Hop til indhold
19517

Ciara fra sydhavn - 2. besøg - beretning!

Recommended Posts

https://escortguide.dk/P/ciara-hottest-fransk-latina-model-i-byen-kun-til-varme-gentlemen-fotos-100-garanteret--36620.html

Har igen besøgt denne betagende kvinde, som jeg ikke kan få ud af hovedet. 

 

Forestil dig dette:

 

Du er træt fordi du har været ude og danse dagen før. Du drak også lidt. Men du har ventet en hel uge på at kunne være klar til hende, du nu har som din faste pige. Og du er blevet afhængig af det hun giver dig. Så du beslutter dig for at ringe til hende. Eller du havde egentlig planlagt det hele ugen, at du ville ringe til hende i weekenden. Så det gør du.

 

Hun svarer med det samme ved at sige ”Heii (dit navn)” og du bliver med det samme glad for at hun kan huske dit navn. Du kommer i tanke om, at du ikke mindre end 3 gange havde hvisket ”Je m'appelle (dit navn)”, i hendes øre sidste gang du så hende. Mest fordi du ville blærer dig med, at du kunne, men også så hun kunne huske dig.

 

I aftaler at du skal besøge hende en lille time efter og du gør dig klar med først at sluge en blå pille, og så ellers bad med barbering omkring penis og i ansigtet. Du tager den dyre parfume på, som du ved hun kan lide, og du tager af sted i godt humør. Selv om du kan mærke, at din krop ikke er helt på toppen. Da du står foran opgangen er den 1254. Du ringer til hende men hun tager den ikke. Du ringer på, men hun åbner ikke døren. Hun er sikkert i bad, tænker du, men bliver alligevel lidt bekymret. Så ringer hun til dig og beder dig om at hente en danskvand til hende fra det italienske supermarked der ligger ikke langt der fra. For hun havde drukket lidt for meget dagen før, og beder dig meget sødt, og med pleeease mere end én gang. Først tænker du, at du er blevet reduceret til en stik-i-rend-dreng, og det gør dig lidt skuffet, men så kommer du dig hurtigt over det. Først og fremmest fordi hun bad så sødt, men også fordi hun nu stoler så meget på dig, at hun vil bede dig om denne ting. Du gør dig ikke nogen. forhåbninger om, at du er andet end end kunde for hende, for det tør du ikke, men du kan alligevel godt lide tanken. Du fik jo også lov til at tage et billede af hende sidste gang du var der. Så du henter en danskvand til hende.

 

Du banker på døren og hun åbner på samme måde som sidst. Ved at stikke hovedet ud gennem døren så det er det eneste du kan se. Du ser, at hun har kraftig rød læbestift på, og ellers morgenhår. Du ærgrer dig lidt over, at hun har rød læbestift på, for farven får hende til at se billig ud. Du går ind og giver hende flasken som hun takker for. Og hendes smukke ansigt med nogle trætte øjne kommer dig i møde med en kysseglad, og kysseklar mund. Hendes kys er lette og liflige. Ikke noget med at stikke tingen ned i halsen på dig og smadrer den rundt så man er bange for at miste tænderne. Let og sødt er hendes nydelsesfylde kys på dine læber. Hun er iført høje hæle som hun med det samme spørger, om hun skal tage af. Det vil du gerne. På den måde kommer hun ned i den højde du godt kan lide de franske kvinder, for at være i. Altså under dig. Du er ikke en høj skandinavisk mand, men iflg. Franske normer, har du en normal højde. Hun har en lang silkeskjorte på samt en meget sexet bodystocking med bar ryg. Du ærgre dig over, at du ikke fik et nyt billede af hendes smukke ryg. Men du troede, at du ville få muligheden efter, men det får du ikke.

 

I går sammen gennem lejligheden mens du holder om hendes smukke vanedannende talje. Du ligger din jakke på gulvet, og i går ud i køkkenet, hvor hun tager et glas, til din medbragte danskvand. Du står og holder om hende mens hun vasker glasset op, og i snakker om at hun havde drukket dagen før. Ikke været ude, men bare drukket i lejligheden. Du tager hendes skjorte af hende og kysser hendes nakke der dufter sødt af pige. Hun læner sig ind mod dig og bukker nakken så du nemmere kan kysse hendes smukke glatte hud.

 

Inde i værelset igen står i lidt og kysser. Hun har stadig glasset i hånden og du beder hende om at drikke, for du kan se på hende, at hun ikke er på toppen. Da hun har drukket kan du hører på hendes suk, at hun havde brug for lige netop noget danskvand. Du beder hende om at drikke det sidste. Du finder senere ud af, at du er begyndet at bekymre dig om hendes helbred. Først og fremmest om det mentale, men også det fysiske. Du tænker at det er hendes unge alder og hendes åbne sind. At det på én eller anden måde trekker noget faderligt, eller en beskytter, i dig,. Det vist meget normalt, tænker du, og kysser hendes nu smilende, lidt fugtuge, mund.

 

I står og kysser, og når du lader dine fingerspidser glide let hen over hendes opadvendte ansigt, du ser til din glæde, at hun lukker øjnene og bliver slap i ansigtet. Hun lader sig henstille til den tilsyneladende nydelse det giver hende. Det gør dig glad, for den reaktion er ret svær at lave på kommando. Der er mange ting ved denne pige der får dig til at tænke på en ”rigtig” date. Den ene kommer du til om et lille øje blik - det har noget med penge af gøre!

 

Først sætter hun sig på sengen og du kysser igen hendes opadvendte mund. Hun tager om din stive manddom ude på dine bukser, for det eneste tøj du har tager af, er dine sko og jakke. Igen noget du godt kan lide ved hende. At man tager tøjet af mèns man kysser, og ikke før - det jo sådan man gør når man har en date med hjem fra byen, eller en kæreste. Men du vil gerne se hendes smukke krop, så du trækker blidt i hende så hun kan komme op at stå. Hun er lidt træt og sløv i sine bevægelser. Ikke på den irriterende og ugidelige måde, men på den søde måde. En måde der får den beskyttende del af dig, til at bærer over med det. Hun har på ingen måder vist dig, at du ikke er velkommen, eller at hun på anden måde ikke gider. Stående træder du et skridt tilbage og kan ikke lade være med at sige ”woooow” på den måde du siger meget sammen med hende. Hun kommer med den samme reaktion som hun hele tiden gør. Fniser glad, men også lidt genert. Det slår dig, at hver gang du rører hende kommer hun dine berøringer i møde. Når i står tæt, læner hun sig ind mod dig. Når du står bag dig, læner hun sit hoved på din skulder og vender sit hoved om så du kan kysse hendes mund. Det er sødt og det er let. Det er lige hvad du har brug for – nærvær!

