Hop til indhold
Finn1101

Det offentlige fruentimmer er ude af kontrol

Recommended Posts

 

Jeg er glad for at min sommerferie slutter på mandag. I de seneste uger har jeg flere gange bevæget mig ud i den københavnske nat for at få lidt sex, og markedet præges desværre af meget få danske piger.

For bare få år siden var der flere gode bordeller i København, der også havde åbent om natten, men i dag er der mig bekendt ikke andre end Red Light på Abel Catrines Gade, men dem kan man jo ikke ringe til – og på det seneste er jeg gået forgæves flere gange allerede ved 24-tiden.

Jeg er ikke stolt af at besøge disse steder med unge, udenlandske piger, men jeg besøgte denne pige

https://www.escortguide.dk/P/melissa-in-valby--35228.html

Hun var fra Ungarn, og jeg synes at hun ser væsentlig bedre ud i virkeligheden end på billederne.

I annoncen tilbydes man superfransk, sex med kondom, kys, at bade sammen og massage i en halv time for kr. 600. For kr. 200 ekstra kan man få sex uden kondom. Jeg ville gerne bruge kondom, hvilket medførte at pigen måtte ud og lede efter nogen.

De mange ydelser blev selvfølgelig ikke leveret. Jeg fik et hurtigt blowjob, og om det var det åbenlyse tilbud om usikker sex, der gjorde at jeg fik kolde fødder, ved jeg ikke, men jeg nøjes med det forholdsvis dårlige blowjob, der blev afsluttet med hånden.

Det er nok unødvendigt at sige at oplevelsen ikke kalder på gentagelse.

Jeg tager det som en lærestreg til mig selv, men samtidig synes jeg at det giver anledning til generel bekymring. Der er et stigende antal prostituerede, der tilbyder usikker sex, og det er altså ikke godt. Samtidig er oplevelserne disse steder sjældent gode, så vi bør holde os væk.

I Danmark er kønssygdomme jo meget lidt udbredt, men det er ikke kommet af sig selv. Det skyldes en massiv offentlig indsats siden 1700-tallet.

Jeg ved ikke hvilken betydning det har at man kan købe usikker sex hos et stigende antal prostituerede, men jeg synes at det virker bekymrende.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Skelund skrev, for 52 minutter siden:

Både Cassiopeia stars og club erotica har åben til 04.00 og Pussy Galores har i weekenden åben til kl. 06.00

Cassiopeiastars – ja, det er rigtigt. Club Eroticas piger er ofte mere min smag, men lidt langt væk for mig, og hvis der er optaget, når man er fremme; man kan jo ikke længere fortsætte til Lyngbyvej eller Skt Kjelds Plads. Pussygalores er normalt et godt valg, men ud fra min erfaring ikke en fredag eller lørdag nat som er de eneste dage, hvor de har natåbent.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Finn1101 skrev, for 8 minutter siden:

man kan jo ikke længere fortsætte til Lyngbyvej eller Skt Kjelds Plads.

Oh. Sikke tider, sikke tider. Sidder og bliver helt melankolsk af overvældende nostalgi :) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...