Hop til indhold
Slikmund 1

Kan man være det bekendt

Recommended Posts

Det er jo spørgsmålet ,der har været lidt skriveri om betaling inden ydelsen . Kommer ind og skal have en gang massage ,pigen der er på arbejde ser ud til at der er noget i vejen,  spørger hvad det er ,hun fortæller at en kunde som hun har betjent ikke ville  / kunne betale for ydelsen som hun har givet  så jo mit spørgsmål kan man være det bekendt at løbe fra en betaling .  Fik ondt af pigen som lige er begyndt 

dette fandt sted i går tirsdag  5/ 9 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Umiddelbart ikke nej.. Men vi ved jo ikke hvad der er sket inden.. Måske havde de aftalt 1 ting inden, og det har hun så ikke gjort alligevel.. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er også nogen som tanker bensin og så bare kører uden at betale. Så det undrer mig ikke at det også sker på thai klinikkerne.

Vi hører sjældent om omfanget af det, men derfor er det nok også at de beder om betaling før ydelsen går i gang.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Slikmund 1 skrev, for 7 timer siden:

så jo mit spørgsmål kan man være det bekendt at løbe fra en betaling . 

Selvfølgelig kan man ikke det. For at undgå situationer som den beskrevne betaler man typisk forud (klinik/PD og escort). Det udelukker jo ikke muligheden for bagefter at fortælle, at man ikke var helt tilfreds, men det er pigen der suverænt afgør om hun vil give en kompensation eller ej. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Selvfølgelig bør man ikke løbe fra sin regning. Det er kun folk uden ære og stolthed, der gør sådanne noget.

Omvendt må vi alle betale lærepenge her i livet, så damen må op på hesten igen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

De fleste i denne branche forlanger jo forudbetaling, ellers har de fleste af os vel haft et par, eller en del, tilfælde, hvor vi gerne ville diskutere om den aftale ydelse, tid etc. nu også var leveret, men nu forstår jeg at det var en massagested – og her vil jeg svare nej.

Man kan have alle mulige slags forestillinger til en gang massage, men de fleste steder kan man lade det komme an på en prøve for under kr. 300, og det må man så gøre.

Selvom jeg langt fra har været lige glad hver gang jeg har fået en gang massage, så kan jeg faktisk ikke mindes én eneste gang hvor det har været så dårligt at jeg ikke har synes at det har været et par hundrede kroner værd.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Enhver branche bestemmer vel i større eller mindre grad selv sine egne handelsbetingelser.

Et gammelt ord siger, at brændt barn skyer ilden, og havde det nu været sådan, at ingen i branchen ingensinde havde været ude for folk, der var stukket af fra regningen, så havde handelsvilkårene nok lignet dem, vi ellers finder i erhvervslivet.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...