Hop til indhold
The Dog

Bare back - udbredelse ?

Recommended Posts

Sidder ‘flipper’ gennem escortguide’s dejlige samling .. men blir noget overrasket hvor mange der efterhånden tilbyder åbenlyst sex uden kondom.. for så lidt som 100kr extra. Hovedsageligt øst-piger (dog er jeg af og til også faldet over annoncer fra danske piger)

Der må jo være et stigende marked for ‘det’ eller er jeg gal på den ... Det er lidt skræmmende syntes jeg ...

Er der nogen der vedkender sig at de besøger dem ?? Eller er alle herinde , ligesom jeg, kun til ‘med kondom’.. 

Den undrende hund.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Enzo L'uri

Du burde næsten lave en anonym afstemning i forbindelse med din trådstart.

Enzo

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ude i Europa (læs østeuropa) er seksualundervisning og viden om seksuelt overførte sygdomme næsten ikke eksisterende. Af samme årsag er hiv og syfilis , for at tage de værste sygdomme, i stor stigning.

Jeg tror at stigningen i annoncer der tilbyder sex uden, hænger sammen med at en stor del af pigerne er blevet præsenteret for et marked, der ønsker sex uden og så tror de at det samme gælder i andre lande. De tager simpelthen menukortet med sig rundt, oversætter og ikke mindst så ser skeler de til "sidemanden" og hvis hun tilbyder det, så gør jeg også.....

Redigeret af DK fyr 34

Del dette indlæg


Link til indlæg
The Dog skrev, for 1 time siden:

Der må jo være et stigende marked for ‘det’ eller er jeg gal på den ... Det er lidt skræmmende syntes jeg ...

Er der nogen der vedkender sig at de besøger dem ?? Eller er alle herinde , ligesom jeg, kun til ‘med kondom’.. 

Desværre, der er det nok tilfældet at nogle besøger dem, og vælger disse ydelser.

Et er det betænkelige i at pigerne tilbyder disse ydelser, men selvom jeg mener at alles seksualliv er en personlig sag som ikke vedkommer andre.

Der kan jeg ikke lade være med at skelne mellem singler der gør det, og mænd der er i forhold/gifte.

Hvis man som single vælger at løbe risikoen, så gør den man gør det sammen med, det også.

Men løber man disse risici, og udsætter sin bedre halvdel for samme, velvidende at hun tror sig sikker fordi hun stoler på at han er hende tro.

Der mener jeg at man bevæger sig ud på en planke, hvor tredjepart har ret til at mene at selve den smitterisiko man udsætter egen partner for, i denne sammenhæng er moralsk forkastelig.

Muligvis vil nogle vedkende sig at de besøger disse piger, men du får næppe flertallet af dem der gør det til at vedkende sig det.

Og dermed får vi næppe nogen brugbar spejling af hvor omfattende høj risiko praksis er, eller ikke er.

Dog indikerer alene et tilsyneladende stigende offentligt udbud af disse ydelser,  at der muligvis består en foruroligende efterspørgsel efter samme.

Forhåbentlig stadig en marginal efterspørgsel, men dog alligevel foruroligende synes jeg.

Tidligere var det tilsyneladende sådan at begge parter, både piger og mænd gik stille med dørene, og ikke offentligt skrev, hverken at de yder eller gør brug af disse tilbud i markedet.

Da det udgjorde et stigma at vedkende sig det, som kun kunne skade forretningen.

Hvis det ikke længere er tilfældet, er der efter min mening grund til bekymring.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Arghmen jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg er blevet spurgt om både oral og samleje uden kondom.. Det er faktisk vildt.. 

Når jeg så hører mine teler tale om den gang i de gode gamle dage så fortæller de at det bare aldrig skete.. Ingen spurgte om det uden.. Så jeg har en idé om at de kære mænder er blevet tilvænnet det hos de udenlandske piger som der var færre af den gang..

Jeg tror også at når man klarer den forbi de første 10 gange uden at rage noget til sig så tror man lidt mere på at det ikke kommer til at ske.. Man få en eller anden forventning om at det nok skal gå helt fint.. 

Men jeg ved sku ikke lige hvad der foregå oppe i hovedet på de kære mænd.. Jeg bliver aldrig klog på dem.. Hahaha.. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Rejsenetværk skrev, for 1 time siden:

Dog indikerer alene et tilsyneladende stigende offentligt udbud af disse ydelser,  at der muligvis består en foruroligende efterspørgsel efter samme.

Forhåbentlig stadig en marginal efterspørgsel, men dog alligevel foruroligende synes jeg.

Ja udbud og efterspørgsen skulle man tro fulgtes lidt ad ...

