Hop til indhold

Recommended Posts

Havde egentlig lavet en formiddagsaftale med velanmeldte Barbara i Hvidovre men hun vågnede med forkølelse og aflyste i 12. time og så stod jeg i Hvidovre med flaget hejst og måtte finde et hurtigt alternativ.

Valget faldt på ungarnske Mona i Valby.

https://escortguide.dk/P/mona-back-in-cph-for-you-34021.html

Hurtig til at svare på sms og 20 min efter blev jeg lukket ind i en lejlighed hvor hun tog imod i morgenkåbe. Det er hende på billederne og alderen passer nok nogenlunde. Lejligheden lugtede svagt af røg. Hun deler lejlighed med en anden som muligvis ikke ved hvad hun laver eller i bedste fald stadig sov sidst på formiddagen. Blev ihvertfald bedt om at sænke min stemme 3-4 gange undervejs.

Blev vist i et lille og meget spartansk indrettet "bollerum" med en seng og ikke meget andet hvor vi afregnede hvorefter hun afklædte sig og jeg ligeså. Noget uinspireret forestilling uden megen smalltalk allerede her og jeg havde derfor mine bange anelser. Havde købt 30 min med megafransk og uden at gå i detaljer var det en halvkedelig og passiv session hvor Mona i princippet stillede sig på alle fire og ventede på at man gjorde sig færdig og så afsluttede i den anden ende. Alt udover sex er et tillæg (superfransk, megafransk, ekstra omgang = 300 for hver). Ingen øjenkontakt, ingen kys, ingen smil og jeg fik hurtigt indtryk af bare at være en kunde der skulle overstås. Overvejede at betale for et ekstra skud men besluttede efter første omgang at det ikke var pengene værd, tog mit tøj på og forlod stedet med den desværre velkendte "Bliver du aldrig klogere?" følelse. Og tænk at dagen startede med udsigt til en legendarisk time med Barbara. Rimelig nedtur.

 

 

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

District1 girls again, stay away - http://district1copenhagen.com/

OP, you were lucky it was the girl on the picture. Nelise , Nelisa, Neliza, Nelize has changed the spelling of her name so many times now, the entire world is soon to find out what a psychopath she is.

The only gem in there is sara miller, who rocks, have no idea what she is doing working for a con place like that

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg var ved Mona sidste år. Ikke noget at skrive om og kan genkende meget fra denne anmeldelse. Dog var der ikke en rigtig seng sidst, men en madras med et stort hul i midten som var elendig.

utrolig petit pige, men ingen indlevelse overhovedet, vil bare have det overstået hurtigst muligt

Del dette indlæg


Link til indlæg

Havde også tabt hjernen en sen dag i efteråret 2016 og besøgte Mona. Da var hun på Østerbro. Burde have betalt mig selv pengene for en spiller istedet for. Ligegyldigt og uinspirerende, som jeg husker det.  

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...