Hop til indhold
Guest Alkoholikeren

Den interviewede siger det klart..

Recommended Posts

Det er hvad jeg kalder KøbenhavnerSmart snopperi.

Jeg har altid ment, at jeg betaler for alt det fisse jeg får, der er bare forskel i prisen. Nu skal det pludselig være finere, hvis prisen er højere.

Helt ret til Alko, alt sex mod betaling er prostitution, prisen skulle gerne være i forhold til kvaliteten.

BR.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg så også det gamle program.

Ja, det er en mærkelig bagvendt logik der kommer til udtryk i programmet.

At sugardating presser prof pigerne på deres priser?

Her har vi et koncept på nettet, der i princippet kan eliminere pigers udgifter til husleje, teledamer, bureau og chauffører.

En fed profil på Sugardaters.dk, og du kan være kørende, alt efter om du sælger eller om du ikke gør.

Hvis netto indkomsten kan være den samme eller højere end før for nogle piger, selvom om priserne brutto er lavere, er det da blot en win win situation for både mændene og pigerne.

De eneste tabere i det spil er alle dem som plejer at tjene på at servicere pigernes forretning, men det er da kun i både pigernes og mændenes interesse at fjerne så mange overflødige led som muligt.

Det er så muligt at udbuddet af piger er blevet større, og at vi ser piger på sugardating som vi aldrig ville have mødt som escort, eller på bordel.

Det har muligvis ført til at flere piger deles om den samlede kage, men modsat så tror jeg også at der er flere mænd samlet set til prof og amatørpiger som sugardater, og som aldrig ville være gået på bordel i stedet.

Igen skulle vi høre på vilde tal som 20000 kr for en aftale, og hvor meget hun tidligere tjente, men det er jo samme sang som lige efter finanskrisen, hvor det også gerne skulle hedde sig at pigerne tjente kassen, fordi nogle top piger gerne ville holde niveauet oppe.

Men sandheden var at omsætningen tog et kraftigt dyk, og pigerne bredt tabte omsætning på vagter, hvor der ofte skulle de første 2 - 3 gæster til før egne udgifter var dækket.

Hvilket også kom frem i forum og i omtale af krisen.

Faktisk så tror jeg at sugardating udgør en af mulighederne, som de danske piger har for at konkurrere med øst pigerne på deres priser, og dermed også en mulighed for at de kan tage markedsandele fra østpigerne, hvis de kan få mændene ind på nettet for at date dem på sugardating.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg så programmet i går, vidste ikke det var en genudsendelse.

Både hende der er i højt i hiarkiet og hende som han sad i bilen og snakkede med. sagde at de ikke har nogen følelser når de møder en mand på date, de holder privatlivet og deres liv som prostitueret adskilt.

Jeg tror bare ikke på den præmis. Men giver af sig selv hver eneste gang, man tvinger sig selv til at have sex med en man aldrig nogensinde vil røre med en ildtang i virkelighedens verden. De har strategier der laver skuespil men som en anden skuespiller finde de ting i dem selv. Men hende "luksusluderen" har måske fundet den gyldne middelvej eller også har hun fortrængt det, måske lyver hun for sig selv i interviewet. 

jeg tror simpelthen ikke på det... det er nærmest en kliche 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja, det er lidt pudseløjerligt...

Jeg har altid følt mig rigtig fornem og ærbar uanset hvor, jeg har mødtes med en mand. Altså om mødestedet nu var et han eller jeg havde sørget for.

Gad vide, hvordan jeg ville føle det ved et såkaldt 'kemi-møde"... Måske jeg ligefrem ville gro en krone og blive royal...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...