Hop til indhold
CJ69

Tyskland, et sommereventyr: FKK Dietzenbach

Recommended Posts

FKK Dietzenbach

Placering lige syd for Frankfurt og ca. 70 km. fra FKK World. Der er en Ibis Budget hotel kun 12 km. derfra, som er placeret ude midt i ingenting, og dermed var nemt at booke værelse på selvom det er efter midnat. I det hele taget er Ibis Budget et godt alternativ til overnatning i Tyskland. De koster 43-47 euro for et værelse med dobbeltseng, lille bruser, sæbe, håndklæder mv. En god morgenmadsbuffet kan tilkøbes for småpenge.

Stedet: Lille – der er 17-18 små sofaer og 10-11 piger på stedet da jeg var der. Pigerne er egentlig overraskende pæne. Slanke, unge (i tyverne generelt) og for mange pæne bryster. Nogle af dem ville klare sig glimrende i en stor FKK på udseendet (Samantha og Selena er super-flotte, men har elendige attituder, og på Lust Scout kan man også læse, at deres service er elendige). Stedet er noget slidt, og der er ingenting at lave. Man sidder i en sofa og glor – der er nogle TV’er med dårligt porno fra 90’erne eller endnu tidligere. Der er en sauna ude ved bruserne, men derudover er der ingenting at give sig til. Google FKK Dietzenbach for billeder. Jeg blev kun i 2½ time pga. kedsomhed og godt vejr udenfor.

Service: Pigerne kommer ikke til dig – de sidder i en sofa og enten snakker / råber på tværs af lokalet eller arbejder på deres make-up. Stedet er kendt for både offentlig sex på sofaer, samt at alle sessions starter med blow på sofaen. Alt dette er væk – måske pga. den nye lov der forbyder det. Så ikke engang det har man at se på. Fandt ud af, at nogle piger allerede har forladt stedet, hvilket forklarede at der ikke var flere piger der. Heller ikke særligt mange mænd. På værelserne blev jeg tilbudt mit oder ohne gummi? Den nye lov om krav på gummi var ikke trådt i kraft, så jeg ved ikke om dette ændrer sig. Det er en god ide at bede om gummi på forhånd selv – nogle piger kan vist ”glemme” at spørge. Ellers er det standard service med blæs og tre positioner – de fleste piger giver tungekys her. Generelt syntes jeg, at de to sessions på FKK Dietzenbach jeg havde var mindst lige med dem fra FKK World. Jeg var sammen med Sara (sort hår, slank, 20 år, fyldig naturlig b skål) samt Anna (slank med store naturlige bryster der sidder perfekt – kunne sagtens være i en FKK). De gav begge en udmærket service.

Mad: Der er en beholder med varme pølser samt noget tørt toastbrød fra supermarkedet. Lidt sennep til. Derudover er der en automat til selvbetjening med cola, fanta og vand samt en gang billig kaffe. Kaffen smagte lidt bitter og billig og sodavand var uden ordentlig brus. Spis hjemmefra!

Pris: 40 i entre (lidt på den dyre side for så få faciliteter). 30 per session – ingen ekstra og normalt ingen tips nødvendig her. Så turene er halv pris af hvad det koster på de store FKK’er, men service kan sagtens konkurrere.

Kommer jeg tilbage: Ja måske – der skal flere piger ind, men til de priser og med den kvalitet af piger og service kunne det godt være jeg lagde vejen forbi. Men helst som et sted hvor man snupper 4 ture hurtigt – ikke efter man har været på rundtur og er godt tømt.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Endnu en afbalanceret informativ, og brugbar beretning fra din hånd.
 
 
 
Venlig hilsen
Rejsenetværk
Redigeret af Rejsenetvaerk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...