Hop til indhold
Rejsenetværk

How to make your own vagina or anus sex toy

Recommended Posts

Ja ja, det skulle jo prøves, så jeg rullede gardinerne for, og fandt røret og de øvrige ingredienser frem. Forede først røret med en plasticpose, tog fire grydesvampe, og her tror jeg det er vigtigt, at vende den grove side mod rørets vægge - hvilket jeg også valgte. En gummihandske og noget billigt bodylotion fra Netto. Så var jeg klar.

Det tog lidt tid, at få en ordentlig rejsning på bare ved at sidde og kæle for et paprør! Selvom jeg havde valgt et rør til Yonex fjerbolde, så var det altså ikke det mest ophidsende i verden, tro mig, men det lykkedes dog.

Følelsen var ok, og det var sjovt at prøve, men der er dælme langt til den virkelige verden. Den vælger jeg helt sikkert næste gang.

God fornøjelse ...

Del dette indlæg


Link til indlæg

En selfie!?

Ja det ku' da ha' fået den sidste gnist af erotisk opstemthed til at forsvinde, hvis jeg også skulle koncentrere mig om at tage billeder af akten med min jomfru ...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...