Hop til indhold
Tacoma

Så fik man også prøvet det ... ​​​​​​​:-)

Recommended Posts

Ærede Logebrødre

 

Var lige et smut i Amsterdam. Det var første gang jeg besøgte byen og jeg blev ikke skuffet. Fascinerede sted med mange små stræder og kanaler og den umiskendelige dunst af hash fra de mange cafeer rundt omkring.

 Og så er der det legendariske Red Light District hvor ludere i hundredevis står i bikinier og byder sig til i små glasbure med et lille forhæng der kan trækkes for, når de har kunder. 

Jeg besluttede mig for at afprøve konceptet.

 

Den åbenlyse fordel er, at man kan rundt i ro og mag og udvælge sig sin udkårne.  What you see is what you get. Modsat web-baserede annoncer, hvor en stor del af billedmaterialet enten er fake-billeder af andre modeller, eller også er de photoshoppet, eller ikke er helt aktuelle – for nu at sige det diplomatisk.

 I Amsterdam kan se lige nøjagtig hvordan hun ser ud, både krop og ikke mindst ansigt, som jo ellers ofte er sløret på annonce-fotos.

 Jeg brugte en del tid på at researche området.  I starten blev jeg lidt skuffet over niveauet. Det var mest halvgamle, overvægtige øst-europæere, men efterhånden som man trissede rundt dukkede også nogle virkelig lækre skår op.

 Jeg udså mig en virkelig sprød blondine med det sødeste smil og den lækreste gudinde-krop.  Jeg ville dog først lige tjekke om der skulle være noget endnu bedre guf i farvandet, så cruisede lidt videre.

 Jeg konkluderede dog at ingen var på højde med hende, så jeg ville gå tilbage og knalde hende. Der var bare lige et problem: Jeg troede jeg havde styr på min stedsans, men det er simpelthen én stor labyrint af små stræder og kanaler som alle ligner hinanden.

 Jeg tror jeg vadede rundt i en halv time for at finde “The One An Only” men uden held. Efterhånden som jeg blev mere og mere liderlig, mistede jeg til sidst tålmodigheden og lod mig friste af en høj, slank sorthåret pige med nogle ordentlige silicone-babser.

 Man skal dog først lige overvinde sin blufærdighed. Det er ikke noget med en diskret opgang eller en baggård. Alle på gaden kan se, at man går ind til en halvnøgen kvinde i en lille bås med røde neonrør strålende i dørkarmen. Det var nok ikke noget jeg ville gøre i København ...

Jeg kunne nu et eller andet sted godt lide den form for "no nonsens" approach. Direkte til sagen. Det gjaldt også pigen: vil du have en quicky til 50 euro eller en halv time med blowjob, diverse stillinger, massage etc. til 100 euro. Jeg valgte det sidste.

 Af med tøjet og i gang. Normalt kan jeg godt lide at stå og kysse lidt og at pigen nusser lidt på kaliorius før der kommer kondom på. Det var ikke tilfældet her: Kondom på som det første, også selv om den hverken var halvt eller helt stiv. Tungekys var så heller ikke en del af pakken.

 Hun var udfra accenten at dømme fra Italien og talte meget. Også dirty, hvilket jeg sætter stor pris på. Startede med et blowjob mens jeg gramsede på hendes bryster og baller. Da jeg ville kæle hende i fissen, fik hun dog signaleret at det var no go.

 Hun kom i stedet op at ride på mig. Jeg måtte holde lidt igen, da jeg på det tidspunkt var ret horny af at gå rundt i over en time og udvælge lækre bikini-piger.

Jeg fik hende om på alle fire og kneppede hende bagfra.  Der var spejle allevegne, så man havde rig mulighed for at se hendes skvulpende bryster.

Det blev MEGET varmt i det lille lokale. Hun fake-stønnede på bedste vis og sagde en masse uartige ting. Jeg kom op i hende ( i kondomet, that is).

Det var et lille bidét, hvor man kunne skylle understellet og så var det ellers videre i programmet. Forhænget blev trukket til side og jeg blev vist ud af døren med et kindkys. Lidt akavet at træde ud af biksen, stadig kampsvedende og rød i hovedet af strabadserne og gå ud på gaden for at blive mødt med lige dele anerkendende nik og fnisende måben fra de forbipasserende.

