Hop til indhold

Recommended Posts

har lige været forbi Cinita. Sikke en skuffelse der er godt nok hende på billederne + 10-15 kg.

bestilte 30 min. fik ca. 2 min blæs i banditten. her efter lagde hun sig om på ryggen.

Efter en halv tube glidecrem og max  5 min i hulen. kom den klassiske finish now baby flere gange samtidig med at jeg nærmes kun fik lov til og få spidsen ind.

jeg blev så vred at uden at sige noget rejste jeg mig, hev gummiet af. Tog tøjet på og gik ud af døren.

stod på gaden efter 20 min,

 

https://escortguide.dk/P/cintia-35282.html

  • Synes godt om 5

Del dette indlæg


Link til indlæg
TheBig skrev, for 6 minutter siden:

har lige været forbi Cinita. Sikke en skuffelse

Tak for deleren selvom det lyder som en træls oplevelse. Godt at der bliver advaret mod disse piger, så andre ikke falder i samme fælde......

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har også været forbi Jyllingevej, og jeg startede med at spørge lidt til ydelsen. Nu kan jeg personligt godt lide at man ligger lidt stille ud, fx med lidt massage, så jeg valgte 1 time til kr.1.200, som samtidig var garanti for 2 gange sex.

Og jo, Cintia er slankere på billederne, hvor  man kan se hendes figur,  end i virkeligheden, men hun er jo ikke fed, og jeg synes måske heller ikke at jeg ville kalde hende buttet,men hvis man er til meget slanke piger, så er det nok ikke hende, men personligt synes jeg at hun er lækker nok.

Det er altid svært at forholde sig til udbyttet af et hurtigt knald og lidt kvindeligt samvær mod betaling, for sex handler også om at kende hinanden, og af og til ligger købesexdamens præferencer bare for langt fra ens egne. I min bedømmelse vejer pigens lyst til at levere de aftalte ydelse derfor altid højt, og her scorer Cintia ikke de allerhøjeste point, men ligefrem at advare mod hende - nej, så dårlig var min oplevelse altså ikke. 

Jeg synes også at hendes blowjob var lidt kort, men ikke kortere end jeg har oplevet hos mange andre piger, og jeg kan også genkende det med at hun smed sig på ryggen, og jeg synes jeg da også at et kort blowjob og en kvinde der bare smider sig på ryggen hører til i den dårlige ende. 

Jeg fik hende dog overtalt til lidt andet, og jeg synes egentlig at hun var lækker nok at bolle, men jeg fornemmede at hun havde glemt alt om to gange sex, og at jeg nærmest skulle insistere på mine 60 minutter, hvis jeg skulle være blevet der, og så stor var min lyst til en ekstra omgang heller ikke. 

Så det er svært at føle sig snydt, når man fik lidt og selv valgte resten fra. Havde jeg fået den samme oplevelse til prisen for den halve time, som jeg nok reelt har været der, havde det været en jævn oplevelse,men jeg vil ikke advare mod hende, men nøjes med at vælge en halv time eller måske ideelt: betale for en time og forvente lidt mindre. 

Jeg tildeler dog også mig selv et hak i tuden. Jeg har et princip om slet ikke at besøge den slags steder, men de bliver jo flere og flere og fylder jo efterhånden godt op på markedet.

Globaliseringen har medført at sexpriserne er tilbage på niveauet for 20 år siden, så det er hård konkurrence for de danske piger.

Redigeret af Finn1101
  • Synes godt om 3

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu

×