Hop til indhold
Jastrau

Berlin 2 - FKK Artemis - mindblowing

Recommended Posts

I forlængelse af min tråd om Erlebniswohnung, vil jeg supplere med et besøg hos FKK Artemis i Berlin i september.

Havde læst om stedet og fascineret af et wellness center med hele pakken inklusiv 80-120 modeller på arbejde hver dag. Et af de største bordeller i Europa.

Kom en søndag efter en heftig bytur i Berlin og temmelig brugt. Stedet er flot og redeligt. Tysk grundighed og ordentlighed. Lækkert – spa, sauna, swimming pools, styrketræningsrum, spiserum… og så det vigtigste et fantastisk bar/danserum med sofaer, lang bar, dansegulv holdt i rødt velour. Ovenpå er der så også cirka bollerum. Rent og pænt og stiligt indrettet med ægyptiske og eksotiske/erotiske malerier på væggene og forskellige temaer i hvert bollerum.

Man får en rød velourbadekåbe og et par slippers, og så er det i gang.

For dem som er til det visuelle, er det mind-blowing at komme ind i et mekka, hvor et tocifret antal modeltyper vimser rundt med bryster og kønsorganer blottet. Helt nøgne eller med høje hæle og netstrømper og intet andet. Det er som chokoladeland for slikelskeren og helt ufatteligt.

Jeg kom ind, og en rumæner var hurtig til at gribe min hånd og vise mig rundt. Var dog ikke interesseret i hende, og der var så mange lamsebamser, at det var svært at beslutte sig. Satte mig ved baren og skulle lige ramme stemningen. Afviste flere, men så kom en østeuropæer – vistnok Fallah. Hun var ikke den kønneste, men da hun begyndte at berøre mig mellem benene, var valget ligesom gjort.

Hun prøvede gentagne gange at lave tilkøb til standardprisen på 50€ for en halv time. Det sagde jeg nej til. Middelmådigt knald, men jeg var meget liderlig og kom hurtigt.

Herefter en tur i poolen og saunaen, og så op på hesten igen. Talte lidt med nogle lækre tyskere, som dog ikke var så interesserede. Tilsvarende med en lækker libaneser, som jeg i første omgang havde afvist, da jeg kom. Manglende beslutningskraft. Det var hun stødt over, så nu var hun ikke på.

I stedet var der en sød spanier – Isabella – som jeg hev med ovenpå. Udmærket knald og flot pige. 50€ igen for en halv time og intet forsøg på mersalg.

Efter endnu en pause tog jeg en tur mere med en rumæner. Lang og lækker massage over en time og en god udløsning. Af en eller anden grund klikkede vores kemi rigtig godt, og det løftede oplevelsen. Fik også en snak om konceptet, hvor hun ligesom mange andre piger er indkvarteret på etagen over bollerummene. Tror det er et hårdt miljø, hvor så mange flotte piger kæmper om kunderne.

Tog lige noget aftensmad. Rimelig okay mad på cafeteriastandard.

Samlet vurdering:

Stedet: 9-10 – godt wellness center med det hele

Pigerne: Typisk 8,5-10. Alder typisk mellem 20-28. Unge.

Sex: 5-8 – betydelig varians men med et vist samlebåndselement. De gode danske bordeller eller de bedste udenlandske escortpiger i Danmark leverer bedre. Der er langt til Kimora eller Mina fx.

Totaloplevelsen: Mindblowing. Skal prøves mindst én gang, hvis man er eventyrlysten logebroder

Gentagelsesfaktor: Skal prøve det næste gang jeg er på drengetur. Vil være sjovt at introducere nogen kammerater til stedet.

Del dette indlæg


Link til indlæg

God beretning der rammer stemningen, og faconen meget godt på Artemis.

Bare ærgerligt at det er lykkedes Artemis at forblive det eneste FKK bordel i hele Berlin, mon det skyldes indflydelse hos de rigtige?

Men det er et flot sted, stort og med et kæmpe harem af nøgne skønheder.