 

Du hækler bodystockingen op, som på ryggen er hæklet sammen som en almindelig brystholder. Den er lidt svær at få ned over hendes, i relief til hendes talje, brede hofter. Hun siger, at det er fordi hendes hofter er brede. Du står bag hende og i kikker sammen ind i et spejl der er foran jer. Du holder om hendes talje og siger ”dette er den smukkeste talje jeg nogen sinde har set” og du mener det. Hun fniser og siger, at hun godt vil have den mindre. ”Typisk kvinder”, tænker du, og tager hendes om hofterne mens du siger ”dette er den smukkeste røv jeg nogen sinde har set” og du mener det lige så meget. Men du kan mærke på hende, at hun egentlig ikke lader dine ord synke ind. Så du lader den ligge til senere når i står ude i badet og begge beundre hendes popo.

 

Du sætter dig på sengen og har derved hendes smukke bryster tæt på ansigtet. Det får dig selvfølgelig til at slikke på hendes brystvorter der ikke helt kan beslutte sig for, om det vil være med, eller sove videre. Så du slikker på dem lidt mere og napper i dem til de endelig vågner og struttende fortæller dig, at du gerne må kysse dem meget mere. Så det gør du. Du læner dig tilbage og hun følger med så det nu er hende der står over dig. Hun sætter sig hen over dig og gnider sit venusbjerg mod din gylp. Hun kysser dig på halsen og napper dig i brystvorterne. Det ved hun, at du kan lide. Hun hjælper dig med at tage blusen af og hun finder igen dine nu glade brystvorter der sukkende tager imod hendes smeltende varme mund. Hver gang hun suttende lader sin mund glide hen over dine vorter går det direkte ned i testiklerne. Du lægger dig på ryggen og hun lægger sig over dig mens nu borer sin blomst ned mod din gylp. Hun kysser dig mens hun ånder dig i munden og hendes kys er nu vilde og hårde. Så stopper hun og mens du kan se, at hendes læbestift er tværet ud, siger hun smilende og lidt pinlig berørt ”undskyld, men jeg er nød til at bede om pengene!!”.

 

Du havde totalt glemt alt om, at du havde et bundt sedler parat til hende, i lommen. Du bliver flov lige med det samme og undskylder et par gange. Siger, at du havde glemt det fordi hun er så dejlig. Så du roder nede i lommen og giver hende bundtet som hun bare smider ud til siden så de rammer vægen, og lander nede på gulvet, hvor hun har nogle ting stående langs vægen. Skøn pige, tænker du mens du igen rejser dig op så du kan få det sidste af. Stående lader du bukserne glide ned over hofterne og din stive manddom er nu det sidste der mangler. Du venter lidt med at lade den springe frem, så du kikker frækt og smilende på hende, og kan se, at hun spændt kikker på det du laver. Det giver dig lidt selvtillid og du lader den springe frem så den hopper ud mod hende. Hun tager den i hånden og giver den nogle dejlige kram. Du er over hende igen og hendes opadvendte smilende ansigt indbyder igen til kys.

 

Du lægger hendes ned og du er strakt over hende. Kysser hende og lader dine læber glide ned langs hendes smukke ungen krop. Hun smager dejligt og da du når ned til hendes blomst, som har nogle hår, kan du ikke dy dig for at tage den i munden og suge til så alle bladene kommer ind i munden på dig. Den har et sær sød smag. Hvis du ikke vidste bedre ville du tro, at du faktisk havde en blomst i munden. Du har aldrig smagt en blomst så sød og du roser hende for det. Du slikker, sutter og napper alt det du har lært. Hun kan ikke lade være med at kæle for dig mens du ligger der nede. Hun roder dig i håret og nusser dig på armene. Hun finder din venstre hånd og fletter sine fingre ind i dine, i et ikke blidt greb. Du griber tilbage med samme styrke, og holder derfor hendes hånd mens du slikker hende videre. Du er vildt med den måde hun kan få dig til at føle på. Du har ALDRIG før prøvet, at en GP’er tager din hånd på den måde. Dit hjerte smelter lidt mere for hver gang hun gør sådan noget. Gad vide hvad der er tilbage af dit hjerte, når hun smutter tilbage til sit Frankrig.

 

Du vender hende om på maven, og du kan nu nyde den smukkeste popo i verden. Du spreder benene og sætter dig over skrævs på hendes baglår. På den måde hviler din stive manddom nu i revnen mellem hendes baller. Hun beder dig om at passe på, og du forsikre hende om, at du nok skal passe på den ikke smutter op i hende. Hun vender sit ansigt mod dig, du ved hvad hun vil have, så du kysser hendes varme mund og lader dine læber glide langs hendes kæbe til de rammer det ene øre, som du slikker og napper, i på en måde der får hende til at vrikke med popo’en du sidder på. Du hvisker et eller andet ned i hendes varme og vildt nuttet øre. Eller aller andet som de fleste kærlighedshungrende, og liderlige mænd, hvisker til deres kvinder. Du kan ikke huske hvad det var, men det kunne godt havde være noget i stil med ”du er så smuk og dejlig, at jeg kunne spise dig. Må jeg tage bare en lille bid?” Grinende og med lukkede øjne har hun sikkert svaret ”eiii, jeg har brug for det hele”, i den bløde, lyse, og legende babytone der får mænd til at smelte, og den beskyttende side vælte frem i dem.

