Hop til indhold
Rejsenetværk

Vi tipper interessante hjemmesider

Recommended Posts

Af og til støder man på hjemmesider som man ikke kender, men som flere måske burde kende.

Jeg dedikerer denne tråd til at vi tipper hinanden om enhver hjemmeside, som vi synes at flere bør kende.

Værsgo og tip løs :)

På Mandesager.dk finder du det sejeste grej til mænd.
"Her får du serveret toppen af materialistisk manddom indenfor elektronik, gadgets, mad & drikke, stil, transport og underholdning, så du kan udleve dine inderste drengedrømme eller opdage helt nye muligheder, du ikke tidligere havde forestillet dig. Hjemmesiden bliver opdateret dagligt med nye produkter, der alle er nøje udvalgte, fordi de tilbyder et twist af testosteron til moderne mænd eller bare er praktiske som ind i helvede.
Vi gennemsøger internettet, kommunikerer direkte med producenterne og modtager tips fra jer brugere, så vi kan skære helt ind til benet og undgå alt det overflødige. Derfor får du heller ikke en monster-lang tekst til sagerne – vi nøjes med det vigtigste.
Der kan forekomme affiliate marketing på Mandesager.dk"

https://mandesager.dk/

Radio Online | Danmark

"Online radio fra hele Danmark - find din favorit lokal radio eller de største danske radio stationer lige her. Netradio når det er bedst der virker på ALLE enheder."

http://radioonline.dk/ 

Sedirektetv.dk

"På www.sedirekte.dk får du overblik over de bedste livestreams og websider fra Danmark og udlandet, som tilbyder direkte tv via live streaming. Du kan både se direkte udsendelser eller vælge at streame som genudsendelse – lige når det passer dig. Når du har tilmeldt dig gratis her på siden, kan du knytte dine foretrukne tv-kanaler fast øverst på siden, så du aldrig mere behøver at søge efter dem.

www.sedirekte.dk byder på online tv-programmer inden for områderne: nyheder, information, underholdning, børneprogrammer, musik, sport og regional tv. Med ét eneste klik på musen giver sedirekte.dk dig mulighed for at se fjernsyn på din pc. Her på siden kan du finde et stort udvalg af live streams og tv-programmer, som kan ses direkte når du vil. Alle de bedste kanaler er her udvalgt til dig."

http://www.sedirekte.dk/

Kultunaut.dk

"Danmarks kulturkalender som i dag omtaler 89.059 kommende begivenheder"

http://kultunaut.dk/

Opdagdanmark.dk
Guide til Danmarks bedste oplevelser
"Tips til de bedste steder at overnatte, spise og opleve."
https://www.opdagdanmark.dk/ 
Eksempelvis:
"Kort over Danmarks museer - oversigt med over 800 steder‎"
Og meget meget mere.
https://www.opdagdanmark.dk/kategori/museer/?gclid=EAIaIQobChMIra6aj9eN1wIV8wrTCh2IqAI-EAAYASAAEgL8vPD_BwE
 
Spiseliv.dk
"Spiseliv er en guide til de bedste madoplevelser i hele Danmark. Vores mål er at være Danmarks mest troværdige restaurantmedie. På Spiseliv finder du guides, omtaler og beskrivelser af restauranter."
https://spiseliv.dk/ 
 
DinnerBooking.com 
"DinnerBooking.com er et website, som hjælper dig med at finde den helt rigtige restaurant eller café. Vi er landets største restaurantsite, og med os kan du nemt, hurtigt og gratis booke bord på nettet 24 timer i døgnet. Du modtager med det samme en bekræftelse på din booking. Det eneste du skal gøre er at oprette en profil - det er gratis og tager under et minut."
http://dinnerbooking.com/dk/da-DK
 
Madbillet.dk
"På madbillet.dk kan du købe billetter til tjenesteydelser i form af forplejning og arrangementer såsom restaurantbesøg, gastronomiske foredrag og lign. Forplejning dækker både servering på restaurant, catering og lign. Du kan endvidere købe måltidskasser, som f.eks. tapaskasser og lign., som leveres af vores samarbejdspartnere.
Vi sælger også produkter, som relaterer sig til gastronomi og madlavning, f.eks. kogebøger og lign. Alle produkter leveres af vores samarbejdspartnere."

https://madbillet.dk/ 
 
Venlig hilsen
Rejsenetværk
Redigeret af Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...