Hop til indhold
Guest flinkmand

Claudia i Aarhus

Recommended Posts

Guest flinkmand

https://annoncelight.dk/showad/233015

Har netop besøgt denne fantastisk smukke kvinde i Aarhus Centrum. Hun er i "real life" - som trukket ud af et modelblad - gudesmuk latino på 28 år.

Min oplevelse bestod i 30 min (800 kr) + superfransk (300 kr), og hun var alle pengene værd. Hvis nogen skulle påstå at hun har falske billeder kan jeg bare sige - det behøver hun ikke. Hun har en fantastisk krop - og eneste turnoff er 2 for hårde siliconebryster, hvor hendes nipples er for følsomme, så det eneste man må berøre er brysterne og ikke vorterne.

Ellers havde jeg intet at udsætte på besøget - fin diskret lejlighed med gode p-muligheder - pænt og rent bad.

Jeg savnede at hun skrev hvilke ydelser hun tilbød, men det kan man åbenbart kun få oplyst pr. sms eller i telefonen.

Hun er på visit i Aarhus de næste 2 uger, og tager derefter til Valencia i Spanien indtil slut sept., hvorefter hun returnerer til København.

Kommer måske til Aarhus igen til april næste år - ellers er det indenfor de næste 2 uger at hun kan besøges. SMUK - det er hun......

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest flinkmand

Jeg spurgte ikke om det, men skriv eller ring og få svaret.. God fornøjelse.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest flinkmand

Steve

Ja - det vil jeg sige. Jeg gik derfra med et stort smil og var fint tilfreds med hele pakken (bortset fra hendes silicone).

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest storslem

I annoncen lægges der op til at hun giver massage med happy ending. Er det konceptet eller er det bare blow først og så dansk. Tidligere anmeldelser fra samme sted har beskrevet at der er meget mørkt i lokalet. Er det tilfældet?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest flinkmand

Mit besøg startede med superfransk, derefter sex i mange forskellige stillinger. Der var ikke tid til massage, men det var nu heller ikke derfor jeg valgte at besøge hende. Der var ikke specielt mørkt i lokalet - hun havde lys i lampen på væggen og en ipad som spillede musik. Hyggeligt lokale, og du kan nemt se hende.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har også besøgt pigen, som absolut er i smukkeste klasse. Altså helt igennem ægte øjeguf.:)

 

fik nem kontakt på SMS, og bekræftede tiden 20 minutter før ankomst. Ringede op, de sidste meter hen mod døren som er en boligblok i det centrale Aarhus, og blev straks lukket ind og modtaget på trappen. En halv time som bestilt blev betalt med 800 kr, uden superfransk. 

Et bad blev gjort, med rent håndklæde og pigen lagde rent lagen på sengen.

hun startede stående med ryggen til smygende sig op ad mig. Der var ingen kys, men mine hænder blev ført rundt på hendes toplærke krop, der var ikke noget der ikke måtte røres.

da vi lagde os på sengen var jeg lige ved at få et turnoff, da hun spurgte om jeg havde betalt. Det bekræftede jeg at jeg havde, og hun var lige ude i gemmerne for at tjekke. Tilbage igen grinte hun og sagde Silly mee. Vi gik igang, og jeg skulle lige startes igen. Er der noget der tænder mig, så er det at give fransk til pigen, og mærke at hun responderer på dette, og det gjorde hun hver gang jeg kom i nærheden af hendes klitoris. Efter lidt fransk til hende måtte jeg om på ryggen, på med gummiet, og så en omgang fransk til mig. Det var hun sørme god til.:) 

derefter fik jeg en skøn ridetur, med udsigt til denne Mega smukke kvinde, så om i doggy hvor jeg overgav mig næsten med det samme.

fik en dejlig massage efterfølgende. Så det blev happy ending, og så massage, og ikke omvendt som der stod i annoncen.

alt i alt en rigtig god oplevelse taget det med pengene i betragtning, samt måske lidt for meget porno støn. Bare se at kom afsted.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest flinkmand

hornyBOY22

Hvis du læste mit indlæg fra i tirsdags kunne du se at hun bliver her i 2 uger. Jeg efterlyste også priser på hendes ydelser, men de kan tilsyneladende kun fås ved kontakt pr. tlf. eller sms....

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest flinkmand

Tror ikke du vil fortryde det. Jeg skal lige have fundet lidt guld, så er jeg PÅ igen.....

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest flinkmand

Der er gratis parkering lige udenfor døren. Boligblokke tæt på Aarhus C. Stille og roligt kvarter.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så var jeg også forbi og melder mig i koret af tilfredse kunder: Hun er eddersparkemig lækker! Og ja, det er hende på billederne.For en gang skyld - og hvor ville det dog være skønt, hvis alle gjorde sådan, så man allerede dér kunne afgøre, om pigen er noget for eens smag. 

Det var Claudia for mig: Hendes krop er nøjagtigt som på billederne, og som en anden skrev er hun måske en anelse mere solbrun på den helt rigtige lækre latina-måde. Èn skrev hun er tynd - det er hun ikke: Hun er slank, og det er noget andet. Hun har flad mave, flotte lår og en lækker bagdel. Hun siger i øvrigt hun er fra Columbia, så det kvalificerer vist som ægte latina. 

Jeg var der sidst på eftermiddagen, og der virkede hun aldeles veloplagt op top-groomet: Ben og den ekstremt flotte mis var totalt glatte og hendes hud var generelt blød og lækker. Hun bruger en relativt kraftigt duftede creme, så man lugter altså temmeligt meget af damebesøg bagefter, hvilket jo kan betyde noget for nogle gæster. Og jeg blev ikke tilbudt bad bagefter. 

Jeg fik en halv time "normal sex", og det var det - masser af fransk til hendes virkelig flotte mis, masser af positionsskift. Blow med gummi, ingen kys. Men hun var ret intens og "tæt" og det var en fræk oplevelse. Man skal dog ikke tage fejl af, at hun er meget professionel. Ingen ekstra uden ekstra betaling, det var ret tydeligt. Ingen fingereren med missen, men man kunne godt tage godt ved brysterne, der er silikone af den lidt hårde slags. Ikke hendes stærkeste side, men resten er altså bare toplækkert. Hun er her så vidt jeg husker til søndag. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest flinkmand

blogbuster.

Det er en "forhøjet" stueetage - så der er vel 5-6 trin op til døren (til højre).

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...