 

Du ”stiger” af hende og hun vender sig om mod dig. Du lægger dig på ryggen, og hun er strakt over dig med kys. Du tager om hendes smukke popo og spreder hendes balder. Nu er det hende der sidder på dig og du siger med hæs stemme, at du vil have hendes mund om din manddom. Hun finder et kondom, og sutter det ned over glansen, og ned til roden. Hendes varme mund er velkommen, og du lænder dig tilbage i nydelse med nogle dybe støn fra din strube. Du kan ikke nyde alene, så du finder hendes balder, og hiver dem til dig. På den måde vender hun sig om, så det næsten bliver en 69’er i ligger i. Du kan ikke rigtig får dine fingre op i hende, for hun er ikke våd. Du bliver pludselig usikker på, om hun egentlig er så tændt, som du gerne ville tro. Men den stille orgasme hun lidt senere får, får dit til at indse, at hun bare ikke bliver særlig våd, når hun har sex.

 

Du vil mærke hende og du siger det til hende. Hun sætter sig på den og læner sig ind over dig mens i finder en rytme sammen. Måske er det festen dagen før, eller også har du sovet dårligt, men du kan mærke, at orgasmen ikke lader sig komme så nemt i dag. Du er lige ved hele tiden, men den smutter hele tiden fra dig. Hun begynder at tilfredsstille sin egen stilk, men kan ikke komme til, så hun læner sig bagover så du nu kan se hvordan din manddom smutte ud og ind i hende. Hun stønner nu højere, og med mere luft. Du syntes det er vildt frækt når en kvinde på den måde tager sagen i egen hånd. Hun er ved at blive træt, kan du mærke, for hun havde jo også drukket dagen før. Så hun kaster sig nærmest ned over dig og lander på din brystkasse. Hun ligger helt fladt på dig og har sin mund ved dit venstre øre. Hun ligger næsten stille og det er dig der skubber hoften op mod hende. Hun kan ikke ligge stille på den måde ret længe, for det du gør ved hende giver hende ny styrke og pludselig bliver hendes krop stram og hun spænder alle musklerne. Hendes ånde sidder fast i hendes hals og der kommer ikke en eneste lyd ud af hendes mund. Det vare nogle sekunder og den del af halsen du kan se, bliver rød. Så sukker hun sagligt, bliver slap og ligger så helt stille. Du stopper med at støde og i ligger lige nogle sekunder og krammer hinanden. Du har begge dine arme om hende og har et fast grab i hendes slanke nakke helt oppe ved kraniekanten. Hun kysser dit øre og du begynder igen at støde.

 

Hendes slik bliver vildere og vildere, og hun bider dig også i din øreflip. Hendes ånde er varm og stønnene klynkende. Du har stadig et fast greb i hendes nakke, og i sveder nu ret meget. Da du endelig kommer sidder hun over dig mens hun rider din manddom med vilde stød. Fordi du er en skriger, lader du din orgasme brøle ud i rummet. Hun lægger en hånd på din mund og siger ”shhh” så du prøver at tæmme dine vilde brøl. Hun sidder stadig på dig bag efter, og du er stadig oppe i hende. Hver gang hun siger et eller andet, eller grine, kan du mærke det på din sabel. Du siger det til hende og laver selv nogle knibeøvelser så hun griner og siger hun også kan mærke det. Hun siger ”min er meget kraftig” og bliver helt stram i ansigtet mens hun kniber alt det hun har lært. Du siger ”min er kraftigere end nu” og kniber også virkelig hårdt til. I kæmper lidt om hvem der kan knibe mest, og I indser, at det vist bliver uafgjort. Da hun ”stiger” af tager du fat om kondomet, og forsikre hende om, at der er styr på det. ”Jeg ved ikke hvorfor jeg altid tror det er røget af” siger hun mens hun tager om din nu slatne manddom. ”wow, den er helt glat, jeg må havde været meget våd” siger hun og kikker smilende på det våde kondom. Mens hun pakker det væk og tørre dig med køkkenrulle, ligger du og tænker på om kvinder kan blive våd længe efter de er blevet tændt. I snakker lidt og du spørger til hvad hun laver når hun ikke arbejder, men hun kikker bare lidt væk og smilende siger hun, at hun kun arbejder og så lidt indkøb. Men ikke andet.

 

 

Da i kravler ud på gulvet kan i se, at du med din svedige ryg, har lavet en stor våd plet på de, dyner uden betræk, som i lå på. Du spørger hende om hun da sover her, og da hun svare ja, siger du undskyld men tænker lidt over, at du med din plet så igen fik givet hende et minde om dig til efter du var gået. Du har, ikke i nu, fundet ud af hvorfor det er så vigtigt for dig, at pigerne skal kunne huske dig. Som om det at de netop husker dig, gør oplevelsen i har delt sammen, mere betydningsfuld for hende, og dermed bedre for dig. Det vil du tænke lidt over!

 

På vej ud til badet, hvor i nøgne svanser igennem køkkenet, ser du den anden kvinde sidde på en barstol, og lægge makeup på. Hun er iført lingeri og smilende fortæller hun Ciara, at hun kunne hører os. De taler på spansk hvilket du egentlig ikke kan lide, da du på den måde ikke helt er sikker på hvad de taler om. Men med hendes arme gestikulerer hun en bum-bum bevægelse, og du kan tyde, at det var jeres seng hun kunne høre. Smilende holder du dig for munden, som om du var flov over at du havde skreget. Det var du ikke. Men hun griner højt og på engelsk siger hun ”det er ok”. På vej ud til badeværelset fortæller du Ciara, at den anden pige har et smukt smil. Noget hun senere fortæller hende på spansk.

