Hop til indhold
Rejsenetværk

Wien, Hofburg og Funpalast

Recommended Posts

Bemærk

Godt initiativ med Hedomax.net, og godt at se, så hurtigt det går med at oprette indhold i foraerne.

Havde selv droslet ned på det tidligere Hedomax.com, hvorfor er bekendt af de gamle.

Hedomax.net er en lejlighed til selvreflektion og en ny begyndelse for alle, en fokus på det helt centrale, beretninger, forespørgsler om købesex og svar på samme.

Tænkte at beretninger om Tysklands/udlands/klub ture har en længerevarende aktualitet, og informations værdi, end en del enkelt sceance beretninger med individuelle piger på nogle hjemlige bordeller?

Derfor vælger jeg at genoprette min seneste beretning her, fra min seneste FKK rejse – tidligere oprettet på Hedomax.com

Håber desuden at nicket ”Nille”, fra det tidligere Hedomax.com finder vej herind, og vil berige os med nye beretninger fra en hans altid ret nylige ture til FKK paradiset:-)

Han er nok den største ekspert/kapacitet indenfor FKK genren, vi har i et dansksproget forum om købesex.

Rejsenetværk

Jeg er ikke sikker på at kronologien er 100 % korrekt i denne beretning, men indholdet er retvisende for vores oplevelser under vores ferie i Wien. Jeg har ikke taget nok noter under hele turen til at understøtte hukommelsen, mens jeg skrev beretningen.

Det med rødt drejere sig om købesex, mens det med sort handler om alt det andet vi oplevede på turen.

I dagene tirsdag den 16 august til mandag den 22 august, var Anonym og jeg på en kombineret kultur og købesex rejse til Wien.

Jeg vil i modsætning til sædvane, ikke gå i dybden med kultur delen, mm udover købesex beretningen, men blot ret overfladisk fortælle herom, samt linke til yderligere information.

Havde til turen udarbejdet en diger mappe med ca 100 A5 blade i plastlommer, med oversigt over seværdigheder, cafe konditori, restauranter, koncerter, og bordeller.

Mappen indeholdt en dag til dag plan for turen, som vi dog ikke fulgte slavisk. For hver dag havde vi en komplet rejseplan med den offentlige trafik, samt et google kortudsnit af endestation, i forhold til destination.

Studietur

til

Wien

16 august - 22 august

2011

Infosites

Austrian Airlines

http://www.austrian.com/

Hotel König von Ungarn

http://www.kvu.at

Wiener Linien

http://www.wienerlinien.at

Wochen Karte 14 euro = 104 KR

Vi foretrak dette tilbud, fremfor:

Wien Info

http://www.wien.info/

En Vienna Card 18,50 euro = 138 kr, fri offentlig transport i 72 timer, og diverse rabatter.

Særligt på grund af dette meget gode tilbud fra Austrian Airlines, der betød gode entre besparelser.

World's most valuable boarding card

http://www.austrian.com/

Nightexpress to the Dreamgirls

http://www.nightexpress-to-the-dreamgirls.com/

Vi fløj med Austrian Airlines fra København til Wien afgang kl 10 10, ankomst kl 11 55.

Austrian Airlines

http://www.austrian.com/

Tur retur 828 kr

Købt 9/5 2011

I Wien Lufthavn måtte vi vente 1 time på bagagen, der var blevet fejlhåndteret, hvorefter vi for 35 euro = 261 kr tog en taxi ind til vores hotel.

Flughafen Wien

http://www.viennaairport.at/

Er man 2 er det konkurrencedygtig med den offentlige transport, fra lufthavnen, og så bliver man kørt lige til døren, hvilket er en fordel, når man som vi havde en del bagage.

Vi boede på det 4 stjernede hotel:

Hotel König von Ungarn

http://www.kvu.at/

Lige i centrum bagved domkirken. Det er Wiens ældste hotel, og jeg kan på det varmeste anbefale hotellet til andre.

Vi havde hvert vores meget rummelige enkeltværelse til 140 euro pr nat = 1042 kr, inclusiv morgenmad. Mit værelse havde et seperat rum til garderoben, et flot bad/toilet med nød telefon.

Rengøringen var helt i top, morgenmaden i restauranten, ikke prangende, men velassorteret og af bedste kvalitet. Omelet, kogte æg, æg og bacon blev lavet på bestilling fra kortet, og betjeningen førsteklasses, venlig og behagelig. Kaffe og te serveres også på bestilling.

Der er morgenmad fra kl 06 30 – kl 11 30, og chekout kl senest 12 00 på afrejsedagen.

Alt personale virkede til at befinde sig rigtigt godt, på dette mindre, gamle og meget stilfulde hotel. Hotel baren var hyggeligt indrettet, med kig op gennem et stort blyindfattet vindue i loftet. Baren blev betjent af restauranten ved behov, så sig til i receptionen, hvis der ikke lige er en bartender.

Om natten er hotellet aflåst, og man ringer på, så bliver man lukket ind af natportieren.

Første dag stod på:

Hofburg

http://www.hofburg-wien.at/

Silberkammer

Die Kaiserappartements

Sisi Museum

Vi drak kaffe og spiste kage i cafeen på Hofburg.

Om aftenen spiste vi pizza på denne meget charmerende italienske restaurant:

Da Capo Ristorante

http://www.dacapo.co.at/

Herefter drog vi mod:

Palais Auersperg

http://www.auersperg.com/

Til koncert med:

Wiener Residenzorchester

http://www.viennaclassic.com/

Vi havde vip pladser til 57 euro pr billet = 425 kr. Da vi ankom, var pladsen fyldt med busser der afleverede turister til koncerten, der afholdes hver aften kl 20 15.

