Hop til indhold
Sweex

Chloe charon- sindssyg eyecandy.

Recommended Posts

Har lige været en time hos https://www.escortguide.dk/P/chloe-charon-37140.html

Hun er godt nok sindssyg mindblowing, out of this world LÆKKER. Jeg er helt sikker på der kom lidt prespærm lige da jeg kom ind i lejligheden og så hende:wacko:

Hun er lige flyttet til den mest suspekte lejlighed i hele valby. Man går ind i en gård hvor alle kan se en stå og vente. Og fordi hun var flyttet ind 1 time inden jeg besøgte hende, gav hun mig den forkerte knap jeg skulle trykke på, så naboen åbnede vinduet og kiggede ned på mig, hængende ud af vinduet, da jeg jo havde ringet på hans dør. Samtidig kom der et bud der skulle ind og aflevere en pakke i opgangen, og imens naboen står og råber til mig ud af vinduet og en pakke mand står der undrer sig over hvorfor jeg bare står og glor, ringer hun og spørger hvor jeg bliver af, streeeeeeees:wacko:

Nå, jeg kom sagt ind og fik allerede den fornemmelse at det kunne blive en optisk nydelse af en anden verden. 

Pengene fik skiftet hænder og jeg tog et bad. Kom ind på sengen og startede med bare at ligge og nyde synet af hende og se hende tage bh og trusser af. Hun begyndte på et godt blow uden, da jeg havde tilkøbt sf. Efter, desværre, lidt for kort tid, fandt hun kondomet frem og monterede det. Spurgte hvordan jeg ville have det og det er fandme et svært spørgsmål... hun er forbandet køn forfra men har også en fantastisk røv, så den er ikke nem. Jeg startede dog med hende på ryggen, da jeg er røvmand og kun har et skud i bøssen. så med hendes røv, ville det blive en kort affære. Tingene gik sin gang og jeg sluttede af med hendes røv strittende og mig i et ordenligt brøl.

Hun er super stram og igen latterlig lækker på alle leder og kanter. Hun har en fed humor og gør sig nemt forståelig på engelsk. Hun masserer en hvis man selv spørger efter det og gør det dejlig blødt og roligt, som jeg kan lide det. Hun tog også med i bad og vaskede mig på ryggen, da jeg ikke ville hjem til konen og dufte af en creme jeg ikke selv bruger. 

Hun er dog ikke perfekt, hvis man er til gf sessioner, som mig. Hun bruger tricket med at klemme om pikken med hånden, selv om hun er stram... Man må heller ikke røre særlig meget, da hun er kilden og hun er ikke videre kærlig under akten, men dog ikke fraværende. 

Jeg ville nok gerne komme igen, bare for at se på hende, men sexdelen er ikke mig. 

Hun bliver til og med onsdag.

  • Synes godt om 4
  • Tak 2
  • Haha 1

Del dette indlæg


Link til indlæg

En underholdende, men samtidig også informativ indledning - godt du tog den med, for så er andre interesserede forberedt.

Kunne det være en ide at spørge til navn og nr, notere det og så sammenligne med dørtelefonen?

Hvis det så ikke stemmer, kan man vel ringe igen før man trykker på en knap.

Kan i grunden godt forstå hvis andre beboere oplever den slags som generende.

Jeg har det også sådan, at er hun bare ung og sindsyg lækker, der skal der meget til at ødelægge fornøjelsen fra hendes side.

Er hun blot på, og spiller med må oplevelsen gerne være nok så overfladisk.

Bare håndværket er grundlæggende i orden, har jeg ikke brug for nogen dybere indlevelse i akten.

Det er alligevel hurtigt overstået, og når man i mål med det som man kommer for, der kan en oplevelse som din udmærket udgøre en succes for mig.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
kattjakt skrev, 1 time siden:

Chloe och Jessyca i en trekant??:-o;)

Tak för fin anmeldelse!!/A

Jeg spurgte hende faktisk om hun kunne lide piger fordi hun netop annoncerede med det. men det kunne hun ikke, så det ville ikke blive en trekant med girl on girl action :(

  • Synes godt om 1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg skulle kunne tenke mig en trekant med de två uden girl on girl action...;)

Men enig att den optimale FFM er med girl on girl också.:D/A

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har besøgt Chloe da hun var i Rødovre. Jeg kan nikke genkendende til din historie. Hun er vældig sød og giver et dejligt blowjob. Der er desværre ikke så meget kys og intimitet hvis man er til det. Og ja, berøring på hende kan være lidt svært. Det kilder åbenbart mange steder :)

  • Synes godt om 1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu

×