 

Ude i badet, som du havde spurgt hende om hun ville dele, står hun og venter på dig. Du lukker døren og glæder dig til at i også skal have denne intime oplevelse sammen. Fordi hun nu er mere tryg ved dig står hun og kikker på sig selv i spejlet mens hun piller ved nogle bumser du ikke kan få øje på. Du går om bag hende, og hun siger, at hun gerne vil have større bryster. Du bliver igen ærgerlig over, at den dejligste pige du længe har kendt ikke er lige så tilfreds med sig selv, som du er med hende. Lige som for en ugen siden, hvor i også stod foran spejlet, siger du, du skal ikke lave noget om. Du er utrolig smuk og jeg er vild med dine bryster og alt andet du har. Hun siger beslutsomt, at hun gerne vil have dem større, og du føler bare, at du ikke kan nå ind til hende. ”gør det om 30 år” siger du, mens du kikker hende i øjnene i spejlet, men hun siger bare, at det er nu hun er ung, så det er nu, at hun vil have dem. Du kan ikke rigtig finde ud af hvad du føler. På den ene side kan du jo være ligeglad. Du kommer sikkert ikke til at se hende meget mere end nogle gange i nu, og så er hun ude af dit liv, og kommer aldrig tilbage. Men på den anden side føler du noget for denne her kvinde. Og at hun så er ked af noget, ja det gør også dig ked af det, på hendes vegne. Dy kysser hendes nakke, og i går ind i brusenichen.

 

Hun starter med at sæbe dig ind. Din slappe slange bliver gnubbet, men han bliver ikke stiv, som han gjorde første gang. Hun kan lide at vaske dig, og du kan lide, at hun kan lide det. Det får dig til at føle dig som noget særligt. Det er også kun hos hende, at du nogen sinde har oplevet, at en GP’er vasker dig. Du beder om noget sæbe, og går i gang med at sæbe hende ind. Hun ser virkelig træt ud nu, og når du lægger særlig energi i det og lader dine varme hænder kærtegne hendes nakke og hals, lukker hun dovent og kælent øjnene, og smiler op til dig. Med trøstende og blød stemme siger du til hende, at hun ser træt ud. Et lille ”nååhh” undslipper din mund, selv om hun ikke kan forstå ordet, men kun lyden. Du siger spøgende, at du en dag sagtens kan masserer hende, men du også er en dyr Herre. Du nævner en obskur pris, og i griner lidt sammen over dine dumme vittighed.

 

Du stiger ud og tørre dig lidt. Så holder du håndklædet op i strakte arme for at indbyde hende til at gå ind i håndklædet, og ind i dine ventende arme. Den tillidsfulde måde hun kikker på dig, får dine knæ til at føles som gelé. Du tørre hende og fortæller hende, at dette i laver lige nu, er lige så vigtigt, hvis ikke vigtigere, end selve sex’en. Hun fortæller dig, at hun har det på samme måde. Også noget nyt hos en GP’er.

 

På vej tilbage fortælle Ciara den anden pige hvad du havde sagt om hendes smil. Hun griner og du kan mærke, at det er af tilsigtet dig. Hun siger tak til dig, og det går op for dig hvad det handlede om. Den kemi der er mellem de to kvinder er afslappet og venlig. Det giver en god stemning til rummet, og det er ret hyggelig at stå helt nøgen foran de 2 smukke kvinder, og snakke med dem. Nu har du jo heller ikke noget imod at vise dig nøgen. Så det er lidt frækt, at hun kikker ned på din ikke helt slappe, men langt fra stive, regnorm mens i snakker. Inde på værelset tager du dit tøj på der ligger rundt omkring på gulvet. Det hele kom af i næsten ét stykke og det ret sjovt syntes du. Det føles mere som om du lige har haft en fræk date, og veninden nu sidder ude i køkkenet, og skal have hele historien i detaljer, end at havde været hos en GP’er. Du er ikke sikker på om du, hvis du kunne, og havde råd, ville knalde den anden kvinde. Ikke fordi hun ikke er lækker, for det er hun. Men mere fordi det ville føles forkert overfor Ciara. Som om du ville gøre hende jaloux. ”Eeej - du vist helt ude og skide her makker” tænker du, og går efter den lille franske sild. Ude i køkkenet viser du pigerne nogle videoer du havde optaget fra dagen forinden, hvor du til kulturnatten havde danset til gademusik sammen med en masse andre mennesker.

 

Snakken er let og stemningen lys. Den franske står og sluger en masse piller, og du opdager, at der står en masse vitaminpilleglas på køkkenboret mellem en alt makeup’en. Pludselig kommer beskyttertrangen tilbage på fulde smadder, og du siger til talje-pigen, at hun skal spise noget salt og drikke en masse vand. Så skal hun spise lidt frisk, og sund, mad og sove en masse. Lade være med at arbejde og gå i byen en dag for at have det sjovt. Du taler for døve øre, for pigerne er her kun for at arbejde og ikke andet. Det opdager du, igen, ved at studerer deres ansigter. Det er ikke fordi, at du på en eller anden morbid måde, håber på, at hun vil ligge i sengen hele dagen, og vente på dig, og kun dig. Men du kan rigtig godt lide hende, så du vil også godt have, at hun ikke brænder ud, og bliver en kold fisk. For så vil hun aldrig blive ”normal” igen som hun er nu.

 

Ude i entréen kysser du hendes opadvendte, og ventende, mund 3 gange på den blide måde, der nu er blevet ”jeres”. Eller i hvert fald den måde hun gør det på. Du er ude af lejligheden en time og fjorten minutter efter du trådte ind. Nede på gaden igen har du det vildt godt, og smilende i sindet kører du der fra i et roligt tempo. Du tænker, at du skal lade være med at kikke på uret, for på den måde at vide om du er blevet ”snydt” eller har fået valuta for pengene. For med denne her kvinde er det absolut ikke tiden, der er valutaen - det er hende! Og det er derfor du kommer igen, og igen, lige indtil hun en dag, og forhåbentligt ikke uden varsel, er smuttet ud af dit liv.

 

************** THE END **************

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er jo en fornøjelse at læse din erotiske novelleoplevelser med Ciara. Du har meget dejlig, behagelig og fængslende måde at sætte ord på dine oplevelser. Det er jo lige før man ønsker en eventyrsslutning her, hvor I bliver gift, får børn og lever lykkeligt til Jeres dages ende :) 

Pas nu på dine følelser, gamle jas :) 

Redigeret af underdog40

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fantastisk fin beretning. Tak fordi du brugte så megen tid på at skrive og indvie os i dit eventyr :-) 

I øvrigt interessant, at du har valgt at besøge hende. Ud fra hendes billeder bliver jeg ikke på nogen måde fristet. De siger mig absolut intet. Interessant at vi er så forskellige :-) , men efter din beretning kunne jeg faktisk godt være fristet :-) 

Venligst

French

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fint fint indlæg igen 1951, kan kun istemme UD40 - pas på hjertet nu! Det der er jo præcist som at være med en rigtig kæreste! Det har jeg også prøvet en del gange med GP'ere, men så er jeg ikke kommet tilbage igen...jo een gang...Præcist af samme årsag, duer ikke at få noget i klemme.