Vi oplevede et arrangement der tydeligvis, var målrettet et turist publikum, og ikke et kræsent lokalt publikum. Det var en dejlig koncert, musikken blev habilt fremført, men orkestret virkede ikke særligt dedikeret, og bar præg af koncertens meget rutinemæssige karakter – passion fornemmede vi ikke.

Men kommercielt sikkert en meget stor succes, særligt hvis man kan fylde salen hver aften med nye turister:-)

Efter koncerten gik vi rundt i Gürtel kvarteret en times tid, der skulle være lidt deres Istedgade, men vi havde ikke rigtigt researchet efter det, så vi spildte tiden, og tog til sidst hjem på hotellet til en god nats søvn.

Dag 2

Vi spiste morgenmad ved 8 tiden, og drog afsted til dagens program:

Kunsthistorisches Museum

http://www.khm.at/

Technisches Museum Wien

http://www.tmw.at

Schloss Schönbrunn

http://www.schoenbrunn.at/

Alle 3 nogle storslåede museer, som vi dog ikke gik i dybden med, men bare nød at blive imponeret af. I det hele taget må jeg erkende at vi nåede meget, men ikke særligt grundigt, som mange passionerede turister, ellers.

Ca ved 17 tiden gik det mod den første FKK klub på turen:

Donau Dream

http://www.dd-clubsauna.at/

Den er beliggende på en ø i Donau floden, og vi fik brugt 1 god times tid ekstra på at finde derud, da der var skinnearbejde på store dele af ruten, men vi fandt det.

Kl ca 18 ankom vi Ubahn stationen, skiftede til bus, så langt vi kunne komme, og brugte kortet til at gå det sidste stykke.

Vi betalte 70 euro i receptionen i entre = 521 kr, fik 2 håndklæder, og vores nøgle til omklædningsskabet, der også var til små bokse i gangen til ens penge.

Vi startede med et forfriskende bad.

Stedet er lille, har nok ca 5 bollerum, en meget lille pornobigraf, en stor opholdstue, bad/sauna og en have med en swimmingpopl. I internationale fora går det for at være et sted mest for de lokale.

Der var vel ca 7- 9 piger mens vi opholdt os i klubben. Alle på nær en flot slank sorhåret pige på 30 år Anastasia, var piger i ret god stand, nærmest nogle kone typer, og langt under vanlig FKK standard.

De var alle ekstremt pågående/overstadige, men vi var også kun meget få gæster, slet ikke nok til at give en forretning.

Det der imidlertid slog hovedet på sømmet var en meddelelse i baren om at der ikke var mad til gæsterne i perioden mellem den 5 og den 28 august, hvilket på forespørgsel blev os oplyst, skyldtes at restauranten der normalt leverer holdt ferielukket.

Vi var ret utilfredse med at vi ikke fik den information i receptionen, men blev et stykke tid, fik kaffe og sodavand.

Dog var der noget pålæg fra frokost tid i en kølemontre.

Kl ca 21, forlod vi skuffede klubben, fandt hjem til hotellet, fandt en god indisk restaurant, hvor vi spiste, og sluttede af på:

First American Bar

http://www.firstamericanbar.at/

Det er en rigtig hyggelig cocktail bar, hvis koncept er at der skal være noget mørkt, så det er svært at læse cocktailkortet, der har 300 cocktails at vælge imellem. Der er 9 gode alkoholfrie coctails, som jeg satte stor pris på, for jeg holdt mig alkoholfri indtil lørdagen, hvor bordelbesøgene var overstået.

Vi besøgte denne bar flere gange på turen. Herefter var det ret i køjen.

Dag 3.

Efter morgenmaden tog vi ud og så det imponerende slot:

Belvedere

http://www.belvedere.at/

Det gik der nogle timer med, hvorefter turen gik tilbage til centrum, for at spise kage og drikke kakao på denne udsøgte Wiener cafe:

Cafe Gerstner

http://www.gerstner.at/

Efterfølgende slappede vi af på hotellet til midt på eftermiddagen, hvorefter turen gik mod:

Funpalast

http://www.fun-palast.at/

Kl ca 18 ankom vi, blev modtaget i receptionen, oplyste vores skonummer, fik udleveret morgenkåbe og håndklæde, skoene stod i omklædningsskabet. Vi betalte 80 euro i entre = 596 kr.

Vi entrererede omklædningen, fik et bad, fandt vores værdiboks til tegnebogen. Her var der hylder med håndklæder til fri afbenyttelse.

Vi gik en tur rundt, skabte os det første overblik. Der var poker hver time, en bar til salg af alkoholdige drikke, en til udlevering af alkolhol frie drikke på entreen.

Det var tid at spise, få noget cola til, og vi forsynede os fra den velsmagende buffet, hvor der var en krydret kødret med kartofler, og et fiske fad med tomatsovs og pasta til.

Vi fandt ud i haven, nød det gode vejr, og noget godt at drikke. Jeg tog klubben nærmere i øjesyn, den er stor. Det er en kæmpe hal, hvor der i midten er bygget en højt beliggende swimmingpool, og herfra går en trappe op til et udsøgt område, med lædersofaer, et spisebords arrangement, og nogle store senge, hvorover hænger nogle harems forhæng.

I gulvniveau er der et stort sauna og bruseområde bag swimmingpoolen. Forest i lokalet står en del fritstående hvide sofaarrangementer, hvor pigerne slænger sig, og hænger ud.

