der ikke findes mange af der er smukkere og med en voksen kvindes erfaringer, og hun er fræk.

Jeg indrømmer jeg er til voksne piger / damer.

Rejse du burde prøve Maria og du vil blive konverteret fra de meget unge piger :P

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Ole Madsen

Jeg tog hjertens gerne oplevelsen, hvis jeg nu kunne score omkring hendes alder eller melem 40 og 45 år, hvis hun er meget attraktiv, og jeg vel at mærke ikke skulle betale for oplevelsen.

Det skal jeg imidlertid - betale :|

Det gør det til et spørgsmål om at prioritere, derfor forbliver mit valg de unge piger, der er og bliver min primære fokus for købesex.

Og som en del bekendt, får både priser og måden det foregår på bordel i Danmark, mig til at rejse til Tyskland, for at bruge mit relativt begrænsede økonomiske råderum til købesex her i stedet.

Derfor er det også så velkomment med disse anmeldelser af privat pige oplevelser, som alternativ til klinik, sådan at vi kan få syn for hvilke alternativer der er til et helt traditionelt klinik eller escort besøg.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Øv Knaldehund, hvad mener du med det du skriver her i denne tråd??

Jeg havde lige et håb om at Brunettebaben var tilbage, slem skuffelse.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ok Knaldehund

Kan se du referer til den u seriøse, og hans indlæg er åbenbart slettet igen, nok derfor jeg spørger dumt. :oops:

Del dette indlæg


Link til indlæg

tråden er over 1½ år gammelt og pigen har slettet annoncen for længst - enten referer med nyt link eller luk tråden tak.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu

×