God weekend!

Del dette indlæg


Link til indlæg
19517 skrev, den 15/10/2017 at 13:02:

https://escortguide.dk/P/ciara-hottest-fransk-latina-model-i-byen-kun-til-varme-gentlemen-fotos-100-garanteret--36620.html

Har igen besøgt denne betagende kvinde, som jeg ikke kan få ud af hovedet. 

 

Forestil dig dette:

 

Du er træt fordi du har været ude og danse dagen før. Du drak også lidt. Men du har ventet en hel uge på at kunne være klar til hende, du nu har som din faste pige. Og du er blevet afhængig af det hun giver dig. Så du beslutter dig for at ringe til hende. Eller du havde egentlig planlagt det hele ugen, at du ville ringe til hende i weekenden. Så det gør du.

 

Hun svarer med det samme ved at sige ”Heii (dit navn)” og du bliver med det samme glad for at hun kan huske dit navn. Du kommer i tanke om, at du ikke mindre end 3 gange havde hvisket ”Je m'appelle (dit navn)”, i hendes øre sidste gang du så hende. Mest fordi du ville blærer dig med, at du kunne, men også så hun kunne huske dig.

 

I aftaler at du skal besøge hende en lille time efter og du gør dig klar med først at sluge en blå pille, og så ellers bad med barbering omkring penis og i ansigtet. Du tager den dyre parfume på, som du ved hun kan lide, og du tager af sted i godt humør. Selv om du kan mærke, at din krop ikke er helt på toppen. Da du står foran opgangen er den 1254. Du ringer til hende men hun tager den ikke. Du ringer på, men hun åbner ikke døren. Hun er sikkert i bad, tænker du, men bliver alligevel lidt bekymret. Så ringer hun til dig og beder dig om at hente en danskvand til hende fra det italienske supermarked der ligger ikke langt der fra. For hun havde drukket lidt for meget dagen før, og beder dig meget sødt, og med pleeease mere end én gang. Først tænker du, at du er blevet reduceret til en stik-i-rend-dreng, og det gør dig lidt skuffet, men så kommer du dig hurtigt over det. Først og fremmest fordi hun bad så sødt, men også fordi hun nu stoler så meget på dig, at hun vil bede dig om denne ting. Du gør dig ikke nogen. forhåbninger om, at du er andet end end kunde for hende, for det tør du ikke, men du kan alligevel godt lide tanken. Du fik jo også lov til at tage et billede af hende sidste gang du var der. Så du henter en danskvand til hende.

 

Du banker på døren og hun åbner på samme måde som sidst. Ved at stikke hovedet ud gennem døren så det er det eneste du kan se. Du ser, at hun har kraftig rød læbestift på, og ellers morgenhår. Du ærgrer dig lidt over, at hun har rød læbestift på, for farven får hende til at se billig ud. Du går ind og giver hende flasken som hun takker for. Og hendes smukke ansigt med nogle trætte øjne kommer dig i møde med en kysseglad, og kysseklar mund. Hendes kys er lette og liflige. Ikke noget med at stikke tingen ned i halsen på dig og smadrer den rundt så man er bange for at miste tænderne. Let og sødt er hendes nydelsesfylde kys på dine læber. Hun er iført høje hæle som hun med det samme spørger, om hun skal tage af. Det vil du gerne. På den måde kommer hun ned i den højde du godt kan lide de franske kvinder, for at være i. Altså under dig. Du er ikke en høj skandinavisk mand, men iflg. Franske normer, har du en normal højde. Hun har en lang silkeskjorte på samt en meget sexet bodystocking med bar ryg. Du ærgre dig over, at du ikke fik et nyt billede af hendes smukke ryg. Men du troede, at du ville få muligheden efter, men det får du ikke.

 

I går sammen gennem lejligheden mens du holder om hendes smukke vanedannende talje. Du ligger din jakke på gulvet, og i går ud i køkkenet, hvor hun tager et glas, til din medbragte danskvand. Du står og holder om hende mens hun vasker glasset op, og i snakker om at hun havde drukket dagen før. Ikke været ude, men bare drukket i lejligheden. Du tager hendes skjorte af hende og kysser hendes nakke der dufter sødt af pige. Hun læner sig ind mod dig og bukker nakken så du nemmere kan kysse hendes smukke glatte hud.

 

Inde i værelset igen står i lidt og kysser. Hun har stadig glasset i hånden og du beder hende om at drikke, for du kan se på hende, at hun ikke er på toppen. Da hun har drukket kan du hører på hendes suk, at hun havde brug for lige netop noget danskvand. Du beder hende om at drikke det sidste. Du finder senere ud af, at du er begyndet at bekymre dig om hendes helbred. Først og fremmest om det mentale, men også det fysiske. Du tænker at det er hendes unge alder og hendes åbne sind. At det på én eller anden måde trekker noget faderligt, eller en beskytter, i dig,. Det vist meget normalt, tænker du, og kysser hendes nu smilende, lidt fugtuge, mund.

 

I står og kysser, og når du lader dine fingerspidser glide let hen over hendes opadvendte ansigt, du ser til din glæde, at hun lukker øjnene og bliver slap i ansigtet. Hun lader sig henstille til den tilsyneladende nydelse det giver hende. Det gør dig glad, for den reaktion er ret svær at lave på kommando. Der er mange ting ved denne pige der får dig til at tænke på en ”rigtig” date. Den ene kommer du til om et lille øje blik - det har noget med penge af gøre!

