Hop til indhold
CJ69

FKK Artemis december 2017

Recommended Posts

Så har jeg været på tour igen i Tyskland – denne gang besøgte jeg følgende:
-    FKK Artemis, Berlin
-    FKK Atmos, Hamburg
-    Dolce Vita, Wagenfeld
-    Love Toxic, Enger
Jeg har valgt at lave 4 tråde – en for hvert sted, så det er lettere at finde relevant info i søgefunktionen senere. 

FKK Artemis

Besøgte stedet mellem jul og nytår – ikke det bedste tidspunkt da mange piger er hjemme på ferie. Alligevel var der den god del piger. Nogle var 9 eller 8 mens resten var 6-7. Der var ingen under 6. Der var ca. 40 piger. Taget tidspunktet i betragtning var jeg positivt overrasket.

Entre: 80 euro – lidt dyrt, særligt når man skal betale ekstra for f.eks. tyrkisk bad og andre wellness ydelser, som normalt er inkluderet i entreen. Pigerne koster 60 euro for 30 min. og 120 euro for en time for blow og sex med gummi – alt yderligere koster ekstra. Se nedenfor herom.

Hjemmeside: https://fkk-artemis.de giver lidt info om klubben samt adresse, priser mv. Intet særligt.

Prise for værelse med pigerne: 60 euro for 30 min. eller 120 euro for 60 min. Superfransk tilbydes af de fleste piger ganske åbenlyst – en pige suttede endda pik uden gummi i offentligt skue i porno kino i kælderen. Så den nye lov har ikke har den stor betydning her. Dog koster superfransk nu 40-50 euro ekstra. Derudover har mange piger nu opfundet diverse andre ekstra ydelser: afslut på bryster koster alt fra 0 til 50 euro. Samme for afslutning på andre steder på kroppen. Tungekys, anal og alt det sædvanlige er stadig 50-100 euro ekstra. Alt i alt har priserne fået et nøk opad, og med entre fordelt ud på måske 4 værelser (dvs. 20 euro pr. værelse) samt grundlæggende standardydelser med superfransk, så ender man med at betale ca. 120 euro pr. tur. Det vil sige 900 kr. Til sammenligning kan man i DK få samme ydelse for 700-900 kr. evt. med gratis afslutning på kroppen. Drikker man lidt alkohol eller vil have massage eller betalings-ydelser i wellness, så bliver det dyrere. Så min pointe: Priserne er ved at være for høje til at det økonomisk giver mening at tage af sted. Det er stadig dejligt at sidde i en sofa og betage 80-100 nøgne piger (som er er på en normal lørdag der ikke er mellem jul og nytår). Så hvis man tager af sted så gør man det for oplevelsen og ikke fordi priserne er lavere end i DK, for det er de ikke mere.

Sammenlignet med mit sommerbesøg til FKK Sharks mv. i Frankfurt så må jeg sige, at Frankfurt er bedre. Den hårde konkurrence fra de mange klubber giver bedre, bedre klubber uden ekstra betaling for wellness og både flere og pænere piger med bedre service på værelset.

Husk: Aftal ALT med pigerne inden du går på værelse. Hvilke ydelser du vil have, hvor lang tid og hvad prisen er. Ellers er der ”pludseligt” noget som koster ekstra – der er efter den nye lov åbenbart lidt variation i pigernes ydelse og priser hvor det før var mere standardiseret. Så sørg for fuld klarhed inden du går på værelse.

Serviceniveau med pigerne: Taget i betragtning af, at der ikke var mange mænd, så var servicen faktisk rimeligt dårlig. De 30 minutter er indtil man har afsluttet, og det sørgede alle pigerne for skete før tid. Sammenlignet med mit sidste besøg som var på et langt mere travlt tidspunkt, så var servicen bare alt for ringe – den var kun marginalt over det man oplever på flat rate stederne: Lidt blæs (få minutter), 1.2 positioner, afslut, aftørring og ud igen. Ikke noget med en snak før (ud over ekstra salg selvom alt var aftalt på forhånd), ingen snak efter, ingen tid til en cigaret, service var maskinagtig og forhastet. Syntes man får bedre service for 800 kr. her hjemme. 

Stedet: Ikke noget nyt her. Samme layout som før er beskrevet og kan ses på hjemmesiden. Lidt på den negative side, så vil jeg nævne, at baren i kælderen var lukket delvist i løbet af aftenen ligesom TV’et dernede var slukket hele aftenen. Lad os håbe dette kun var denne aften, da det ellers er afslapningshjørnet, hvor man kunne se sport og få et hvil.

Maden: En varm ret, flutes samt pålæg. Maden er flyttet ned i enden af lokalet, hvor det før var op langs den ene sidevæg. Det betyder, at udvalget af faldet kraftigt – ingen desserter, ingen drikkevarer såsom juice mv. og meget lidt pålæg. Alt i alt er udvalget nok tæt på halveret i forhold til tidligere. Maden er nu væsentligt ringere end hvad man får i Frankfurt området, og er faktisk på niveau med en god flat rate. Men da prisen er så meget højere her, så er det ikke acceptabelt.

Kommer jeg tilbage: Ja på et tidspunkt, når jeg trænger til en oplevelse. Men der går nok lang tid (lad os sige mindst et år). Servicen er nedadgående, priserne nu samme eller dyrere end i DK og med rejsetid osv. er det ikke turen til Berlin værd mere. Så hellere tage 3 gange på en god flatrate eller bruge lidt ekstra på at tage til Frankfurt.
 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja det lyder til at der ikke er nogen grund til at besøge Artemis mere, sådan som det et blevet til tillæg på tillæg for såkaldte ekstraydelser.

Det er ubegribeligt at Artemis har formået at forblive den eneste FKK klub i Berlin, om så de skulle have nok så gode forbindelser de rigtige steder?

Med forbehold for at det nok er 2 - 3 år siden jeg var i Leipzig, så kan jeg kun anbefale at tage toget til Leipzig, og eller Dresden for at besøge lokale klubber.

Det var godt, og til fornuftige priser da jeg besøgte:

FKK Leipzig

https://www.fkk24.de/fkk-leipzig

Og

Saunawelt Römer

http://saunawelt-roemer.de/

Se ellers hvilke andre klubber der i omårdet:

FKK24.de

https://www.fkk24.de/

Leipzig og Dresden er også 2 dejlige byer at have som base på en tur.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg synes det lyder som om den lovændring der skete sidste år har forringet tingene en del (fra et kundesynspunkt) i Tyskland. Man kan jo frygt at det også gælder i Dresden og Leipzig.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...