Hop til indhold
tronfjellet

Rejsepartner Thailand /fillipinnerne

Recommended Posts

Hej er ny her , men følger tit med i de debatter der er her på siden , jeg søger en rejspartner , enten til Thailand eller fillipinnerne , har aldrig været der før , men er nu blevet skilt , og så vil jeg gribe muligheden for at komme afsted , da jeg ikke har været nogen af stederne , søger jeg gerne en der har erfaring men ( ikke nødvendigt kunne være der stod en i samme sitation som mig og gerne ville afsted , men helst ikke alene første gang ) med rejser dertil , man afholder selv sine egne udgifter , jeg har ferie fra sidst i Juni til 31 juli. mvh John 

Del dette indlæg


Link til indlæg

thailand er altid en god ide´ ;) 

 

husk et par ting  ....

1. læg dit hjerte i en box i lufthavnen... og så kan du hente det når du kommer hjem !!!!

2. pigerne vil spørge dig  ... hvor mange gange du har været i thailand.... det er ALDRIG din første tur... de kan lugte blod og tro mig ... hvis du tror du kender alle trickene for hvordan de kan få ekstra penge ud af dig .... (og du måske også gør det) så skal de nok finde på en helt ny historie, bare for din skyld !!!

prisen for short time og long time stiger også markant, for newbies....!!!

3. send ALDRIG penge til en som vil åbne en frisør salon eller "vil ta hjem og bo i landsbyen indtil du kommer igen ...." ...under det her punkt kan man blive ved med at skrive forspørgelser på hvorfor hun gerne vil ha penge .... og hvis du møder en som siger "im a good girl .... bla bla"  så vil jeg næsten sige du skal passe endnu mere på !!!

4.husk du skal ha det sjovt .... ingen brok .... ingen stress ... hvis det opstår ... så går du bare vidre til den næste .... :) 

5. gå tilbage til punkt 1. ;) 

 

ha en dejlig tur .... husk det er lidt som at gå i Tivoli .... det er sjov og ballade, mens man er der  ... men derfor køber du jo ikke en rutchebane og en candyfloss maskine og stiller op hjemme i haven !!!

 

der er flere gode bøger du kan læse inden ...private dancer - stephen leather og money number one 

(thailand og philipinerne er same same...  !!!   )

Del dette indlæg


Link til indlæg
thomas 123 skrev, for 37 minutter siden:

 

(thailand og philipinerne er same same...  !!!   ) Det er mit indtryk at Filipinnerne IKKE er så "penge fikseret" som Thaierne, er det bare mig, eller.....?

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Gløden ja jeg har ikke en anelse , lidt på bar bund , måske nogen der kender en hjemmeside hvor man kan søge rejsepartner , hvis det ikke skulle lykkes her igennem , har søgt på nettet men uden held . mvh John

Redigeret af tronfjellet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Forslag til læsestof hvis du ikke allerede har fundet det.

http://rejse-til-thailand.dk/

En rigtig god og seriøs side som omtaler det meste (osse sex)


Kik evt. herinde hvis du ikke allerede har gjort det
https://www.eroguide.dk/forum/forum/48-anmeldelser-fra-det-øvrige-udland/

Der er flere gode tråde til nybegyndere - jeg kan især anbefale denne af zeus – der er rigtig mange gode oplysninger
https://www.eroguide.dk/forum/topic/30541-thailand-for-nybegyndere/

God tur – du må gerne skrive lidt om den når du er tilbage :)

 

Her er et par link til steder du kan søge rejsepartner

http://findrejsepartner.dk/

http://www.djoin.dk/

https://www.jysk-rejsebureau.dk/find_rejsepartner.asp

http://rejseven.com/rejseannoncer

 

https://www.google.dk/search?q=rejsepartner+søges&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gws_rd=cr&ei=m9QSWdGUKcrDwALLp5_QDw

Redigeret af mature man
yderligere links

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej 1000 tak for nogle super gode råd , de er virklige nyttige , skal nok give mine oplevelser vidrer når jeg kommer frem , håber stadig på at finde en rejse partner 

Del dette indlæg


Link til indlæg
thomas 123 skrev, den 10/5/2017 at 08:48:

 

2. pigerne vil spørge dig  ... hvor mange gange du har været i thailand.... det er ALDRIG din første tur... de kan lugte blod og tro mig ... hvis du tror du kender alle trickene for hvordan de kan få ekstra penge ud af dig .... (og du måske også gør det) så skal de nok finde på en helt ny historie, bare for din skyld !!!

 

Den der kan jeg godt skriv under på. fuck hvor er jeg dum. Jeg sagde det jo til alle. og ja, jeg betalte en masse masse penge for sex.. idiot,altså mig

Del dette indlæg


Link til indlæg
tronfjellet skrev, den 10/5/2017 at 08:19:

, jeg har ferie fra sidst i Juni til 31 juli. mvh John 

Jeg skulle havde været af sted i januar til filippinerne. men så brækkede jeg kravebenet. Jeg skal selv af sted men ved ikke hvornår det bliver. Hvis jeg må spørge, hvorfor vil du ikke af sted alene?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej 19517 , hvorfor jeg søger en rejsepartner , ja det er første gang jeg skal afsted , og tror sgu jeg kommer til at betale for meget for det , og de nok vil tage røven på mig , har læst alle de opslag der har været herinde , og får rigtig meget ud af det , men en ting er at læse sig frem til tingene er godt men at stå i det er noget andet , så tænkte jeg okay , måske der var en der skulle i samme retning (syd på) som måske stod i samme sitation som mig , eller havde erfaring , nogle gange kan lærer penge være meegt dyre , ikke fordi jeg er nærrig eller ligende. mvh John

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Loranga . det er mig lige meget , hvis du har erfaring med et af dem eller begge så ved du sikkert bedst hvilket et man skal tage til , ikke købt billet endnu 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jag har bara erfarenhet från Thailand John.  Eftersom det är din första resa så tycker jag att du skall åka ditt och till Pattaya. Pattaya är ett säkert kort….du har allt vad du kan önska dig som västerländsk mat, shopping, kvinnor och stranden. I Pattaya finns det många danskar, svenskar och norska människor och restauranger. Pattaya ligger ca 1.5 - 2 timmar kör tid från Bangkok. Från flygplatsen tar man sig från med hotell taxi, vanlig taxi eller buss. De två första kostar ca 2000-2500 THB medan bussen går på 120 THB till Pattaya + 200 THB för grisbussen i Pattaya som kör dig till ditt hotell. En nackdel med bussen är att den bara går en gång i timmen, och har man otur så får man vänta till nästa avgång.

 

Boka ett hotell rum för ca 5 dagar hemifrån, och förläng eller byta hotell efter dessa dag.

Ett hotell rum max 1200 THB/dag, med kassaskåp på rummet, och centralt beläget. 

Åk max tre veckor. De kostar mer än man tro och skulle du inte gilla de så är du inte iväg allt för långtid. Räkna med att du gör av med ca 1000 DK om dagen till mat, hotell och nöje. Då behöver du inte snåla.

En flygbiljett vid tiden du har semester kan du nog få för under 5000 DK. De tar ca 10 timmar med direkt flyg från Köpenhamn till Bangkok med Thai eller så tar du ett flyg med mellanlandning max tre timmar.

Jag är i Pattaya fram tills den 10 juli.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...