 Og skæbnens ironi: to båse ved siden af stod min first choice blondine. Damn! Havde jeg bare haft et par sekunders mere tålmodighed ville jeg have fundet hende.

 

Jeg besluttede for at jeg ville komme tilbage og tage revanche med hende, så denne gang satte jeg et mærke på Google Maps på mobilen, så jeg til hver en tid kunne finde mit livs udkårne. Et råd jeg hermed gerne vil give videre til jer logebrødre.

Jeg spiste frokost og tænkte at der nok lige skulle gå en time først, så jeg var sikker på at være kampklar igen.

Tiden blev brugt på bedste vis hos en kinesisk massageklinik. Stedet var også en helseklinik, så der lugtede kraftig af diverse naturprodukter. Jeg fik en times klassisk full-body shiatsu-massage af en lille gammel kinesisk massøse. Det er faktisk noget af det bedste massage jeg har fået til dato. Det føltes som om jeg havde fået massage i to timer.

Det er dog sjovt; jeg går jævnligt til thaimassage herhjemme, så min kropslige hukommelse har vænnet sig til en happy ending. Det var helt mærkeligt bare at gå derfra uforløst.

Men så var jeg jo kampklar til at vende tilbage til den blonde skønhed. Til min skuffelse viste det sig at hendes vagt var overstået. Damn.

 Jeg gik surmulende rundt for at se, om der skulle være noget godt erstatnings-fjams.

 Nede ved én af kanalerne faldt jeg så over hende her. Hun var lyshåret (det havde jeg besluttet at hun skulle være) og meget petit. Ikke over halvanden meter, tændstik-spinkel og med små strittende ungpigebryster.

 Denne gang bestilte jeg kun en quicky til 50 euro. Forhænget blev trukket for, og ligesom når man er til lægen, blev der rullet et papir-lagen over den sorte læderbriks. Det kan altså også blive FOR klinisk. 

 Modsat italieneren fra før, så sagde hende her ingenting. Som i absolut INGENTING under hele akten.

 Det blev til lidt blowjobberi før jeg knaldede hendes miniature-krop doggystyle. Ultra-stram fisse.

 

Næste dag købte jeg et par solbriller. Det var et klogt move. Det er noget mere diskret, når man går og glor på "varerne" og man får ikke den samme "forpligtende" øjenkontakt med pigerne.

 Jeg tjekkede som det første om min blonde skønhed var vendt tilbage til gerningsstedet, men desværre. Det var søndag, og det fromme pigebarn var jo sikkert i kirke.

 Der var til gengæld en del andre potentielle bud. Valget faldt på en lækker mørkhåret pig.

 Hun startede med at spørge om jeg havde betalt for sex før. Jeg havde ikke rigtig lyst til at sige at jeg dagen før havde knaldet to af hendes kollegaer, så jeg sagde bare " nej".

 Så sagde hun "okay, minimum prize: 50 Euro, you pay me first". Det gjorde jeg så og tog derefter tøjet af. Hun ventede bevidst til alt klunset var af, før hun sagde "Okay: 50 Euro is handjob, blowjob is 50 Euro extra, if me naked 50 Euro extra, if you want to touch me 50 Euro extra and sex in pussy 50 extra".

 Som om ...

 Fandeme om jeg ville betale 250 Euro for en quicky, når jeg kunne gå ind til båsen ved siden af og få samme ydelse. Jeg sagde at jeg i så fald ikke var interesseret og bad om at få mine 50 Euro tilbage.

 Hun svarede "Nej, vi havde indgået en aftale"

 Jeg påpegede at vi kun havde aftalt en minimumspris; ikke hvad den skulle indeholde.

 Hun sagde så "Okay, I call the police"

Her var lige ved at panikke. Man er rimelig sårbar, når man står splitternøgen i hendes glasbås i et fremmed land. Og jeg kunne ikke lige overskue situationen, hvis hun gjorde alvor af sin trussel

 Omvendt var jeg - med mit kendskab til prisniveauet i området - temmelig sikker på at hun blaffede, så jeg sagde "Please do" og satte mig mageligt til rette på hendes briks med armene over kors.