 

Først sætter hun sig på sengen og du kysser igen hendes opadvendte mund. Hun tager om din stive manddom ude på dine bukser, for det eneste tøj du har tager af, er dine sko og jakke. Igen noget du godt kan lide ved hende. At man tager tøjet af mèns man kysser, og ikke før - det jo sådan man gør når man har en date med hjem fra byen, eller en kæreste. Men du vil gerne se hendes smukke krop, så du trækker blidt i hende så hun kan komme op at stå. Hun er lidt træt og sløv i sine bevægelser. Ikke på den irriterende og ugidelige måde, men på den søde måde. En måde der får den beskyttende del af dig, til at bærer over med det. Hun har på ingen måder vist dig, at du ikke er velkommen, eller at hun på anden måde ikke gider. Stående træder du et skridt tilbage og kan ikke lade være med at sige ”woooow” på den måde du siger meget sammen med hende. Hun kommer med den samme reaktion som hun hele tiden gør. Fniser glad, men også lidt genert. Det slår dig, at hver gang du rører hende kommer hun dine berøringer i møde. Når i står tæt, læner hun sig ind mod dig. Når du står bag dig, læner hun sit hoved på din skulder og vender sit hoved om så du kan kysse hendes mund. Det er sødt og det er let. Det er lige hvad du har brug for – nærvær!

 

Du hækler bodystockingen op, som på ryggen er hæklet sammen som en almindelig brystholder. Den er lidt svær at få ned over hendes, i relief til hendes talje, brede hofter. Hun siger, at det er fordi hendes hofter er brede. Du står bag hende og i kikker sammen ind i et spejl der er foran jer. Du holder om hendes talje og siger ”dette er den smukkeste talje jeg nogen sinde har set” og du mener det. Hun fniser og siger, at hun godt vil have den mindre. ”Typisk kvinder”, tænker du, og tager hendes om hofterne mens du siger ”dette er den smukkeste røv jeg nogen sinde har set” og du mener det lige så meget. Men du kan mærke på hende, at hun egentlig ikke lader dine ord synke ind. Så du lader den ligge til senere når i står ude i badet og begge beundre hendes popo.

 

Du sætter dig på sengen og har derved hendes smukke bryster tæt på ansigtet. Det får dig selvfølgelig til at slikke på hendes brystvorter der ikke helt kan beslutte sig for, om det vil være med, eller sove videre. Så du slikker på dem lidt mere og napper i dem til de endelig vågner og struttende fortæller dig, at du gerne må kysse dem meget mere. Så det gør du. Du læner dig tilbage og hun følger med så det nu er hende der står over dig. Hun sætter sig hen over dig og gnider sit venusbjerg mod din gylp. Hun kysser dig på halsen og napper dig i brystvorterne. Det ved hun, at du kan lide. Hun hjælper dig med at tage blusen af og hun finder igen dine nu glade brystvorter der sukkende tager imod hendes smeltende varme mund. Hver gang hun suttende lader sin mund glide hen over dine vorter går det direkte ned i testiklerne. Du lægger dig på ryggen og hun lægger sig over dig mens nu borer sin blomst ned mod din gylp. Hun kysser dig mens hun ånder dig i munden og hendes kys er nu vilde og hårde. Så stopper hun og mens du kan se, at hendes læbestift er tværet ud, siger hun smilende og lidt pinlig berørt ”undskyld, men jeg er nød til at bede om pengene!!”.

 

Du havde totalt glemt alt om, at du havde et bundt sedler parat til hende, i lommen. Du bliver flov lige med det samme og undskylder et par gange. Siger, at du havde glemt det fordi hun er så dejlig. Så du roder nede i lommen og giver hende bundtet som hun bare smider ud til siden så de rammer vægen, og lander nede på gulvet, hvor hun har nogle ting stående langs vægen. Skøn pige, tænker du mens du igen rejser dig op så du kan få det sidste af. Stående lader du bukserne glide ned over hofterne og din stive manddom er nu det sidste der mangler. Du venter lidt med at lade den springe frem, så du kikker frækt og smilende på hende, og kan se, at hun spændt kikker på det du laver. Det giver dig lidt selvtillid og du lader den springe frem så den hopper ud mod hende. Hun tager den i hånden og giver den nogle dejlige kram. Du er over hende igen og hendes opadvendte smilende ansigt indbyder igen til kys.

 

Du lægger hendes ned og du er strakt over hende. Kysser hende og lader dine læber glide ned langs hendes smukke ungen krop. Hun smager dejligt og da du når ned til hendes blomst, som har nogle hår, kan du ikke dy dig for at tage den i munden og suge til så alle bladene kommer ind i munden på dig. Den har et sær sød smag. Hvis du ikke vidste bedre ville du tro, at du faktisk havde en blomst i munden. Du har aldrig smagt en blomst så sød og du roser hende for det. Du slikker, sutter og napper alt det du har lært. Hun kan ikke lade være med at kæle for dig mens du ligger der nede. Hun roder dig i håret og nusser dig på armene. Hun finder din venstre hånd og fletter sine fingre ind i dine, i et ikke blidt greb. Du griber tilbage med samme styrke, og holder derfor hendes hånd mens du slikker hende videre. Du er vildt med den måde hun kan få dig til at føle på. Du har ALDRIG før prøvet, at en GP’er tager din hånd på den måde. Dit hjerte smelter lidt mere for hver gang hun gør sådan noget. Gad vide hvad der er tilbage af dit hjerte, når hun smutter tilbage til sit Frankrig.

 

Du vender hende om på maven, og du kan nu nyde den smukkeste popo i verden. Du spreder benene og sætter dig over skrævs på hendes baglår. På den måde hviler din stive manddom nu i revnen mellem hendes baller. Hun beder dig om at passe på, og du forsikre hende om, at du nok skal passe på den ikke smutter op i hende. Hun vender sit ansigt mod dig, du ved hvad hun vil have, så du kysser hendes varme mund og lader dine læber glide langs hendes kæbe til de rammer det ene øre, som du slikker og napper, i på en måde der får hende til at vrikke med popo’en du sidder på. Du hvisker et eller andet ned i hendes varme og vildt nuttet øre. Eller aller andet som de fleste kærlighedshungrende, og liderlige mænd, hvisker til deres kvinder. Du kan ikke huske hvad det var, men det kunne godt havde være noget i stil med ”du er så smuk og dejlig, at jeg kunne spise dig. Må jeg tage bare en lille bid?” Grinende og med lukkede øjne har hun sikkert svaret ”eiii, jeg har brug for det hele”, i den bløde, lyse, og legende babytone der får mænd til at smelte, og den beskyttende side vælte frem i dem.