 

Gaffer skrev, for 11 minutter siden:

 

Arghmen jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg er blevet spurgt om både oral og samleje uden kondom.. Det er faktisk vildt.. 

 

@JenniferRomantica jeg havde lidt en tro på at det af og til ogsp var en test - ikke at jeg selv gør det men har hørt fra en gp jeg kom fast hos at nogen mænd brugte det som en test - hvis du kan købes for 3-400 til en tur ‘uden’ så siger jeg nej tak til noget som helst ...  men med det udbud der er af set og så offentligt som det annonceres (også af nogen dog få - danske piger) så vakler det min tidligere tro på ‘testen’

Jeg ville ikke turde ‘bare back’ og vil slet ikke være sammen med en gp der har det fast på menuen .. fra 5-600 og opad .. 

Troede danske mænd var bedre oplyste!

Fatter minus !

 

Blir pigerne tvunget til det af pimps ?

Redigeret af The Dog

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det jo også nemt nok for manderne at sige "Just kidding.. Jeg skulle bare lige teste dig" når de få et nej.. Hahaha.. 

Aner det ikke jeg har aldrig haft sådan en.. Eller mødt en for den sags skyld.. Jeg kunne forestille mig at pigerne bare er for dårligt oplyst eller bare tænker på pengene.. Det jo også en af de få ting på nær prisen som de kan konkurrerer med os danske piger på.. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Nybegynder2017

Jeg ville, i mit tilfælde sige, at står der, at uden er en  mulighed, så er det slet ikke noget for mig. Uanset om man selv beder om gummi på, er bare det, at andet er muligt nok til,at jeg ville vælge anderledes 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg er så gammel at jeg husker den seksuelle frigørelse før AIDS.  Det var den gang man sagde "Man spiser sgu da ikke flødekarameller med papir på".  Ser man bort fra AIDS var kendskabet til de øvrige kønssygdomme nok nogenlunde det samme som i dag.  Så kom IADS og alle var skide bange. Det ændrede markant på den seksuelle frigjorthed, og selvfølgelig begyndte flere at bruge kondom.  Den gang købte jeg ikke sex, så hvad man kunne købe af ubeskyttet sig før AIDS aner jeg ikke. Hvis man vil forklare udviklingen er nok heller ikke så væsentligt for det virker mere sandsynligt  at folk seksuelle adfærd og ønsker fra det private liv afspejles i købesex. 

Antallet af nye AIDS tilfælde i Danmark ligger vist under 300 stk om året. Dertil kommer at det ikke længere smitter når man er i behandling. Behandlingen har ikke voldsomme bivirkninger, og man dør ikke længere af det.  Dertil kommer at hvis man lever i et udsat miljø, og ikke beskytter sig kan man købe en pille. Den hedder vist nok preb, pillen kan så at sige beskytte en imod at blive smittet.   

Denne udvikling har helt klart fjernet med frygt, hvorfor man nu ser en stigning i de almindelige kønssygdomme. Dette vælger jeg så at tolke som, at lysten til at dyrke ubeskyttet sex, alene er steget ud fra, at folk ikke længere lever i skræk for at blive smittet med HIV. 

Hvis folk nu synes at de gerne vil løbe en risiko når de scorer i byen til festivaller, julefrokoster og hvor der ellers opstår mere eller mindre spontane muligheder for sex, så er det vel naturligt nok at det spreder sig til købesex.  Der er mange fordomme omkring ubeskyttet købesex. En af dem er, at det kun forekommer hos udenlandske piger.  Faktum er at tale vi eksempelvis GB så kan man finde rigtig mange annoncer med danske piger, uden beskyttelse.  Søger man ind i suger dating, hvor det må formodes at de danske piger er stærkt repræsenteret udbydes der megen ubeskyttet sex.  Taler vi orale ydelser til manden så er det vist mere regelen end udtagelsen, hvis man ser bort fra de danske klinikker, at dette tilbydes enten standart eller mod et ekstra beløb. Taler vi ubeskyttet oral til kvinden, skal man vist lede endda rigtig længe for at kunne finde eksempler på det. 

Principielt kan jeg ikke hidse mig op over, at folk søger ubeskyttet sex. Jeg kan ej heller hidse mig op over, at hvis det har sin rigtighed hvad en skrev for nylig, at det faktisk også kan forekomme på klinikker der ellers udtrykkeligt skilter med "kun sikker sex".  Jeg har fantasi nok til at kunne forestille mig, at i nogen stamkundeforhold kunne der sagtens forekomme undtagelsesvis afvigelser.  Sidste nævnte vil i så tilfælde næppe ændre markant på smittefaren sammenlignet med at score kl lort om natten. 