 Herpå fulgte ca. 20 sekunders nervekrig i pinlig tavshed. Så vrissede hun: "Okay, you fuck me for 50 Euro"

Men på det tidspunkt var der så dårlige vibes i lokalet at det ikke ville være rart for nogen af parterne, så jeg takkede nej og bad om at få min penge tilbage.

 Dem gav hun mig modvilligt og jeg gav mig god tid til at tage mit tøj på.

 Jeg forlod båsen uden et ord og måtte lige ind på en café og få en øl for at få dulmet adrenalinen og harmen.

 

Nå, videre ud i kampen. Jeg havde tidligere bemærket en smuk mulatpige i et stramt, sort korset. Jeg gik forbi hendes bås og et sødt smil med kridhvide tænder afgjorde sagen.

Hun kom fra Surinam. En tidligere hollandsk koloni i Sydamerika.

For god ordens skyld gjorde jeg helt klart for hende hvad jeg forventede for mine 50 Euro. 

 Hendes tøj røg af og afslørede en ikke helt lille topmave. Utroligt så meget et korset kan skjule. Nu skal det lige tilføjes at jeg dagen forinden havde knaldet to ultratynde pigebørn, så min sammenligningsgrundlag ydede hende ikke fuldt retfærdighed.

 Til gengæld havde hun nogle gode, fyldige, naturlige bryster, som blev æltet grundigt igennem. Hun lå på ryggen, jeg sad på hende og jeg lem i hendes kavalergang skiftevis med at hun tog den i munden. 

 Så stod den på misionær. Hun var meget varmblodig og - viste det sig - også kysseglad. Dybe, våde kys. På et tidspunkt slikkede hun på sin finger og puttede den op i måsen på mig. Lidt overraskende men absolut pikant.

 Det havde dog den virkning at jeg kom kort tid efter. Dejligt at have øjenkontakt med hende da jeg sprøjtede op i hende.

 

 

Sen frokost på en hyggelig fortovscafé. Og så kunne jeg ikke dy mig for endnu en times massage hos kineseren. Denne gang var det en anden massøse, men samme høje kvalitet.

 Nu jeg var i gang med at forkæle mig selv, faldt jeg over en old fashion barber.

Barberen havde et sirligt moustache og butikken var herlig old School udsmykket og med Sinatra (og lidt teckno) i højttaleren.

Barberstolen kunne vippes så man reelt lå ned og blev barberet. Det var dejlig komfortabelt. Han kunne sit kram: cremer, skum, varme våde håndklæder, flere gange barbering, ansigts- og nakkemassage, trimning af næse- og ørehår. Behandlingen tog over en halv time og kinderne var glatte som en barnenumse bagefter.

 

 

Ny-groomet synes det var tid for turens sidste knald. Jeg gik rundt i gaderne men måtte indse at udvalget her om søndagen var noget fattigere end den foregående dag. Og jo mere tiden skred frem, jo flere piger var der at vælge mellem. Til sidst var der ikke nogen.

 Jeg nåede at ærgre mig over at jeg ikke i det mindste var hoppet på én af dem der var tilgængelig for en time siden. Jeg gav op og begav mig skuffet tilbage til hotellet.

 Bedst som alt håb var ude, blev et rødt forhæng trukket til side og en ret lækker pige stillede sine ynder til skue. Hun havde en kort page-frisure og briller. Lidt sekretær-type (på den kinky måde). Hun var kun iført tandtråds-tynd g-streng og en bh der kun lige akkurat dækkede hendes nipples.

 Her vidste man i hvert fald hvad man kunne forvente. Hun fik sine 50 Euro og gik staks i gang med at gumle på mit lem. Herefter bad jeg hende læne overkroppen indover briksen så jeg kunne knalde hende stående.

 

Alt I alt en herlig weekend I det hollandske. Det er absolut ikke sidste gang jeg kommer herned. Om ikke andet har jeg stadig hende blondinen til gode …

 

Hold jer muntre

 

 • Synes godt om 20
 • Tak 6
 • Haha 1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det lyder som et par gode dage i Amsterdam.

Og heldigt at du stillede hårdt mod hårdt da hun ville presse dig.

De normale priser er 50 euro for 20 minutter. Og det indeholder som regel blowjob, og sex i forskellige stillinger (missionær og doggy).

