Hop til indhold
caca

Advarsel Giulia/Giulya

Recommended Posts

Fint med dette forum som jeg nu er blevet aktiv deltager i. Har prøvet mange gp. Nogle rigtig gode oplevelser, andre knapt så gode. For første gang en rigtig dårlig tirsdag på Emdrupvej.

https://www.escortguide.dk/P/giulya-best-preis-best-service-guaranteed--33427.html

Hun hed Giulia/Giulya. Foto på EG selvsagt fake. Priser ligeså. Og den pris jeg havde aftalt via sms, løb hun fra. Betaling alligevel udvekslet, 600 kr. for 30 min. bj, men så skiftede stemningen. Ved nærkontakt dårlig personlig hygiejne. Også oralt. Næppe rene håndklæder. Og samtidig skulle man partout lytte til høj dårlig heavy metal (for at dække over evt. lyde, formoder jeg). Efter 9 min uengageret indsats sagde hun: 5 min to go. Det dræbte helt den i forvejen dårlige stemning.

En ringe oplevelse, hvor Giulia, eller hvad hun nu hed, bidrog til at ødelægge det for de søde gp, der heldigvis er mange af. Men når seancen begynder som ovenfor beskrevet med fake og løgn, bør man som erfaren bruger bakke inden betaling falder. Det gjorde jeg desværre ikke. Men der er ingen grund til, at I andre gør samme fejl.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...