Hop til indhold

Recommended Posts

Havde jeg nu haft nogle rigtig skodoplevelser på det seneste, havde hun fået gode karakterer: Men da jeg har besøgt en syndflod af megababes på det seneste, kan det kun blive bestået. Det er måske lidt hårdt og uretfærdigt. Men man bliver jo forvænt... :rolleyes:.

Silvy er sq en sød pige, når alt kommer til alt. Nem at lave en aftale med. Man tages imod af en smilende meget slank pige med pænt tandsæt. Hun taler et godt engelsk. Hendes billeder er retvisende men lettere shinede.

Tog et bad ved ankomst. Slap 800 skarpe for lidt spas i 30 minutter.

Grunden til at hun ikke når toppen visuelt/fysisk er at hun er lidt slap i kødet med et par naturlige bryster som har været spændstige en gang. Ikke den der crossfitagtige pige vi ellers har våde drømme om.  Men det opvejes meget af hendes positive imødekommenhed og konstante øjenkontakt med dig under sexlegen. Et blow som var commes ci commes ca. Men resultatet var at den lille hvalp hurtigt kom i humør. Så det kan man jo ikke brokke sig over. Videre til god sex hvor hun følger med efter dine ønsker. Igen ramte jeg en pige som virker som om hun bare gerne vil det bedste for dig mens du er der. Og det er jeg taknemmelig for. Har fundet ud af at nærværret fra pigens side betyder mere og mere for mig. Sådan har det bestemt ikke altid været. Kunne tidligere sagtens nøjes med en go røv for at få en toppen oplevelse ;-). Jeg må være ved at blive gammel :) 

Besøg hende hvis du er til nærvær, imødekommenhed, øjenkontakt og efterkommenhed. Og er du til en god sludder både før og efter, er hun glad for at snakke :) 

Apropos snak. Efter akten talte vi faktisk om en eller anden form for usynlig strid mellem de "rene" ungarske piger og de ungarske piger med sigøjnerblod i årene. Der kan man bare se. De har vidst ikke meget tilovers for hinanden :ph34r:

https://escortguide.dk/P/new-silvy-200-real-pics-wait-for-you-33908.html

  

Del dette indlæg


Link til indlæg
underdog40 skrev, for 3 timer siden:

[...]Apropos snak. Efter akten talte vi faktisk om en eller anden form for usynlig strid mellem de "rene" ungarske piger og de ungarske piger med sigøjnerblod i årene. Der kan man bare se. De har vidst ikke meget tilovers for hinanden :ph34r:

Det forstår jeg ikke. Ifølge min vælgerforening, Det Radikale Venstre, er der masser af lykkelige og velfungerede multietniske samfund ude i verdenen. ;) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...