Til en anden gang hvor du får øje på en pige du falder for (hvis du skal derned igen) så står der kabinenumre over alle dørene, det gør det lidt nemmere at finde den samme pige igen ;)

Og hvis du er til pub miljø midt i red light så er slainte en fantastisk pub der ligger lige bag den gamle kirke (der er muligvis et stort stillads lige foran).

 • Synes godt om 4

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fantastisk god anmeldelse/beretning. Har selv nydt Amsterdam i stor stil i mine yngre dage. Fedt at læse om dine oplevelser :-)

 • Synes godt om 1

Del dette indlæg


Link til indlæg
tool skrev, for 3 timer siden:

Det lyder som et par gode dage i Amsterdam.

Og heldigt at du stillede hårdt mod hårdt da hun ville presse dig.

De normale priser er 50 euro for 20 minutter. Og det indeholder som regel blowjob, og sex i forskellige stillinger (missionær og doggy).

Til en anden gang hvor du får øje på en pige du falder for (hvis du skal derned igen) så står der kabinenumre over alle dørene, det gør det lidt nemmere at finde den samme pige igen ;)

Og hvis du er til pub miljø midt i red light så er slainte en fantastisk pub der ligger lige bag den gamle kirke (der er muligvis et stort stillads lige foran).

Tak. Og godt tip med kabine-numre :-)

 

Redigeret af Tacoma

Del dette indlæg


Link til indlæg
Mr.C skrev, for 2 timer siden:

Fantastisk god anmeldelse/beretning. Har selv nydt Amsterdam i stor stil i mine yngre dage. Fedt at læse om dine oplevelser :-)

Tak. Du skulle prøve at tage derned igen for at opfriske gamle minder :-)

 

 • Synes godt om 1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for en super beretning :) – og i øvrigt godt gået at du havde is i maven og nosser til at sætte hårdt mod hårdt for den tredie (hustleren) thump up –det er vi nok mange der kunne lære lidt af ;)

Jeg har i øvrigt osse tilbragt en forlænget week-end i Amsterdam for en del år side og har osse været på “sightseeing” i red light distrikt – men det var mange år før jeg begyndte at bruge “købesex” så det var bare for at “kikke” :rolleyes:

 

 • Synes godt om 1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Mange af østpigerne er grådige, og det rigtige svar er alt ja jeg er vant til at købe, også selvom det ikke passer, ellers ender man med at er ekstra ekstra ekstra.

Aftal hvad du får for 50euro spørg og aftal allerede i døren.

 • Synes godt om 1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak til Tacoma for en god beskrivelse.

Jeg har selv været i Amsterdam et par gange, ja faktisk flere gange i begyndelsen af 90erne, hvor jeg som ung mand yndede at tage nattoget fra Hovedbanegården og så vågne op næste morgen i Amsterdam. Senest jeg var der var for 5-6 år siden, og her havde østinvasionen sat sit tydelige præg.

Selv har jeg kun oplevet den ene flotte pige efter den anden, navnlig efter invasionen, men jeg har aldrig gået rundt om søndagen eller i dagtimerne.

Jeg har faktisk heller aldrig oplevet at blive snydt eller forsøgt snydt, men der er selvfølelig intet GFE ved disse gadeoplevelser, så skal man i stedet opsøge et bordel, og det vil jeg opfordre til at man gør. Men selvfølelig skal man rundt og kikke i det røde distrikt, og lader man sig friste, så er det også okay, men brug ikke mere end €50, selv har jeg aldrig fundet ud af, hvad man fik ekstra, hvis man betale €100 – er måske blevet lovet et eller andet, men mindes ikke at der har været nogen forskel.

 

 • Synes godt om 2

Del dette indlæg


Link til indlæg

God beretning. Lyder som en herlig weekend - og at der er brug for en ekstra fridag når man kommer hjem.

 • Synes godt om 1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for en god beretning.