 

Du ”stiger” af hende og hun vender sig om mod dig. Du lægger dig på ryggen, og hun er strakt over dig med kys. Du tager om hendes smukke popo og spreder hendes balder. Nu er det hende der sidder på dig og du siger med hæs stemme, at du vil have hendes mund om din manddom. Hun finder et kondom, og sutter det ned over glansen, og ned til roden. Hendes varme mund er velkommen, og du lænder dig tilbage i nydelse med nogle dybe støn fra din strube. Du kan ikke nyde alene, så du finder hendes balder, og hiver dem til dig. På den måde vender hun sig om, så det næsten bliver en 69’er i ligger i. Du kan ikke rigtig får dine fingre op i hende, for hun er ikke våd. Du bliver pludselig usikker på, om hun egentlig er så tændt, som du gerne ville tro. Men den stille orgasme hun lidt senere får, får dit til at indse, at hun bare ikke bliver særlig våd, når hun har sex.

 

Du vil mærke hende og du siger det til hende. Hun sætter sig på den og læner sig ind over dig mens i finder en rytme sammen. Måske er det festen dagen før, eller også har du sovet dårligt, men du kan mærke, at orgasmen ikke lader sig komme så nemt i dag. Du er lige ved hele tiden, men den smutter hele tiden fra dig. Hun begynder at tilfredsstille sin egen stilk, men kan ikke komme til, så hun læner sig bagover så du nu kan se hvordan din manddom smutte ud og ind i hende. Hun stønner nu højere, og med mere luft. Du syntes det er vildt frækt når en kvinde på den måde tager sagen i egen hånd. Hun er ved at blive træt, kan du mærke, for hun havde jo også drukket dagen før. Så hun kaster sig nærmest ned over dig og lander på din brystkasse. Hun ligger helt fladt på dig og har sin mund ved dit venstre øre. Hun ligger næsten stille og det er dig der skubber hoften op mod hende. Hun kan ikke ligge stille på den måde ret længe, for det du gør ved hende giver hende ny styrke og pludselig bliver hendes krop stram og hun spænder alle musklerne. Hendes ånde sidder fast i hendes hals og der kommer ikke en eneste lyd ud af hendes mund. Det vare nogle sekunder og den del af halsen du kan se, bliver rød. Så sukker hun sagligt, bliver slap og ligger så helt stille. Du stopper med at støde og i ligger lige nogle sekunder og krammer hinanden. Du har begge dine arme om hende og har et fast grab i hendes slanke nakke helt oppe ved kraniekanten. Hun kysser dit øre og du begynder igen at støde.

 

Hendes slik bliver vildere og vildere, og hun bider dig også i din øreflip. Hendes ånde er varm og stønnene klynkende. Du har stadig et fast greb i hendes nakke, og i sveder nu ret meget. Da du endelig kommer sidder hun over dig mens hun rider din manddom med vilde stød. Fordi du er en skriger, lader du din orgasme brøle ud i rummet. Hun lægger en hånd på din mund og siger ”shhh” så du prøver at tæmme dine vilde brøl. Hun sidder stadig på dig bag efter, og du er stadig oppe i hende. Hver gang hun siger et eller andet, eller grine, kan du mærke det på din sabel. Du siger det til hende og laver selv nogle knibeøvelser så hun griner og siger hun også kan mærke det. Hun siger ”min er meget kraftig” og bliver helt stram i ansigtet mens hun kniber alt det hun har lært. Du siger ”min er kraftigere end nu” og kniber også virkelig hårdt til. I kæmper lidt om hvem der kan knibe mest, og I indser, at det vist bliver uafgjort. Da hun ”stiger” af tager du fat om kondomet, og forsikre hende om, at der er styr på det. ”Jeg ved ikke hvorfor jeg altid tror det er røget af” siger hun mens hun tager om din nu slatne manddom. ”wow, den er helt glat, jeg må havde været meget våd” siger hun og kikker smilende på det våde kondom. Mens hun pakker det væk og tørre dig med køkkenrulle, ligger du og tænker på om kvinder kan blive våd længe efter de er blevet tændt. I snakker lidt og du spørger til hvad hun laver når hun ikke arbejder, men hun kikker bare lidt væk og smilende siger hun, at hun kun arbejder og så lidt indkøb. Men ikke andet.

 

 

Da i kravler ud på gulvet kan i se, at du med din svedige ryg, har lavet en stor våd plet på de, dyner uden betræk, som i lå på. Du spørger hende om hun da sover her, og da hun svare ja, siger du undskyld men tænker lidt over, at du med din plet så igen fik givet hende et minde om dig til efter du var gået. Du har, ikke i nu, fundet ud af hvorfor det er så vigtigt for dig, at pigerne skal kunne huske dig. Som om det at de netop husker dig, gør oplevelsen i har delt sammen, mere betydningsfuld for hende, og dermed bedre for dig. Det vil du tænke lidt over!

 

På vej ud til badet, hvor i nøgne svanser igennem køkkenet, ser du den anden kvinde sidde på en barstol, og lægge makeup på. Hun er iført lingeri og smilende fortæller hun Ciara, at hun kunne hører os. De taler på spansk hvilket du egentlig ikke kan lide, da du på den måde ikke helt er sikker på hvad de taler om. Men med hendes arme gestikulerer hun en bum-bum bevægelse, og du kan tyde, at det var jeres seng hun kunne høre. Smilende holder du dig for munden, som om du var flov over at du havde skreget. Det var du ikke. Men hun griner højt og på engelsk siger hun ”det er ok”. På vej ud til badeværelset fortæller du Ciara, at den anden pige har et smukt smil. Noget hun senere fortæller hende på spansk.