Et er at entreen, og med rette er dyrere end i de fleste andre tyske klubber, men at sexen kun skulle koste 50 euro pr gang undrer mig at læse.

Prisen for sex har da vistnok altid været 60 euro, eller var det 65 euro pr gang.

Det er ret længe siden jeg selv har været der.

Hvis man er nogle dage i Berlin, og kunne ønske sig et alternativ til Artemis, så kan jeg anbefale en kortere togrejse til Leipzig, det er snildt muligt som en afstikker for at besøge det gode sted:

FKK Saunaclub LeipZig

https://www.fkk-leipzig.com/

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Dejlig beretning :) 

Jeg havde det på samme måde, at en tur på en FKK klub skulle opleves for en eventyrlysten logebroder, og derfor skulle jeg da også prøve det i sommers. 

Hele oplevelsen var mindblowing med nøgne piger overalt. Hvilket syn, og helt sikkert en oplevelse som alle fyre burde give sig selv. 

Jeg blev dog meget skuffet mht. pigerne udseendesmæssigt. Flere af pigerne var et 5-tal i min bog og jeg så kun 3-4 piger, som jeg ville give 8-9 stykker (ud af 10 naturligvis). Nogle af pigerne var endda under 5. Slemt skuffet!

Nu er jeg ret kræsen, plus jeg klart er til unge slanke og petite piger, der er naturligt smukke. Jeg har fået at vide, at Sharks nok ville være mere passende for mig og mine præferencer. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej guys,

Det gik lidt hurtigt med anmeldelsen og har kopieret den og lagt den op under Tyskland, hvor den hører hjemme.

Tak til Rejse for sparring inden. Korrekt med priser. Det er 80€ pr. omgang og ekstra for ekstra - anal, prostata, ekstra tid. Nogen kører med stopuret. Andre med slut, når man kommer. Og ja, alt med kondom. Tror ikke, at der er varians, men jeg kan tage fejl, såfremt man spørger.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Dialga

er du sikker på at du gave 80Euro pr. halve time? kan læse på andre forum at det stadigvæk koster 60 euro som det altid har gjordt. Sidts jeg var der kostede det stadigvæk de 60 euro for 30 min

 

Dialga

Del dette indlæg


Link til indlæg

Sidst jeg var der, kostede indgangen 80 euro, og 30 min kostede 60 euro. Jeg tror trådstarter roder lidt rundt i priserne, for hvis 30 min nu koster 80 euro, så har jeg besøgt piger på Artemis for sidste gang. Så vil jeg endnu en gang anbefale jer at tage til Ruhr området, hvor det vrimler med fkk saunaklubber, og hvor man kan få ligeså dårlig service, som på Artemis for meget færre penge. Min oplevelse er dog at servicen er noget bedre i Ruhr området, og stadig for meget færre penge. For Sjællændere er det ofte også billigere at rejse til Køln, end til Berlin.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Status fra for godt to uger siden (6. og 9. Oktober) - en fredag og en mandag aften:

Prisen er 80 euro i entre.

Halv time er 60 euro ‘alles mit gummi’.

Desværre var det kun få piger, der var over et 7-tal på min skala fra 1-10. De allerfleste på et 5-7-tal.

Dertil var pigerne for 95 procent vedkommende kølige og i pænt trist humør. Stemningen var det i det hele taget ikke specielt festlig ift. at 80-120 mennesker var samlet for at have lidt sjov og/eller få tiden til at gå på en god måde.

Jeg var til gengæld til et stort bryllup i Polen om lørdagen i den samme weekend. Og dér var bare så vildt mange polske piger til stede, der tikkede direkte ind på et 9- eller 10-tal på 1-10 skalaen. Blev s.. nærmest helt rundtosset af at nyde dem :-) 

Wowwwwww for nogle søde, flotte, glade og supersexe kvinder, de er leveringsdygtige i i Polen. Det var virkelig opløftende ift. de mange østpiger, der surmulede på Artemis :-)

Venligst

French

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...