Det helle er bygget op med strandsand, som et stort indendørs strandmiljø.

Kl ca 19 30 tog jeg 30 mg Levitra, og ville vente 1 time til de havde gjort sin virkning. Der var vel ca 15 – 20 unge piger, flertallet ret flotte. De var for det meste klædt i bikini, men nogle var topløse. Der var mens vi var der klart færre mænd end piger denne torsdag aften, hvilket tydeligvis gjorde pigerne anspændte.

Pigerne var flest meget opsøgende, mere end vanligt på FKK, hvor det er kotyme at mændene tager initiativet. Det var for meget, men det er også et problem, at de er for mange piger til for lille en omsætning fra for få mænd.

Jeg havde set mig lun på en mørklødet høj pige, smuk som en catwalk model. Hun bar et hvidt blonde sæt, med pynte ærmer, meget elegant var hun, men da jeg endelig var klar, sad hun og spiste.

Var i 7 sind, skulle jeg vente, men det var svært for jeg havde også kig på en fantastisk flot amazone kvinde, og endte med at vælge hende.

Hun var en høj slank kvinde, lange ben, en smal bagdel, og nogle store tunge, men faste bryster. Hun havde et langt blondt hår, samlet i en hestehale, og det smukkeste ansigt, med nogle nærmest hypnotiserende blå øjne.

Havde lagt mærke til at hun havde mere at lave end fletallet af piger, så jeg småtte smede lidt hurtigt. Her var Anonym virkelig en ven. Han havde været sammen med en pige, og havde et ikke lyst til en omgang mere.

Han var lige blevet nr 2 i poker, havde vundet 15 minutter til en værdi af 30 euro – det koster 10 euro at spille. De 15 minutter gav han mig:-)

Jeg kontaktede hende, og hun havde heldigvis tid. Hun hedder Victoria, er 26 år, og fra Bulgarien. Hun er smilende og super sød. Viste hende pooker bonen, men ville købe de sidste 15 minutter for 30 euro – prisen for 30 standard minutter med standard ydelser er 60 euro på Funpalast = 447 kr, jeg kom således af med 224 kr.

Hun spurgte om jeg ville med op i haremsområdet, det ville jeg gerne, men der var optaget. Vi fandt et af stedets ca 25 standard bollerum, klar var vi.

Spurgte hende om fransk var med eller uden kondom, hvortil hun svarede at det var op til mig, og da jeg bad om fransk med kondom, lyste hun op i et smil, og sagde det var godt – fornemmede klart at det gav mig en goodwil i hendes øjne.

Vi gik i gang, og hun lagde sig tæt ind til mig, kiggede mig i øjnene, smilede og agede mig, jeg gjorde det samme, krammede hende, nussede hende bag øret, slikkede og befølte hendes tunge bryster der føltes helt naturlige.

Hendes hånd havde fået mig stiv, og hun fik gummi på, hun gik igang med et rutineret blowjob, måtte stoppe hende, hvis ikke jeg skulle komme for tidligt.

Nu red jeg hende hurtigt, både i missionær, og bagfra – kom i en skøn udløsning. Til min forbløffelse var der kun gået ca 10 minutter, og hun så helt forviret ud, som hvad nu.

Hun lagde sig tæt til mig, kiggede på mig, som der var skam tid endnu, hun havde absolut ikke travlt med at få mig ud af rummet igen.

Jeg spurgte så om jeg kunne få en udløsning mere, men nej der skulle jeg betale igen – ok, sådan var det. På mit initiativ sluttede vi her, og jeg fik hende betalt 30 euro.

Skidt med at det var hurtigt overstået, for godt var det!

Droppede tanken om en tur mere, og stillede mig tilfreds med denne ene gode oplevelse på Funpalast.

Fik mig et bad, på med slåbrocken, cruisede lidt rundt, blandt andet til den store biograf, hvor der desværre kørte fodbold i stedet for pornofilm, den tid vi var der.

Drak et par forfriskninger, sludret med Anomym om hver vores oplevelser, og ved 23 tiden bad vi om en taxi, blev kørt til hotellet for ca 20 euro = 149 kr.

Taxi chauffører får 30 minutter med en af pigerne for entreen på 80 euro – god ordning for begge parter nok:-)

Alt i alt var Funplast en positiv oplevelse, en stille torsdag, men jeg håber at pigerne har flere kunder, ellers, for hvis ikke står det lidt skidt til – de håbede på en bedre forretning fredag, hvor der skulle være stort party.

Vi sluttede af på America First bar, fandt under dynen, efter endnu en vellykket dag i Wien.

Dag 4

Efter morgenmaden besluttede vi os for at bese:

Stephansdom

http://www.stephansdom.at/

Det var ikke meget der kunne ses gratis, der kunne købes billet til dele af kirken, eller en samlet entrebillet – vi gjorde det sidste. Håber at menigheden dog kan gå gratis i kirke, men bidrager gerne som turist til den bekostelige vedligeholdelse.

Vi var blandt mere i katakomberne, ret makabert, og tog den til fods hele vejen op i sydtårnet for at nyde udsigten. Deroppe var der en kiosk, den katolske kirke er temmelig kommerciel, men nød udsigten over byen, men desværre er der ikke en platform, og vi måtte nøjes med at kigge ud af vinduer.

Nordtårnet havde en platform, med en elevator til, men den en lavere beliggende end sydtårnet.

Efter Domkirken gik vi til:

Hotel Sacher

http://www.sacher.com/

Hvor vi ville have været på konditori, men der var en lang kø, hvorfor vi tog en cocktail og kaffe i den fantastiske Blue Bar – studer sitet, og nyd dette vidunderlige hotel.

