Hop til indhold

Recommended Posts

Ville faktisk have besøgt gode gamle (meget ung af alder dog) Jessy, som lige er kommet retur til DK. Men nu var jeg lige i Kbh Ø og gad ikke køre til Rødovre. God røv eller ej :) Så jeg tog en tur forbi hvor Jessy meget pudsigt har været tidligere. Der kan man møde et par søde piger. Bianca var anmeldt, så jeg kunne lige så godt forsøge mig med Mia. Hun har været i DK tidligere. Ser sød ud på billederne. De er dog shinede, men er af hende. Et af tre små minusser for mig er hendes blingbling i læben. Don´t get it! Men sikke en sød pige. Fedt humør. Smilende fra øre til øre. Hun har lidt topmave, og det var minus nr. 2. Og da jeg er pisse nidkær omkring pigernes tandsæt, var det minus nummer tre. Resten er dog lutter plusser.

Godt økoblow med masser af spyt. Under dette dejlige blow kiggede hun smilende op på mig og spurgte om jeg kunne lide det!? Det var vidst et ret retorisk spørgsmål! Lillehunden struttede af glæde :D. Udsigt til en fantastisk lækker missemis (som for resten også har lidt bling). Velduftende, glat og i godt humør. Så den blev da også lige besøgt :) Rigtig god sex med en super pige med en fortryllende flot fisse. Hun giver dig totalt plads. Ikke noget med at hæmme dig i at bare knalde løs. Hun holder dig helt tæt til sig i missionæren. God øjenkontakt og igen bekræftende spørgsmål om det føles godt. Det kunne jeg godt li´. Til sidst overgav min krop sig i et dybt rallende suk :) 

Det er mega value for money. Sølle 700 for 30 minutter. Alderen passer nok meget godt. Ingen hunsen med dig. God røv, by the way. Ganske ok køn pige. Nærværende. Jeg sad i bilen igen 28 minutter efter jeg havde forladt den og var rigtig godt tilfreds. Det hun skriver, det holder hun. Hun er her til starten af november.

https://escortguide.dk/P/new-mia-full-real-i-wait-for-you-3-3-3-36505.html

Peace

 

Redigeret af underdog40

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...