Hop til indhold

Recommended Posts

Hej drenge

Det er nu et stykke tid siden jeg sidst har skrevet en anmeldelse, og da jeg på denne smukke dag fik lyst til lidt sex, begav jeg mig derfor igennem EG for at finde en dejlig pige at besøge.

Det blev dog ikke det endelige resultat, efter at have gennemgået flere profiler, faldt valget på Pami. Hvilket skulle vise sig at være en dårlig beslutning.

Efter at have skrevet frem og tilbage nåde vi frem til en aftale, og jeg mødte op på adresse tæt ved Sjælør st.

Mit første indtryk var, at billederne var reelle nok, det er hende på billederne. Men helt nøgen ser hun en smule mere slatten ud. Vi aftalte en time til 1000 kr. og pengene skiftede hænder. Derfra skulle det så vise sig kun at gå ned af bakke.

Stedet er slidt, virkelig slidt og det lille badeværelse jeg fik lov at bade i var på ingen måde at råbe hurra for. På det tidspunkt forholdte jeg mig optimistisk, for det havde jo ikke noget med hende at gøre, at lejligheden var slidt.

Jeg kommer ind og ligger mig nøgen på sengen, klar at blive suttet op til dåd. Men sådan blev det ikke, hun begynder at ordne mig med hånden, mens hun meget demonstrativt prøver at kigge alle andre steder end på mig. Da jeg så spørger om hun ikke er sød at sætte sig foran og sutte mig begynder hun at vrisse af mig hvorefter hun begynder at bruge hånden igen. Denne gang så hårdt og kraftigt at jeg er lige ved at komme. Da jeg igen spørger om hun ikke er sød at tage det roligt fordi jeg er lige ved komme, bliver hun igen sur og vrisser af mig. 

På det tidspunkt tænker jeg fuck det, nu får jeg bare kanonen skudt af. Hun tilbyder så  at give mig lidt massage bagefter, men sidder og snakker i telefon/sms'er imens hun masserer mig med en hånd!? Uden nogen form for anerkendelse af min tilstedeværelse. Imens jeg ligger der et par minutter og overvejer om jeg skal prøver igen, og få bare lidt ud de 40 minutter jeg har tilbage, sejre fornuften og jeg beslutter mig for at smutte. 

Jeg forlader stedet helt forundret og lidt rystet over hvor ligeglade med mig og min tilstedeværelse hun var, fair nok man ikke altid får øjenkontakt og måske ikke har kemi, men at hun ikke engang kan kigge på mig imens eller prøver at engagerer sig i kunden var helt vanvittigt!? Hvordan kan man give så dårlig service!?

Set i bagspejlet var det rigtigt dumt at vælge hende fremfor en kvalitets pige der er de 200-800 kr. dyrere, og det er noget jeg tager med til næste oplevelse. Jeg skammer mig faktisk lidt over at jeg kunne være så dum at vælge nogle gode piger fra i håb om at jeg havde fundet en fin pige til gode penge, men den slags er vel en myte? 

Jeg er lidt interesseret og nysgerrig på hvor lang tid i andre bruger hos piger i ikke har mødt før? og om i har nogle gode råd? Kan nogle eventuelle anbefale nogle gode danske piger?

I hvertfald er mit råd hold jer langt væk fra hende her! 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Øv for en kedelig oplevelse. Pami har været efterlyst herinde men der har ikke været friske efterretninger førend nu med din anmeldelse.

Tak for advarslen, jeg havde ellers et godt øje til Pami, men er generelt nervøs ved GP'er med annoncebilleder hvor ingen af dem har bare antydningen af et smil.

Det er ret svært at give garantier for en god oplevelse, men prøv at følg lidt med i anmeldelserne og om der er flere der har været tilfreds med servicen. På trods af det kan du godt opleve at en GP der har mange gode anmeldelser bag sig ikke lever op til dine egne forventninger og præferencer, det så jeg med den populære Graziela som mange herinde er ret glad for men jeg selv ikke fandt helt så forrygende. Du kan også komme ud for at få en rigtig lækker oplevelse med en GP og til det næste besøg med selvsamme GP få leveret den mest elendige uforskammede service, formentlig fordi der er gået metaltræthed i det.

Personligt booker jeg altid 60 min da jeg synes at ting skal gøres ordentligt, hader stress og jag.

God jagt :-)

Redigeret af Lombardo

Del dette indlæg


Link til indlæg

Åh, hvad var det nu hun hed, dengang hun kun kørte escort? Kan ikke huske det lige nu.