Jeg har mit eget sikkerheds niveau og respekterer tilsvarende kvindernes. Køber jeg en sex oplevelse i privat/diskret og tilbydes oral uden, så tager jeg gerne dette tilbud. Tilbydes det ikke på klinik, så kan jeg såmænd sagtens takke ja til lidt kondomfransk som forspil, selvom det hos mig aldrig kan nå samme højder som ved ubeskyttet sex.   

Og så det typisk beskrevne leg "russisk roulette".  Kunne jeg finde på at dyrke ubeskyttet sex i købebranchen ?  Ja det kunne jeg såmænd godt, hvis jeg har fået opbygget en god relation til pigen, og vidste at dette ikke var forbeholdt gud og hver mand.  Er det så rent faktisk sket ? Ja.  Betragter jeg mig selv som uansvarlig ? Nej  

Generelt dyrker jeg aldrig ubeskyttet sex med en ny sexpartner før jeg føler at rammerne er på plads. Denne tilgang har indtil dato fungere fint for mig, da jeg aldrig har været så uheldig at rende ind i noget slemmere end en gang fladlys som ung. 

For at undgå misforståelser, så skal mit indlæg ikke opfattes som en opfordring til at droppe sikker sex, det skal nok mere læses som dels en forklaring på udvikling, og samtidig åbne lidt op for, at  der sikkert også sker noget imellem de to poler 100% sikker sex og usikkersex tilbydes alle.

 

 

Redigeret af TheVoice

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Aros

Jeg ser også enkelte danske piger tilbyde det på Annoncelight f.eks. som trådsstarter også nævner.

Jeg tror at de piger, der tilbyder det er i en trist situation, der gør at de føler de er nød til det, af den ene eller anden årsag. 

Jeg fravælger altid piger, der tilbyder noget sådan. 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Aros
TheVoice skrev, for 7 minutter siden:

 

Denne udvikling har helt klart fjernet med frygt, hvorfor man nu ser en stigning i de almindelige kønssygdomme. Dette vælger jeg så at tolke som, at lysten til at dyrke ubeskyttet sex, alene er steget ud fra, at folk ikke længere lever i skræk for at blive smittet med HIV. 

Der du skriver her og som går igen i dit indlæg, at folks forhold til sikker/usikker sex har ændret sig gennem tiden  har du helt ret i. Det gælder også i vores egen "andedam".

Du var også på VL, men ved ikke om du var der i starten af 00erne, i den spæde start, og kan huske de vilde krige der var, når en person lavede en efterlysning om fransk uden. Hele forummet gik amok, og det var ikke kun pigerne, og en overgang slettede Thomas indlæg der efterspurgte dette. 

Hvad der ikke blev skrevet om hvordan man gamblede med eget og pigens liv, og hvad der ikke blev skrevet om de mænd der efterspurgte fransk uden og de piger der tilbød det på VL. Det var grove sager.

Der er tydeligvis også sket en udvikling blandt os aktører i vores egen lille andedam omkring emnet.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Aros skrev, for 5 minutter siden:

Der du skriver her og som går igen i dit indlæg, at folks forhold til sikker/usikker sex har ændret sig gennem tiden  har du helt ret i. Det gælder også i vores egen "andedam".

Du var også på VL, men ved ikke om du var der i starten af 00erne, i den spæde start, og kan huske de vilde krige der var, når en person lavede en efterlysning om fransk uden. Hele forummet gik amok, og det var ikke kun pigerne, og en overgang slettede Thomas indlæg der efterspurgte dette. 

Hvad der ikke blev skrevet om hvordan man gamblede med eget og pigens liv, og hvad der ikke blev skrevet om de mænd der efterspurgte fransk uden og de piger der tilbød det på VL. Det var grove sager.

Der er tydeligvis også sket en udvikling blandt os aktører i vores egen lille andedam omkring emnet.

Jeg kan sagtens huske ramaskrigene og klapjagtene. Det er selvfølgelig individuelt hvad man så synes om udviklingen, herunder skrive udviklingen. Personligt synes jeg det er positivt at man nu i højere grad kan tillade sig at skrive ærligt om kritiske emner, uden at man straks slagtes. 

Redigeret af TheVoice

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Aros
TheVoice skrev, for 9 minutter siden:

Jeg kan sagtens huske ramaskrigene og klapjagtene. Det er selvfølgelig individuelt hvad man så synes om udviklingen, herunder skrive udviklingen. Personligt synes jeg det er positivt at man nu i højere grad kan tillade sig at skrive ærligt om kritiske emner, uden at man straks slagtes. 

Det er jeg enig i, og det gælder i øvrigt om alle emner og ikke kun sikker/usikker sex.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...