Hop til indhold
Guest jamesb

Fetish - lettere kvælning.

Recommended Posts

Guest jamesb

Hej alle. Jeg er ny bruger af dette forum & "escort branchen" generelt. Jeg er i en sen alder (midt 50) blevet enig med mig selv om, at jeg vil udleve nogle af mine (måske) fantasier/fetish'er. I hvert fald noget som jeg synes ser frækt ud på film/billeder. Så jeg vil tillade mig at benytte mig af jeres ekspertise :-) og sikkert lave flere posts med mine efterlysninger.

En af dem er lettere kvælning (choking). Både at hun "choker" mig - og jeg hende. Er der nogen, der kender til piger, der tilbyder dette? Det skal understreges, at det skal være i den "lette" ende og under "ordnede forhold"!

Og i øvrigt tak til alle der skriver anmeldelser. Jeg læser dem ivrigt og vil sikkert besøge piger baseret på dem. Og når jeg begiver mig ud i dette univers, vil jeg også skrive anmeldelser herinde!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Choking er ikke noget jeg selv søger, men i forbindelse med min GP-søgning, kan jeg fortælle, at det er meget sjældent at jeg er stødt på GP'ere der reklamerer specifik med dette.

Søg evt. på de GP'ere som tilbyder hersker/slave/SM, og tag kontakt til dem og spørge dem om de specifikt tilbyder choking. Her tror jeg du har størst chance.

Umiddelbart tror jeg det er meget svært at finde i denne branche, idet choking må kræve en høj grad af tillid til hinanden, hvilket jo kan være svært at opnå i forbindelse med de flygtige møder mellem GP og gæst, som jo definerer denne branche.

Redigeret af Filosoffen
tastefejl

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Angath

jamesb ... jeg har også lidt den fetish med choking. Jeg fortalte det til en GP'er som kalder sig Monica som ikke er i DK i øjeblikket. Hun er til lidt hårdere sex, men samtidig også meget GFE orienteret. Jeg fortalte hende om det og fik lov, så måske en mulighed der. Men igen som Filosoffen siger, tror jeg det er baseret meget på tillid til hinanden.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg tror nogle af os piger som tilbyder slavepige godt ville kunne gå med på det efter selvfølgelig lige at have mødt dig så man nemmere kan tage dig i øjensyn.. Jeg har da haft lignende oplevelser med gæster der har formået at få mig til at føle mig tryg i deres selskab.. 

Men ja ellers så prøv at gå efter piger der tilbyder dominans enten den ene eller den anden vej.. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest jamesb
Citat

Tusinde tak for jeres svar indtil videre! Jennifer: Jeg har sendt dig en mail!

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg tror, det utroligt meget omhandler kemi/tillid mellem en GP og en selv. Jeg har selv oplevet lettere kvælning (og hårdere kvælning) på flere udenlandske GP'ere gennem tiden, simpelthen fordi stemningen var til det, og jeg fik lyst til at gøre det, og kemien og sammenspillet bare var der. Det har både været ved første møde, hvor kemien sad lige i skabet, og det har været efter et par møder.

Ja, nogle GP'ere tilbyder dominans/slavepige osv. Men nogle gange så kan lettere kvælning/dominans også opnås ved alm. udenlandske GP'ere, hvis kemien er i top. Det er hvertfald sket for mig flere gange.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...