Hop til indhold

Recommended Posts

https://escortguide.dk/P/bedste-thai-massage-hvidovrevej-233--16041.html

Jeg har besøgt Sofia igen, og endnu engang med en super oplevelse. Jeg bestilte en time sex og massage. Startede med et bad. Sofia tog tøjet af langsomt og sexet, mens hun lod mig se hende fra alle sider og kanter. Sofia bad mig ligge på maven først. Hun startede med blid massage som blev mere og mere erotisk, og med masser af massage af balder, boller og pik bagfra. Pludselig lagde hun sig ned så hun kunne slikke, balder, mellemkød og boller bagfra, det var sgu. fedt og lækkert. Jeg blev bedt om at vende rundt på ryggen, og den blide erotisk massage fortsatte på forsiden, og specielt pik og boller. Så stopper hun pludselig, og siger hun har glemt noget og går ud og henter en kold cola. Hun fylder munden med den iskolde cola, hvorefter hun starter på en fantastisk blowjob med munden fuld af cola. Det er en meget specielt fornemmelse at mærke den kolde boblende væske rundt, men hun massere min pik med munden. Derefter sex i forskellige stillinger, og en super udløsning dybt oppe i hende. Hun takkede og spurgte om det var ok, og komplimenterer samtidigt for virkelig god sex. sikkert bare for at glæde mig, men fedt alligevel. Hun taler fint engelsk og forventer at blive 3-4 måneder endnu. Hun skal 100 % besøges igen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Du ved at pikken smuldrer løs af for meget cola, ikke? Men ellers tak for den "sprudlende" anmeldelse. Og nu topper dine to anmeldelser af Sofia thaiforumet. Er vi ved at blive dovne, herinde på junglestierne?

 

Redigeret af Bananas

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...