Herefter tog vi ud til:

Heeresgeschichtliches Museum

http://www.hgm.or.at/

Det er stort, og nærmest ubeskrivelig, men skal bare opleves. Bare bygningen i sig selv, er lige så flot som de egentlige slotte og Kunsthistorisk Museum, vi beså. Efter nogle timer tog vi på hotellet, hvilede en stund, før turen gik mod vores tredje og sidste FKK besøg på:

Goldentime

http://www.goldentime.at/

Kl ca 19, ankom vi Goldentime, blev modtaget af en smilende kvindelig receptionist, og en venlig bomstærk udseende security mand. Betalte 80 euro i entre, oplyste vores skonr, fik udleveret slå brock, skoene stod i skabet, og nøglen virkede til værdiboksen – der var også hylder med nye håndklæder til fri afbenyttelse.

Vi fik os et bad, klædt os i slåbrock, og entrerede klubben. Vi gik os en runde, klubben er meget flot indrettet, med en stor pornobiograf, et mindre rum med stor fladskæm til tv, stoler og spiseborde, hvor folk kan spise og se fjernsyn.

Der er også en pult med fri internet til piger og gæster i entre gangen. Ellers så fylder en scene med stripstang midterrummet, langs langsiden er baren, og for enden af denne buffeten, alkoholfrie drikkevarer, kaffe/te, og maden er med i entreen, men ikke alkholholdige drikke.

Rundt midter scenen, langs væggene, er placeret sofaarrangementer, og udenfor er en have med sauna, swimmingpool, borde og liggestole.

Klubben var fyldt med de smukkeste unge, helt nøgne kvinder, og der var pænt med gæster også, men viste det sig, knap nok til alle de piger. Det var et flot flot syn, at se pigerne slænge sig, med enden i vejret, sidde nøgne, rundt, hvor end man rettede blikket – at foretage sine valg var svært med dette team.

Anonym og jeg lagde ud med at spise, fra buffeten, jeg startede med en lækker suppe, herefter fisk fra fad med kartofler, spiste også kalvkød i en god sovs med kartofler, og sluttede af med en youghurt fromage. Der var også fyldte frugtfade, alt i alt et glimrende traktement.

Tog nu mine 130 mg Levitra, børstede tænder, og satte mig til at udvælge piger, mens jeg afventede virkning. Havde udset mig, den nok smukkeste pige, jeg endnu havde set på en FKK klub. Hun var ikke catwalk høj, men havde en gudesmuk petite figur, hvor ben, bagdel, bryster, ansigt og den hele krop gik op i en perfekt højere enhed, og hun vidste det:-)

Hun havde et smalt smukt ansigt, en sensuel mund og sensuelle øjne, skuldelangt glat sort hår, en mørklødet hud.

Hun smilede køligt, bevidst om sin værdi, med en professionel distance, men samtidig også kommercielt imødekommende. Hun havde mere at lave end de øvrige piger, men ikke mere end, at også hun havde sine lidt længere ophold i sofaen, der var for mange piger, og for lidt afsætning.

Fuldt bevidst om at et valg af hende kunne blive en meget lidt nærværende oplevelse, måtte jeg bare have oplevelsen med denne pige, krop til krop, uanset udfaldet ellers. Præsenterede mig, spurgte til om vi kunne gå afsides. Det kunne vi.

Nelly hedder hun, er 21 år gammel, og fra Bulgarien. Spurgte til Analsex, hvilket ikke var muligt, om fransk var med eller uden kondom, det var op til mig. Valgte fransk med kondom, som altid, og vi gik igang, hun holdt en kølig atitude, men bød sig til, og lod mig berøre hende, kysse på kind, og kramme lidt, inden hun trak lidt tilbage, og gik igang med hånden, herefter på med kondomet, til et rutine blowjob, der havde sin virkning.

Først tog vi missionæren, skiftede til at jeg tog hende bagrfra, men jeg kunnde ikke komme, og øgede intensiteten mere og mere uden virkning, pludseligt sagde hun av, jeg havde stødt for hårdt til, men jeg kunne bare fortsætte, men det lykkedes ikke. Trak mig ud og bad hende gøre mig færdig med hånden, hvilket hun gjorde, og smed en våd serivet og et par stykker køkkenrulle ned til mig, slut var det efter ca 10 minutter, men jeg fik den kropslige ungpige nærkontakt oplevelse, der var målet for mig.

Fik betalt, og Nelly gjorde sig klar til næste omgang, jeg fik et tiltrængt bad.

Fandt Anonym, vi fik os en tår koldt, og en god snak, vi nød begge at befinde os midt i dette harem af unge smukke kvinder.

Jeg tog en rundtur igen, under hele opholdet bemærkede jeg, hvordan nogle piger hensad fuldstændigt passive, uden at få kunder, andre/en del var ekstraordinært opsøgende, og i det hele taget var humøret hos dem ikke det bedste, sådan som det opleves mere med den nye strøm af piger fra Rumænien og Bugarien, i hele FKK og flatrate branchen – der var vel næsten kun piger fra de lande, både på Funpalast og Goldentime.

I Biografen blev jeg overrumplet af en storsmilende flot pige, der ikke virkede påtaget glad, men bare i godt humør. Hun satte sig på mine knæ, armen om mig, præsenterede sig, og spurgte lidt til mig, og hvor jeg kom fra.