 

Ude i badet, som du havde spurgt hende om hun ville dele, står hun og venter på dig. Du lukker døren og glæder dig til at i også skal have denne intime oplevelse sammen. Fordi hun nu er mere tryg ved dig står hun og kikker på sig selv i spejlet mens hun piller ved nogle bumser du ikke kan få øje på. Du går om bag hende, og hun siger, at hun gerne vil have større bryster. Du bliver igen ærgerlig over, at den dejligste pige du længe har kendt ikke er lige så tilfreds med sig selv, som du er med hende. Lige som for en ugen siden, hvor i også stod foran spejlet, siger du, du skal ikke lave noget om. Du er utrolig smuk og jeg er vild med dine bryster og alt andet du har. Hun siger beslutsomt, at hun gerne vil have dem større, og du føler bare, at du ikke kan nå ind til hende. ”gør det om 30 år” siger du, mens du kikker hende i øjnene i spejlet, men hun siger bare, at det er nu hun er ung, så det er nu, at hun vil have dem. Du kan ikke rigtig finde ud af hvad du føler. På den ene side kan du jo være ligeglad. Du kommer sikkert ikke til at se hende meget mere end nogle gange i nu, og så er hun ude af dit liv, og kommer aldrig tilbage. Men på den anden side føler du noget for denne her kvinde. Og at hun så er ked af noget, ja det gør også dig ked af det, på hendes vegne. Dy kysser hendes nakke, og i går ind i brusenichen.

 

Hun starter med at sæbe dig ind. Din slappe slange bliver gnubbet, men han bliver ikke stiv, som han gjorde første gang. Hun kan lide at vaske dig, og du kan lide, at hun kan lide det. Det får dig til at føle dig som noget særligt. Det er også kun hos hende, at du nogen sinde har oplevet, at en GP’er vasker dig. Du beder om noget sæbe, og går i gang med at sæbe hende ind. Hun ser virkelig træt ud nu, og når du lægger særlig energi i det og lader dine varme hænder kærtegne hendes nakke og hals, lukker hun dovent og kælent øjnene, og smiler op til dig. Med trøstende og blød stemme siger du til hende, at hun ser træt ud. Et lille ”nååhh” undslipper din mund, selv om hun ikke kan forstå ordet, men kun lyden. Du siger spøgende, at du en dag sagtens kan masserer hende, men du også er en dyr Herre. Du nævner en obskur pris, og i griner lidt sammen over dine dumme vittighed.

 

Du stiger ud og tørre dig lidt. Så holder du håndklædet op i strakte arme for at indbyde hende til at gå ind i håndklædet, og ind i dine ventende arme. Den tillidsfulde måde hun kikker på dig, får dine knæ til at føles som gelé. Du tørre hende og fortæller hende, at dette i laver lige nu, er lige så vigtigt, hvis ikke vigtigere, end selve sex’en. Hun fortæller dig, at hun har det på samme måde. Også noget nyt hos en GP’er.

 

På vej tilbage fortælle Ciara den anden pige hvad du havde sagt om hendes smil. Hun griner og du kan mærke, at det er af tilsigtet dig. Hun siger tak til dig, og det går op for dig hvad det handlede om. Den kemi der er mellem de to kvinder er afslappet og venlig. Det giver en god stemning til rummet, og det er ret hyggelig at stå helt nøgen foran de 2 smukke kvinder, og snakke med dem. Nu har du jo heller ikke noget imod at vise dig nøgen. Så det er lidt frækt, at hun kikker ned på din ikke helt slappe, men langt fra stive, regnorm mens i snakker. Inde på værelset tager du dit tøj på der ligger rundt omkring på gulvet. Det hele kom af i næsten ét stykke og det ret sjovt syntes du. Det føles mere som om du lige har haft en fræk date, og veninden nu sidder ude i køkkenet, og skal have hele historien i detaljer, end at havde været hos en GP’er. Du er ikke sikker på om du, hvis du kunne, og havde råd, ville knalde den anden kvinde. Ikke fordi hun ikke er lækker, for det er hun. Men mere fordi det ville føles forkert overfor Ciara. Som om du ville gøre hende jaloux. ”Eeej - du vist helt ude og skide her makker” tænker du, og går efter den lille franske sild. Ude i køkkenet viser du pigerne nogle videoer du havde optaget fra dagen forinden, hvor du til kulturnatten havde danset til gademusik sammen med en masse andre mennesker.

 

Snakken er let og stemningen lys. Den franske står og sluger en masse piller, og du opdager, at der står en masse vitaminpilleglas på køkkenboret mellem en alt makeup’en. Pludselig kommer beskyttertrangen tilbage på fulde smadder, og du siger til talje-pigen, at hun skal spise noget salt og drikke en masse vand. Så skal hun spise lidt frisk, og sund, mad og sove en masse. Lade være med at arbejde og gå i byen en dag for at have det sjovt. Du taler for døve øre, for pigerne er her kun for at arbejde og ikke andet. Det opdager du, igen, ved at studerer deres ansigter. Det er ikke fordi, at du på en eller anden morbid måde, håber på, at hun vil ligge i sengen hele dagen, og vente på dig, og kun dig. Men du kan rigtig godt lide hende, så du vil også godt have, at hun ikke brænder ud, og bliver en kold fisk. For så vil hun aldrig blive ”normal” igen som hun er nu.

 

Ude i entréen kysser du hendes opadvendte, og ventende, mund 3 gange på den blide måde, der nu er blevet ”jeres”. Eller i hvert fald den måde hun gør det på. Du er ude af lejligheden en time og fjorten minutter efter du trådte ind. Nede på gaden igen har du det vildt godt, og smilende i sindet kører du der fra i et roligt tempo. Du tænker, at du skal lade være med at kikke på uret, for på den måde at vide om du er blevet ”snydt” eller har fået valuta for pengene. For med denne her kvinde er det absolut ikke tiden, der er valutaen - det er hende! Og det er derfor du kommer igen, og igen, lige indtil hun en dag, og forhåbentligt ikke uden varsel, er smuttet ud af dit liv.

 

************** THE END **************

 

 

De grå sider er tilbage, og MEGET MERE VELSKREVET!!! Fantastisk skriv. Skynd dig at tage ud til hende igen (eller veninden) - vi skal jo have historien om når hun er frisk og veloplagt, ikke?

/DFyr_36

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...