Har haft hende på besøg for nogle år siden - det er lidt tåget, men måske 4 år siden? Hun er let at genkende - både billederne og beskrivelsen i anmeldelsen af attituden. Super nederen oplevelse med kvinde der allerede dengang var helt malplaceret. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Når der står "last days" plejer det at være et solidt tegn på nedtur og metaltræthed. Et telltell man godt kan bruge. Dog ej et facit. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest CuriousDk
underdog40 skrev, for 20 minutter siden:

Når der står "last days" plejer det at være et solidt tegn på nedtur og metaltræthed. Et telltell man godt kan bruge. Dog ej et facit. 

Præcis. For der er desværre også flere, som bruger det som et marketing stunt. Det der med lifetime value, bliver vist skidt et stykke :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hi, Blufferen Tak for din anmeldelse. Er ked af du fik en dårlige oplevelse for er man til lidt store bryster kunne hun havde været et godt valg. Før jeg brugte dette forum var jeg stam gæst på the Mansion hvor mindste prisen var 1.000,- kr, for en halv time mange gange med kys men for det meste kostede resten ekstra. Kan sige at jeg aldrig havde en dårlig oplevelse med nogle af pigerne der lige med undtagelse af de fleste havde lidt forbehold med cof/cif selvom jeg havde betalt ekstra for det. Nu med en del besøg bag mig uden for dette sted ville jeg dele det meget enkelt op før jeg besluttede mig. Er man til et hurtigt blow eller knald skal man bare vælge hvilken som helst pige man tænder på og ikke bestille meget mere end 20 min. Skal man have en gp til at give lidt af sig selv vil jeg mene at man bør bestille minimum 30 min. hos en hvor ekstra service skal tilkøbes. Sidst men ikke mindst bør man sikre sig at pigen forstår hvad gfe betyder. Selvfølgelig er dette lidt forenklet men har virker godt for mig men skal dog retfærdigvis siges at indtil videre har jeg minimum betalt 1.100, - kr. pr besøg.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg sagde til mig selv allerede fra start i det her købe-cirkus - baseret på og yderst godt hjulpet af mange anmeldelser - at jeg aldrig ville besøge en pige som havde kørt med laaaaaaaange arbejdsdage i mere end max 1½ uge. Så står jeg heller over til næste gang hun frekventerer Danmark. Der er naturligvis undtagelser, men sandsynligheden for en dårlig oplevelse - vel at mærke til samme pris som i starten af hendes ophold - bliver større og større for hver dag hun bliver i Danmark udover de første 1-1½ uge. Jeg har været fristet adskillige gange til at gå imod fornuften, men indtil videre har fornuften dog sejret og har helt sikkert været med til at jeg faktisk kun har haft super gode oplevelser indtil nu. Det får naturligvis sin ende på et eller andet tidspunkt, for jeg er overbevist om, at uanset hvor godt man forsøger at bruge hjernen, når et helt andet hoved prøver at dominere begivenhedernes gang, så kan man næppe undgå en dårlig oplevelse fra tid til anden. Det er virkeligheden kun et spørgsmål om tid. Men det er ikke ensbetydende med at jeg ikke fortsat vil prøve at lade fornuften styre - så vidt muligt. ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Puuh - det bliver ikke meget ringere end det. Hvad der burde være en dejlig, hyggelig, sexet og rar seance - blev det modsatte. Min "teknik" er så kort og billigt som muligt den første gang. Tjek sted, stemning og andet ud. Er det super, kan der skrues op næste gang.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har altid haft rigtig fine oplevelser med den nævnte pige (skal ikke nævne hendes tidligere navn). Sidst jeg så hende var omkring 1 1/2 år siden. Og det synes jeg var en rigtig dejlig oplevelse. ikke at jeg kan huske de nærmere detaljer... ;-)

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Nikchris skrev, for 6 timer siden:

Puuh - det bliver ikke meget ringere end det. Hvad der burde være en dejlig, hyggelig, sexet og rar seance - blev det modsatte. Min "teknik" er så kort og billigt som muligt den første gang. Tjek sted, stemning og andet ud. Er det super, kan der skrues op næste gang.

Det er bestemt også en måde at "angribe" det på, specielt for hurtig skyderne ;)

Og det mener jeg absolut positivt ... og med slet skjult misundelse over selv at være ret udholdende til at det for alvor er en option for mig. Og det er jo nok blot en af flere årsager til at jeg elsker at ha' go tid, når jeg besøger en gp / sb. :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er gode kommentarer og svar i kommer med så tak for det. Det overordnede lektion jeg tog ud fra oplevelse, var "you get what you pay for". Men det er helt sikkert nogle guidelines i bruger! Og det kommer jeg helt sikkert til at tage med til næste gang jeg skal ud :D

Så mange tak! :D 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...