Hun var høj, almindelig slank, ikke en model som Nelly, men en flot kvinde, med håret strøget tilbage i en knold i nakken, hun hed Andrea, var 26 år, og kom fra Moldova.

Jeg valgt en tur med hende, spurgte til analsex, hvilket kostede 120 euro oven i de normale 60 euro = 1341 kr for 30 minutter. Nej tak, så hellere bestille escort i Danmark i en time.

Valgte 30 minutter, fransk med kondom. Først spurgte hun om jeg ville have en gang massage, mod sædvane takkede jeg ja, lagde mig på maven, og hun gik behageligt i gang i den blide afdeling.

Efter 5 minutter gik vi igang, hun var bestemt berøringsvenlig, jeg måtte gerne tage hende mellem benene, men ikke stikke fingre ind, vi lå der krammede og nussede, til hun fik liv nok i lillemand til et blow med kondom, men stiv nok, ja det kunne jeg ikke blive, og jeg bad hende gøre mig færdig med hånden, hun hev gummiet af, smurte min stang ind i olie og gik igang. Intet hjalp det, prøve lidt hårdt ved egen hånd, men accepterede så blot, at jeg ikke kom.

Efter 15 – 20 minutter sagde jeg at vi stopper her, at sådan går det bare sommetider, hun var enig. Fik betalt hende 60 euro.

Gav 5 euro i tips til hende der gjorde rent, de gør altid sådan et godt job i klubberne. Fik mig et bad, fandt Anonym, til en afsluttende sludder og en koldt tår, han havde nøjedes med en tur, og havde ikke lyst til flere.

Ca ved 24 tiden forlod vi klubben, blev hjerteligt hilst farvel i recpetinen, og vi fandt Ubahn hjem. Vi sluttede af på Amarican First bar, fandt herefter under dynen på hotellet.

Bemærkning

Taxichaufføren hjem fra Funpalast foralte at de er meget strikse i receptionen på Goldentime, hvis de har indtryk af at gæster er alkohol påvirkede, selv det mindste når de kommer, og de bliver afvist. Der stoppes også efter hans udsagn hurtigt for serveringen, hvis du får et glas for meget i klubben.

Der er et Casino lige ved siden af Goldentime, så husk dit pas, hvis du har lyst til at spille.

Dag 5

Vi sov lidt længe, det var nu slut med at gå på bordel, og vi skulle have en hyggelig dag med det hele.

Vi beså den helt enestående:

Österreichische Nationalbibliothek

http://www.onb.ac.at/

Prunksaal

Vi var målløse af synet fra gulvet i Prunksaal, se denne hvis I kommer til Wien.

Herefter fik vi endelig besøgt Cafe Sacher, fik vores Sachertorte og kaffe til. Gå ikke glip af at sidde i den cafe.

Vi tog tilbage til hotellet, bevilgede hinanden nogle timers afslapning, og tog kl 17 ud for at spise. Fandt en russisk restaurant, der havde valgt at holde lukket til kl 18, stod der på en håndskreven seddel i vinduet, det var anden gang vi til kom til den restaurant med uforrettet sag, en aften havde de lukket kl 21, en time for tidligt.

I stedet fandt vi denne restaurant der havde specialiseret sig i Gullasch:

Gulasch Museum

http://www.gulasch.at/

Vi fik os hver en velsmagende gullasch, hvorefter vi i god tid begav os til koncert. Vi mødte flere steder udenfor de største seværdigheder sælgere i historiske kostumer, der solgte billetter til klassiske koncerter. En sådan havde vi mødt ved Hofburg, og han fik os gjort interesseret i:

Wiener Mozart Konzerter

http://www.mozart.co.at/

Vi valgte de bedste pladser til 79 euro = 589 kr, til koncerten lørdag aften kl 20 15 i:

Musikverein

http://www.musikverein.at/

Guldsalen, det er der de sender nytårskoncerten fra hvert år. Ankommet i god tid nød vi kaffen, jeg en isdessert med på:

Café Schwarzenberg

http://www.cafe-schwarzenberg.at

Da det var tid indtog vi i spændt forventning vores pladser i den smukke koncertsal. Vi fik os en stor oplevelse, hvor orkestret spillede fantastisk, operasangerne sang fremragende, og en dirigent, der ikke blot havde orkestret i sin hule hånd – han kunne vende taktstokken mod publikum, og få hele salen til klappe melodien i takt.

Dog, kunne det måske høres at det ikke var et fuldt symforniorkester, men oplevelsen var klasser bedre end tirsdagens koncert i Palais Auersperg.

Efter koncerten fik vi os et godt glas rødvin i vinbaren Sacher Eck på Hotel Sacher. Anonym er glad for Jazz, og jeg havde fundet frem til dette spillested:

Jazzland

http://www.jazzland.at/

Vi satte kursen dertil, og fandt Jazzland efter en længere spadseretur gennem byen. Vi betalte beskedne 4 euro i entre = 30 kr.

Vi bænkede os i den stemningsfulde kælder i rå mursten, i hvælvet middelalder stil, fik bestilt et par gode glas østrigsk rødvin. Også jeg nød jazzen, spillet af et fabelagtig orkester, hvor musikernes kærlighed til musikken formeligt strømmede ud af hver tone.

Det havde været en på alle måder succesfuld aften, og vi gik hjem til hotellet. Anonym gik til køjs, men jeg sneg mig hen på First American Bar, for at smage turens første alkoholdige cocktails.

Fik mig en Manhattan, og en Raffles Singapore Ginsling, de var gode, og kl ca 01 30 lå også jeg under dynen.

