Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg har besøget Elena 2 gange.

https://www.escortguide.dk/P/elena-from-grecce-35869.html

Det er ikke hende på billedet men det gør ikke noget, da den virkelige pige er både pæn og sød. Jeg er overbevist om at hun er græsk. Alder er jeg ikke den rette til at udtale mig om.

Den  pige som lukker op er slank med mellemlangt krøllet hår. Hun er iført en åben kimono, som giver frit udsyn til pikant lingeri. Det er tydeligt at brysterne er langt fyldigere end dem pigen på billedet kan fremvise.

Hun har varme øjen og hun lægger straks op til mere. Der bliver derfor aftalt en times hygger til de annoncerede 1200 kr. Jeg tror, at hun har været ansat i en bank, da det var imponerende at se, hvordan hun tæller 100kr sedlerne op.( en oplevelse i sig selv :-) ).

Herefter kom hun helt ind og gned sig, med sin krop under den åbne kimono, op ad mig, hvilket havde fuld virkning, så på en ophidsende vis  kom tøjet af os begge. Og hun forstod at vise sin krop i stillinger, som gjorde hele stemningen bedre. 

Selve den seksuelle handling kan beskrives som en varm kæreste elskov.  Hun tillod dog ikke dybe kys. Det der den form for sex jeg fortrækker, så måske er hun bare god til at læse kundens behov.

Hendes bryster er ægte store og bløde og de er lækre at kysse.  Hendes skød har en stribe hår på toppen og  hun åbnede selv op for at det blev slikket og hendes guidning af mit hovede var utroligt ophidsende.

Hendes BJ var med gummi( jeg spurgte ikke til muligheden for uden). Dette gjorde hun rigtig godt og dybt, men da jeg havde slikket hende for længe, ift tiden, var jeg  nødt til at mærke mig inde i hende.

Hun satte sig derfor op og med stor nydelse lod hun mig se, hvordan hun gled ned over mig, for derefter at ride mig med fuld udsyn til hendes gyngende bryster og hendes skiftende ansigtsudtryk. Vi sluttede af i en missionær,  hvor jeg efter gensidige rytmiske bevægelser kom i en stor nydelse. Og hun gav mig lov til at ligge oppe i hende bagefter og mærke hende pulsslag gennem min pik.

Efterfølgende blev den resterende til brugt til at give mig massage. Den var ikke så engageret som sexet, hvilket måske skylde rækkefølgen.

Ovenstående gode oplevelse skyldes måske, at det lykkedes mig at gøre hende så liderlig at hun fik orgasme ( ingen tvivl om dette). Hvordan jeg gjorde holder jeg for mig selv, da I selv skal have muligheden for at gå på opdagelse.

Der skal dog også nævnes nogle små minusser, såsom at æggeuret bliver sat til når man har betalt. Man må ikke kysse igennem. Hendes engelskkundskaber en meget små. Hun kan godt blive lidt utålmodig, men det tror jeg skyldes, at hun gerne vil så meget igennem som muligt. Men, hvis man som jeg gerne jeg have kvalitet frem for kvantitet, skal man gøre opmærksom på dette, hvilket jeg gjorde 2. gang jeg besøgte hende med stor succes.

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

""Ovenstående gode oplevelse skyldes måske, at det lykkedes mig at gøre hende så liderlig at hun fik orgasme ( ingen tvivl om dette). Hvordan jeg gjorde holder jeg for mig selv, da I selv skal have muligheden for at gå på opdagelse.""

 

Du kan hemmelige tricks :D Jeg plejer at give "drikkepenge" up front, det giver mig en supermand styrke, De får næsten alle orgasme, og jeg er helten!!;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...