Det med at sige at man ikke har prøvet det før er en no go alle steder. Jo mere erfaren de fornemmer du er jo mindre gider de at hustle dig. Det gælder også i Pattaya hvor jeg mest tager til. Du får 100 pct sikkert spørgsmålet om du har været i Pattaya før eller "is this your first time"... Altid sig at du har været der mange gange eller i det mindste at det er den 2nd time...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvis man ikke lige har ladetrykket til Red Light Diatrict, findes der denne udmærkede side: https://www.kinky.nl/ hvor man kan finde damer med privatklinik eller escort. Det koster lidt mere og billederne er ikke altid lige friske, men serviceniveauet er helt ok

 

 • Synes godt om 1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja red light i Amsterdam, er et slaraffenland :D et andet sted ikke så langt fra Amsterdam,  er langs Gare Nord i Bruxelles samme koncept, men billigere da jeg var der, før Euroens indtog i Bruxelles mange lækre unge slanke kvinder...

 • Synes godt om 1

Del dette indlæg


Link til indlæg
Alkoholikeren skrev, for 21 timer siden:

Ja red light i Amsterdam, er et slaraffenland :D et andet sted ikke så langt fra Amsterdam,  er langs Gare Nord i Bruxelles samme koncept, men billigere da jeg var der, før Euroens indtog i Bruxelles mange lækre unge slanke kvinder...

Det er stadig meget rimeligt. Første parket ud mod banen er yngre damer, mest fra Balkan (inklusive en håndfuld mørke sigøjnere, hvis man er til den slags). Gade tre og fire væk fra banen er så en blanding af chokopigerne i alle aldre og modne belgiske damer. Billigt, man kan få blæs og knæp for 25 EUR. 

 • Synes godt om 3

Del dette indlæg


Link til indlæg

Altså IKKE næsten svindel som Reperbahn og måske også næsten Red Light i Adam ?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Frisk skrev, for 4 timer siden:

Altså IKKE næsten svindel som Reperbahn og måske også næsten Red Light i Adam ?

Nej, som alle steder er der altid nogle der giver ringe service eller prøver at hustle dig for lidt ekstra penge, men for det meste er det regulær business

 • Synes godt om 2

Del dette indlæg


Link til indlæg

Amsterdam har et rigtig cool koncept med at man kan gå og kigge på pigerne og de gange jeg har været der var de kamp flotte og super lækre !!!  Dog syntes jeg sexen lader meget at ønske sammen lignet med de danske piger - og de forsøger virkelig at hustle en hvis de kan slippe afsted med det!!

Husk altid - aftal alt I døren INDEN du går ind .. selvom det kan være lidt akavet næsten midt på gaden !

Del dette indlæg


Link til indlæg
Tacoma skrev, den 23/10/2017 at 10:01:

 Hun startede med at spørge om jeg havde betalt for sex før. Jeg havde ikke rigtig lyst til at sige at jeg dagen før havde knaldet to af hendes kollegaer, så jeg sagde bare " nej".

 Så sagde hun "okay, minimum prize: 50 Euro, you pay me first". Det gjorde jeg så og tog derefter tøjet af. Hun ventede bevidst til alt klunset var af, før hun sagde "Okay: 50 Euro is handjob, blowjob is 50 Euro extra, if me naked 50 Euro extra, if you want to touch me 50 Euro extra and sex in pussy 50 extra".

Ikke noget at sige til at 30% af alle de mænd, der har prøvet købesex - aldrig gør det igen - så sådanne hustlere er med til at ødelægge deres egen og deres kollegaers buisness ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Jernsvinet skrev, for 7 timer siden:

Ikke noget at sige til at 30% af alle de mænd, der har prøvet købesex - aldrig gør det igen - så sådanne hustlere er med til at ødelægge deres egen og deres kollegaers buisness ;-)

Ja det er lidt synd de ødelægger det for dem selv og andre, nok også derfor der er mange tomme vinduer dernede nu, specielt aften pigerne er meget grådige,  så de siger 50 euro 20 min, dette er dog kun for entre mange af dem giver knapt en håndtrold for de penge, sidder blot og rykker lidt i den og vil sælge ekstra, til sidst bliver man så træt af det så man bare går. 

Så det er med at spørge om pris hvad er inkluderet, smider hun tøjet og andre gode spørgsmål før de 50 euro skifter hænder.

Alternativt er park118 et besøg værd en time til omkring 100 euro, dog uden kys og 69 og lign. ønsker som aftales ekstra med pigen, men der er intet pres.

 • Synes godt om 1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu

×