Dag 6

Søndag morgen sov vi ret længe, men fik da spist morgenmad i tide, før lukketid. Vi tog op til et marked, jeg havde fundet frem til, der hedder Nachsmarkt. Der er en masse lidt faldefærdige boder, måske der er liv og charme på hverdage, men en søndag var der helt lukket.

Vi besøgte denne udstillingsbygning for at se Gustav Klimts Beethoven Frise:

Wiener Secession

http://www.secession.at

Total fiasko, nærmest ikke noget udstillet, der var nogle filmrum, der viste mærkelige film, og frisen virkede til at noget af den var taget ned.

Nå, vi gik hurtigt igen, fandt Stadtpark, gik en lang tur i parken, fandt vejen hjemover, hvilede de trætte ben på en cafe, nær hotellet, og nød 2 rigtig kolde forfriskninger.

Vi hvilede på hotellet, inden at vi kl ca 18 gik ud for at spise på en brasiliansk restaurant, der imidlertid var ferielukket.

Efter nogen rådvilhed bestemte vi os for denne kæde restaurrant:

Maredo Steak-Restaurant

http://www.maredo.de/

Det var en stor, nærmest cafeteria agtig bøfrestaurant, men ikke helt billig, hvilket de heller ikke behøvede at være for bøfferne var bare gode.

Vi fik et godt glad rødvin til, og jeg en isdessert.

Vi gik eftefølgende på Blue Bar på Hotel Sacher, hvor vi nød kaffen og en Hennesy Paradis cognac til 26 euro, himmelsk:-)

På vej ned mod hotellet kom vi forbi et Casino, hvor vi blev enige om at skilles, Anonym gik på Casino, jeg fortsatte byturen – Anonym fik et overskud på 300 euro, ikke lige min bundlinje næste morgen.

Vi havde ellers aftalt at holde os fra champagne optrækker barerne, men undervejs kom jeg forbi:

Beverly Hills

http://www.beverly-hills.at/

Ok, kigger lige ind, betalte 15 euro = 112 kr i entre, straks jeg kom ind blev jeg antastet, af en tjener, hvor mange vi var, om jeg skulle have et bord, nej jeg skulle lige finde toilettet. Fandt en plads i baren, købte en alkholfri øl til 7, 5 euro = 56 kr.

I baren blev jeg straks kontaktet af en pige, om jeg ønskede selskab, om jeg ville købe hende en drink, takkede pænt nej, og ville bare sidde med min øl. Der var en lang scene hvor pigerne dansede hele tiden, en pige stod og vrikkede i et forvokset påfuglebur.

Jeg drak ud, bekræftet i alle mine formodninger, men havde da snuset lidt til stemningen. Det er jo et sted der vil koste tusinder af kroner, hvis man følger konceptet – hvorfor ikke bare gå på FKK, det er billigere, og der er flere flotte piger.

Nå, jeg søgte mod min cocktailbar, der var lukket, gik tilbage på hovedstrøget, hvor jeg hang ud på disse 2 udmærkede barer:

Loos Bar

http://www.loosbar.at/

Reis Bar

http://www.reissbar.at/

Fik mig iblandt et par gode single Malts, en af dem en Lagavulin 16 års, en godt røget sag, der smagte godt.

Sluttede af på en brasiliansk Samba natklub, hvorefter jeg fandt hjem på hotellet, sov lidt længe, men havde det egentlig omstændighederne taget i betragtning ret godt, da jeg stod op.

Dag 7

Vi spiste morgenmad ved 19 tiden, fik pakket, og forlod det udmærkede hotel kl 12. Jeg lagde 10 euro til stuepigen.

Taxien kostede 35 euro til lufthavnen. Vi ankom i god tid, chekkede ind, og slog os ned hos Starbucks, jeg gik på nettet, mens Anonym fik handlet lidt.

Kl 15 15 lettede vi, og kl 17 landede vi i København, fik fat i vores bagage, og skiltes, med et farvel i lufhavnen, enige om at vi havde haft en på alle måder vellykket tur. Om end, vi måske gerne havde været mere på toppen i FKK klubberne, men det var heller ikke bare det turen gik ud på.

Hele turen har stået mig i ca 14000 kr, hver en krone værd.

Det bliver ikke hverdags nivauet, nu er fokus nok igen på en forlænget weekend, som jeg plejer at holde mig til.

Måske til Amsterdam, først i det nye år, hvis nogle vil med.

Bemærkninger til kultur delen

De største turist attraktioner, har et relativt højt entre niveau, på ca 9 – 12 euro. Flere af seværdighederne, som Hofburg, Schønbruun, og Belvedere, har enten flere delmuseer, eller nogle særlige attraktioner som det koster ekstra for at se.

Kombi billetter, kan nemt komme til at koste mellem ca 14 og 20 + euro.

Vi har nok hver brugt ca 150 euro i entreer under turen, men jeg har personligt stor forståelse for det. Østrig har som en nation med ca 8 millioner indbyggere arvet en kulturarv skabt under det Østrig Ungarske kejserrige, der på sit højeste husede 50 millioner indbyggere.

Det bærer Wien af i dag præg af, og omkostningerne til at løfte denne kulturarv må være astronomisk. Det er helt tydeligt at der arbejdes målrettet på at maksimere indtægterne fra en global turisme, for ellers kunne landet måske ikke magte opgaven selv. Pengene er således givet godt ud.

Der er vedligeholdelses projekter overalt, foreksmepl en renovering af en sal på Shønbrun for 2,3 millioner euro. På Shønbruun og Stephans Dom, havde de malet facaderne der blev renoveret uden på lærreder, der dækkede stilladserne, ja selv inde i nævnte sal på Shønbruun havde de gjort det.

