Hop til indhold
Finn1101

Relax-Nightclub Hamburg

Recommended Posts

Jeg skal en tur til Hamburg og har besluttet mig for at ville prøve Relax-Nightclub. Jeg ved godt at det er dyrt, men kan ikke finde ud af prisen for en aften/nat med en værtinde, og hvad man evt. skal betale til stedet. Jeg har skrevet til stedet, men de svarer at det er noget jeg skal aftale, når jer er fremme. Det undrer mig lidt for et tysk foretagne, og nu frygter lidt at det er koster mere end jeg har forestillet mig alt bruge. Nogen erfaringer?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Finn1101 skrev, den 6/9/2017 at 23:27:

nu frygter lidt at det er koster mere end jeg har forestillet mig alt bruge. Nogen erfaringer?

Troede jeg havde svaret?

Tænker at du også kan finde en værtinde (eller 2) på FKK til hele aftenen. På Relax vil alene udgiften til Champagne løbe af med dig og du vil nok komme til at betale for alt muligt ekstra uden at få noget virkeligt af værdi.

Det man gør på FKK er at man prøver lidt forskellige piger, indtil man finder hende, der giver lige den service man efterspørger - og så holder man på hende, indtil de lukker eller man ikke regner med at have penge til mere - og så betaler man først efter seancen - så pigen kan ikke bare lokke en masse penge ud af dig - og så spise dig af med en slatten håndtrold ;-)

Hvis du vil være sammen med en virkelig topclass-pige kan du søge dem her: https://www.modelle-hamburg.de/
Så kan du besøge dem privat i rolige omgivelser og helt slippe for champagnen og entreen til FKK - tænker også at fransk uden, ikke skulle være helt umuligt, som det åbenbart er blevet i klubberne.

Escort er også en mulighed, men så vidt jeg har studeret priserne ligger de på højde med priserne i DK.

Men god fornøjelse og vælger du Relax, vil jeg da gerne høre nærmere - da, jeg har kun stået udenfor og snakket med den gamle portie, som vist godt kunne se at jeg ikke havde kassen og advarede mig mod at gå derind ;-)

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jernsvinet, tak for opfølgningen.

Nu har jeg flere gange hjemmefra overvejet Relax-Nightclub, men så ændret mening, når jeg var fremme i Hamburg - der er så mange andre tilbud (fristelser).

Sidste gang endte med et besøg på Herbertstrasse, der løb op i €350.

Denne gang er jeg fast besluttet, men er lidt skræmt af, at jeg ikke kan få blot en idé om prisniveauet udover hvad jeg skal betale i entré.

Jeg ved godt at det er dyrt, men jeg er nysgerrig – om ikke anden vil jeg gerne ind og se mig lidt omkring, men belært af erfaringer ved jeg jo godt, at man ikke skal have kreditkort med sådan et sted. Spørgsmålet er så bare, hvor mange kontanter man skal have med.

Hvis ingen har været der, håber jeg ligesom Jernsvinet at kunne rådføre mig lidt med portieren.

Kommer jeg ind, kommer der selvfølgelig en beretning.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Finn1101 skrev, for 23 timer siden:

Kommer jeg ind, kommer der selvfølgelig en beretning.

Jo, du kan sikkert godt komme ind og se dig lidt omkring - men drop damernes service, da den sikkert hurtigt løber op - hav i stedet en hyggelig aften, nyd en drink og en stor cigar eller to - og kom så med en beretning.

Pigerne i  Herbertstrasse og gaderne deromkring har et mål om mindst at lokke Euro 200,- ud af hver kunne de får lokket med på Zimmer til en kort fornøjelse - på FKK får du derimod alt det gode fra Herbertstrasse (at man kan  kigge flere forskellige piger ud) uden alt det dårlige (at man bliver udsat for hustling og optrækkeri). Ellers er € 350,-  vist et meget normalt budget for et FKK-besøg incl. entre - men så kan man også opnå at være sammen med flere forskellige piger ;-)

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...