Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg var tiltrukket af at møde en ung dansk-talende pige. Jeg ringede derfor til: https://escortguide.dk/P/pia-hver-dag-8.00-22.00--35872.html

Jeg fik fat i en pige, som snakkede udmærket dansk - dog med tydelig accent. Jeg spurgte hvor gammel hun var og hun sagde: "Jeg er 38.....nej 23", hvorefter jeg blev bekymret. Men jeg gik ud fra, at det var en sproglig talefejl - tal kan være vanskelige. Og det er trods alt svært at få en 38-årig til at gå for en 23-årig.

Jeg aftalte et møde - vel forberedt på, at alt måske ikke var, som jeg håbede.

Og ganske rigtigt: da jeg kommer op i lejligheden, møder jeg 2 meget buttede og meget lidt kønne piger, som straks spurgte (på engelsk), om jeg ville have 2 piger. Jeg spurgte - lidt uforstående - efter pigen på billederne. Men jeg fik at vide, at hun "arbejdede" lige nu.

Jeg ved ikke, om det passede, men jeg havde jo lige aftalt møde med hende 15 minutter tidligere. I hvert fald gik jeg igen, hvilket fik de 2 piger til at smække døren hårdt i bag mig ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Gentlemannclub

Jamen det er da også tarveligt at du går igen uden at have betalt for det du læste og havde lavet aftale med - eller er det en hver fyrs ret og gå igen, hvis det man læser og ser i døren ikke stemmer overens med IRL.

Lad dem endelig smække flere gange med den dør, du gjorde det helt rigtige ved at gå igen. Der findes mange dejlige danske piger i vores land, som giver en langt bedre service og taler dansk flydende.

Del dette indlæg


Link til indlæg

I det hele taget bør man være forsigtig med Glumsøvej om det så er en "videredirigering" fra nummer 2 eller 6. Hvis man besøger stedet, så vælg deres billigste tilbud; der er absolut ingen eller minimal  forskel på den ydelse du får, om om betaler 500 eller 1800. Og billederne er bestemt falske, og de anstrenger sig end ikke på at finde billeder, der ligner blot en lillesmule, så lad dig ikke lokke af dem. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...