Men vær på vagt overfor markedsføringen af klassiske koncerter, der står Mozar alle vegne, og overalt prøver de at sælge billetter til denne og hin koncert.

Gør i stedet et grundigt hjemearbejde, og køb de billetter før rejsen, I ønsker, så er I på mere sikker grund.

Bemærkninger til FKK delen

Jeg har forholdt mig kritisk til discount delen af flatrate all inclusive koncepter i Tyskland, der baserer sig på en stadig tilgang af nye piger fra de fattigste EU lande Rumænien og Bulgarien, mens det hidtil har været mit indtryk at den dyrere del af FKK segmentet, stadig holder en rimelig omsætning til pigerne.

Dette er måske også under negativ forandring. For få år siden mødte man glade tyske, polske, russiske, tjekkiske og ungarnske piger, der tjente godt på de steder der kostede 50 – 80 euro i entre, og 50 – 60 euro for 30 standard minutter med standard ydelser.

På Funpalast og Goldentime , hvor vi betalte 80 euro i entre, og 60 euro for hver sceance, var der nu nærmest kun piger fra Rumænien og Bulgarien, og de var for mange til for få kunder, der købte for lidt sex.

Vi mænd betaler jo en fornuftig pris, som færre piger for nogle år siden kunne tjene godt på, men de nationaliteter der dengang dominerede ser nu ud til at blive trængt ud, fordi for mange rumænske og bugarske piger, gør at kagen at dele,er for lille til at pigerne hver kan tjene som før.

Det er en trist udvikling, og jeg ville som kunde langt hellere at der var 30 til 50% færre piger at vælge imellem, for det skinner igennem at pigerne er bekymrede for deres omsætning, og derfor mere pågående søger deres ydelser afsat end tidligere.

Det der har været FKK konceptets store styrke til nu, var at pigernes udgift til deres vagt typisk var entreen på eksempelvis 50 euro, resten tjente de selv, men for at det kan forblive sådan, er der selvsagt en grænse for hvor mange piger man kan tilføre markedet, og den balance forekommer det mig, er ved at blive slået alvorligt skævt til pigernes side, og sker det ender det også med at gå ud over vores oplevelse som forbrugere af købesex, når vi besøger klubberne.

Sådan som det var tidligere, er det fortsat i Goldentime i NRW og hos Artemis i Berlin, forhåbentlig flere klubber endnu.

Men Berlin har kun 1 FKK klub som Artemis, mens Wien med 1, 6 millioner indbyggere, har 2 store FKK klubber, og 1 lille FKK klub, der er tilsyneladende hverken nok lokale eller turister som kunder til dem alle.

Men klubberne tjener entreen fra alle kunderne, og pigerne med, mens for mange piger deles om en for lille omsætning fra for få kunder.

Hvis det er en tendens også i det højere pris segment, hos tyske og østrigske FKK klubber, er det en trist udvikling, og jeg håber ikke at jeg har 100 % ret?

Men det er jo en udvikling vi ser stigende overalt, hvor arbejdskraftens frie bevægelighed, presser flere og flere egne borgere, på deres indkomster i flere og flere erhverv, i de rigere medlems lande i EU.

Taxi chaufføren mente at de østrigske piger, vi ingen så af på FKK klubberne, muligvis kunne opleves på den ekstremt dyre klub:

Babylon

http://www.babylon1.com/

Det er et begrænset publikum der har råd til denne klub, og balancen mellem udbud og efterspørgsel er nok bedre her, måske er der også østrigske piger på de dyre barer?

Dog beskrives det ofte i udenlandske fora, at der ingen fornuftig grund er til at bruge 500 – 1000 euro på Babylon, fremfor hos Goldentime, måske bortset fra en luksuriøs restaurant på Babylon.

PT

Plejer pt mine ømme tæer, efter at have prikket hul på nogle store vabler. Vi har gået time lange strækninger under vore ferie i Wien, og det resulterede i vabler. Må nok også erkende vi har været for aktive til at være friske nok på bordel om aftenen, og jeg vil nok fremover prioriterer købesex som forlængede weekender, sådan som de fleste af min tidligere rejser har været.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Akademikersnuden

Hej Rejsenetværk,

det var dog en gevaldig masse og gode informationer, du har samlet i det her indlæg ;)

Når/hvis jeg på et tidspunkt tager på ferie til Østrig/Wien, vil jeg klart kopiere en del af dine links og øvrige informationer herfra.

Foruden links til de dejlige piger er jeg glad for dine links til restauranter, cafeer, hoteller m.m., for det er jo også en del af det at være på ferie.

Så tak for dem!

Måske du med fordel kunne have lavet en opdeling af dette relativt lange indlæg i 2 eller 3 mindre indlæg, for jeg vil gætte på de fleste brugere på Hedomax helst vil have informationerne i mindre bidder, men her kan jeg tage fejl.. 8-)

V.h./Willy

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Willy

Tak for de venlige ord - glæder mig at beretningen har inspireret dig til egne oplevelser, hvis du kommer til Wien.

Bare lidt ærgerligt at jeg ikke formåede at undgå den døde tekst i linksene, jeg ikke fik det til at se pænere ud.

Jeg vil nok ikke begynde at dele mine lange beretninger op i flere mindre indlæg, men efter venlige råd på det gamle Hedomax, begyndte jeg på at dele teksten op i rød for købesex, og sort for øvrige oplevelser. Sådan kan man droppe alt turisteriet, og nøjes med at læse om købesex på turene

Jeg deler også beretningerne op i dag for dag, sådan at man bedre kan læse det alt sammen i mindre doser.

Overvejer også om jeg skal oprette et par beretninger flere, ældre end denne fra det gamle Hedomax - er det en ok måde at få lidt indhold i forum, mens vi venter på at der kommer nye rejseberetninger? Ser også at jeg kom til at oprette under Tyskland, admin har jo delt forum op i Tyskland og øvrige udland.

Sidder også og studerer min kalender, da jeg rigtig gerne vil lægge op til en tur, som alle interesserede kan melde sig til, men min kalender passer pt elendigt 6 uger frem :(

Ellers så kan jeg kun opfordre til at finde sammen om at rejse sammen. Det har givet mig bedre oplevelser, og jeg har fået nye gode bekendte/venner den vej, og ikke mindst, så kan det virkelig bidrage af værdi til forum, hvis flere deltagere i samme rejse, skriver om egne oplevelser fra turen. Det gjorde så kun jeg fra denne tur, men vi har været 2 , tre gange, der har skrevet om samme tur på det gamle Hedomax.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har lige rettet de fejl der var opstået i alle URL'er i beretningen, så de nu fremstår som de skal :)

Hvad angår ældre rejseberetninger, må du også meget gerne dele dem her inde. Dine beretninger er meget gennemarbejdet, og fulde af information der er meget brugbart.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Akademikersnuden

Overvejer også om jeg skal oprette et par beretninger flere, ældre end denne

Det lyder som en god ide.

Når du har lavet så meget forarbejde for at få en vellykket tur med en masse facts o. hoteller, restauranter, FKK-sted samt priser, er det positivt at andre kan nyde frugten af dette arbejde i stedet for selv at skulle opfinde den dybe tallerken en gang til :)

Din opdeling af Wien-indlægget i sort og rød skrift samt markering af dag-nummer er ok til at få et overblik - dog har du vist skrevet "dag 6" to gange i stedet for "dag 6" og "dag 7"...

Et sted under den sidste dag skriver du "Goldentime NRW" - hvad står "NRW" for?

Under "Dag 3" skrev du bl.a. i forbindelse med du FORLOD Funplast og tog hjem:

"Taxi chauffører får 30 minutter med en af pigerne for entreen på 80 euro – god ordning for begge parter nok".

Det er vel kun ved ankomsten som en dusør til chaufføren, hvis taxaen har kørt dig til døren eller hvad?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Akademikersnude

Ja Admin har også budt mine ældre beretninger velkommen, der har været oprettet på det gamle Hedomax.com, så jeg vil hen af vejen finde nogle af mine klader frem, og oprette dem på ny her på det nye Hedomax.

Dog vil jeg være opmærksom på, ikke at skygge for helt nye beretninger fra andre - dem oplever vi forhåbentlig efterhånden, som gamle og nye brugere finder vej her til.

Ja det er rigtigt at der skulle stå dag 7 og ikke dag 6 to gange, men det kan jeg ikke rette nu. Admin har sat tidsfristen for redigering til 60 minutter, jeg kunne godt ønske mig 48 eller 24 timer, for trods grundig korrekturlæsning, har jeg gentaget oplevet skønhedsfejl efterfølgende i mine vanligvis meget omfattende rejseberetninger - det er rart at kunne rette hvor tilfældet, 60 minutter gør det ikke muligt, 48/24 timer vil udgøre en stor hjælp.

Bliver det misbrugt, kan Admin jo bare stramme op, og vi har allerede set en mere prompte konsekvens, end der var præcedens for på det gamle Hedomax - det er vi nogle der bør bemærke, jeg selv inclusive.

NRW er forkortelsen for delstaten Nordrhein-Westfalen - disse links er nyttig info:

Redlightaddressbook

http://www.redlightaddressbook.net/

FKK24.de

http://www.fkk24.de/

Lusthaus.de

http://www.lusthaus.cc/fkk/

Jeg kan ingen reference til taxi ordningen finde på FunPalast.at, men der var en sådan ordning for taxichauffører - nu kan jeg bare ikke længere huske hvor specifik eller generel denne ordning var.

Det mest tilfredsstillende ved at skrive disse beretninger, er at vi der gør det, gennem tiden har inspireret flere til at opsøge deres første FKK oplevelse i det tyske FKK paradis. Faren er kun, at vi er mange der får lyst til at rejse igen og igen for oplevelsen, hvilket økonomien desværre sætter en narturlig grænse for, for de fleste af os.

Håber at du finder vej syd over, en gang hvor lejligheden måtte byde sig, og at du vil berige forum med en beretning, i så tilfælde.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Akademikersnuden

Ja det er rigtigt at der skulle stå dag 7 og ikke dag 6 to gange, men det kan jeg ikke rette nu

Mon ikke Admin i en ledig stund lige går ind og retter 6-tal nr. 2 til et 7-tal? ;)

Tak for supplerende info.

Du skrev i oprindeligt indlæg:

"Sådan som det var tidligere, er det fortsat i Goldentime i NRW og hos Artemis i Berlin", hvorfor jeg fik indtryk af,at der også findes et "Goldentime" i Nordrhein Westphalen...?!

Det var linket hertil, jeg fiskede efter, men nu fandt jeg det selv:

http://www.goldentime.de/kontakt.htm

Det kunne da være spændende med sådan en FKK-tur til Wien eller Berlin en dag, og bliver det til noget,skal jeg da nok lægge en beretning på Hedomax,når jeg er tilbage igen.

Venlig hilsen

Snuden :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...